eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Én csak egy kölyök vagyok, aki filmeket készít
Margaret Wappler/Nylon Magazine/TM    2015.08.23

Kristen Stewart nagy terjedelmű Ă©s őszinte interjĂşt adott a Nylon magazinnak, ahol szĂł esik az Ăşj filmjeiről, de beszĂ©l az örökös zavartságrĂłl, Ă©s saját szexualitásárĂłl is.

Milyen lehet egyĂĽtt lenni Kristen Stewarttal nyilvánosan? KĂ©pzeld el, hogy egy jaguárral sĂ©tálgatsz, akit mindenki megbámul, mint egy háziállatot, mĂ©g akkor is, ha ez a nagy Ă©s ritka macska a kávĂ©zĂłban tűnik fel. A problĂ©ma azonban az, hogy senki nem tud teljes mĂ©rtĂ©kben felszabadulni a szĂ­nĂ©sznő mellett. MĂ©g ő maga sem.

Stewart gyötrelmes mĂłdon tisztában van a hĂ­rnevĂ©vel, miközben az ismert szĂ­nĂ©sznő egy mandulás-tejes lattĂ©t rendelt a kedvenc Echo parki kávĂ©zĂłjában, ami elmondása szerint egy visszautasĂ­thatatlan italkĂĽlönlegessĂ©g. RendelĂ©s közben egy kicsit cseveg a baristával a kávĂ©zĂł italkĂ­nálatának bővĂ­tĂ©sĂ©ről, miközben látszĂłlag idegesen igazgatja a haját. Stewart csevegĂ©se a legtermĂ©szetesebbnek tűnik a világon, de a hallgatĂłlagos ĂĽzenete teljesen világos: NĂ©zd, Ă©n is csak egy kedves, átlagos ember vagyok, mondd csak el mindenkinek!

A kinti teraszon vĂ©gigsĂ©tálni már jĂłval nehezebb. Mindenki, aki Ă©pp nincs teljesen beletemetkezve a laptopjába, felismeri a lányt az AlkonyatbĂłl. NĂ©hányan elkezdenek suttogni, mĂ­g mások bámulják, vagy feltűnően másfelĂ© fordĂ­tják a fejĂĽket, de ez aligha számĂ­t. A feszĂĽltsĂ©g a levegőben van. Stewart testtartása is feszĂĽlt, a szemeit lesĂĽti, egĂ©szen addig nem nĂ©z fel, amĂ­g nem talál egy ĂĽres helyet a sarokban, ott már megfigyelhető derűs, de elkeseredettsĂ©get sĂşrolĂł arckifejezĂ©se. „Folyton azt kĂ­vánom, bárcsak ne lennĂ©k ilyen könnyen felismerhető”­ - mondja halkan. „Olyan zavarĂł. BorzasztĂłan utálom amikor az emberek bámulnak, arra várva hogy majd visszanĂ©zek rájuk.”

(Fotó: Olivia Malone/Nylon
Magazine)
(Fotó: Olivia Malone/Nylon Magazine)


Stewart gyakran merengően sĂłhajt, ami kicsit közelebb áll az örömhöz, mint az agressziĂłhoz, oly mĂłdon, hogy elismeri, a sistergős rĂłmai gyertya olyan, mint az Ă©let. EgyĂ©bkĂ©nt is mindig egyenesen elmondja, amit gondol, nĂ©ha kicsit tompa, de soha nem sĂ©rtő, akkor sem, ha Ă©pp olyat mond. „Ez nem olyasmi, amiről a nyilvánosságnak beszámolnĂ©k­ ez őrĂĽlet” ­ - mondta arra a pletykára vonatkozĂłan, hogy mĂ©g mindig kapcsolatban áll az AlkonyatbĂłl ismeretes ex­barátjával, Robert Pattinsonnal. Ehelyett, rendkĂ­vĂĽl becsĂĽletesen Ă©s fájdalmasan igazságosan beszĂ©l, szinte már lefegyverzően őszinte, Ă©s pont emiatt szeretik őt a barátai, a rajongĂłi, Ă©s a bulvárlapok egyaránt.

A hitelessĂ©gre vonatkozĂł hajthatatlan Ă©rzĂ©ke is egy indok arra, hogy Stewart miĂ©rt kapja meg folyamatosan azokat a tĂ­pusĂş szerepeket, amit mások nem vállalnának el, vagy Ă©pp nem mondanák el Ăşgy a szövegĂĽket (pĂ©ldául: az Ă©rzĂ©keny lány, aki nem Ă­gĂ©rte meg a haldoklĂł Ă©desanyjának, hogy főiskolára megy a Still Alice cĂ­mű filmben, vagy az asszisztens, aki szembeszáll a főnöke sznobizmusával a Sils Maria felhőiben.) Egy ehhez hasonlĂł szerepet játszik majd Ang Lee rendezĂ©sĂ©ben kĂ©szĂĽlő Billy Lynn’s Long Halftime Walk cĂ­mű filmben jövőre, ahol a cĂ­mben szereplő karakter nővĂ©rĂ©t alakĂ­tja majd, aki ellenzi az iraki háborĂşt. „Egy megváltozott szemĂ©lykĂ©nt tĂ©r vissza a háborĂşbĂłl, akire Ă­gy nem ismer rá a nővĂ©re. Én lennĂ©k az, aki megprĂłbálja őt otthon tartani, Ă©s aki az egyedĂĽli tiszta perspektĂ­vát adja az egĂ©sz film alatt.”

Az American Ultra cĂ­mű filmben, amely nemrĂ©g kerĂĽlt bemutatásra a mozikban, a karaktere kevĂ©sbĂ© ellentĂ©tes, Ă©s inkább Ă©rzelmileg kifejlett. „Mindig nagyon fĂ©lek minden szerepem előtt”­ - mondja. „MĂ©g akkor is, ha vicces lesz, vagy ha ostobaság fĂ©lni előtte. Az American Ultra egy komĂ©dia, de mĂ©gis fizikailag elĂ©g megterhelő volt, Ă©s megprĂłbálni elmondani egy ilyen abszurd törtĂ©netet Ăşgy, hogy közben a tanĂşságot is elhiggyĂ©k az emberek, nagyon nehĂ©z feladat volt.”

Riley Keough, aki először akkor találkozott Stewarttal, amikor A rocker csajok cĂ­mű filmet forgatták, Stewart tĂĽzes vonzerejĂ©t a következőkĂ©pp fogalmazta meg: „Őt egyszerűen nem Ă©rdekli semmi. Jellemzően bátran odateszi magát, mert imádja a művĂ©szetet. És szerintem meg is Ă©rti, hogy ez mivel jár egyĂĽtt. Ő nem egy olyan lány, akit felkapott Hollywood, vagy aki foglalkozik mások vĂ©lemĂ©nyĂ©vel, Ă©s körĂĽlbelĂĽl három ilyen emberrel találkoztam eddig Ă©letemben.”

Stewart nem engedi azt, hogy a hĂ­rnĂ©v megváltoztassa őt, Ă©s kifordĂ­tsa saját magábĂłl, hogy egy olyan valaki legyen, akivel már nem lehet kapcsolatba kerĂĽlni, vagy aki csak arrĂłl beszĂ©l, mi van a mĂ©diában rĂłla, főleg, ha a szexuális Ă©letĂ©ről vagy a párkapcsolatárĂłl van szĂł. Nem hajlandĂł az Ă©letĂ©t a bulvárlapok előtt Ă©lni, de nem is fĂ©l attĂłl, hogy nyitott vagy akár nyers legyen. VegyĂĽk pĂ©ldául a mai reggelt. NĂ©hány Ăłrán keresztĂĽl csak annyit tudtam, hogy Stewart dĂ©lután 2 Ăłrakor jön majd Ă©rtem. Nincs semmilyen előre megtervezett program, mivel minden korábbi javaslatot elutasĂ­tott: görkorcsolyaverseny, gitárĂłrák, stb. Negyed 3­-kor felhĂ­vott egy nem letiltott telefonszámrĂłl, hogy elmondja, kint vár. A mai szokásoknak megfelelően, egy olyan hĂ­ressĂ©g, mint Stewart rendszerint egy semleges találkozĂłhelyet javasolt volna, semmilyen kontakt-informáciĂłt nem adott volna meg, de eltekintve attĂłl, hogy elĂ©ggĂ© publicista beállĂ­tással rendelkezik, Stewart teljesen átlĂ©pte a formalitásokat. Ehelyett, beĂĽltetett a saját ĂĽtött-kopott terepjárĂłjába, ami tele volt mindenfĂ©lĂ©vel megtömött bevásárlĂłtáskákkal.

„Van nálam egy csomĂł dolog”­ - mondja Stewart, utalva arra a tĂ©nyre, hogy akár fel is pezsdĂ­theti a divatot, ha mindig mást visel a kamerák előtt. Az egyik táskábĂłl egy pár grafikus mintával ellátott tornacipő lĂłg ki, mely Ăşgy tűnik tĂşlságosan is jellemző Stewartra. Ő maga pedig kifakult Levi’s farmerben, fehĂ©r Vans cipőben, Ă©s vintage gördeszkás pĂłlĂłban jelent meg, a stĂ­lusa inkább egy deszkás bolti eladĂłra hajaz, akinek orvosi marihuána kártyája van. Egy vaskos ezĂĽstláncon egy miniatűr lakat dĂ­szĂ­ti a nyakát, mogyorĂłzöld szemĂ©t pedig matrĂłzkĂ©k szemceruzával emelte ki, mellyel nĂ©mi vonzĂłságot varázsolt arcára.

„Deszkás vagyok”­ - mondja Stewart, magyarázva a saját kĂĽlsejĂ©t, ami inkább olyan volt, mintha iskolába indult volna, utalva arra, hogy San Fernando Valley­ben nőtt fel. „Persze azĂ©rt nem vagyok olyan profi deszkás, de tudok menni az utcán, viszont trĂĽkköket nem tudok. A belvárosban valĂł deszkázás boldoggá tesz.”

De ami a mi interjĂşnkat illeti, most nem kĂ©szĂĽlt semmilyen aktĂ­v tevĂ©kenysĂ©ggel. Inkább beszĂ©lgetni szeretne, Ă­gy elmentĂĽnk a kedvenc kávĂ©zĂłjába, amely 10 percre van az otthonátĂłl Hollywood keleti rĂ©szĂ©n. Ha egyedĂĽl van, semmi baja nincs a lusta vasárnapokkal, egĂ©szen addig, amĂ­g egy pici agressziĂł is van bennĂĽk. Persze ez köszönhető annak is, hogy a három fiĂş testvĂ©rĂ©vel egyĂĽtt nőtt fel, ami adott neki nĂ©mi versenyhajlamot. Mint egyedĂĽli lány „nem törődtek velem jobban, de rosszabbul sem”­ - mondja. „Én is egy voltam a srácok között. Szerintem ez olyan ambĂ­ciĂł, ami valĂłszĂ­nűleg belĂ©m ivĂłdott.” Röviden: „Imádok nyerni”­ - mondja, ritka nagy mosollyal az arcán. „Minden játĂ©kot szeretek kivĂ©ve a billiárdot, a frizbit, Ă©s kĂ©t kutya után futkosni.”­

Az Ă©hezők viadala sztárja, Josh Hutcherson ­aki a Zathura – Az űrfogĂłcska cĂ­mű filmben játszott egyĂĽtt Stewarttal tizenkĂ©t Ă©vesen­, elmondása szerint Stewart soha nem vesztette el a humorĂ©rzĂ©kĂ©t: „Egy csomĂł nagy dologgal kellett szembe nĂ©znie már az Ă©lete során, de soha nem változott meg. MĂ©g mindig ugyanaz a szabad, jĂłfej csaj.” A fiĂşs szelleme miatt keresik fel a hasonlĂł stĂ­lusĂş zenĂ©szek is, mint pĂ©ldául Patti Smith, vagy Joan Jett, akik támogatásukat fejeztĂ©k ki felĂ©. Stewart mĂ©g mindig nevet, amikor eszĂ©be jutnak Jett első gitárĂłrái: „Ha nem Ă©reztem volna át teljesen, simán elsĂ©tált volna a forgatásrĂłl, Ă©s azt mondta volna: Kristen, menj a pokolba”.

Stewart ugyanakkor ĂĽgyel a kĂĽlsejĂ©re is, Ă©s emiatt figyelt fel rá a Chanel is, melynek jelenleg ő a mĂşzsája. „RendkĂ­vĂĽl szeretem felfedezni az eddig mĂ©g feltáratlan aspektusaimat, ez az amit csinálok”­ - mondja. „A ruhák pedig pont erre adnak lehetősĂ©get, persze azt azĂ©rt nem szeretnĂ©nk, ha a ruhák viselnĂ©nek minket. Nagyon gyakran Ă©rzem azt, hogy ’JĂł Ă©g, ez elsajátĂ­tja a hátsĂłm.’” SzerencsĂ©re Karl Lagerfeld teljes licencet ad a mĂşzsájának, amivel szabadon gazdálkodhat. „Megengedi, hogy átszabjam a ruhákat, megengedi, hogy levegyem az övet az egyikről, Ă©s áttegyem egy másikba... nagyon szeretem ezt a teljesĂ­tmĂ©ny-orientáltságot, de mĂ©g mindig Ăşgy Ă©rzem, hogy jobban el kell sajátĂ­tanom. SzeretnĂ©m azt Ă©rezni, hogy Ă©n viselem a ruhát, Ă©s nem a ruha visel engem.”

A kávĂ©zĂłban, miután a vendĂ©gek elfelejtkeztek StewartrĂłl, rögtön elkezdtĂĽnk beszĂ©lni a legutĂłbbi pletykákrĂłl. Nem olyan rĂ©g Kristen anyja, Jules Stewart megerősĂ­tette a Sunday Mirror számára, hogy a lánya kapcsolatban áll Alicia Cargile­-lal, akit gyakran tĂ©vesen hisznek Stewart egykori asszisztensĂ©nek. Az interjĂş során bemutatták Jules jĂłtĂ©konysági munkáját a farkasokĂ©rt, majd az Ă©desanyja elmondta: „Találkoztam Kristen Ăşj barátnőjĂ©vel, kedvelem, Ă©s Ăşgy Ă©rzem, az embereknek szĂĽksĂ©gĂĽk van arra, hogy szabadon szeressĂ©k, akit akarnak. Én elfogadom, hogy a lányom szereti a nőket, Ă©s a fĂ©rfiakat is.”

Talán jobban, mint bárki más az ő generáciĂłjábĂłl, Stewart kapcsolatai elĂ©ggĂ© viharosak ahhoz, hogy szinte bármikor szerepeljenek a bulvárhĂ­rekben. „Vicces, amikor idősebb szĂ­nĂ©szek azt mondják: ’Csak mosolyogj’, Ă©n meg azt gondolom: ’Fogalmad sincs miről beszĂ©lsz, de kösz! Szerintem tök jĂł lenne internet nĂ©lkĂĽl!”.

Teljesen tisztában van azzal, hogy szerelmi Ă©letĂ©t lázasan dokumentálják akár egyĂĽttműködik velĂĽk, akár nem. „Olyan mintha mindig szereplő lennĂ©k egy hetente megjelenő kĂ©pregĂ©nyben. Megvan egy hozzárendelt szemĂ©lyisĂ©gem, amit gondolom segĂ­tettem lĂ©trehozni. Az emberek arra törekednek, hogy egy csomĂł pĂ©nzt csináljanak az olyan emberekből, mint Ă©n, hiszen ez virágzĂł iparág, tehát miĂ©rt is változtatnád meg azt a szemĂ©lyisĂ©get, amiĂ©rt az emberek mĂ©g fizetnek is?”

Az American Ultra
promócióján, New Yorkban
Az American Ultra promócióján, New Yorkban


Persze a személyisége változik, hiszen mindazonáltal még csak 25 éves. Vajon kész arra, hogy nagy bejelentéseket tegyen a szexuális beállítottságával kapcsolatban?

Igen... Elmondta: „Keress rám a Google­-ben, nem rejtegetek semmit.”

...És nem: „Ha Ăşgy Ă©rzed, hogy meg akarod határozni magadat Ă©s meg is van a kĂ©pessĂ©ged rá, hogy megfogalmazd azokat a paramĂ©tereket, amelyek meghatároznak tĂ©ged, akkor tedd meg. De Ă©n szĂ­nĂ©sznő vagyok. Az Ă©let kĂ©tĂ©rtelműsĂ©gĂ©ben Ă©lek, Ă©s imádom ezt. Nem gondolom, hogy igazán rám jellemző lenne, ha elhatároznám, hogy 'coming outolok'. Nem, Ă©n csinálom a munkámat. AmĂ­g Ăşgy nem döntök, hogy lĂ©trehozok egy alapĂ­tványt, vagy amĂ­g elő nem állok egy nagy tervvel, vagy amĂ­g nem lesz egy perspektĂ­vám, addig nem. Én csak egy kölyök vagyok, aki filmeket kĂ©szĂ­t.”

Ez persze nem minden, bár Stewart vonakodik attĂłl, hogy meghatározná a szexualitását. Hisz a változĂ©konyságban, olyan mĂłdon, ahogy Miley Cyrus mondta a Paper magazinnak nemrĂ©g, hogy “Én abszolĂşte nyitott vagyok mindenre, kortĂłl Ă©s nemtől fĂĽggetlenĂĽl. Nem Ă©rdekel, hogy ki mit visel, vagy hogyan nĂ©z ki, csak az számĂ­t, hogy Ă©n mit Ă©rzek iránta Ă©s hogy szeressenek engem.”

Stewart hozzáteszi: „Szerintem három, vagy négy évi múlva rengeteg olyan ember lesz, akiknek nem fontos, hogy kitalálják éppen melegek, vagy heteroszexuálisak. Ez olyan, hogy csak tedd a dolgodat.”

Ő volt az első, aki elismerte, hogy az Alkonyat forgatása alatti Ă©vekben nem fedezte mĂ©g fel teljesen a szexuális határait, akkor a sajtĂł fĂşjta fel az egĂ©szet. „Rengeteg riporter volt, aki leĂĽlhetett velem szemben, Ă©s azt gondolhatta, hogy ’ez a kölyök össze fog roppanni’. Biztos vagyok benne, hogy kellemetlen helyzetbe hoztam az embereket.”

Akkoriban ha egy nehéz kérdéssel szembesült, könnyen dühössé vált. Most pedig már megtalálta a saját módját arra, hogyan válaszoljon természetesen, mégis titokzatosan. „Nagyon keményen dolgoztam azon, hogy szabadnak érezhessem magam, miközben nem adom el magam, és másnak sem hagyom, hogy eladjon engem.”

Minden fecsegés és visszajelzés ellenére azonban Stewart jelenleg a munkájára koncentrál. Az ad tartást neki, hogy mélyen megvetette már a gyökereit a szórakoztatóiparban. „Biztos vagyok benne, hogy folytatni tudom a munkát”­ - mondta. „Pozitív gondolkodás. Ezen kívül mást nem igazán tudtam tenni mostanában magamért.”

Az American Ultra cĂ­mű filmbĂ©li főszereplő társa Ă©s egyben jĂł barátja, Jesse Eisenberg is önbizalmat adott neki: â€žŐ egy olyan szĂ­nĂ©sznő, aki következetesen dolgozik, aki tudja, hogyan kell jĂłl csinálni a dolgokat. Minden jellegzetessĂ©g, aminek birtokában van – a humorĂ©rzĂ©ke, a hajlandĂłsága, hogy a projektet teljesen átĂ©lje­ valamint az önismeret egĂ©szsĂ©ges formája, hogy megĂ©rtsĂĽk, mire van szĂĽksĂ©ge a törtĂ©netnek, mi a nagy kĂ©p, Ă©s hol van az ő helye ebben. Ritka, hogy valaki, aki ilyen ismert mint ő, ilyen szerĂ©ny legyen. MĂ©gis, ő nem beárnyĂ©kolja a törtĂ©netet, sokkal inkább eltűnik a szerepben, majd kimutatja a lĂ©nyeges rĂ©szt.”

SzĂ­nĂ©sznőkĂ©nt meg kell szokja az emberek kĂ­váncsiságát, de azĂ©rt a kávĂ©zĂłban is megprĂłbált elrejtőzni, amĂ­g ott voltunk, Ă©s nem nĂ©zett senkinek sem a szemĂ©be. Utána elsĂ©táltunk egy művĂ©szi kuriĂłzum ĂĽzletbe, Ă©s egy kis Ă©lelmiszerboltba, ahol ismĂ©t lehajtott fejjel, zavartan beszĂ©lt a pĂ©nztároshoz. Akármerre mentĂĽnk, mindenĂĽtt suttogtak mellettĂĽnk az emberek, mire Stewart egy vĂ©dekező állattá változott, mint aki finoman ellenőrzi az illetĂ©ktelen betolakodĂłkat a terĂĽletĂ©n, egĂ©szen addig, amĂ­g biztonságosan vissza nem Ă©rtĂĽnk a kocsijához Ăşjra. „EzĂ©rt megyek nagyon ritkán vásárolni”­ - mondta sĂłhajtva, ahogy beindĂ­totta a motort.

Amikor forgatáson van, az egyfajta menekĂĽlĂ©s számára. MĂ©lyen beleĂ©li magát a szerepĂ©be. „Annak Ă©rdekĂ©ben, hogy teljesen bele tudjak merĂĽlni a szerepbe, hogy át tudjam magam helyezni a szerepbe, Ăşgy kell Ă©reznem, hogy megelőz engem... Arra kell gondolnom, hogy ha ezt nem csinálom jĂłl, akkor potenciálisan megszűnök lĂ©tezni, az pedig igen nagy hátrány lenne.”

Ahogy mondta, egyáltalán nem fél, hogy elszúrja. „A hibák szuperek, még akkor is, ha nagyon nehéz átjutnunk rajtuk”­ - mondja. „Gyakran érzem magam kényelmetlenül, de elfogadtam már ezt.”

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
haley
-
2015.10.07. 06:52
Én csak egy kölyök v...
2481
phh, egyre furább ez a csaj... :S
avatar
hottie
-
2015.09.11. 20:38
Én csak egy kölyök v...
2480
Nagyon köszi hogy újra van Kristenes cikk!! <3
avatar
Sarah22
-
2015.09.01. 22:20
Én csak egy kölyök v...
2479
Kb. ebben a cikkben elismerte, hogy leszbikus. Hát, nem tudom...
avatar
eszti
-
2015.08.27. 19:46
Én csak egy kölyök v...
2478
nem azert de ez a csaj egyre vallalhatatlanabb
minek kell futtatni?
avatar
alawa
-
2015.08.26. 19:42
Én csak egy kölyök v...
2477
Huhh ez hosszú :))
avatar
regi17
-
2015.05.05. 20:10
Kristen Stewart és a...
2476
? azt kérdezed mi a kedvenc színe?
ez jó kérdés, szerintem a szürke
avatar
hanna222
-
2015.05.05. 19:43
Kristen Stewart és a...
2475
sziasztok!
az probléma hogy mijen színt szeret kristen stewart

köszi!
avatar
alawa
-
2014.12.27. 11:03
A cukorbeteg kislány...
2474
az első filmhez is van ilyen Stephenie Meyer és a rendezővel :)
avatar
Fannika13
-
2014.12.20. 19:23
A cukorbeteg kislány...
2473
Tulipan: az eclipse extra dvd-n van ilyen!!! magyar dvd-n felirattal van.
avatar
zsu
-
2014.12.14. 20:48
A cukorbeteg kislány...
2472
hangalámondás? O.O
avatar
Tulipan
-
2014.12.09. 20:39
A cukorbeteg kislány...
2471
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni? elvileg van egy olyan dvd verziója az Alkonyatnak amiben van extra hangalámondás (Kristen-Rob)-
Hol lehet ilyet beszerezni? Nkem csak a film van meg.
Kössz.
avatar
flashy2
-
2014.09.06. 00:14
Egy kőtömbön ültem é...
2470
Gstar: ezt kifejtenéd bővebben?
avatar
Gstar
-
2014.06.08. 22:49
Egy kőtömbön ültem é...
2469
Az sokat elmond a "tehetségéről" hogy a Twilight óta milyen C listás filmekben kap szerepet.
avatar
nicole
-
2014.06.01. 05:07
Egy kőtömbön ültem é...
2468
Naaaagyon szupi interjú, bár Kristen mint katona kicsit viccces :)
avatar
Szandi
-
2014.05.20. 06:10
Egy kőtömbön ültem é...
2467
Lilla, ő nem is olvasta el a cikket, csak zsigerből utálja.. :)
avatar
cukorka
-
2014.05.14. 22:02
Egy kőtömbön ültem é...
2466
Szurkolok Kristen új filmjeinek! Ha jó szerepeket kap előbb utóbb díjat is fog kapni.. ;)
avatar
Kristen17
-
2014.05.08. 06:22
Egy kőtömbön ültem é...
2465
Véégre új cikk! :)) Hát nem lehetett könnyű forgatás, de nem tudom egyesek miért hiszik hogy a színészeknek nem lehet gondjuk (az más dolog hogy a többségük sose beszél róla)!
avatar
Lilla
-
2014.05.05. 18:37
Egy kőtömbön ültem é...
2464
Pont nem az jön le hogy sajnáltatná magát, de a szövegértés nem mindenkinek megy :)
avatar
timite
-
2014.05.03. 17:21
Egy kőtömbön ültem é...
2463
csak nekem tűnik fel hogy ez a csaj mindig sajnáltatja magát?? :/
avatar
flashy2
-
2014.05.03. 15:35
Egy kőtömbön ültem é...
2462
én örülök hogy visszatér az ilyen drámaibb filmekhez, kíváncsi leszek rá!
avatar
Szandi
-
2014.05.02. 16:39
Egy kőtömbön ültem é...
2461
Nehéz elképzelnem Kristent mint katona, de várom a filmet!
avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
Kristen Stewart kira...
2460
Nem úgy volt hogy ő a Balenciaga-t reklámozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
Kristen Stewart kira...
2459
UGRÁS A WEBOLDALRA

Az Alkonyat sztárja lesz az arca a francia divatház 2014-es kampányának - erősítette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
Kristen Stewart kira...
2458
Remélem én is lesz valami! Mostanában nagyon csend van Kris körül...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
Kristen Stewart kira...
2457
Remélem lesz vmi jövőre. Már írtam a szerkesztőkön keresztül Ádámnak, ha megtudok valamit beírom ide is meg a Kristen fórumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
Kristen Stewart kira...
2456
Azt szeretném megtudni hogy jövőre terveztek e valamilyen Kristen szülinapos dolgot? :)

Kösziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
Kristen Stewart kira...
2455
Ne bántsátok már :) Fura lány, de legalább nem játssza meg magát, az meg hogy megmarad-e a színészi pályán el fog dőlni pár éven belül.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
Kristen Stewart kira...
2454
"Maga a lista némileg igaz, de nincsenek benne fontos részletek"

Mégis milyen részletek?? Jellemtelen álszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
Kristen Stewart kira...
2453
hát nem töri magát ilyesmin, hogy öltözködés meg divatos holmik, főleg mióta ennyire depis
avatar
jella
-
2013.10.18. 17:09
Kristen Stewart a le...
2452
Kifestve elmegy de ahogy hétköznapokon öltözik meg kinéz az lelombozó.
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
Kristen Stewart kira...
2451
erről már volt szó régebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
Kristen Stewart kira...
2450
ma olvastam az újságban h stephenie meyer szerint nem lesz több twilight.. ez fura mert régebben úgy tudtam hogy edward szemszögéből is ír egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
Kristen Stewart kira...
2449
én is de sztem mostanában Kristen nem nagyon áll szóba újságírókkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
Kristen Stewart kira...
2448
flashy2: jó lenne örülnék neki, vagy vmi friss interjúnak :)
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
Ha Nicolas találkozi...
2447
Lehettek volna kreatívabbak a parfüm borítóképével :S
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
Kristen Stewart kira...
2446
új filmjéről lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
Kristen Stewart kira...
2445
talán épp ezért :)
avatar
brix
-
2013.07.25. 18:33
Kristen Stewart a le...
2444
erdekes lista! pont a britek akiknek a nok tobbsege banyarem
avatar
anima_trix
-
2013.07.25. 12:31
Kristen Stewart a le...
2443
sajna van benne valami
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
Kristen Stewart kira...
2442
Bandi tényleg nagy ász volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
Kristen Stewart kira...
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs már meg, de azért köszi :) ha esetleg meglesz akkor írjátok be ide, ezt a fórumot úgyis figyelemmel kísérem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
Kristen Stewart kira...
2440
örülök :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
Kristen Stewart kira...
2439
"2013-ban elindítja a SUPERTREND Média lapkiadót, melynek hálózatába a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarórák, a Starity és a PlaystationCommunity tartozik."

a starity is? wow
avatar
Blackjack
-
2013.07.12. 16:40
Interjú a hazai Zegn...
2438
Szeki: a rádióban Bandi volt a legjobb, emlékszel? :D
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:23
Interjú a hazai Zegn...
2437
Tropical, ott az interjú kötet.
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:22
Interjú a hazai Zegn...
2436
avatar
annacska
-
2013.07.12. 05:54
Interjú a hazai Zegn...
2435
Hűha! De jó a médiapédiás cikk! :)
avatar
tropical
-
2013.07.11. 22:29
Interjú a hazai Zegn...
2434
üdv!
az interjúkötet hozzá lehet még jutni? vagy pdf-ben esetleg el tudna valaki küldeni nekem? kinizsigr@freemail.hu
thx
Gábor
avatar
Szeki
-
2013.07.11. 16:20
Interjú a hazai Zegn...
2433
Palmus: én emlékszem azokra, tök jó lenne ha valaki feltenné!
avatar
palmus
-
2013.07.10. 22:50
Interjú a hazai Zegn...
2432
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? A UGRÁS A WEBOLDALRA oldalon olvastam egy korábbi rádióműsorról, ezeket az adásokat valahol meg lehet hallgatni?

Nagyon köszi!

Pálma
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
Kristen Stewart kira...
2431
jajj legjobb interjú vele amit eddig olvastaam :) példakép :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
Kristen Stewart kira...
2430
Ez eddig a legnagyobb csúsztatás amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert hátán? Mindketen ugyanabban a filmben lettek világsztárok. Majd 5 év múlva meg kell nézni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet még eldönteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
Kristen Stewart kira...
2429
panna hiába beszélsz az ilyeneknek.. :S nekik a tények nem mondanak semmit, kényük kedvük szerint forgatják!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
Kristen Stewart kira...
2428
Főzőcskézzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
Kristen Stewart kira...
2427
ercsi: Robnak mi köze Kristen karrierjéhez? Mindketten a Twilightban lettek híresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
Kristen Stewart kira...
2426
így hogy szakítottak kíváncsi lennék hány jó szerepet fog kapni. Rob nélkül sehol se lett volna, az ő színlelt kapcsolatuk miatt vált olyan ismertté, nm a tehetsége miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy új filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerül ahova való!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
Kristen Stewart kira...
2425
Állítólag Rob most már a szőkékre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
Kristen Stewart kira...
2424
Érett már a szakítás, engem nem lepett meg. Szinte sose vállalták fel egymást, pedig vége van már a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
Kristen Stewart kira...
2423
Szegény :( Sajnálom h szakítottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
Kristen Stewart kira...
2422
Én azt nem értem hogy bírta ki ennyi ideig Kristennel.
IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.