eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati élete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen StewartrĂłl beszĂŠlĂźnk, lehetetlen elkerĂźlni a szemĂŠlyes ĂŠlete kĂśrĂźl kavargĂł problĂŠmĂĄk felemlegetĂŠsĂŠt. RĂśviddel azelőtt beszĂŠltem a szĂ­nĂŠsznővel, hogy azok a ma mĂĄr hĂ­rhedt kĂŠpek a nyilvĂĄnossĂĄgra kerĂźltek a „nem igaz a szakĂ­tĂĄs pletykĂĄja” bizonyĂ­tĂŠkakĂŠnt. ValĂłjĂĄban igyekeztem kerĂźlni a tĂŠmĂĄt, nehogy halĂĄlos fenyegetĂŠseket kapjak Twillight rajongĂłktĂłl ĂŠs a Twitter Ăźzeneteket is megakadĂĄlyozandĂł.

FelkĂŠszĂźltem mindenre, amit mondani fogok... Stewart ĂĄrulkodĂł nyomot hagy magĂĄrĂłl, mielőtt mĂŠg bemutatkozhatnĂĄnk egymĂĄsnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az ĂśsszetĂŠveszthetetlen monoton hangon PĂĄrizsbĂłl, a mobiltornyokon keresztĂźl egyenesen a fĂźlembe. Ez a nyom. Mert ĂĄltalĂĄban ez nem Ă­gy megy.

A fotók a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek
A fotók a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek

ÁltalĂĄban egy sajtĂłfőnĂśk felhĂ­v, hogy kiderĂ­tse, akarsz-e beszĂŠlni Ms. Stewarttal vagy mĂĄs valakivel, aki elĂŠg hĂ­res ahhoz, hogy udvariatlansĂĄgnak tűnjĂśn a keresztnevĂŠn szĂłlĂ­tani (annak ellenĂŠre, hogy mindig fiatalabbak nĂĄlad). AztĂĄn a sajtĂłfőnĂśk kapcsol tĂŠged az asszisztenshez, aki (bĂĄr erről nincs bizonyĂ­tĂŠkom, de gyakran van ez a kĂŠpzetem) a celeb fĂźlĂŠhez tartja a telefont, amĂ­g beszĂŠltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tĂ­zkor fog visszahĂ­vni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi mĂĄr a Balanciaga Ăşj illata, a Florabotanica arcĂĄnak szerepĂŠről, a kĂśzĂŠpiskolai ĂŠlet nehĂŠzsĂŠgeiről, pitĂŠkről beszĂŠlgetĂźnk, ĂŠs arrĂłl, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjĂşkkal.

GratulĂĄlok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett szĂ­nĂŠsznő. Hogyan mĂŠred a sikert?

Azok a Forbes listĂĄk rohadtul nagy baromsĂĄgok. Most komolyan, nevetsĂŠgesek. Maga a lista nĂŠmileg igaz, de nincsenek benne fontos rĂŠszletek - nem mintha annyira szĂĄmĂ­tana... Én soha nem leszek az a fajta szemĂŠly, aki egy hatalmas hegy mĂŠretű pĂŠnzkupacon Ăźl. A dolgok stagnĂĄlĂłvĂĄ vĂĄlnak. De ha a sikeressĂŠg oldalĂĄrĂłl nĂŠzzĂźk, soha nem voltam nagyobb kihĂ­vĂĄs alatt. Teljes mĂŠrtĂŠkben kĂŠszen ĂĄllok rĂĄ, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom ĂŠrezni, hogy olyan kihĂ­vĂĄsok vĂĄrnak rĂĄm, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom ĂŠrezni magamat.

Milyen ĂŠrzĂŠs most, hogy a Twillight sorozat a vĂŠgĂŠhez kĂśzeledik?

A legtĂśbb projekt, amiben rĂŠszt vettem, rĂśvid volt. A Twillightnak nĂŠgy ĂŠve vagyunk az őrĂźlt megszĂĄllottjai, ĂŠs ĂŠrtsd Ăşgy, hogy teljesen megszĂĄllottjai ennek a projektnek, szĂłval ez megbocsĂĄjthatĂł. A furcsa az, hogy azĂŠrt kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a tĂśrtĂŠnetet. De az, hogy nĂŠgy ĂŠvig eltart, figyelemre mĂŠltĂł. SzĂłval a megkĂśnnyebbĂźlĂŠs, amit okoz, mĂŠg inkĂĄbb ĂŠrezhető. A Twillight-ot annyira kĂśzel ĂŠrzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. NĂŠgy ĂŠv… eddig tart a kĂśzĂŠpiskola, ĂŠrted?


Nagyon ambĂ­ciĂłzusnak tűnsz.

Amikor elkezdtem, az egĂŠsz Ăśtlet mĂśgĂśtt csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkĂĄt. FelnĂŠztem a szĂźleimre, ĂŠs Ăşgy gondoltam, hogy amit ők csinĂĄltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnőttek beszĂŠljenek velem, ĂŠs ez tĂŠnyleg ebből indult el.

Most mĂĄr benne vagy a divat vilĂĄgĂĄban is. Mi vonz tĂŠged benne?

Az ĂŠlet bĂĄrmely terĂźletĂŠn talĂĄlkozhatunk rokonlelkekkel. 15 ĂŠves voltam, mikor talĂĄlkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondtĂĄk, hogy a Balenciaga-t kellene nĂŠpszerűsĂ­tenem magazinokban, azt mondtam, hűha. Nem ismertem mĂĄs dizĂĄjnerek nevĂŠt, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat ĂŠs a szĂ­nĂŠszek kĂśzĂśtt. Nekem semmi kĂśzĂśm hozzĂĄ. Nem ĂŠn csinĂĄlom a divatot.

Az ĂŠn alkotĂĄsi vĂĄgyamnak semmi kĂśze a ruhĂĄkhoz. Engem a kreatĂ­v energiĂĄk ĂŠrdekelnek, akkor is, ha semmi kĂśzĂśm hozzĂĄjuk. Ez annyira addiktĂ­v. Amikor egy kollekciĂł felvonul a kifutĂłn, egy tĂśrtĂŠnetet mesĂŠl el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miĂŠrt akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyĂŠl?

TalĂĄlkozom rendezőkkel ĂŠs nĂŠha rĂśgtĂśn tudni. MegrĂĄzod valakinek a kezĂŠt ĂŠs azt gondolod: „ Hűha, nekĂźnk egyĂźtt kell dolgoznunk!” Ő valĂłszĂ­nűleg azt mondanĂĄ, hogy azĂŠrt, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tűnsz sajnĂĄlkozĂłnak, amikor az alkalmi ĂśltĂśzkĂśdĂŠsedről beszĂŠlnek. Mitől ĂŠrzed jĂłl magad?

TĂŠnyleg egy kicsit sajnĂĄlkozĂł vagyok az erről szĂłlĂł interjĂşkban. Nem azĂŠrt, mert bĂĄnnĂĄm. Annyira rohadtul jĂłl ĂŠrzem magam egy farmerban, ami jĂłl ĂĄll. Patti Smithnek mindig van egy kabĂĄtszerű valamije, amit megtarthatsz vagy 15 ĂŠvig, ĂŠs bĂĄrmit felvehetsz alĂĄ. Most ezt a Balenciaga motoros kabĂĄtot nem tudom levenni. Az elmĂşlt hat hĂłnapban minden repĂźlős utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bĂĄrmikor is megunnĂĄm, hacsak nem hĂ­zom el (nevet).

Kate Moss egy stĂ­lus ikon, pedig gyakran sportcipőt hord ĂŠs farmert. Ez is csak szemĂŠlyi esztĂŠtika, mint annyi mĂĄs.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek erősnek lĂĄtszani. UtĂĄlom az olyan ruhĂĄkat, amikben nem lehet mozogni. A ruhĂĄk nagyon le tudnak hĂşzni.

Vicces, hogy erősnek akarsz lĂĄtszani, hiszen a lĂĄnyok manapsĂĄg kifinomultnak akarnak lĂĄtszani, főleg tűsarkakon.

Mindig Ăşgy ĂŠrzem, mintha gĂłlyalĂĄbakon egyensĂşlyoznĂŠk, főleg szőnyegen, amikor a rajongĂłk kĂśzĂśtt jĂĄrkĂĄlok. UtĂĄlok fĂślĂŠjĂźk tornyosulni. EzĂŠrt le is akarom venni azokat a cipőket.

DolgoztĂĄl mĂĄr egyĂźtt nĂŠhĂĄny igazi lĂĄzadĂłval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lĂĄzadĂł szellem?

A nemrĂŠg a HĂłfehĂŠrben jĂĄtszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig erős szerepeket jĂĄtszom, muszĂĄj, hogy erős lĂĄnynak lĂĄtsszak. Az igazsĂĄg az, hogy ahogy kimondod, Ăşgy fel is merĂźl a kĂŠtsĂŠg benned: „Persze, erős lĂĄny. KĂśszi”. Azt hiszem, ha a lĂĄtĂĄsmĂłdod egy kicsit is eltĂŠr mĂĄsoktĂłl, ĂŠs van elĂŠg Ăśnbizalmad hozzĂĄ, hogy kiĂĄllj mellette, az a lĂĄzadĂł szellem.


MĂŠg az iskolĂĄban fedeztek fel. SzoktĂĄl talĂĄlkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnĂŠk. Nem megszervezve. Csak felnőni ĂŠs talĂĄlkozni velĂźk, ezen az egĂŠszen kĂ­vĂźl, az ĂŠrdekes lenne. Az ĂśrdĂśgbe is, igen! Csak Ăşgy termĂŠszetesen.

Azt mondod, hogy amiből ĂŠlsz, az a legĂŠrdekesebb dolog benned. De milyen mĂĄs dolog van mĂŠg?

A munka egy ĂŠrdekes dolog, mert minden arrĂłl szĂłl. A legjobb barĂĄtaim, akik ĂĄllandĂłan ĂśsztĂśnĂśznek engem, rendezők ĂŠs szĂ­nĂŠszek. Mindig azt mondjĂĄk, hogy kellene egy filmet csinĂĄlnunk erről. Soha nem ĂŠrzed igazĂĄn azt, hogy dolgozol, ĂŠs azt sem ĂŠrzed soha, hogy nem dolgozol. EgyĂŠbkĂŠnt szeretek zenĂŠlni – gitĂĄrozom. Nem tudom… Mi ĂŠrdekel tĂŠged?

Szeretek főzni.

Én is szeretek főzni. ValĂłsĂĄggal a rabja vagyok.

Miket főzĂśl?

Szeretem az olasz ĂŠteleket ĂŠs a rĂŠgi jĂł amerikaiakat.

Szeretsz sĂźtni?

Nem annyira. PitĂŠk sĂźtĂŠsĂŠvel kezdtem a főzĂŠst, de utĂĄltam a kĂŠrges rĂŠszĂźket. Soha nem tudtam jĂłl csinĂĄlni. A sĂźtĂŠs mĂśgĂśtti kĂŠmia tĂşl rideg. EltĂśltesz egy csomĂł időt vele, hogy sĂźss valamit, ĂŠs a vĂŠgĂŠn, ha nem sikerĂźl, az egĂŠsz csak időpocsĂŠkolĂĄs volt. Tudod, az egĂŠsz napomat ezzel a hĂźlyesĂŠggel tĂśltĂśm. (nevet). Én vagyok a legbĂźszkĂŠbb ĂŠs legarrogĂĄnsabb szakĂĄcs. Le sem ĂźlĂśk, csak feltĂĄlalom az ĂŠtelt ĂŠs ĂĄllok az asztal mellett, mĂ­g mindenki meg nem ette, ĂŠs csak utĂĄna eszem.


Úgy tűnik, szĂ­vesen beszĂŠlsz. Olvastam egy csomĂłt arrĂłl, hogy emberek nehezmĂŠnyezik, hogy mindent harapĂłfogĂłval kell kihĂşzni belőled. Mit gondolsz?

Szerintem szĂśrnyű, hogy az emberek fĂŠlreĂŠrtik a kĂŠnyelmetlensĂŠgemet, mintha nem akarnĂŠk ott lenni. Pedig pont az ellenkezője, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinĂĄlni. Nem vĂĄrom el, hogy mindenki lazĂĄnak lĂĄtsszon, ĂŠn sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentĂŠtes jelentĂŠse a lazĂĄnak. De nem ĂŠrdekel.

Mindig Ă­gy volt?

ŐrĂźlt mĂłdon nőttem fel. IgazĂĄn nyers voltam ĂŠs majdnem teljesen bezĂĄrkĂłztam. Azt hiszem sikerĂźlt megszabadulnom attĂłl a rĂşt tyĂşkszemtől, ami azelőtt alakĂ­tott engem. Most mĂĄr sikerĂźlt tĂşl lĂŠpnem a sajĂĄt hatĂĄraimon.

ValĂłszĂ­nűleg a legtĂśbb ember Ă­gy ĂŠli meg a tinĂŠdzserkorszakbĂłl a felnőttĂŠ vĂĄlĂĄst.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Adrihanna
-
2012.08.15. 20:18
Elválnak KStew szüle...
2241
Sziasztok!

Szeretettel meghívnék mindenkit az I'm Beautiful szépségverseny döntő gálájára a The Final eseményre a Moulin Rouge-ba most Szombat este 20:00-tól! Kapunyitás 19:30. A rendezvény zártkörű, kizárólag a meghívott vendégek vehetnek részt rajta! A várható befejezés 22:00! Utána after a Moulin Rougeban!

Kérném részvételi szándékotokat jelezzétek nekem, hogy felírjak mindenkit a vendéglistára!

gala@imwmedia.com

Remélem számíthatok a jelenlétetekre!

Pusz: Adri
avatar
evita
-
2012.08.15. 17:59
Elválnak KStew szüle...
2240
ezt én se értem miért kell kiírni kristent a filmekből.. ezért??? és a rendező meg maradhat? ppffff miért mindig a nők húzzák ilyenkor a rövidebbet ha??

meg hogy lesz így új hófehér és a vadász hófehér nélkül?? vagy beraknak valaki mást, de az nagyon béna lenne
avatar
bigyo92
-
2012.08.15. 07:58
Elválnak KStew szüle...
2239
felháborító hogy Kristent kirakják a hófehérből de a rendező marad!!!!!! hogy létezik ez??? sztem Kristen ezermilliószor fontosabb a filmben mint Rupert... !!!!!
avatar
NCannon
-
2012.08.15. 06:14
KStew a legjobban ke...
2238
El sem hiszem hogy ti még Kristent véditek! Ne gyertek azzal hogy csak 22 éves stb, mert ez nem mentség. Rob sajnos bekajálta hogy ő milyen aranyos lány aztán kiderül hogy hazudik mint a vízfolyás. Én azoknak hiszek akik szerint hónapok óta tartott a dolog.
Ezek után kíváncsi lennék az anyukákra akiknek kislányuknak Kristen volt a példaképe...
avatar
miley16
-
2012.08.09. 22:00
Kristen Stewart és a...
2237
ohh ne :( remélem hamar túl lesz rajta
avatar
lilia
-
2012.08.05. 19:11
Kristen Stewart és a...
2236
Kristen Stewart retteg és összeomlott

Kristen Stewart kifordult magából, napok óta nem zuhanyzott, jégkrémen kívül egy falatot sem eszik, és nem tud túllépni a Pattinsonnal való szakításon.

Ismerősei aggódnak Kristen Stewartért, a lány ugyanis árnyéka önmagának, mióta kitört körülötte a botrány és szétköltöztek párjával, Robert Pattinsonnal. A környezet elmondása alapján napok óta nem zuhanyzott vagy fésülködött meg, nem áll szóba senkivel, enni nem eszik, legfeljebb néhány jégkrémet. Igazán el akarja hinni, hogy helyrehozhatók közte és Pattinson közt a dolgok, de a lelke mélyén ő is sejti, hogy ez valószínűleg nem így lesz, és retteg attól, hogy végleg elveszítette a színészt.

UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
sophie
-
2012.08.03. 20:54
Kristen Stewart és a...
2235
steffy: azt én se értem mért nem gondoltak rá hogy lefotózzák őket.. de ahogy olvastam Rupert felesége már megbocsátott viszont Robert nem fog!
avatar
Canga
-
2012.08.01. 14:36
Kristen Stewart és a...
2234
Zsani16: már bocsi de az Alkonyat rajongók eleve nem kedvelték Kristent már az elején, mert Robbal összejött!
avatar
Csili
-
2012.07.31. 13:09
Kristen Stewart és a...
2233
pont ezaz némelyek annyira álszentek h az fáj!! Kristen 22 éves lány ne várjuk már h mindent tökéletesen csináljon! igen ez nagy hiba volt de nem kéne ezért megkövezni
avatar
Adrihanna
-
2012.07.31. 10:18
Kristen Stewart és a...
2232
jahj emberek..... ez vicc =) menjetek rúgjátok fel a szomszédot is ha félrelép =) annyi, hogy erről beszél a média a többiről nem én cikket írhatnék róla, hogy a családomban élő férfiak életébe hány nő akart belépni csak éppen nem hagyták ez vicc ami megy kit érdekel mit csinált???? játsszon rendesen a kamerák előtt...
avatar
zsani16
-
2012.07.30. 20:52
Kristen Stewart és a...
2231
Amikor megláttam a hírt hogy Kristen megcsalta Robot hirtelen nem hittem el! De aztán megjelentek a képek és a beismerés!

Szerintem ezzel Kristen többmillió Alkonyat rajongót sértett meg ÉS persze Robot is! Nem csodálkoznék ha soha többé nem beszélne vele!
Akik véditek hogy jaj ez nem olyan nagy dolog ez a showbiznisz, abba gondoljatok bele hogy mi történt volna ha titeket csal meg a férjetek? És ott maradtok két gyerekkel...????
avatar
petra19
-
2012.07.30. 13:00
Kristen Stewart és a...
2230
Vicky: el se tudom képzelni ez milyen csalódás lehet a Robsten fanoknak :S
avatar
miumiu
-
2012.07.30. 09:55
KStew a legjobban ke...
2229
amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van?

---------------------
UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
Vicky
-
2012.07.29. 18:39
Új rovatok a Trendma...
2228
Adrihanna: ez akkor lenne igaz ha nem lennének emellett a filmben is pár.. így viszont a twilight rajongókra is tartozik a dolog..
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:57
Új rovatok a Trendma...
2227
Kristen meg sajnos csapdába esett.... csak ő tudja a miérteket és elmondom a titkot, mert tudhatunk mi is valamit: NEM TARTOZIK RÁNK!!!!!!!!!!! =) NEM =) ennyi
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:56
Új rovatok a Trendma...
2226
Isten ments leleplező cikk =) én jóba vagyok velük =) és nem zavarnak =) tabu: Apukám, családtagjaim és a párom míg körülöttük nem látom őket addig csinálják =) utána meg nem tudják úgy se mert életképtelenné teszem őket egy laza előre megfontolt mozdulattal =)
avatar
csadri
-
2012.07.28. 20:14
Új rovatok a Trendma...
2225
Torpedo: NO WAY!!! :@
avatar
Oliv3r
-
2012.07.28. 20:13
Új rovatok a Trendma...
2224
"amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van?"

ebben van valami XD erről kellene leleplezős cikket írj, tuti nagy sikere lenne :D
avatar
selena
-
2012.07.28. 14:20
Új rovatok a Trendma...
2223
"majd meghívom egy rendezvényre megdobálhatjátok tojással ha annyira zavar =)"

Adrii :))))
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 10:51
Új rovatok a Trendma...
2222
jóóóóóóóóóóó éééééééééééég!!!!!!!!!!!!!! hagyjátok már ezt a nőt =) végre csinált egy bakit és most azon csámcsognak se védeni se ellene menni nem kell... védeni azért nem mert azzal voksolsz a hűtlenség mellett ellene meg minek csak hergelitek magatokat...tenni nem tudtok ellene.. majd meghívom egy rendezvényre megdobálhatjátok tojással ha annyira zavar =) kattanjatok már le róla inkább nézzétek meg szakmai szemmel az egyik filmjét pl kevés nő tudja ilyen jól eljátszani hogy belül retteg de bátornak tetteti magát (Twillight mikor rájön h a srác vámpír és hallkan elsuttogja hogy vámpír és remeg is de nem is és stb azt a leplezett de észrevehető rettegést én díjazom, vagy mikor megcsókolja és előtte fél) de van olyan is mikor jobb lett volna ha otthon marad és nem forgat.... a munkájába bele tudtok kötni? abba kössetek (de csak szakértelemmel és ész érvekkel)... amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van? és bocsánat de van olyan lány aki több befolyásos férfit látott hálószobában mint irodában az asztal másik oldalán öltönyben ülve....... ez egy igen hatásos tárgyalástechnika amit nem alkalmaznak azok akiknek van gyomra but hey babez its showbiz ;)
avatar
Torpedo
-
2012.07.27. 20:40
Új rovatok a Trendma...
2221
Nem azért HÁ elég hűvösen ír erről az ügyről. Lányok, lehet hogy csomagolhatjátok a Kristen rovatot? :P ^^
avatar
Vicky
-
2012.07.27. 20:35
Új rovatok a Trendma...
2220
"Sziasztok!

A Kristenes botrány kirobbanása óta folyamatosan kapom a leveleket, amikben arra kértek, hogy foglaljak állást, továbbá sokan jeleztétek, hogy szeretnétek erről olvasni egy nagyobb összeállítást a Trendmagazinon. Nos, ez egyelőre nem fog megtörténni. Nem szeretnék az ügyről nyilatkozni sem, egyrészt mert még ezekben az órákban is érkeznek hozzánk új információk a külföldi partnereinktől, másrészt pedig nem gondolom, hogy az én helyzetemben ez etikus lenne."

UGRÁS A WEBOLDALRA

Ennyi nem fog nyilatkozni.
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:31
Új rovatok a Trendma...
2219
steffy: miért szurkolsz annak hogy szakítsanak?? ez olyan beteges már bocs.. béküljenek ki!
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:28
Új rovatok a Trendma...
2218
ez az egész olyan hihetetlen!!!! Kristen egy 41 éves rendezővel?? phh.. nem értem :S szegény Rob.. most min mehet keresztül :( nem mondom én nagyon kedvelem Kristent de ez miatt biztos sokan fogják támadni itt is..

Adrihanna: nem szólnál Ádámnak hogy írjon erről? Légyszi!
avatar
zsu
-
2012.07.27. 15:57
Új rovatok a Trendma...
2217
Kitti: ez lehet de ki tudja? sztem valszeg sose derül ki, nem fogja egyikük se magára vállalni az egészet.. de akárhogy volt, Krisnek kellett volna gondolkoznia.. ezt én se értem hogy az utcán hogy gondolták? paparazzik bárhol lfotózzák őket nyílt terepen..

és most olvastam hogy Rob teljesen összetört és elköltözött tőle..
avatar
Kitti
-
2012.07.27. 04:01
Új rovatok a Trendma...
2216
Engem is nagyon elszomorítottak ezek a hírek. De az főleg hogy Kristen nem gondolt bele hogy a palinak felesége és két pici gyereke van. Most meg már mindenki őt hibáztatja, pedig nem lennék meglepve ha valójában Rupert kezdeményezte volna az egészet, de az is lehet hogy kényszerítette Kristent és csak így kapott szerepet. Hallottunk már ilyet rendezőkről! Kristen meg annyira el akarta játszani Hófehért hogy belement!!!
avatar
steffy
-
2012.07.26. 21:40
Új rovatok a Trendma...
2215
végre szakít az "álompár" :]

ez a Kristen olyan hülye hogy egy kocsiban smárol a rendezővel? phhphhh.. mintha nem tudná h paparazzik figyelik minden lépését.

Ezek után kíváncsi leszek hogy ősszel a Twilight turné milyen hangulatú lesz :]

Az elmebeteg rajongók így tombolnak:

UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:16
Új rovatok a Trendma...
2214
gyááááá :S
avatar
betty
-
2012.07.26. 21:14
Új rovatok a Trendma...
2213
uj foto az us magazinban


avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:11
Új rovatok a Trendma...
2212
úgy látszik tényleg igaz.. :(
avatar
luccia
-
2012.07.26. 16:17
Új rovatok a Trendma...
2211
Én a helyetekbe nem lepődnék meg. Az előző pasiját is megcsalta Robbal a Twilight alatt... És igaza van Adrinak, ha nem lenne sztár akkor csak legyintenétek.
avatar
Szandi
-
2012.07.26. 15:44
Új rovatok a Trendma...
2210
Látom egyeseknek könnyű ítélkezni.. gondolom Ti sosem tettetek még olyat, amivel megbántottatok másokat..!
avatar
flashy2
-
2012.07.26. 00:46
Új rovatok a Trendma...
2209
hát ezaz! minek ez a nagy felfordulás? :S el se bírom képzelni mi lehetett itt ha moderálni kellett :S azért ez nem olyan nagy ügy.. bumm flörtölt és??? most gondolom minden anti nyeregbe került..
avatar
Attilaa
-
2012.07.26. 00:18
Új rovatok a Trendma...
2208
haha ,itt mindenkinek ilyen sok ideje van,hogy leálljon veszekedni a sok marhaságról:DDD? Kit érdekel ki nyomul kivel , én se kedvelem a "szinésznőt" de én azért mert szerintem rossz színész. De az,hogy épp kivel kavar ,kit érdekel? nem az én dolgom...
avatar
gabesz21
-
2012.07.25. 22:59
Új rovatok a Trendma...
2207
Tamás: ne kíméld őket, néha kell egy kis tisztogatás! :D
avatar
notimpressed
-
2012.07.25. 22:53
Új rovatok a Trendma...
2206
Adri: ezzel mit akarsz mondani? hogy aki sztár az már összefeküdhet bárkivel és megcsalhatja a párját? ha ez a sztárkultusz tenné akkor elég sok színész elválna.. de érdekes mindig az ilyen kis visszahúzódó csajok lépnek félre.. hogy ölelgeti a képen is a 41 ÉVES pasast aki majdnem a faterja lehetne pfff...
avatar
Zelda
-
2012.07.25. 22:01
Új rovatok a Trendma...
2205
Nem kéne ennyire felfújni! Ez a kép mit bizonyít? Hogy megölelték egymást, nem azt hogy lefeküdtek, de látom vannak akik kész tényként veszik ezt is. :(
avatar
Katherine
-
2012.07.25. 21:56
Új rovatok a Trendma...
2204
Ez elég ciki... Már az eljén sejtettem hogy Rob&Kristen nem lesz hosszú életű pár, de nem gnodoltam vonla hogy Kristen lép félre!

miley16: itt a bizonyíték ami kirobbantotta a botrányt:

/kep
avatar
panna
-
2012.07.25. 21:28
Új rovatok a Trendma...
2203
Senki ne dőljön be ennek a hírnek! Ez egy szemenszedett hazugság! Nem ez az első ilyen!
avatar
horvath_tamas
-
2012.07.25. 21:26
Új rovatok a Trendma...
2202
nicy: Néhányan egyből kész tényként vették az akkor még csak pletyka szintjén mozgó hírt és elég radikális véleményeket írtak, amire a Kristennel szimpatizálók is hasonlóan válaszoltak, ezért úgy döntöttünk hogy megakadályozzuk hogy csatatérré változzon az oldal. Néhány személyt ki kellett bannolnunk.
Azt én sem értem, hogy egy ilyen fél lábon álló hírből hogy lehet ekkora botrányt csapni, és belekeverni a hazai Kristen közösség vezetőjét. Ez teljesen irracionális és személyeskedő!

H_T
avatar
Adrihanna
-
2012.07.25. 21:21
Új rovatok a Trendma...
2201
hát szerintem ez vicces =) lesz itt még bubaiozás is meg amit akarsz... ez a sztárok élete ha rivaldafénybe vagy történik ezaz... na meg át van ititva a kultúra a szexualitással mit várunk, főleg úgy hogy Kristen nem egy nem két szerepet játszott ilyen szitukban... most túljátszotta... amúgy ha ezt én csinálnám meg senki se köpködne rám bár lehet mert újságíró vagyok de egy ismeretlen olvasóra vagy a szomszédodra nem akadnál ki így.... egészségére... megbánást tanúsított kik vagyunk mi hogy egy szót is szóljunk?
avatar
ihatekristen
-
2012.07.25. 21:20
Új rovatok a Trendma...
2200
Nem neztem napkozben az oldalt ezert nem tudom milyen kommenteket kellett kitorolni, de talan egyre tobbeknek unszimpi lesz Kristen? En nem csodalkozok a felhaborodason, mert ez egy eleg gerinctelen huzas a reszerol, es pont egy csaladossal kezdeni,
Arra meg varhattok hogy itt H. Adam elhatarolodjon tole, ti vicceltek?? Elozo honapban szulinapot szervez neki kitudja hany orszagbol aztan meg erkolcsosen kihatral a bukottStew mellol.. na persze ez olyan hiheto mi.. megmondom sose fog ez megtortenni sot nem lennek meglepve ha egy nagy mosdatas indulna Kristenrol az oldalon meg a tizezres fb oldalon is..

ettol meg Kristen ugyanugy egy szemet megcsalos ribanc marad, de meg lehet probalni kiszinezni meg kacsazni.
avatar
lacko
-
2012.07.25. 21:14
Új rovatok a Trendma...
2199
:DdDD akkor jól sejtettem de azt nem tudtam hogy már közben ti kigyomláltatok pár hsz-t :D
avatar
nicy
-
2012.07.25. 21:11
Új rovatok a Trendma...
2198
Hélló!

Látom ki lett moderálva néhány hozzászólás. Esküszöm némelyek tiszta hülyék, már bocs. Felmerült egy gyanú egy flörtről és van aki máris azt kéri hogy az egész oldal határolódjon el Kristentől?
És ha kacsa az egész?
Na mind1, nem akarok vitát generálni, de szerintem HÁ-t meg végképp nem kéne ezért piszkálni, mert ő csak a színésznői részre lát rá. Ha tegyük fel Kristenről kiderül hogy kokózik akkor azért ki lenne a hibás? Mindenki követhet el hibákat de azért mert xy vmiben partnere egy személynek vagy tökmind1 minek azért még nem kell elszámolnia semmivel,.. Remélem érthető amit írok, épp egy vonaton zötykölődök a bnőimmel, így lehet nem annyira világos mit akartam ezzel :)

peace!
avatar
horvath_tamas
-
2012.07.25. 21:03
Új rovatok a Trendma...
2197
Kedves olvasók!

Az elmúlt órákban lezártuk a Hennel Ádámos aloldalt (ahol a Stewmagazin cikkei is futnak), mert többen nyomdafestéket nem tűrő módon írtak be egy bulvárlapban megjelenő cikk kapcsán.

A Facebook tagokat is arra kérjük, hogy ezzel kapcsolatos üzeneteikkel ne bombázzanak minket, mert ott biztosan nem kapnak rá választ.

Most újra lehet kommentelni, de kérlek titeket, hogy tartsuk tiszteletben a másik véleményét és ne személyeskedjük!

Köszi!

H_T
avatar
lacko
-
2012.07.25. 20:57
Új rovatok a Trendma...
2196
Én összehívnám a modikat, mert sztem kibaszottul nagy csetepaté lesz itt az oldalon ebből a hírből :D
avatar
miley16
-
2012.07.25. 20:56
Új rovatok a Trendma...
2195
nemá :( ez nem lehet h tévedés? milyen fotók? :S nem tudtok linkelni??
avatar
randiguru
-
2012.07.25. 20:47
Új rovatok a Trendma...
2194


a rendező nős családos ember!

avatar
randiguru
-
2012.07.25. 20:46
Új rovatok a Trendma...
2193
Tessék itt a botrány!!!

Kristen lebukott!!! Nős pasival csalja Robot!

Ezek után mit gondoltok?? Én már az elején láttam hogy ez a csaj bármire képes és nem az akinek mutatja magát. Kíváncsi lennék ezek után Ádám továbbra is ennyire nyomatja a megcsalós Kristent???

Már az összeköltözésen és gyerekvállaláson gondolkoztak, most mégis lehet, hogy egy kósza pillanat véget vet a kapcsolatuknak. A US Weekly információi szerint ugyanis Kristen Stewart viszonyt folytat a Hófehér és a vadász rendezőjével, a nős Rupert Sanders-sel.

Amíg Robert Pattinson a tinirajongókat próbálja lerázni magáról, addig szerelme félrekavargat a háta mögött. Ezt állítja legalábbis egy ismerősük, aki szerint Kristen-nek viszonya van egy házas, 41 éves férfival, aki nem más, mint legújabb filmjének rendezője.

"Kristen teljesen le van sújtva. Tudja, hogy hiba volt, amit csinált. Soha nem akarta Robert-et megbántani. Ő egy jó ember, aki rossz döntést hozott." - mondta a nevét elhallgató forrás, aki azt is elárulta, hogy szó sincs viszonyról, mindössze egy kósza pillanat volt az egész.


Ha igaz a hír, akkor Robert-nek duplán kínos a dolog, hiszen a napokban épp arról nyilatkozott, hogy nem érti, ha valaki hűtlen a szerelméhez. "Soha nem fogom megérteni, hogy az emberek miért csalják meg egymást. Szüleim egészen fiatalon ismerkedtek meg, és azóta is boldogok. Én olyan környezetben nőttem fel, ahol az természetes, hogy egész életedben egy emberrel vagy."

Egy másik ismerős szerint kamu a megcsalás, mert ők egymásnak lettek teremtve. "Egymás mellett tudnak csak önmaguk lenni. Teljesen megbíznak egymásban." - mondta.

A múlt héten egyébként az esküvő pletykája is felröppent. "Már a saját szüleink sem tudják, mi van velünk. Anyukám hívott fel, hogy ez most tényleg igaz? Összeházasodtunk?" - mesélte Robert.
UPDATE 19:54:

Kristen nemrég egy közleményt adott ki az esett kapcsolatban, amiből kiderül, hogy a nyilvánosságra hozott képek valódiak, és az történik rajtuk, aminek látszik, viszont szó sincs viszonyról. "Mélységesen sajnálom, hogy fájdalmat és kellemetlenséget okoztam mindazoknak, akik közel állnak hozzám. Ez a pillanatnyi flört veszélyeztette a legfontosabb dolgot az életemben. Majdnem elveszítettem azt a személyt, akit a legjobban szeretek és tisztelek, Rob-ot. Szeretem őt, szeretem, nagyon sajnálom."

UPDATE 20:36:

Rupert nyilatkozata: "Össze vagyok zavarodva, nagyon fáj, hogy ezt műveltem a családommal. Gyönyörű feleségem, és csodás gyerekeim vannak. Teljes szívemből szeretem őket. Imádkozom, hogy együtt át tudjuk vészelni ezt a dolgot."
avatar
bigyo92
-
2012.07.24. 20:59
KStew a legjobban ke...
2192
a parfümre én is kivi leszek :)
avatar
miley16
-
2012.07.21. 22:54
KStew a legjobban ke...
2191
haha :) a Jóbarátok már kicsit megkopott :)
avatar
fulopzse
-
2012.07.21. 07:42
KStew a legjobban ke...
2190
Jennifer Aniston jól lemaradt .. amióta új pasija van nincs ideje forgatni :)))
avatar
Monika90
-
2012.07.19. 20:05
KStew a legjobban ke...
2189
Fannika13: én úgy olvastam hogy ősszel, de pontos dátumot nem tudok...
avatar
notimpressed
-
2012.07.16. 00:02
KStew legdurvább pil...
2188
Kristenfan: jah bizti tetszett neki Bella szerepe, mert kb olyan ügyetlen mint ő maga.
avatar
sophie
-
2012.07.14. 02:37
KStew legdurvább pil...
2187
bafta beszéd juhjj elég kínos XD látszik a többi staron hogy csak néznek ki a fejükből h Mivaaan??:DD
avatar
Kristenfan
-
2012.07.11. 19:20
KStew legdurvább pil...
2186
"akkor viszont kérdéses, hogy minek vállalt el egy olyan szerepet amit bárki el tud játszani."

Talán mert tetszett neki a szerep? Vagy mert el akarta indítani a karrierjét? Vagy... ezer ok van rá!
avatar
hottie
-
2012.07.09. 23:25
KStew a legjobban ke...
2185
ez hülyeség hogy várja a twilight végét! sztem ha stephenie mondaná h továbbírja biztos ő is elvállalná :)
avatar
Fannika13
-
2012.07.09. 22:12
KStew a legjobban ke...
2184
nem tudjátok mikor lehet kapni a Kristenes Balanciaga parfümöt?
avatar
Canga
-
2012.07.06. 20:44
KStew a legjobban ke...
2183
meg szinte mindenki Bellával azonosítja pedig volt pár filmje, de látható itt is sokan ezekről nem is tudnak..
avatar
szelina
-
2012.07.04. 13:05
KStew a legjobban ke...
2182
Adri: majd megkapod érte a magadét! :P
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.