eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati élete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen StewartrĂłl beszĂŠlĂźnk, lehetetlen elkerĂźlni a szemĂŠlyes ĂŠlete kĂśrĂźl kavargĂł problĂŠmĂĄk felemlegetĂŠsĂŠt. RĂśviddel azelőtt beszĂŠltem a szĂ­nĂŠsznővel, hogy azok a ma mĂĄr hĂ­rhedt kĂŠpek a nyilvĂĄnossĂĄgra kerĂźltek a „nem igaz a szakĂ­tĂĄs pletykĂĄja” bizonyĂ­tĂŠkakĂŠnt. ValĂłjĂĄban igyekeztem kerĂźlni a tĂŠmĂĄt, nehogy halĂĄlos fenyegetĂŠseket kapjak Twillight rajongĂłktĂłl ĂŠs a Twitter Ăźzeneteket is megakadĂĄlyozandĂł.

FelkĂŠszĂźltem mindenre, amit mondani fogok... Stewart ĂĄrulkodĂł nyomot hagy magĂĄrĂłl, mielőtt mĂŠg bemutatkozhatnĂĄnk egymĂĄsnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az ĂśsszetĂŠveszthetetlen monoton hangon PĂĄrizsbĂłl, a mobiltornyokon keresztĂźl egyenesen a fĂźlembe. Ez a nyom. Mert ĂĄltalĂĄban ez nem Ă­gy megy.

A fotók a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek
A fotók a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek

ÁltalĂĄban egy sajtĂłfőnĂśk felhĂ­v, hogy kiderĂ­tse, akarsz-e beszĂŠlni Ms. Stewarttal vagy mĂĄs valakivel, aki elĂŠg hĂ­res ahhoz, hogy udvariatlansĂĄgnak tűnjĂśn a keresztnevĂŠn szĂłlĂ­tani (annak ellenĂŠre, hogy mindig fiatalabbak nĂĄlad). AztĂĄn a sajtĂłfőnĂśk kapcsol tĂŠged az asszisztenshez, aki (bĂĄr erről nincs bizonyĂ­tĂŠkom, de gyakran van ez a kĂŠpzetem) a celeb fĂźlĂŠhez tartja a telefont, amĂ­g beszĂŠltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tĂ­zkor fog visszahĂ­vni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi mĂĄr a Balanciaga Ăşj illata, a Florabotanica arcĂĄnak szerepĂŠről, a kĂśzĂŠpiskolai ĂŠlet nehĂŠzsĂŠgeiről, pitĂŠkről beszĂŠlgetĂźnk, ĂŠs arrĂłl, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjĂşkkal.

GratulĂĄlok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett szĂ­nĂŠsznő. Hogyan mĂŠred a sikert?

Azok a Forbes listĂĄk rohadtul nagy baromsĂĄgok. Most komolyan, nevetsĂŠgesek. Maga a lista nĂŠmileg igaz, de nincsenek benne fontos rĂŠszletek - nem mintha annyira szĂĄmĂ­tana... Én soha nem leszek az a fajta szemĂŠly, aki egy hatalmas hegy mĂŠretű pĂŠnzkupacon Ăźl. A dolgok stagnĂĄlĂłvĂĄ vĂĄlnak. De ha a sikeressĂŠg oldalĂĄrĂłl nĂŠzzĂźk, soha nem voltam nagyobb kihĂ­vĂĄs alatt. Teljes mĂŠrtĂŠkben kĂŠszen ĂĄllok rĂĄ, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom ĂŠrezni, hogy olyan kihĂ­vĂĄsok vĂĄrnak rĂĄm, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom ĂŠrezni magamat.

Milyen ĂŠrzĂŠs most, hogy a Twillight sorozat a vĂŠgĂŠhez kĂśzeledik?

A legtĂśbb projekt, amiben rĂŠszt vettem, rĂśvid volt. A Twillightnak nĂŠgy ĂŠve vagyunk az őrĂźlt megszĂĄllottjai, ĂŠs ĂŠrtsd Ăşgy, hogy teljesen megszĂĄllottjai ennek a projektnek, szĂłval ez megbocsĂĄjthatĂł. A furcsa az, hogy azĂŠrt kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a tĂśrtĂŠnetet. De az, hogy nĂŠgy ĂŠvig eltart, figyelemre mĂŠltĂł. SzĂłval a megkĂśnnyebbĂźlĂŠs, amit okoz, mĂŠg inkĂĄbb ĂŠrezhető. A Twillight-ot annyira kĂśzel ĂŠrzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. NĂŠgy ĂŠv… eddig tart a kĂśzĂŠpiskola, ĂŠrted?


Nagyon ambĂ­ciĂłzusnak tűnsz.

Amikor elkezdtem, az egĂŠsz Ăśtlet mĂśgĂśtt csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkĂĄt. FelnĂŠztem a szĂźleimre, ĂŠs Ăşgy gondoltam, hogy amit ők csinĂĄltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnőttek beszĂŠljenek velem, ĂŠs ez tĂŠnyleg ebből indult el.

Most mĂĄr benne vagy a divat vilĂĄgĂĄban is. Mi vonz tĂŠged benne?

Az ĂŠlet bĂĄrmely terĂźletĂŠn talĂĄlkozhatunk rokonlelkekkel. 15 ĂŠves voltam, mikor talĂĄlkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondtĂĄk, hogy a Balenciaga-t kellene nĂŠpszerűsĂ­tenem magazinokban, azt mondtam, hűha. Nem ismertem mĂĄs dizĂĄjnerek nevĂŠt, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat ĂŠs a szĂ­nĂŠszek kĂśzĂśtt. Nekem semmi kĂśzĂśm hozzĂĄ. Nem ĂŠn csinĂĄlom a divatot.

Az ĂŠn alkotĂĄsi vĂĄgyamnak semmi kĂśze a ruhĂĄkhoz. Engem a kreatĂ­v energiĂĄk ĂŠrdekelnek, akkor is, ha semmi kĂśzĂśm hozzĂĄjuk. Ez annyira addiktĂ­v. Amikor egy kollekciĂł felvonul a kifutĂłn, egy tĂśrtĂŠnetet mesĂŠl el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miĂŠrt akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyĂŠl?

TalĂĄlkozom rendezőkkel ĂŠs nĂŠha rĂśgtĂśn tudni. MegrĂĄzod valakinek a kezĂŠt ĂŠs azt gondolod: „ Hűha, nekĂźnk egyĂźtt kell dolgoznunk!” Ő valĂłszĂ­nűleg azt mondanĂĄ, hogy azĂŠrt, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tűnsz sajnĂĄlkozĂłnak, amikor az alkalmi ĂśltĂśzkĂśdĂŠsedről beszĂŠlnek. Mitől ĂŠrzed jĂłl magad?

TĂŠnyleg egy kicsit sajnĂĄlkozĂł vagyok az erről szĂłlĂł interjĂşkban. Nem azĂŠrt, mert bĂĄnnĂĄm. Annyira rohadtul jĂłl ĂŠrzem magam egy farmerban, ami jĂłl ĂĄll. Patti Smithnek mindig van egy kabĂĄtszerű valamije, amit megtarthatsz vagy 15 ĂŠvig, ĂŠs bĂĄrmit felvehetsz alĂĄ. Most ezt a Balenciaga motoros kabĂĄtot nem tudom levenni. Az elmĂşlt hat hĂłnapban minden repĂźlős utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bĂĄrmikor is megunnĂĄm, hacsak nem hĂ­zom el (nevet).

Kate Moss egy stĂ­lus ikon, pedig gyakran sportcipőt hord ĂŠs farmert. Ez is csak szemĂŠlyi esztĂŠtika, mint annyi mĂĄs.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek erősnek lĂĄtszani. UtĂĄlom az olyan ruhĂĄkat, amikben nem lehet mozogni. A ruhĂĄk nagyon le tudnak hĂşzni.

Vicces, hogy erősnek akarsz lĂĄtszani, hiszen a lĂĄnyok manapsĂĄg kifinomultnak akarnak lĂĄtszani, főleg tűsarkakon.

Mindig Ăşgy ĂŠrzem, mintha gĂłlyalĂĄbakon egyensĂşlyoznĂŠk, főleg szőnyegen, amikor a rajongĂłk kĂśzĂśtt jĂĄrkĂĄlok. UtĂĄlok fĂślĂŠjĂźk tornyosulni. EzĂŠrt le is akarom venni azokat a cipőket.

DolgoztĂĄl mĂĄr egyĂźtt nĂŠhĂĄny igazi lĂĄzadĂłval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lĂĄzadĂł szellem?

A nemrĂŠg a HĂłfehĂŠrben jĂĄtszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig erős szerepeket jĂĄtszom, muszĂĄj, hogy erős lĂĄnynak lĂĄtsszak. Az igazsĂĄg az, hogy ahogy kimondod, Ăşgy fel is merĂźl a kĂŠtsĂŠg benned: „Persze, erős lĂĄny. KĂśszi”. Azt hiszem, ha a lĂĄtĂĄsmĂłdod egy kicsit is eltĂŠr mĂĄsoktĂłl, ĂŠs van elĂŠg Ăśnbizalmad hozzĂĄ, hogy kiĂĄllj mellette, az a lĂĄzadĂł szellem.


MĂŠg az iskolĂĄban fedeztek fel. SzoktĂĄl talĂĄlkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnĂŠk. Nem megszervezve. Csak felnőni ĂŠs talĂĄlkozni velĂźk, ezen az egĂŠszen kĂ­vĂźl, az ĂŠrdekes lenne. Az ĂśrdĂśgbe is, igen! Csak Ăşgy termĂŠszetesen.

Azt mondod, hogy amiből ĂŠlsz, az a legĂŠrdekesebb dolog benned. De milyen mĂĄs dolog van mĂŠg?

A munka egy ĂŠrdekes dolog, mert minden arrĂłl szĂłl. A legjobb barĂĄtaim, akik ĂĄllandĂłan ĂśsztĂśnĂśznek engem, rendezők ĂŠs szĂ­nĂŠszek. Mindig azt mondjĂĄk, hogy kellene egy filmet csinĂĄlnunk erről. Soha nem ĂŠrzed igazĂĄn azt, hogy dolgozol, ĂŠs azt sem ĂŠrzed soha, hogy nem dolgozol. EgyĂŠbkĂŠnt szeretek zenĂŠlni – gitĂĄrozom. Nem tudom… Mi ĂŠrdekel tĂŠged?

Szeretek főzni.

Én is szeretek főzni. ValĂłsĂĄggal a rabja vagyok.

Miket főzĂśl?

Szeretem az olasz ĂŠteleket ĂŠs a rĂŠgi jĂł amerikaiakat.

Szeretsz sĂźtni?

Nem annyira. PitĂŠk sĂźtĂŠsĂŠvel kezdtem a főzĂŠst, de utĂĄltam a kĂŠrges rĂŠszĂźket. Soha nem tudtam jĂłl csinĂĄlni. A sĂźtĂŠs mĂśgĂśtti kĂŠmia tĂşl rideg. EltĂśltesz egy csomĂł időt vele, hogy sĂźss valamit, ĂŠs a vĂŠgĂŠn, ha nem sikerĂźl, az egĂŠsz csak időpocsĂŠkolĂĄs volt. Tudod, az egĂŠsz napomat ezzel a hĂźlyesĂŠggel tĂśltĂśm. (nevet). Én vagyok a legbĂźszkĂŠbb ĂŠs legarrogĂĄnsabb szakĂĄcs. Le sem ĂźlĂśk, csak feltĂĄlalom az ĂŠtelt ĂŠs ĂĄllok az asztal mellett, mĂ­g mindenki meg nem ette, ĂŠs csak utĂĄna eszem.


Úgy tűnik, szĂ­vesen beszĂŠlsz. Olvastam egy csomĂłt arrĂłl, hogy emberek nehezmĂŠnyezik, hogy mindent harapĂłfogĂłval kell kihĂşzni belőled. Mit gondolsz?

Szerintem szĂśrnyű, hogy az emberek fĂŠlreĂŠrtik a kĂŠnyelmetlensĂŠgemet, mintha nem akarnĂŠk ott lenni. Pedig pont az ellenkezője, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinĂĄlni. Nem vĂĄrom el, hogy mindenki lazĂĄnak lĂĄtsszon, ĂŠn sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentĂŠtes jelentĂŠse a lazĂĄnak. De nem ĂŠrdekel.

Mindig Ă­gy volt?

ŐrĂźlt mĂłdon nőttem fel. IgazĂĄn nyers voltam ĂŠs majdnem teljesen bezĂĄrkĂłztam. Azt hiszem sikerĂźlt megszabadulnom attĂłl a rĂşt tyĂşkszemtől, ami azelőtt alakĂ­tott engem. Most mĂĄr sikerĂźlt tĂşl lĂŠpnem a sajĂĄt hatĂĄraimon.

ValĂłszĂ­nűleg a legtĂśbb ember Ă­gy ĂŠli meg a tinĂŠdzserkorszakbĂłl a felnőttĂŠ vĂĄlĂĄst.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
nashi
-
2012.01.30. 20:03
Kristen Stewart és a...
1941
Kristennek nincs twitterje?
avatar
anntwilight
-
2012.01.30. 16:19
Kristen Stewart és a...
1940
most januárban tényleg semmi infó nem volt róla (kivétel a balenciagas story) de remélem ez változni fog, lassan a BDII promó is elindul :)
avatar
csadri
-
2012.01.30. 11:08
Kristen Stewart és a...
1939
Florahh: szem hazament pihenni 1 kicsit a SWAH őrület előtt :)
avatar
szundi
-
2012.01.29. 19:27
Kristen Stewart és a...
1938
nem bírjátok ki mi?? biztos kipiheni a "sok munka" fáradalmait vmi olyan helyen ahol még a paparazziknak se mutogathat fuckyou-t!
avatar
Florahh
-
2012.01.29. 17:41
Kristen Stewart és a...
1937
Olyan csend van Kristen körül, nem tudtok valamit?
avatar
petra19
-
2012.01.27. 23:48
Kristen Stewart és a...
1936
mesme: azért jó mert vagány :) nekem bejön a dzsekije is
avatar
Fannika13
-
2012.01.27. 14:21
Kristen Stewart és a...
1935
téged úgyse lehet meggyőzni, de ezzel a képpel semmi gond nincs! :)
avatar
mesme
-
2012.01.26. 19:33
Kristen Stewart és a...
1934
Mi olyan jó ebben a képben? Szélfújta haj meg szokásos grimasz...
avatar
Zelda
-
2012.01.26. 13:30
Kristen Stewart és a...
1933
Ez a kép nekem is tetszik :)
avatar
miley16
-
2012.01.25. 19:30
Kristen Stewart és a...
1932
itt jóó a haja :)
avatar
Kristenfan
-
2012.01.25. 11:58
Kristen Stewart és a...
1931
Marcipan: Ez az Allure magazin fotózásán készült, vagy 2009 vagy 2010-ben!
avatar
Marcipan
-
2012.01.24. 13:27
Kristen Stewart és a...
1930


Ez nem tudjátok hol/mikor készült?
avatar
Csili
-
2012.01.23. 10:56
Kristen Stewart és a...
1929
Lottix: idén is lesz szerintem :))
avatar
anntwilight
-
2012.01.22. 15:09
Kristen Stewart és a...
1928
mesme: és ha igen?n
avatar
lottix
-
2012.01.21. 19:54
Kristen Stewart és a...
1927
hottie: a trendmagazin küldött ajándékot Kristennek tavaly, lehetett írni neki levelet :)
avatar
Roxygirl
-
2012.01.21. 18:20
Kristen Stewart és a...
1926
lol
avatar
Emma
-
2012.01.20. 17:22
Kristen Stewart és a...
1925
avatar
Emma
-
2012.01.20. 17:21
Kristen Stewart és a...
1924


Vicces :)
avatar
Ricsiboy
-
2012.01.18. 11:09
Kristen Stewart és a...
1923
Bellagirl: Ok! Ha te kéred akkor odakapcsolok :D
avatar
Attilaa
-
2012.01.17. 23:02
Kristen Stewart és a...
1922
Majd egy bennfentes írhatna, meg lehet-e még nézni.
avatar
Bellagirl
-
2012.01.17. 22:44
Kristen Stewart és a...
1921
Sziasztok :)!

Pénteken 19:15-től lesz a Film+-on a Kapd el a kölyköt! című film amiben Kristen játszik még fiatalabbként! Én már láttam DVD-n és nagyon tetszett, családi vígjáték, nézzétek meg ha tudjátok! :)
avatar
hottie
-
2012.01.16. 21:27
Kristen Stewart és a...
1920
mimi? milyen szülinap???
avatar
miley16
-
2012.01.16. 20:21
Kristen Stewart és a...
1919
cukorka: tavaly volt ilyen ígéret h lesz :)
avatar
Attilaa
-
2012.01.16. 18:19
Kristen Stewart és a...
1918
Kb egy éve
avatar
missperla
-
2012.01.16. 16:00
Kristen Stewart és a...
1917
Attilaa: az mikor jelent meg? én nem is láttam még :(
avatar
cukorka
-
2012.01.16. 07:01
Kristen Stewart és a...
1916
Attilaa: sajnos nem tudom, pedig jó volt :)

mesme: honnan tudod hogy milyen Kristen ha nem veszi a kamera? talán ismered? :)

valaki tud valamit az idei Kristen szülinapról? lesz megint beküldési lehetőség ugye? Ádám mikor mond erről valamit? :O
avatar
Attilaa
-
2012.01.16. 00:43
Kristen Stewart és a...
1915
Hennel Ádám: Jön az esküvői rovat!
Ezt a cikket honnan lehet előszedni:D?? érdekes interjú volt

avatar
Zoldalma
-
2012.01.14. 11:55
Kristen Stewart és a...
1914
mesme: Honnan tudod hogy milyen ha nincs ott kamera? :-) Szerintem te csak mindenbe belemagyarázol valamit, hogy Kristent rossz színben tüntesd fel..
avatar
sweetie
-
2012.01.13. 14:32
Kristen Stewart és a...
1913
Kamera előtt mindenki máshogy viselkedik mint a magánéletében, ez tök természetes!
avatar
mesme
-
2012.01.13. 12:10
Kristen Stewart és a...
1912
Az hogy szabadszájú elég óvatos szó. Ha veszi a kamera akkor visszafogott, alig tud beszélni, ha pedig nem veszi akkor káromkodik meg vagánykodik. Akkor két arca van Kristennek?
avatar
Kristenfan
-
2012.01.11. 18:22
Kristen Stewart és a...
1911
Kitti: Az nekem is tetszett, ha a feketére gondolsz :)
avatar
Zelda
-
2012.01.11. 00:39
Kristen Stewart és a...
1910
daxi: örülök hogy tetszett :) örjöngős az a film :)
avatar
Orange
-
2012.01.09. 22:58
Kristen Stewart és a...
1909
Egyszer egy fehér ruhában láttam, az is szép volt rajta, de neki jobban áll a sötét tónus. :)
avatar
one_girl
-
2012.01.08. 22:58
Kristen Stewart és a...
1908
szundi: semmi baj nincs Kristen ízlésével.
nagyon fehér a bőre és nézd meg hogy legtöbbször fekete meg szürke ruhát vesz fel és azokból is azt ami kiemeli az alakját és nyújtja is (mivel eléggé alacsony).
te nem így látod? :)
avatar
daxi
-
2012.01.07. 21:39
Kristen Stewart és a...
1907
koszi koszi :)

megneztem a filmet es nagyon tetszett! hitelesen bemutatja a zeneipart meg h mennyire szetzullenek az uj tinistarok a koncertek meg drogozasok miatt.. dakota es kristen remekelt.. es a kegyetlen zeneproducer is hiteles volt! ajanlom mindenkinek aki meg nem latta
avatar
Kitti
-
2012.01.07. 21:15
Kristen Stewart és a...
1906
Kristenfan: szerintem jól választ, legutóbb is nagyon szép volt a Twilight premieren :)
avatar
Barbie
-
2012.01.06. 07:32
Kristen Stewart és a...
1905
Még sosem láttam az apukáját! Elég kicsi a kép de hasonlítanak.. :)
avatar
hottie
-
2012.01.04. 22:38
Kristen Stewart és a...
1904
az a kalapos a papája :)
avatar
Szandi
-
2012.01.03. 23:25
Kristen Stewart és a...
1903
kedves tőle :)
avatar
Florahh
-
2012.01.03. 17:15
Kristen Stewart és a...
1902
Kristen gitárt ajándékozott Robnak karira :)

avatar
Emma
-
2012.01.02. 01:26
Kristen Stewart és a...
1901
2000 is meglesz hamarosan :-)
avatar
alawa
-
2012.01.01. 19:12
Kristen Stewart és a...
1900
adventureland, speak ezeket is nézd meg daxi :))
ja és 1900!!!!!!
avatar
monti
-
2011.12.31. 22:44
Kristen Stewart és a...
1899
daxi! üdv az oldalon! :) Remélem tetszeni fog a film, de nézd meg a többit és :)
avatar
hottie
-
2011.12.30. 22:52
Kristen Stewart és a...
1898
én pont ezt a vagányságot bírom benne mert énis hasonló vagyok :)
avatar
daxi
-
2011.12.30. 22:08
Kristen Stewart és a...
1897
nem is volt tudomasom h Kristen ennyire szabadszaju vagany csaj :) ha veszi a kamera akkor vmi mas latszik rajta.
az alkonyaton kivul egy filmbe se lattam, de a Runaways "mar uton van" :)

majd leirom a velemenyem
avatar
Kristenfan
-
2011.12.29. 23:21
Kristen Stewart és a...
1896
szundi: úgy emlékszem te, de javíts ki ha tévednék! az utóbbi időben mindig jól választ ruhát rendezvényekre, olvass utána hogy stylistok is ezt írják :)
avatar
panna
-
2011.12.29. 22:06
Kristen Stewart és a...
1895
sztármagazintól messze van a tm :) majd ha arról lesznek cikkek hogy ki-kivel jött össze akkor igen :)
avatar
Monika90
-
2011.12.29. 15:42
Kristen Stewart és a...
1894
Attilaa meglepődnél hogy német életmódmagazinokban mennyi celebrity content van :)
avatar
Attilaa
-
2011.12.29. 15:40
Kristen Stewart és a...
1893
Példának hoztam fel... nem tudom kik voltak mostanában név szerint.
avatar
Csili
-
2011.12.29. 05:55
Kristen Stewart és a...
1892
engem nem zavar semmi staros cikk és minden interjúnak örülök :))
avatar
Blue3y3
-
2011.12.29. 03:29
Kristen Stewart és a...
1891
Attilaa: én csak mint olvasó mondok véleményt, de szerintem amit írtál nem felel meg a valóságnak!
Zimány Linda cikk mikor volt? Ja volt egy videó vagy fél éve.. Azt elég nagy túlzás mondani hogy minden másnap ilyenek jelennének meg. Attól még mert a TM egy életmód magazin, gondolom sokan szeretik ezeket a cikkeket is, ha egy se lenne akkor meg ők hőbörögnének. :)
avatar
Attilaa
-
2011.12.29. 02:33
Kristen Stewart és a...
1890
Na én meg azt gondolom ,hogy az egész oldal egyre jobban hasonlít egy sztár magazinra...Most nem akarok egy cikk írót se megsérteni mert nem a munkájukkal van a bajom hanem ,hogy ennek az oldalnak elvileg Trendmagazin a neve ami divat/öltözködés és életmódról kéne szóljon. Mostanában meg egyre csak jönnek a sztárokról szóló cikkek...Sp,Zimány L.,Kristen S.,és még sorolhatnám.. hát hol érdekel engem ,hogy mit csinálnak.Nem a személyekkel van a bajom csak ezek a dolgok nem egy ilyen oldalra valók.És ha egy-két cikk lenne az nem is lenne még gáz de ,hogy minden második nap már ilyenbe botlok.

Nem akartam senki lelki világába gázolni csak gondoltam le írom a véleményemet! :)
avatar
Andi17
-
2011.12.29. 01:26
Kristen Stewart és a...
1889
mesme: sztem meg pont az Ádám előnye hogy ezt megosztotta velünk és megszervezte a szülinapit :) gondolom te nem küldtél be jókívánságokat :PP
avatar
Pixi4
-
2011.12.27. 22:55
Kristen Stewart és a...
1888
ez jó kép roxy :)
avatar
Roxygirl
-
2011.12.27. 00:28
Kristen Stewart és a...
1887
Kristennek is boldog karácsonyt! :))

és minden rajongónak!

avatar
szundi
-
2011.12.26. 23:09
Kristen Stewart és a...
1886
Attilaa: de minek kell így gyűrni a pólót?

hottika: majd én eldöntöm kivel barátkozok ok?? mesme semmi rosszat nem mondott, te meg egyből itt pattogsz!

Kristenfan: ki mondta h drága holmikat vegyen fel? a stílus nem pénz kérdése de Kristen pénzel is telivan szal ezt kár volt felhoznod!
avatar
Natalie
-
2011.12.26. 16:55
Kristen Stewart és a...
1885
Burton: itt mindig a Kristen tábor :)
avatar
monti
-
2011.12.25. 22:20
Kristen Stewart és a...
1884
nem értem minek kell anti oldalakat csinálni, én ha nem szeretek valakit akkor arról nem írok és ennyi.
avatar
panna
-
2011.12.24. 21:48
Kristen Stewart és a...
1883
mesme: ez mindenkinél máshogy van, sokan a Twilight miatt szeretik Bella karakterét, vannak akik már több filmben látták és úgy általában kedvelik :)
avatar
Burton
-
2011.12.24. 16:48
Kristen Stewart és a...
1882
Sosem tudom eldönteni hogy épp melyik tábor áll nyerésre :D
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.