eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Egy kőtömbön ültem és sírtam
LA Times/Trendmagazin    2014.05.02

Kristen Stewart őszintĂŠn beszĂŠlt a Los Angeles Times ĂşjsĂĄgĂ­rĂłjĂĄnak a GuantanamĂłn felvett Ăşj filmjĂŠről, a Sundance filmfesztivĂĄlon valĂł versengĂŠsről, ĂŠs arrĂłl, hogy a Camp X-Rayben minden megtalĂĄlhatĂł, amit keres egy filmes kihĂ­vĂĄsban.

Fotó: Victoria Will
Fotó: Victoria Will

A szĂ­nĂŠszet Kristen szĂĄmĂĄra, olyan mint szerelembe esni. „Ez egy nagyon ismerős, ĂŠs szĂźksĂŠges ĂŠrzĂŠs, amikor elolvasol egy olyan forgatĂłkĂśnyvet, amit aztĂĄn azonnal szeretnĂŠl megvalĂłsĂ­tani” – mondja lelkesen, emlĂŠkezve a forgatĂĄsra. „KissĂŠ gyomoridegem volt a forgatĂĄson, szĂĄmtalanszor elgondolkodtam, de nagyon szerencsĂŠs voltam”­ - majd Ă­gy folytatja tovĂĄbb, sokkal magabiztosabban: „OlyannĂĄ kell vĂĄlnod, mint egy előadĂłművĂŠsz. Ha Ăşgy tekintesz arra amit csinĂĄlsz, mint egy termĂŠkre, soha nem leszel hű magadhoz, ĂŠs Ă­gy nem teszel olyat, amire kĂŠsőbb bĂźszke leszel. Soha nem gondoltam volna, hogy a karrierem ilyen irĂĄnyba megy. Nincs mĂłdja, hogy taktikĂĄzzak.”

Kristen hasonlĂł ĂŠrzĂŠst ĂŠlhetett ĂĄt, amikor elolvasta a Camp X­-Ray cĂ­mű film forgatĂłkĂśnyvĂŠt, melyet Peter Sattler Ă­ró­-rendező kĂŠszĂ­tett, ĂŠs mely filmnek a bemutatĂłja előszĂśr a Sundance filmfesztivĂĄlon debĂźtĂĄlt a drĂĄma versenykategĂłriĂĄban. Egy csendes drĂĄmai filmnek, rĂŠszben karaktertanulmĂĄnynak, rĂŠszben pedig a termĂŠszet ĂŠs az emberisĂŠg egyfajta meditĂĄciĂłjĂĄnak mondhatĂł film lett a Camp X-­Ray. A film főszerepĂŠben Kristen Stewart igen meggyőzően alakĂ­tja Cole­t, egy fiatal seregben szolgĂĄlĂł lĂĄnyt, aki kapcsolatba kerĂźl egy rabbal - akit Payman Maadi, az irĂĄni Oscar-dĂ­jnyertes szĂ­nĂŠsz alakĂ­t.

„KĂŠt ĂŠv telt el a legutĂłbbi munkĂĄm Ăłta, de nem az ĂŠn vĂĄlasztĂĄsom volt ez a szĂźnet”­ - mondja a 23 ĂŠves szĂ­nĂŠsznő, egy Sunset Boulevard-i konferenciaszobĂĄban Ăźlve, nĂŠhĂĄny nappal a fesztivĂĄl kezdete előtt. „De semmi nem kĂŠnyszerĂ­tett mĂŠg ennyire, semmi miatt nem ĂŠreztem mĂŠg Ăşgy, hogy ezt nekem kell eljĂĄtszanom.” HabĂĄr a Camp X­-Ray egy aprĂł kis film, melyet mindĂśssze egymilliĂł dollĂĄros bĂźdzsĂŠből forgattĂĄk, ĂŠs a forgatĂĄs is mindĂśssze Ăśt hĂŠtig tartott­, ĂĄrulta el Kristen. „A karakter annyira egĂŠsznek tűnt nekem. RendkĂ­vĂźl ĂŠrzelmes, ĂŠs egy valĂłdi Ăşj perspektĂ­vĂĄt mutat meg valami jelenlegi dologrĂłl. Mindent megkaptam ettől a projekttől, amit csak elvĂĄrhattam tőle.” Kristen szerint ő mindent beleadott ebbe a filmbe, alaposan, tĂśbbszĂśr is ĂĄtolvasta a szĂśveget, filmeket nĂŠzett, ĂŠs olyan emberekkel beszĂŠlt, akik segĂ­tettek neki a katonai jelenetekhez. „Egy hĂĄtsĂł sztorit dolgoztam ki Cole­nak, ismerem az ĂŠdesapjĂĄt, az ĂŠdesanyjĂĄt, ĂŠs szinte bĂĄrmit el tudok mondani arrĂłl a lĂĄnyrĂłl. Fontos, hogy valĂłs embert alakĂ­tsak, ne csak Cole kĂŠpmĂĄsĂĄt.”

Kristen A Camp X-Ray című
filmben
Kristen A Camp X-Ray című filmben

A 24 ĂŠves szĂ­nĂŠsznő mindig figyel arra a nĂŠhĂĄny dologra, amit kĂŠrni szokott forgatĂĄsok alkalmĂĄval. Ahogy ő fogalmaz, szĂźksĂŠge van: „egy talpalatnyi privĂĄt helyre, szerencsehozĂł kőre, aprĂł rĂŠszletekre, hogy kommunikĂĄlni tudjon a kĂśzĂśnsĂŠggel, hiszen ezek teszik a nehĂŠzkes forgatĂĄst kĂśnnyebbé”. Hogy kifejezze Cole bizonytalansĂĄgĂĄt, pĂŠldĂĄul a karakter szolgĂĄlatban csőzoknit visel, a szabadnapjain pedig szandĂĄlt. „VagĂĄny szeretne lenni, de hiĂĄnyzik belőle a vagĂĄnysĂĄg”­ - mondta rĂłla a szĂ­nĂŠsznő. MĂŠg szĂ­nesebbĂŠ teszi a karaktert, ahogy Cole nekiesik a hosszĂş hajĂĄnak, ĂŠs a lehető legszigorĂşbb kontyba kĂŠnyszerĂ­ti, amit csak el lehet kĂŠpzelni. „Megragadja a hosszĂş hajĂĄt, ĂŠs kontyba kĂśti, elnyomja”. Ezek a kontyok a katonĂĄt jelkĂŠpezik, mĂ­g az ĂśvĂŠ pedig a tĂśkĂŠletessĂŠget. Ő csupĂĄn akkor ĂŠrzi magĂĄt magabiztosnak, amikor egyenruhĂĄban van.”

MĂŠg a Camp X-Ray sem ĂĄllĂ­totta meg a forgatĂĄs előtti szorongĂĄst, mely rĂŠsze Kristen eddigi filmes tapasztalatainak, ĂŠlmĂŠnyeinek. HabĂĄr szemĂŠlyesen ő elővigyĂĄzatos, ĂŠlĂŠnk ĂŠs magĂĄval ragadĂł ember, a szĂ­nĂŠsznő elmondĂĄsa szerint ez a forgatĂĄsok alatt megvĂĄltozik: „Van valami fĂŠlelmetes abban hogy jelentkezel egy ilyen ambiciĂłzus munkĂĄra: Helyt tudsz majd ĂĄllni?­ ez a fĂŠlelmem. Nem szeretnĂŠk elrontani egy fantasztikus forgatĂłkĂśnyvet. Minden rendezőnek, akivel egyĂźtt dolgozok, adok egyfajta lemondĂł nyilatkozatot: elmondom nekik, hogy megteszek bĂĄrmit, ha kell leugrok ĂŠpĂźletekről is, de nem tudom, hogy kĂŠpes vagyok-e megcsinĂĄlni mindazt, amit szeretnĂŠl.”

Ez a vadabbnĂĄl is vadabb elkĂśtelezettsĂŠg megmutatkozik a forgatĂĄs kĂśzben is. A Camp X-­Ray esetĂŠben Kristen elmondja, mi tĂśrtĂŠnt a forgatĂĄs sorĂĄn egy ĂŠrzelmes jelenetben az őr ĂŠs a rab kĂśzĂśtt. Ez volt az a jelenet, melynĂŠl Sattler rendező eldĂśntĂśtte, hogy Maadi felvĂŠtelĂŠvel kezd, mikĂśzben ő a jeleneten kĂ­vĂźli kamerĂĄnĂĄl jĂĄtszik sokkal inkĂĄbb. „Olyan kĂźlĂśnĂśsen fura szĂ­nĂŠsznő vagyok, hogy nem tudok elismĂŠtelni semmit, de Maadi egy csomĂł szĂ­nhĂĄzban jĂĄtszott mĂĄr, ő szeret Ăşjra ĂŠs Ăşjra ismĂŠtelni egy­-egy jelenetet." Az első reakciĂłja a kamerĂĄra nem volt meglepő: „HisztĂŠrikussĂĄ tett, a nap vĂŠgĂŠn egy kőtĂśmbĂśn Ăźltem ĂŠs sĂ­rtam, ĂŠpp akkor fejeztĂźk be a forgatĂĄst. Annyira ideges lettem ettől a tapasztalattĂłl. VisszanĂŠzve mĂŠg mindig megőrjĂ­t, legszĂ­vesebben az asztalba vernĂŠm a fejem tőle.”

Fotó: Victoria Will
Fotó: Victoria Will

Kristen Stewart egy hĂĄttĂŠrbe hĂşzĂłdĂł, fĂźggetlen filmszĂ­nĂŠsz volt, mielőtt eljĂĄtszotta Bella Swan szerepĂŠt, ezĂŠrt is megkĂśnnyebbĂźlt, mikor vĂŠge lett a Twilight-trilĂłgiĂĄnak, ĂŠs a kĂśrĂźlĂśtte lĂŠvő őrĂźlet is enyhĂźlni kezdett. „Nagyon durva volt, mĂĄr­-mĂĄr őrĂźlt szintet ĂŠrt el”­ - mondja Kristen mĂŠg mindig egy kicsit hitetlenĂźl. „Az emberek arrĂłl kĂŠrdezgetnek, hogy lesz-e folytatĂĄs, mire azt vĂĄlaszoltam: Mindenki tartott egy kis szĂźnetet. Ez nem fog megtĂśrtĂŠnni. Lehetetlen hogy valaki ugyanazon a szinten akarjon maradni.” Mosolyog, ĂŠs elmondja hogy az ő ’"Twilight­ ĂŠlmĂŠnye" teljesen egyedi lĂĄtĂĄsmĂłdot adott a vilĂĄgra nĂŠzve.

Kristen csodĂĄlkozik azon, hogy miĂŠrt ennyire nehĂŠz mĂĄsok szĂĄmĂĄra ĂŠszrevenni, hogy a szĂ­nĂŠszet felĂŠ a fĂŠlreĂŠrthetetlen szenvedĂŠlye vitte, nem pedig a hĂ­ressĂŠg utĂĄn valĂł lelkesedĂŠs. „Nem kĂśnnyű az emberek szĂĄmĂĄra megĂŠrteni a kamerĂĄk előtti lĂĄmpalĂĄzamat, hiszen azt mondjĂĄk, miĂŠrt mentĂŠl szĂ­nĂŠsznek, ha Ă­gy ĂŠrzel?­ Az emberek nem tudjĂĄk mit kezdjenek az ĂŠrzĂŠseikkel, Ăşgy gondoljĂĄk hogy hĂĄlĂĄtlan vagyok, ĂŠs ĂŠppen ez zavar a legjobban. Nem mondhatod hogy, rosszul lĂĄtjĂĄtok, ĂŠs a legrosszabb benne, hogy tĂĄvolrĂłl Ăşgy tűnik, mintha panaszkodnĂĄl. És akkor mĂĄr fĂŠlre is ĂŠrtettek.”

Ám ahogy Kristen is rĂĄjĂśtt, ilyen esetben mindĂśssze annyit tehetsz, hogy ugyanolyan lendĂźlettel folytatod a munkĂĄt­. Ő ĂŠpp Ă­gy tett.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
haley
-
2015.10.07. 06:52
Én csak egy kölyök v...
2481
phh, egyre furább ez a csaj... :S
avatar
hottie
-
2015.09.11. 20:38
Én csak egy kölyök v...
2480
Nagyon köszi hogy újra van Kristenes cikk!! <3
avatar
Sarah22
-
2015.09.01. 22:20
Én csak egy kölyök v...
2479
Kb. ebben a cikkben elismerte, hogy leszbikus. Hát, nem tudom...
avatar
eszti
-
2015.08.27. 19:46
Én csak egy kölyök v...
2478
nem azert de ez a csaj egyre vallalhatatlanabb
minek kell futtatni?
avatar
alawa
-
2015.08.26. 19:42
Én csak egy kölyök v...
2477
Huhh ez hosszú :))
avatar
regi17
-
2015.05.05. 20:10
Kristen Stewart és a...
2476
? azt kérdezed mi a kedvenc színe?
ez jó kérdés, szerintem a szürke
avatar
hanna222
-
2015.05.05. 19:43
Kristen Stewart és a...
2475
sziasztok!
az probléma hogy mijen színt szeret kristen stewart

köszi!
avatar
alawa
-
2014.12.27. 11:03
A cukorbeteg kislány...
2474
az első filmhez is van ilyen Stephenie Meyer és a rendezővel :)
avatar
Fannika13
-
2014.12.20. 19:23
A cukorbeteg kislány...
2473
Tulipan: az eclipse extra dvd-n van ilyen!!! magyar dvd-n felirattal van.
avatar
zsu
-
2014.12.14. 20:48
A cukorbeteg kislány...
2472
hangalámondás? O.O
avatar
Tulipan
-
2014.12.09. 20:39
A cukorbeteg kislány...
2471
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni? elvileg van egy olyan dvd verziója az Alkonyatnak amiben van extra hangalámondás (Kristen-Rob)-
Hol lehet ilyet beszerezni? Nkem csak a film van meg.
Kössz.
avatar
flashy2
-
2014.09.06. 00:14
Egy kőtömbön ültem é...
2470
Gstar: ezt kifejtenéd bővebben?
avatar
Gstar
-
2014.06.08. 22:49
Egy kőtömbön ültem é...
2469
Az sokat elmond a "tehetségéről" hogy a Twilight óta milyen C listás filmekben kap szerepet.
avatar
nicole
-
2014.06.01. 05:07
Egy kőtömbön ültem é...
2468
Naaaagyon szupi interjú, bár Kristen mint katona kicsit viccces :)
avatar
Szandi
-
2014.05.20. 06:10
Egy kőtömbön ültem é...
2467
Lilla, ő nem is olvasta el a cikket, csak zsigerből utálja.. :)
avatar
cukorka
-
2014.05.14. 22:02
Egy kőtömbön ültem é...
2466
Szurkolok Kristen új filmjeinek! Ha jó szerepeket kap előbb utóbb díjat is fog kapni.. ;)
avatar
Kristen17
-
2014.05.08. 06:22
Egy kőtömbön ültem é...
2465
Véégre új cikk! :)) Hát nem lehetett könnyű forgatás, de nem tudom egyesek miért hiszik hogy a színészeknek nem lehet gondjuk (az más dolog hogy a többségük sose beszél róla)!
avatar
Lilla
-
2014.05.05. 18:37
Egy kőtömbön ültem é...
2464
Pont nem az jön le hogy sajnáltatná magát, de a szövegértés nem mindenkinek megy :)
avatar
timite
-
2014.05.03. 17:21
Egy kőtömbön ültem é...
2463
csak nekem tűnik fel hogy ez a csaj mindig sajnáltatja magát?? :/
avatar
flashy2
-
2014.05.03. 15:35
Egy kőtömbön ültem é...
2462
én örülök hogy visszatér az ilyen drámaibb filmekhez, kíváncsi leszek rá!
avatar
Szandi
-
2014.05.02. 16:39
Egy kőtömbön ültem é...
2461
Nehéz elképzelnem Kristent mint katona, de várom a filmet!
avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
Kristen Stewart kira...
2460
Nem úgy volt hogy ő a Balenciaga-t reklámozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
Kristen Stewart kira...
2459
UGRÁS A WEBOLDALRA

Az Alkonyat sztárja lesz az arca a francia divatház 2014-es kampányának - erősítette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
Kristen Stewart kira...
2458
Remélem én is lesz valami! Mostanában nagyon csend van Kris körül...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
Kristen Stewart kira...
2457
Remélem lesz vmi jövőre. Már írtam a szerkesztőkön keresztül Ádámnak, ha megtudok valamit beírom ide is meg a Kristen fórumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
Kristen Stewart kira...
2456
Azt szeretném megtudni hogy jövőre terveztek e valamilyen Kristen szülinapos dolgot? :)

Kösziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
Kristen Stewart kira...
2455
Ne bántsátok már :) Fura lány, de legalább nem játssza meg magát, az meg hogy megmarad-e a színészi pályán el fog dőlni pár éven belül.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
Kristen Stewart kira...
2454
"Maga a lista némileg igaz, de nincsenek benne fontos részletek"

Mégis milyen részletek?? Jellemtelen álszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
Kristen Stewart kira...
2453
hát nem töri magát ilyesmin, hogy öltözködés meg divatos holmik, főleg mióta ennyire depis
avatar
jella
-
2013.10.18. 17:09
Kristen Stewart a le...
2452
Kifestve elmegy de ahogy hétköznapokon öltözik meg kinéz az lelombozó.
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
Kristen Stewart kira...
2451
erről már volt szó régebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
Kristen Stewart kira...
2450
ma olvastam az újságban h stephenie meyer szerint nem lesz több twilight.. ez fura mert régebben úgy tudtam hogy edward szemszögéből is ír egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
Kristen Stewart kira...
2449
én is de sztem mostanában Kristen nem nagyon áll szóba újságírókkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
Kristen Stewart kira...
2448
flashy2: jó lenne örülnék neki, vagy vmi friss interjúnak :)
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
Ha Nicolas találkozi...
2447
Lehettek volna kreatívabbak a parfüm borítóképével :S
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
Kristen Stewart kira...
2446
új filmjéről lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
Kristen Stewart kira...
2445
talán épp ezért :)
avatar
brix
-
2013.07.25. 18:33
Kristen Stewart a le...
2444
erdekes lista! pont a britek akiknek a nok tobbsege banyarem
avatar
anima_trix
-
2013.07.25. 12:31
Kristen Stewart a le...
2443
sajna van benne valami
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
Kristen Stewart kira...
2442
Bandi tényleg nagy ász volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
Kristen Stewart kira...
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs már meg, de azért köszi :) ha esetleg meglesz akkor írjátok be ide, ezt a fórumot úgyis figyelemmel kísérem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
Kristen Stewart kira...
2440
örülök :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
Kristen Stewart kira...
2439
"2013-ban elindítja a SUPERTREND Média lapkiadót, melynek hálózatába a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarórák, a Starity és a PlaystationCommunity tartozik."

a starity is? wow
avatar
Blackjack
-
2013.07.12. 16:40
Interjú a hazai Zegn...
2438
Szeki: a rádióban Bandi volt a legjobb, emlékszel? :D
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:23
Interjú a hazai Zegn...
2437
Tropical, ott az interjú kötet.
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:22
Interjú a hazai Zegn...
2436
avatar
annacska
-
2013.07.12. 05:54
Interjú a hazai Zegn...
2435
Hűha! De jó a médiapédiás cikk! :)
avatar
tropical
-
2013.07.11. 22:29
Interjú a hazai Zegn...
2434
üdv!
az interjúkötet hozzá lehet még jutni? vagy pdf-ben esetleg el tudna valaki küldeni nekem? kinizsigr@freemail.hu
thx
Gábor
avatar
Szeki
-
2013.07.11. 16:20
Interjú a hazai Zegn...
2433
Palmus: én emlékszem azokra, tök jó lenne ha valaki feltenné!
avatar
palmus
-
2013.07.10. 22:50
Interjú a hazai Zegn...
2432
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? A UGRÁS A WEBOLDALRA oldalon olvastam egy korábbi rádióműsorról, ezeket az adásokat valahol meg lehet hallgatni?

Nagyon köszi!

Pálma
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
Kristen Stewart kira...
2431
jajj legjobb interjú vele amit eddig olvastaam :) példakép :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
Kristen Stewart kira...
2430
Ez eddig a legnagyobb csúsztatás amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert hátán? Mindketen ugyanabban a filmben lettek világsztárok. Majd 5 év múlva meg kell nézni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet még eldönteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
Kristen Stewart kira...
2429
panna hiába beszélsz az ilyeneknek.. :S nekik a tények nem mondanak semmit, kényük kedvük szerint forgatják!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
Kristen Stewart kira...
2428
Főzőcskézzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
Kristen Stewart kira...
2427
ercsi: Robnak mi köze Kristen karrierjéhez? Mindketten a Twilightban lettek híresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
Kristen Stewart kira...
2426
így hogy szakítottak kíváncsi lennék hány jó szerepet fog kapni. Rob nélkül sehol se lett volna, az ő színlelt kapcsolatuk miatt vált olyan ismertté, nm a tehetsége miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy új filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerül ahova való!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
Kristen Stewart kira...
2425
Állítólag Rob most már a szőkékre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
Kristen Stewart kira...
2424
Érett már a szakítás, engem nem lepett meg. Szinte sose vállalták fel egymást, pedig vége van már a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
Kristen Stewart kira...
2423
Szegény :( Sajnálom h szakítottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
Kristen Stewart kira...
2422
Én azt nem értem hogy bírta ki ennyi ideig Kristennel.
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.