eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati lete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen Stewartról beszélünk, lehetetlen elkerülni a személyes élete körül kavargó problémák felemlegetését. Röviddel azeltt beszéltem a színésznvel, hogy azok a ma már hírhedt képek a nyilvánosságra kerültek a „nem igaz a szakítás pletykája” bizonyítékaként. Valójában igyekeztem kerülni a témát, nehogy halálos fenyegetéseket kapjak Twillight rajongóktól és a Twitter üzeneteket is megakadályozandó.

Felkészültem mindenre, amit mondani fogok... Stewart árulkodó nyomot hagy magáról, mieltt még bemutatkozhatnánk egymásnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az összetéveszthetetlen monoton hangon Párizsból, a mobiltornyokon keresztül egyenesen a fülembe. Ez a nyom. Mert általában ez nem így megy.

A fotk a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtkonferencijn kszltek
A fotk a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtkonferencijn kszltek

Általában egy sajtófnök felhív, hogy kiderítse, akarsz-e beszélni Ms. Stewarttal vagy más valakivel, aki elég híres ahhoz, hogy udvariatlanságnak tnjön a keresztnevén szólítani (annak ellenére, hogy mindig fiatalabbak nálad). Aztán a sajtófnök kapcsol téged az asszisztenshez, aki (bár errl nincs bizonyítékom, de gyakran van ez a képzetem) a celeb füléhez tartja a telefont, amíg beszéltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tízkor fog visszahívni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi már a Balanciaga új illata, a Florabotanica arcának szerepérl, a középiskolai élet nehézségeirl, pitékrl beszélgetünk, és arról, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjúkkal.

Gratulálok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett színészn. Hogyan méred a sikert?

Azok a Forbes listák rohadtul nagy baromságok. Most komolyan, nevetségesek. Maga a lista némileg igaz, de nincsenek benne fontos részletek - nem mintha annyira számítana... Én soha nem leszek az a fajta személy, aki egy hatalmas hegy méret pénzkupacon ül. A dolgok stagnálóvá válnak. De ha a sikeresség oldaláról nézzük, soha nem voltam nagyobb kihívás alatt. Teljes mértékben készen állok rá, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom érezni, hogy olyan kihívások várnak rám, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom érezni magamat.

Milyen érzés most, hogy a Twillight sorozat a végéhez közeledik?

A legtöbb projekt, amiben részt vettem, rövid volt. A Twillightnak négy éve vagyunk az rült megszállottjai, és értsd úgy, hogy teljesen megszállottjai ennek a projektnek, szóval ez megbocsájtható. A furcsa az, hogy azért kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a történetet. De az, hogy négy évig eltart, figyelemre méltó. Szóval a megkönnyebbülés, amit okoz, még inkább érezhet. A Twillight-ot annyira közel érzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. Négy év… eddig tart a középiskola, érted?


Nagyon ambíciózusnak tnsz.

Amikor elkezdtem, az egész ötlet mögött csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkát. Felnéztem a szüleimre, és úgy gondoltam, hogy amit k csináltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnttek beszéljenek velem, és ez tényleg ebbl indult el.

Most már benne vagy a divat világában is. Mi vonz téged benne?

Az élet bármely területén találkozhatunk rokonlelkekkel. 15 éves voltam, mikor találkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondták, hogy a Balenciaga-t kellene népszersítenem magazinokban, azt mondtam, hha. Nem ismertem más dizájnerek nevét, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat és a színészek között. Nekem semmi közöm hozzá. Nem én csinálom a divatot.

Az én alkotási vágyamnak semmi köze a ruhákhoz. Engem a kreatív energiák érdekelnek, akkor is, ha semmi közöm hozzájuk. Ez annyira addiktív. Amikor egy kollekció felvonul a kifutón, egy történetet mesél el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miért akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyél?

Találkozom rendezkkel és néha rögtön tudni. Megrázod valakinek a kezét és azt gondolod: „ Hha, nekünk együtt kell dolgoznunk!” valószínleg azt mondaná, hogy azért, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tnsz sajnálkozónak, amikor az alkalmi öltözködésedrl beszélnek. Mitl érzed jól magad?

Tényleg egy kicsit sajnálkozó vagyok az errl szóló interjúkban. Nem azért, mert bánnám. Annyira rohadtul jól érzem magam egy farmerban, ami jól áll. Patti Smithnek mindig van egy kabátszer valamije, amit megtarthatsz vagy 15 évig, és bármit felvehetsz alá. Most ezt a Balenciaga motoros kabátot nem tudom levenni. Az elmúlt hat hónapban minden repüls utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bármikor is megunnám, hacsak nem hízom el (nevet).

Kate Moss egy stílus ikon, pedig gyakran sportcipt hord és farmert. Ez is csak személyi esztétika, mint annyi más.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek ersnek látszani. Utálom az olyan ruhákat, amikben nem lehet mozogni. A ruhák nagyon le tudnak húzni.

Vicces, hogy ersnek akarsz látszani, hiszen a lányok manapság kifinomultnak akarnak látszani, fleg tsarkakon.

Mindig úgy érzem, mintha gólyalábakon egyensúlyoznék, fleg sznyegen, amikor a rajongók között járkálok. Utálok föléjük tornyosulni. Ezért le is akarom venni azokat a cipket.

Dolgoztál már együtt néhány igazi lázadóval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lázadó szellem?

A nemrég a Hófehérben játszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig ers szerepeket játszom, muszáj, hogy ers lánynak látsszak. Az igazság az, hogy ahogy kimondod, úgy fel is merül a kétség benned: „Persze, ers lány. Köszi”. Azt hiszem, ha a látásmódod egy kicsit is eltér másoktól, és van elég önbizalmad hozzá, hogy kiállj mellette, az a lázadó szellem.


Még az iskolában fedeztek fel. Szoktál találkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnék. Nem megszervezve. Csak felnni és találkozni velük, ezen az egészen kívül, az érdekes lenne. Az ördögbe is, igen! Csak úgy természetesen.

Azt mondod, hogy amibl élsz, az a legérdekesebb dolog benned. De milyen más dolog van még?

A munka egy érdekes dolog, mert minden arról szól. A legjobb barátaim, akik állandóan ösztönöznek engem, rendezk és színészek. Mindig azt mondják, hogy kellene egy filmet csinálnunk errl. Soha nem érzed igazán azt, hogy dolgozol, és azt sem érzed soha, hogy nem dolgozol. Egyébként szeretek zenélni – gitározom. Nem tudom… Mi érdekel téged?

Szeretek fzni.

Én is szeretek fzni. Valósággal a rabja vagyok.

Miket fzöl?

Szeretem az olasz ételeket és a régi jó amerikaiakat.

Szeretsz sütni?

Nem annyira. Piték sütésével kezdtem a fzést, de utáltam a kérges részüket. Soha nem tudtam jól csinálni. A sütés mögötti kémia túl rideg. Eltöltesz egy csomó idt vele, hogy süss valamit, és a végén, ha nem sikerül, az egész csak idpocsékolás volt. Tudod, az egész napomat ezzel a hülyeséggel töltöm. (nevet). Én vagyok a legbüszkébb és legarrogánsabb szakács. Le sem ülök, csak feltálalom az ételt és állok az asztal mellett, míg mindenki meg nem ette, és csak utána eszem.


Úgy tnik, szívesen beszélsz. Olvastam egy csomót arról, hogy emberek nehezményezik, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belled. Mit gondolsz?

Szerintem szörny, hogy az emberek félreértik a kényelmetlenségemet, mintha nem akarnék ott lenni. Pedig pont az ellenkezje, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinálni. Nem várom el, hogy mindenki lazának látsszon, én sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentétes jelentése a lazának. De nem érdekel.

Mindig így volt?

rült módon nttem fel. Igazán nyers voltam és majdnem teljesen bezárkóztam. Azt hiszem sikerült megszabadulnom attól a rút tyúkszemtl, ami azeltt alakított engem. Most már sikerült túl lépnem a saját határaimon.

Valószínleg a legtöbb ember így éli meg a tinédzserkorszakból a felntté válást.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
gery
-
2010.10.10. 21:32
Hennel dm a Trendm...
21
Jl hangzik Adri :P))
avatar
Adrihanna
-
2010.10.10. 21:29
Hennel dm a Trendm...
20
bizony indul az eskvi rovat.. mr n is vrom pedig bele ltok, hogy mi lesz =))) mgis izgulok rte.. =) hihi..

nagyon j lesz amgy a rovat s hksbks!! fik!! nem csak a lnyoknak fog m szlni! lesznek fis cikkek is =))) meg lesz olyan amit fi is szvesen olvas. nem hab meg krm meg tll meg rzsaszn az egsz =)))
avatar
tSas
-
2010.10.10. 21:05
Hennel dm a Trendm...
19
Valami nincs rendben az interneteddel Tomi :D

GFulop: n rlk hogy nem kezdtek el a cikkben tzsdzsrl hablatyolni mert a felt nem rtenm. :)
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 21:03
Hennel dm a Trendm...
18
(elnzst a triplzsrt!!)

Gery: Nagyon szp ez a kvz, itt mindig j kpek kszlnek, most is nagyon minsgik a fotk!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 21:03
Hennel dm a Trendm...
17
(elnzst a triplzsrt!!)

Gery: Nagyon szp ez a kvz, itt mindig j kpek kszlnek, most is nagyon minsgik a fotk!
avatar
gery
-
2010.10.10. 21:01
Hennel dm a Trendm...
16
H nagyon nagyon nyomatja ezt a Lottz termet :DD

PR ;)
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 20:58
Hennel dm a Trendm...
15
Na vgigolvastam j krdsek jttek! Katca ne srtdj meg de n a tidet mg most se nagyon rtem. :D:D

A CoD2-s cup nagy volt, tnyleg Bandival mizujs? Eltnt az a csv_!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 20:58
Hennel dm a Trendm...
14
Na vgigolvastam j krdsek jttek! Katca ne srtdj meg de n a tidet mg most se nagyon rtem. :D:D

A CoD2-s cup nagy volt, tnyleg Bandival mizujs? Eltnt az a csv_!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 20:58
Hennel dm a Trendm...
13
Na vgigolvastam j krdsek jttek! Katca ne srtdj meg de n a tidet mg most se nagyon rtem. :D:D

A CoD2-s cup nagy volt, tnyleg Bandival mizujs? Eltnt az a csv_!
avatar
GFulop
-
2010.10.10. 20:49
Hennel dm a Trendm...
12
dvzletem!

Hennel dm cikkt a napokban olvastam a vlsgokrl, nagyon rdekes rs lett, most is vrtam volna valamilyen krdst ezzel kapcsolatban vagy valami gazdasgi dolgot (n is tzsdzem immron 2,5 ve)!
Ha lehetsges akkor krem legkzelebb ilyen tmval is kszljenek!

Sok sikert kvnok!
Gbor
avatar
tSas
-
2010.10.10. 20:30
Hennel dm a Trendm...
11
Az a hrom hnap inkbb olyan t lehet! :D

Ltom ott az asztalon az iPhone is :) n gy vagyok az Apple oldalakkal hogy inkbb klfldn nzem, mert pl az Appleblog van hogy 3-4 napos hreket kzl le :S A Macportalra sszesen 1x mentem fel mikor elolvastam az interjt, taln a beszljk mac a legjobb de ott meg mr nincs kedvem mg egy kzssgbe lpni.. Minek? :)
avatar
flashy2
-
2010.10.10. 19:43
Hennel dm a Trendm...
10
ja rtem kszi :) remlem majd mg lesz lehetsg r
avatar
gabesz21
-
2010.10.10. 19:34
Hennel dm a Trendm...
9
Flashy2: hennel.hu-n volt egy ilyen felhvs de az biztos hogy nem 3 hnapja hanem tbb :D
avatar
flashy2
-
2010.10.10. 19:30
Hennel dm a Trendm...
8
jav: eskvi rovat
avatar
flashy2
-
2010.10.10. 19:30
Hennel dm a Trendm...
7
az eskevi rovatra nagyon kivi vagyok :) tk j h dm gy vlaszol a krdsekre de ezt hol lehetett bekldeni? n is kldk ha lehet mg?
avatar
Tompi
-
2010.10.10. 19:25
Hennel dm a Trendm...
6
Eskvi rovat? Imdom hogy mindig jtotok :D
avatar
gabesz21
-
2010.10.10. 19:23
Hennel dm a Trendm...
5
Klassz cikk lett n sajna nem kerltem be :o
avatar
katca
-
2010.10.10. 18:07
Hennel dm a Trendm...
4
Hy! igen! belekerltem n is! :))) rlk!lehet kicsit bonyi volt a krdsem sorry : de ez a 3 hnap kicsit tbb volt mert n ezt mg februrban kldem be :D a tbbi krds is j lett fleg Zsfi tetszett mg :)
avatar
intel
-
2010.10.10. 17:44
Hennel dm a Trendm...
3
eskvi rovat? na a lnyok oda vissza lesznek :DD j krdseket vlogattak be s dm is hosszan vlaszolt, zsr!
avatar
polgarlaszlo
-
2010.10.10. 17:43
Hennel dm a Trendm...
2
Nekem nagyon tetszett ez az interj, igaz volt 1-2 elg fura krds. :) Az biztos hogy nem szabad mindenen idegeskedni, lazn kell felfogni a dolgokat!!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 17:27
Hennel dm a Trendm...
1
Sirly! Kezdem olvasni. :D
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.