eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati élete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen StewartrĂłl beszĂŠlĂźnk, lehetetlen elkerĂźlni a szemĂŠlyes ĂŠlete kĂśrĂźl kavargĂł problĂŠmĂĄk felemlegetĂŠsĂŠt. RĂśviddel azelőtt beszĂŠltem a szĂ­nĂŠsznővel, hogy azok a ma mĂĄr hĂ­rhedt kĂŠpek a nyilvĂĄnossĂĄgra kerĂźltek a „nem igaz a szakĂ­tĂĄs pletykĂĄja” bizonyĂ­tĂŠkakĂŠnt. ValĂłjĂĄban igyekeztem kerĂźlni a tĂŠmĂĄt, nehogy halĂĄlos fenyegetĂŠseket kapjak Twillight rajongĂłktĂłl ĂŠs a Twitter Ăźzeneteket is megakadĂĄlyozandĂł.

FelkĂŠszĂźltem mindenre, amit mondani fogok... Stewart ĂĄrulkodĂł nyomot hagy magĂĄrĂłl, mielőtt mĂŠg bemutatkozhatnĂĄnk egymĂĄsnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az ĂśsszetĂŠveszthetetlen monoton hangon PĂĄrizsbĂłl, a mobiltornyokon keresztĂźl egyenesen a fĂźlembe. Ez a nyom. Mert ĂĄltalĂĄban ez nem Ă­gy megy.

A fotók a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek
A fotók a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek

ÁltalĂĄban egy sajtĂłfőnĂśk felhĂ­v, hogy kiderĂ­tse, akarsz-e beszĂŠlni Ms. Stewarttal vagy mĂĄs valakivel, aki elĂŠg hĂ­res ahhoz, hogy udvariatlansĂĄgnak tűnjĂśn a keresztnevĂŠn szĂłlĂ­tani (annak ellenĂŠre, hogy mindig fiatalabbak nĂĄlad). AztĂĄn a sajtĂłfőnĂśk kapcsol tĂŠged az asszisztenshez, aki (bĂĄr erről nincs bizonyĂ­tĂŠkom, de gyakran van ez a kĂŠpzetem) a celeb fĂźlĂŠhez tartja a telefont, amĂ­g beszĂŠltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tĂ­zkor fog visszahĂ­vni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi mĂĄr a Balanciaga Ăşj illata, a Florabotanica arcĂĄnak szerepĂŠről, a kĂśzĂŠpiskolai ĂŠlet nehĂŠzsĂŠgeiről, pitĂŠkről beszĂŠlgetĂźnk, ĂŠs arrĂłl, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjĂşkkal.

GratulĂĄlok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett szĂ­nĂŠsznő. Hogyan mĂŠred a sikert?

Azok a Forbes listĂĄk rohadtul nagy baromsĂĄgok. Most komolyan, nevetsĂŠgesek. Maga a lista nĂŠmileg igaz, de nincsenek benne fontos rĂŠszletek - nem mintha annyira szĂĄmĂ­tana... Én soha nem leszek az a fajta szemĂŠly, aki egy hatalmas hegy mĂŠretű pĂŠnzkupacon Ăźl. A dolgok stagnĂĄlĂłvĂĄ vĂĄlnak. De ha a sikeressĂŠg oldalĂĄrĂłl nĂŠzzĂźk, soha nem voltam nagyobb kihĂ­vĂĄs alatt. Teljes mĂŠrtĂŠkben kĂŠszen ĂĄllok rĂĄ, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom ĂŠrezni, hogy olyan kihĂ­vĂĄsok vĂĄrnak rĂĄm, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom ĂŠrezni magamat.

Milyen ĂŠrzĂŠs most, hogy a Twillight sorozat a vĂŠgĂŠhez kĂśzeledik?

A legtĂśbb projekt, amiben rĂŠszt vettem, rĂśvid volt. A Twillightnak nĂŠgy ĂŠve vagyunk az őrĂźlt megszĂĄllottjai, ĂŠs ĂŠrtsd Ăşgy, hogy teljesen megszĂĄllottjai ennek a projektnek, szĂłval ez megbocsĂĄjthatĂł. A furcsa az, hogy azĂŠrt kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a tĂśrtĂŠnetet. De az, hogy nĂŠgy ĂŠvig eltart, figyelemre mĂŠltĂł. SzĂłval a megkĂśnnyebbĂźlĂŠs, amit okoz, mĂŠg inkĂĄbb ĂŠrezhető. A Twillight-ot annyira kĂśzel ĂŠrzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. NĂŠgy ĂŠv… eddig tart a kĂśzĂŠpiskola, ĂŠrted?


Nagyon ambĂ­ciĂłzusnak tűnsz.

Amikor elkezdtem, az egĂŠsz Ăśtlet mĂśgĂśtt csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkĂĄt. FelnĂŠztem a szĂźleimre, ĂŠs Ăşgy gondoltam, hogy amit ők csinĂĄltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnőttek beszĂŠljenek velem, ĂŠs ez tĂŠnyleg ebből indult el.

Most mĂĄr benne vagy a divat vilĂĄgĂĄban is. Mi vonz tĂŠged benne?

Az ĂŠlet bĂĄrmely terĂźletĂŠn talĂĄlkozhatunk rokonlelkekkel. 15 ĂŠves voltam, mikor talĂĄlkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondtĂĄk, hogy a Balenciaga-t kellene nĂŠpszerűsĂ­tenem magazinokban, azt mondtam, hűha. Nem ismertem mĂĄs dizĂĄjnerek nevĂŠt, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat ĂŠs a szĂ­nĂŠszek kĂśzĂśtt. Nekem semmi kĂśzĂśm hozzĂĄ. Nem ĂŠn csinĂĄlom a divatot.

Az ĂŠn alkotĂĄsi vĂĄgyamnak semmi kĂśze a ruhĂĄkhoz. Engem a kreatĂ­v energiĂĄk ĂŠrdekelnek, akkor is, ha semmi kĂśzĂśm hozzĂĄjuk. Ez annyira addiktĂ­v. Amikor egy kollekciĂł felvonul a kifutĂłn, egy tĂśrtĂŠnetet mesĂŠl el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miĂŠrt akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyĂŠl?

TalĂĄlkozom rendezőkkel ĂŠs nĂŠha rĂśgtĂśn tudni. MegrĂĄzod valakinek a kezĂŠt ĂŠs azt gondolod: „ Hűha, nekĂźnk egyĂźtt kell dolgoznunk!” Ő valĂłszĂ­nűleg azt mondanĂĄ, hogy azĂŠrt, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tűnsz sajnĂĄlkozĂłnak, amikor az alkalmi ĂśltĂśzkĂśdĂŠsedről beszĂŠlnek. Mitől ĂŠrzed jĂłl magad?

TĂŠnyleg egy kicsit sajnĂĄlkozĂł vagyok az erről szĂłlĂł interjĂşkban. Nem azĂŠrt, mert bĂĄnnĂĄm. Annyira rohadtul jĂłl ĂŠrzem magam egy farmerban, ami jĂłl ĂĄll. Patti Smithnek mindig van egy kabĂĄtszerű valamije, amit megtarthatsz vagy 15 ĂŠvig, ĂŠs bĂĄrmit felvehetsz alĂĄ. Most ezt a Balenciaga motoros kabĂĄtot nem tudom levenni. Az elmĂşlt hat hĂłnapban minden repĂźlős utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bĂĄrmikor is megunnĂĄm, hacsak nem hĂ­zom el (nevet).

Kate Moss egy stĂ­lus ikon, pedig gyakran sportcipőt hord ĂŠs farmert. Ez is csak szemĂŠlyi esztĂŠtika, mint annyi mĂĄs.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek erősnek lĂĄtszani. UtĂĄlom az olyan ruhĂĄkat, amikben nem lehet mozogni. A ruhĂĄk nagyon le tudnak hĂşzni.

Vicces, hogy erősnek akarsz lĂĄtszani, hiszen a lĂĄnyok manapsĂĄg kifinomultnak akarnak lĂĄtszani, főleg tűsarkakon.

Mindig Ăşgy ĂŠrzem, mintha gĂłlyalĂĄbakon egyensĂşlyoznĂŠk, főleg szőnyegen, amikor a rajongĂłk kĂśzĂśtt jĂĄrkĂĄlok. UtĂĄlok fĂślĂŠjĂźk tornyosulni. EzĂŠrt le is akarom venni azokat a cipőket.

DolgoztĂĄl mĂĄr egyĂźtt nĂŠhĂĄny igazi lĂĄzadĂłval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lĂĄzadĂł szellem?

A nemrĂŠg a HĂłfehĂŠrben jĂĄtszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig erős szerepeket jĂĄtszom, muszĂĄj, hogy erős lĂĄnynak lĂĄtsszak. Az igazsĂĄg az, hogy ahogy kimondod, Ăşgy fel is merĂźl a kĂŠtsĂŠg benned: „Persze, erős lĂĄny. KĂśszi”. Azt hiszem, ha a lĂĄtĂĄsmĂłdod egy kicsit is eltĂŠr mĂĄsoktĂłl, ĂŠs van elĂŠg Ăśnbizalmad hozzĂĄ, hogy kiĂĄllj mellette, az a lĂĄzadĂł szellem.


MĂŠg az iskolĂĄban fedeztek fel. SzoktĂĄl talĂĄlkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnĂŠk. Nem megszervezve. Csak felnőni ĂŠs talĂĄlkozni velĂźk, ezen az egĂŠszen kĂ­vĂźl, az ĂŠrdekes lenne. Az ĂśrdĂśgbe is, igen! Csak Ăşgy termĂŠszetesen.

Azt mondod, hogy amiből ĂŠlsz, az a legĂŠrdekesebb dolog benned. De milyen mĂĄs dolog van mĂŠg?

A munka egy ĂŠrdekes dolog, mert minden arrĂłl szĂłl. A legjobb barĂĄtaim, akik ĂĄllandĂłan ĂśsztĂśnĂśznek engem, rendezők ĂŠs szĂ­nĂŠszek. Mindig azt mondjĂĄk, hogy kellene egy filmet csinĂĄlnunk erről. Soha nem ĂŠrzed igazĂĄn azt, hogy dolgozol, ĂŠs azt sem ĂŠrzed soha, hogy nem dolgozol. EgyĂŠbkĂŠnt szeretek zenĂŠlni – gitĂĄrozom. Nem tudom… Mi ĂŠrdekel tĂŠged?

Szeretek főzni.

Én is szeretek főzni. ValĂłsĂĄggal a rabja vagyok.

Miket főzĂśl?

Szeretem az olasz ĂŠteleket ĂŠs a rĂŠgi jĂł amerikaiakat.

Szeretsz sĂźtni?

Nem annyira. PitĂŠk sĂźtĂŠsĂŠvel kezdtem a főzĂŠst, de utĂĄltam a kĂŠrges rĂŠszĂźket. Soha nem tudtam jĂłl csinĂĄlni. A sĂźtĂŠs mĂśgĂśtti kĂŠmia tĂşl rideg. EltĂśltesz egy csomĂł időt vele, hogy sĂźss valamit, ĂŠs a vĂŠgĂŠn, ha nem sikerĂźl, az egĂŠsz csak időpocsĂŠkolĂĄs volt. Tudod, az egĂŠsz napomat ezzel a hĂźlyesĂŠggel tĂśltĂśm. (nevet). Én vagyok a legbĂźszkĂŠbb ĂŠs legarrogĂĄnsabb szakĂĄcs. Le sem ĂźlĂśk, csak feltĂĄlalom az ĂŠtelt ĂŠs ĂĄllok az asztal mellett, mĂ­g mindenki meg nem ette, ĂŠs csak utĂĄna eszem.


Úgy tűnik, szĂ­vesen beszĂŠlsz. Olvastam egy csomĂłt arrĂłl, hogy emberek nehezmĂŠnyezik, hogy mindent harapĂłfogĂłval kell kihĂşzni belőled. Mit gondolsz?

Szerintem szĂśrnyű, hogy az emberek fĂŠlreĂŠrtik a kĂŠnyelmetlensĂŠgemet, mintha nem akarnĂŠk ott lenni. Pedig pont az ellenkezője, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinĂĄlni. Nem vĂĄrom el, hogy mindenki lazĂĄnak lĂĄtsszon, ĂŠn sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentĂŠtes jelentĂŠse a lazĂĄnak. De nem ĂŠrdekel.

Mindig Ă­gy volt?

ŐrĂźlt mĂłdon nőttem fel. IgazĂĄn nyers voltam ĂŠs majdnem teljesen bezĂĄrkĂłztam. Azt hiszem sikerĂźlt megszabadulnom attĂłl a rĂşt tyĂşkszemtől, ami azelőtt alakĂ­tott engem. Most mĂĄr sikerĂźlt tĂşl lĂŠpnem a sajĂĄt hatĂĄraimon.

ValĂłszĂ­nűleg a legtĂśbb ember Ă­gy ĂŠli meg a tinĂŠdzserkorszakbĂłl a felnőttĂŠ vĂĄlĂĄst.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Corall
-
2012.07.03. 22:03
KStew a legjobban ke...
2181
sly: ja.. de azér sztem hiányozni fog neki mégicsak 3 évig forgatták
avatar
sly
-
2012.07.01. 16:38
KStew a legjobban ke...
2180
nem azért de sztem Kristen is örülhet hogy végre vége a Twilightnak nem? :P
avatar
flashy2
-
2012.06.29. 16:52
KStew a legjobban ke...
2179
Adrihanna: erre kivi leszek :)) de sajnos aki utálja úgyis leszólja meglátod!
avatar
Adrihanna
-
2012.06.29. 13:46
KStew a legjobban ke...
2178
UGRÁS A WEBOLDALRA ..... még a végén normálisan fog kinézni és írhatok róla egy jó cikket =)
avatar
Angelina
-
2012.06.27. 20:06
KStew a legjobban ke...
2177
dmm:Robert Pattinsonról mi a véleményed?!
avatar
Roxygirl
-
2012.06.26. 16:15
KStew a legjobban ke...
2176
nem igaz h mindig a twilight a téma.. jajj..

UGRÁS A WEBOLDALRA olvassátok már el ezt a cikket h mennyi jó filmben játszott mielőtt ilyen könnyen 1 mondattal leírjátok hogy tök tehetségtelen!!
avatar
salvador
-
2012.06.24. 21:32
KStew a legjobban ke...
2175
Én mindig meglepődök hogy ez a lány milyen indulatokat vált ki egyesekből. :S
avatar
Nora16
-
2012.06.24. 18:29
KStew a legjobban ke...
2174
Regi18: Ezt már korábban leírtam de szerintem az Alkonyatot azért támadják annyian mert Rob játszik benne.. És a lányok egy része szerelmes belé és emiatt utálják Kristent. Ha más játszotta volna akkor rá fújnának.
avatar
selena
-
2012.06.23. 19:10
KStew a legjobban ke...
2173
a Twilightban se volt röhejes.. csak ott adott volt egy olyan szerep.. ennyi! ebből még nem kell levonni következtetést, egyetértek Regivel.
avatar
Regi18
-
2012.06.22. 22:54
KStew a legjobban ke...
2172
Helló dmm!

Pont ezaz hogy nem az Alkonyatra kell mindig hivatkozni. Ez kb. olyan mintha egy akármilyen színészt (aki pl szerinted is jó) úgy bélyegeznénk meg hogy az egyik filmjét ami támadható kiválasztjuk és tökmind1 miket forgatott azóta, vagy mennyit fejlődött, mindig azt hozzuk fel! Ez nem ok!!

Az Alkonyat színészileg (főleg az 1) elég szar.. de ez kb senkit nem érdekelt mert a könyv rajongói így is szerették. Akkor meg mi a gond!

Azóta Kristen csomó filmben játszott már, amikről ailg esik szó a neten, pedig ezerszer jobbak mint az Alkonyat.

Gondolom ezekből egyet se láttál... :(
avatar
zsu
-
2012.06.22. 22:48
KStew a legjobban ke...
2171
hú ezek egytől egyig nagy összegek! de azért lehetett rá számítani hogy az Alkonyat miatt ilyen lesz a lista, ettől nem kéne kiborulni :) gondolom a pasiknál meg Rob lesz az első!
avatar
dmm
-
2012.06.22. 22:42
KStew a legjobban ke...
2170
@sweetie láttam az összes Alkonyat filmet, az elég lesz? Vagy más filmekben jó, csak ezekben röhejes amit művel?

@Kristen17 nem szükséges alátámasztani. Nem arról van szó, hogy rossz színész, hanem hogy egyáltalán nem színész, mert nincs játéka, csak áll és néz ki a fejéből. Aki ezzel vitatkozik, az nincs tisztában a színjátszás fogalmával, vagy nem látott még jó filmet / színészi játékot.

@mesme hagyd el, már így is letett az asztalra olyat a kiscsaj, amire nem képes csak úgy akárki, memét csinált magából. Pattinson gyerek szintén...tehát csak tudnak valamit :)

@flashy2 milyen szerep? Az szerep, hogy állsz, nézel bambán, borúsan, és néha beharapod az ajkad? Esetleg meredsz a messzeségbe...Ha tényleg ezt kellett tennie a forgatókönyv alapján, akkor valóban jól játszotta el, akkor viszont kérdéses, hogy minek vállalt el egy olyan szerepet amit bárki el tud játszani.


Na, de tudjátok mit? Rajongjatok csak érte ezerrel, én meg befejezem a trollkodást, bár csak az őszinte véleményemet írtam le, amivel történetesen emberek milliói értenek egyet. Szép estét!
avatar
flashy2
-
2012.06.22. 17:15
KStew a legjobban ke...
2169
jajjj mesme! ezt már 50x megbeszéltük.. nem véletlen választották Kristent a Bella szerepére és ha tetszik ha nem jól játszotta el.. de te neked bármit mondhatnánk úgyis megcáfolnád mert nagyon nem szereted (nem tudom miért) :(((
avatar
mesme
-
2012.06.21. 20:50
KStew a legjobban ke...
2168
Még mielőtt azzal jönnétek, hogy ezt Kristen tehetségére való igazolásnak használjátok, leszögezném, hogy ennek semmi köze ahhoz hogy Kristen mennyire tehetséges! Ez a Twilightnak köszönhető még mindig... Ha más játszotta volna el, akkor ő lenne most a toplistán és Kristenről valószínűleg se mi se Ádám és más nagy kedvelői se hallottak volna az életben.

Arra lennék kíváncsi hogy nem most, mondjuk 5 év múlva hol lesz Kristen? Sehol! Még egy ilyen szerencséje nem lesz mint volt és mivel egyáltalán nincs tehetsége ehhez a pályához, ezért úgy ki fog kopni mint a huzat.

Majd meglátjátok!
avatar
Kristen17
-
2012.06.21. 19:31
KStew a legjobban ke...
2167
dmm: Meddig fogtok még ezzel jönni? Semmivel se tudjátok ezt alátámasztani, de minden Kristen cikknél megjelentek és ezt írkáljátok!
avatar
sweetie
-
2012.06.21. 18:32
KStew a legjobban ke...
2166
dmm: nézd meg pár filmjét és rájössz hogy igenis tud színészkedni.
avatar
Marcipan
-
2012.06.21. 18:31
KStew a legjobban ke...
2165
Megérdemelte! :)
avatar
Tompi
-
2012.06.21. 18:03
KStew a legjobban ke...
2164
Szép összegek!
avatar
anntwilight
-
2012.06.21. 14:15
KStew a legjobban ke...
2163
óóó örülök :) remélem jövőre is ő lesz a lista tetején!
avatar
dmm
-
2012.06.21. 10:54
KStew a legjobban ke...
2162
Színészi képességei miatt? Nem tűnt fel, hogy lenne neki olyan...
avatar
bigyo92
-
2012.06.20. 07:35
A cukorbeteg kislány...
2161
littlebunny: én is tervezem megnézni!
avatar
littlebunny
-
2012.06.18. 22:15
A cukorbeteg kislány...
2160
Tegnap osztálytársammal megnéztük a Mallory szerint a világ-ot. Az eleje elég durván indult a stripe bárban, féltem hogy az egész ilyen éjszakai dorbézálóhelyeken fog játszódni, de nem.

Hihetetlen hogy milyen jól játszotta Kristen a lezüllött, önértékelési gondokkal küzdő, káromkodó lányt. A befejezés lehetett volna érdekesebb, de nekem így is maradandót adott a film!

10/10
avatar
regi17
-
2012.06.16. 21:17
KStew legdurvább pil...
2159
Yoko: ezek mind beállított képek :)
avatar
Yoko
-
2012.06.15. 20:05
KStew legdurvább pil...
2158
szép képek, csak egyik vanity faires se Kristen stílusa :) kb az jön le a képekről hogy 'mikor lesz már vége'
avatar
Kristenfan
-
2012.06.13. 20:18
KStew legdurvább pil...
2157
hottie: Ha megtalálom a scanneket akkor belinkelem!
avatar
petra19
-
2012.06.12. 17:15
KStew legdurvább pil...
2156
én ezekről a képekről meg se ismerném Krist :)
avatar
Kristen17
-
2012.06.10. 22:20
KStew legdurvább pil...
2155
avatar
hottie
-
2012.06.09. 21:53
KStew legdurvább pil...
2154
a telejes interjút hol tudom olvasni?
avatar
regi17
-
2012.06.08. 20:02
KStew legdurvább pil...
2153
Nagyon jó lett a címlap!
avatar
Florahh
-
2012.06.07. 21:07
KStew legdurvább pil...
2152
Szerintem ehhez jól áll hozzá! Minek kéne úgy viselkednie vagy öltözködnie ahogy elvárják? Ő is szabad ember.
avatar
lottix
-
2012.06.05. 23:39
KStew legdurvább pil...
2151
avatar
lottix
-
2012.06.05. 23:38
KStew legdurvább pil...
2150
"Rengeteg támadás ér, amiért nem nézek ki tökéletesen minden képen. Elég sok szart kapok a nyakamba. De nem zavar. Büszke vagyok rá. Ha minden képen tökéletes lennék, a velem egy szobában lévők, vagy a vörös szőnyegen állók azt gondolnák: Micsoda színésznő! Milyen képmutató! Ez annyira idegesítene, hogy inkább szarul nézek ki a képek felén, és nem foglalkozom vele. Ami igazán számít, hogy az emberek azt gondolják: Laza volt. Jól érezte magát. Őszinte volt" - mondta Kristen a Vanity Fair újságírójának.
avatar
Csili
-
2012.06.05. 20:23
KStew legdurvább pil...
2149
néhol Kristen magyar hangja elég rossz lett de én örülök ha kihozzák szinkronnal :)
avatar
flashy2
-
2012.06.04. 11:09
KStew legdurvább pil...
2148
petra19: az igaz de ez azt is jelenti h nem tud olyan népszerűvé válni az a film.. v csak később, mint amelyik rögtön mozikban is nézhető magyarul
avatar
petra19
-
2012.06.02. 15:41
KStew legdurvább pil...
2147
panna: az nem baj még, mert a szinkron nem tudják olyan jól megcsinálni, mint az eredetit :)
avatar
panna
-
2012.06.01. 21:36
KStew legdurvább pil...
2146
Kristen17: ha boltban nem is kapható itthon akkor miért lenne nagy baj belőle? :) Sajna nem minden filmje lett leszinkronozva.
avatar
Bellagirl
-
2012.05.31. 14:05
KStew legdurvább pil...
2145
mesme: Ez nem a rendezvényen volt hanem a repülőtéren! Fél napot utazott és egyből fotósok várták.. sztem érthető ha kiakadt.
avatar
alawa
-
2012.05.29. 21:31
KStew legdurvább pil...
2144
lolly17: ennyire? uha :))

mesme: hát nemtom te mennyire bírnád ha folyton a képedbe vakoznának mindenütt :S
avatar
salvador
-
2012.05.28. 22:20
KStew legdurvább pil...
2143
Adrihanna: Köszi a választ, így már érthető!
avatar
lolly17
-
2012.05.27. 22:40
A cukorbeteg kislány...
2142
:SSS a Hírnök naggyon para film.. tegnap láttuk.. kajak nem tudtam aludni :S de jól játszott benne Kristen :)
avatar
mesme
-
2012.05.26. 20:58
A cukorbeteg kislány...
2141
Kristen még mindig ennyire gyűlöli a fotósokat? Ezt nem értem... Cannes-ba megy egy rendezvényre és ott is zokon veszi, ha fotózzák? Érdekes lány...
avatar
Kristen17
-
2012.05.25. 00:28
A cukorbeteg kislány...
2140
ja és még annyit a sárgazsebkendőhöz, hogy feliratos!
avatar
Kristen17
-
2012.05.25. 00:28
A cukorbeteg kislány...
2139
ihatekristen nem tudnál leállni? ha ennyire gyűlölöd Kristent akkor minek írsz?

tiffany: nem hinném hogy boltban meg tudod venni, de neten megtalálható, de nem akarom leírni hogy hol mert még kizárnak :)
avatar
Kitti
-
2012.05.24. 18:31
A cukorbeteg kislány...
2138
inkább az őt zaklató paparazziknak nem?
avatar
ihatekristen
-
2012.05.23. 22:01
A cukorbeteg kislány...
2137
Kristen megerkezett a cannesi fimfesztre... azonnal uzent a fanoknak!

avatar
anntwilight
-
2012.05.23. 05:03
A cukorbeteg kislány...
2136
tiffany: mivel nem jelent meg itthon ezért max netről tudod letölteni
avatar
tiffany
-
2012.05.22. 23:35
A cukorbeteg kislány...
2135
Sárga zsebkendő című filmet hol tudnám megszerezni?

köszike
avatar
regi17
-
2012.05.20. 19:03
KStew legdurvább pil...
2134
nem szép az a ruha :S nem áll jól neki..
avatar
Sarah22
-
2012.05.18. 18:34
KStew legdurvább pil...
2133
Ez a ruha tényleg nem volt jó választás, de ez a stylist bűne!
avatar
Kristen17
-
2012.05.17. 22:59
KStew legdurvább pil...
2132
szundi; mesme! Azért volt tornacipőben mert az egyik forgatáson balesetet szenvedett és magassarkúban alig bír járni most!!!!!!!!! :@
avatar
flashy2
-
2012.05.17. 16:14
KStew legdurvább pil...
2131
háát ez a fekete ruha télleg nem túl jó.. :S
avatar
hottie
-
2012.05.16. 22:06
5 év, 5 esemény, 5 k...
2130
nem unjátok még hogy mindig Kristent szapuljátok mesme meg szundi? kurvára idegesítő!! arra nem gondoltatok h esetleg ezt kötelező volt felvenie a hófehérke miatt?
avatar
mesme
-
2012.05.15. 23:22
5 év, 5 esemény, 5 k...
2129
szundi: Mit szólnék? Egyre pocsékabban néz ki, szörnyű rosszul áll rajta ez a ruha.
avatar
szundi
-
2012.05.15. 22:12
5 év, 5 esemény, 5 k...
2128
na ehhez mit szóltok?

Bors Online

2012. május 15., kedd - Zsófia, Szonja
Címlap
Kristen Stewart óriási divatbakit követett el
2012.05.15. 16:45 | Bors | 1 hozzászólás
celeb divatbaki Kristen Stewart premier
Az Alkonyat sorozat főszereplőnője, legújabb filmjének premierjén nemcsak rettenetes ruhában jelent meg, de ráadásul a dresszhez tornacipőt vett föl.


Kristen Stewart a Hófehérke világpremierjén döbbentette meg az újságírókat azzal, hogy estélyi ruhájához egy kopott Nike cipőt húzott - írta meg a Daily Mail. A színésznő persze felkészülten érkezett az eseményre, hozott magával váltócipőt és egy bokorban cserélte le a tormacipőt a magasarkúra.
Fotó: Online

Ám aznap nem ez volt Stewart egyetlen támadása a divat ellen. Ugyanis a sötét hangvételű mese bemutatójához egy gótikus ruhát választott, ami hatalmas tévedésnek bizonyult. A fekete csipkéből készült estélyit mintha először szétmarcangolták majd - cérna segítségével - gyenge öltésekkel összevarrták volna a darabokat. Az egyszerre csicsás és igénytelen ruha alig takart valamit a színésznő testéből, amit azonban mutatott az nem volt túl előnyös.sztem nagyon gázzz
avatar
Zsofi
-
2012.05.14. 19:22
KStew legdurvább pil...
2127
A gyilkos kombináció: paparazzik + őrült rajongók

:) ez tényleg igaz..
avatar
monti
-
2012.05.13. 17:23
Új filmet vállalt el...
2126
jó lesz :)
avatar
Barbie
-
2012.05.10. 19:53
Új filmet vállalt el...
2125
A Twilight után ez kicsit más hangvételű lesz, de várom :)
avatar
Florahh
-
2012.05.08. 19:00
KStew legdurvább pil...
2124
notimpressed: :))))))))) haha
avatar
Zelda
-
2012.05.07. 16:17
KStew legdurvább pil...
2123
Szerintem Kristennek is volt olyan pillanata amikor ezt gondolta :)
avatar
notimpressed
-
2012.05.06. 00:15
KStew legdurvább pil...
2122
Ha velem ilyen dolgok történtek volna kamera előtt már ki se mernék lépni az utcára.


. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ... . /
. . . . . . `~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....,__
,,_. . . . . }.>-._. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,__. . . `,. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .`=~-,,.,. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. . . . . ._,-%. . . ..`
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.