eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati élete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen StewartrĂłl beszĂŠlĂźnk, lehetetlen elkerĂźlni a szemĂŠlyes ĂŠlete kĂśrĂźl kavargĂł problĂŠmĂĄk felemlegetĂŠsĂŠt. RĂśviddel azelőtt beszĂŠltem a szĂ­nĂŠsznővel, hogy azok a ma mĂĄr hĂ­rhedt kĂŠpek a nyilvĂĄnossĂĄgra kerĂźltek a „nem igaz a szakĂ­tĂĄs pletykĂĄja” bizonyĂ­tĂŠkakĂŠnt. ValĂłjĂĄban igyekeztem kerĂźlni a tĂŠmĂĄt, nehogy halĂĄlos fenyegetĂŠseket kapjak Twillight rajongĂłktĂłl ĂŠs a Twitter Ăźzeneteket is megakadĂĄlyozandĂł.

FelkĂŠszĂźltem mindenre, amit mondani fogok... Stewart ĂĄrulkodĂł nyomot hagy magĂĄrĂłl, mielőtt mĂŠg bemutatkozhatnĂĄnk egymĂĄsnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az ĂśsszetĂŠveszthetetlen monoton hangon PĂĄrizsbĂłl, a mobiltornyokon keresztĂźl egyenesen a fĂźlembe. Ez a nyom. Mert ĂĄltalĂĄban ez nem Ă­gy megy.

A fotók a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek
A fotók a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek

ÁltalĂĄban egy sajtĂłfőnĂśk felhĂ­v, hogy kiderĂ­tse, akarsz-e beszĂŠlni Ms. Stewarttal vagy mĂĄs valakivel, aki elĂŠg hĂ­res ahhoz, hogy udvariatlansĂĄgnak tűnjĂśn a keresztnevĂŠn szĂłlĂ­tani (annak ellenĂŠre, hogy mindig fiatalabbak nĂĄlad). AztĂĄn a sajtĂłfőnĂśk kapcsol tĂŠged az asszisztenshez, aki (bĂĄr erről nincs bizonyĂ­tĂŠkom, de gyakran van ez a kĂŠpzetem) a celeb fĂźlĂŠhez tartja a telefont, amĂ­g beszĂŠltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tĂ­zkor fog visszahĂ­vni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi mĂĄr a Balanciaga Ăşj illata, a Florabotanica arcĂĄnak szerepĂŠről, a kĂśzĂŠpiskolai ĂŠlet nehĂŠzsĂŠgeiről, pitĂŠkről beszĂŠlgetĂźnk, ĂŠs arrĂłl, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjĂşkkal.

GratulĂĄlok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett szĂ­nĂŠsznő. Hogyan mĂŠred a sikert?

Azok a Forbes listĂĄk rohadtul nagy baromsĂĄgok. Most komolyan, nevetsĂŠgesek. Maga a lista nĂŠmileg igaz, de nincsenek benne fontos rĂŠszletek - nem mintha annyira szĂĄmĂ­tana... Én soha nem leszek az a fajta szemĂŠly, aki egy hatalmas hegy mĂŠretű pĂŠnzkupacon Ăźl. A dolgok stagnĂĄlĂłvĂĄ vĂĄlnak. De ha a sikeressĂŠg oldalĂĄrĂłl nĂŠzzĂźk, soha nem voltam nagyobb kihĂ­vĂĄs alatt. Teljes mĂŠrtĂŠkben kĂŠszen ĂĄllok rĂĄ, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom ĂŠrezni, hogy olyan kihĂ­vĂĄsok vĂĄrnak rĂĄm, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom ĂŠrezni magamat.

Milyen ĂŠrzĂŠs most, hogy a Twillight sorozat a vĂŠgĂŠhez kĂśzeledik?

A legtĂśbb projekt, amiben rĂŠszt vettem, rĂśvid volt. A Twillightnak nĂŠgy ĂŠve vagyunk az őrĂźlt megszĂĄllottjai, ĂŠs ĂŠrtsd Ăşgy, hogy teljesen megszĂĄllottjai ennek a projektnek, szĂłval ez megbocsĂĄjthatĂł. A furcsa az, hogy azĂŠrt kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a tĂśrtĂŠnetet. De az, hogy nĂŠgy ĂŠvig eltart, figyelemre mĂŠltĂł. SzĂłval a megkĂśnnyebbĂźlĂŠs, amit okoz, mĂŠg inkĂĄbb ĂŠrezhető. A Twillight-ot annyira kĂśzel ĂŠrzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. NĂŠgy ĂŠv… eddig tart a kĂśzĂŠpiskola, ĂŠrted?


Nagyon ambĂ­ciĂłzusnak tűnsz.

Amikor elkezdtem, az egĂŠsz Ăśtlet mĂśgĂśtt csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkĂĄt. FelnĂŠztem a szĂźleimre, ĂŠs Ăşgy gondoltam, hogy amit ők csinĂĄltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnőttek beszĂŠljenek velem, ĂŠs ez tĂŠnyleg ebből indult el.

Most mĂĄr benne vagy a divat vilĂĄgĂĄban is. Mi vonz tĂŠged benne?

Az ĂŠlet bĂĄrmely terĂźletĂŠn talĂĄlkozhatunk rokonlelkekkel. 15 ĂŠves voltam, mikor talĂĄlkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondtĂĄk, hogy a Balenciaga-t kellene nĂŠpszerűsĂ­tenem magazinokban, azt mondtam, hűha. Nem ismertem mĂĄs dizĂĄjnerek nevĂŠt, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat ĂŠs a szĂ­nĂŠszek kĂśzĂśtt. Nekem semmi kĂśzĂśm hozzĂĄ. Nem ĂŠn csinĂĄlom a divatot.

Az ĂŠn alkotĂĄsi vĂĄgyamnak semmi kĂśze a ruhĂĄkhoz. Engem a kreatĂ­v energiĂĄk ĂŠrdekelnek, akkor is, ha semmi kĂśzĂśm hozzĂĄjuk. Ez annyira addiktĂ­v. Amikor egy kollekciĂł felvonul a kifutĂłn, egy tĂśrtĂŠnetet mesĂŠl el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miĂŠrt akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyĂŠl?

TalĂĄlkozom rendezőkkel ĂŠs nĂŠha rĂśgtĂśn tudni. MegrĂĄzod valakinek a kezĂŠt ĂŠs azt gondolod: „ Hűha, nekĂźnk egyĂźtt kell dolgoznunk!” Ő valĂłszĂ­nűleg azt mondanĂĄ, hogy azĂŠrt, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tűnsz sajnĂĄlkozĂłnak, amikor az alkalmi ĂśltĂśzkĂśdĂŠsedről beszĂŠlnek. Mitől ĂŠrzed jĂłl magad?

TĂŠnyleg egy kicsit sajnĂĄlkozĂł vagyok az erről szĂłlĂł interjĂşkban. Nem azĂŠrt, mert bĂĄnnĂĄm. Annyira rohadtul jĂłl ĂŠrzem magam egy farmerban, ami jĂłl ĂĄll. Patti Smithnek mindig van egy kabĂĄtszerű valamije, amit megtarthatsz vagy 15 ĂŠvig, ĂŠs bĂĄrmit felvehetsz alĂĄ. Most ezt a Balenciaga motoros kabĂĄtot nem tudom levenni. Az elmĂşlt hat hĂłnapban minden repĂźlős utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bĂĄrmikor is megunnĂĄm, hacsak nem hĂ­zom el (nevet).

Kate Moss egy stĂ­lus ikon, pedig gyakran sportcipőt hord ĂŠs farmert. Ez is csak szemĂŠlyi esztĂŠtika, mint annyi mĂĄs.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek erősnek lĂĄtszani. UtĂĄlom az olyan ruhĂĄkat, amikben nem lehet mozogni. A ruhĂĄk nagyon le tudnak hĂşzni.

Vicces, hogy erősnek akarsz lĂĄtszani, hiszen a lĂĄnyok manapsĂĄg kifinomultnak akarnak lĂĄtszani, főleg tűsarkakon.

Mindig Ăşgy ĂŠrzem, mintha gĂłlyalĂĄbakon egyensĂşlyoznĂŠk, főleg szőnyegen, amikor a rajongĂłk kĂśzĂśtt jĂĄrkĂĄlok. UtĂĄlok fĂślĂŠjĂźk tornyosulni. EzĂŠrt le is akarom venni azokat a cipőket.

DolgoztĂĄl mĂĄr egyĂźtt nĂŠhĂĄny igazi lĂĄzadĂłval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lĂĄzadĂł szellem?

A nemrĂŠg a HĂłfehĂŠrben jĂĄtszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig erős szerepeket jĂĄtszom, muszĂĄj, hogy erős lĂĄnynak lĂĄtsszak. Az igazsĂĄg az, hogy ahogy kimondod, Ăşgy fel is merĂźl a kĂŠtsĂŠg benned: „Persze, erős lĂĄny. KĂśszi”. Azt hiszem, ha a lĂĄtĂĄsmĂłdod egy kicsit is eltĂŠr mĂĄsoktĂłl, ĂŠs van elĂŠg Ăśnbizalmad hozzĂĄ, hogy kiĂĄllj mellette, az a lĂĄzadĂł szellem.


MĂŠg az iskolĂĄban fedeztek fel. SzoktĂĄl talĂĄlkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnĂŠk. Nem megszervezve. Csak felnőni ĂŠs talĂĄlkozni velĂźk, ezen az egĂŠszen kĂ­vĂźl, az ĂŠrdekes lenne. Az ĂśrdĂśgbe is, igen! Csak Ăşgy termĂŠszetesen.

Azt mondod, hogy amiből ĂŠlsz, az a legĂŠrdekesebb dolog benned. De milyen mĂĄs dolog van mĂŠg?

A munka egy ĂŠrdekes dolog, mert minden arrĂłl szĂłl. A legjobb barĂĄtaim, akik ĂĄllandĂłan ĂśsztĂśnĂśznek engem, rendezők ĂŠs szĂ­nĂŠszek. Mindig azt mondjĂĄk, hogy kellene egy filmet csinĂĄlnunk erről. Soha nem ĂŠrzed igazĂĄn azt, hogy dolgozol, ĂŠs azt sem ĂŠrzed soha, hogy nem dolgozol. EgyĂŠbkĂŠnt szeretek zenĂŠlni – gitĂĄrozom. Nem tudom… Mi ĂŠrdekel tĂŠged?

Szeretek főzni.

Én is szeretek főzni. ValĂłsĂĄggal a rabja vagyok.

Miket főzĂśl?

Szeretem az olasz ĂŠteleket ĂŠs a rĂŠgi jĂł amerikaiakat.

Szeretsz sĂźtni?

Nem annyira. PitĂŠk sĂźtĂŠsĂŠvel kezdtem a főzĂŠst, de utĂĄltam a kĂŠrges rĂŠszĂźket. Soha nem tudtam jĂłl csinĂĄlni. A sĂźtĂŠs mĂśgĂśtti kĂŠmia tĂşl rideg. EltĂśltesz egy csomĂł időt vele, hogy sĂźss valamit, ĂŠs a vĂŠgĂŠn, ha nem sikerĂźl, az egĂŠsz csak időpocsĂŠkolĂĄs volt. Tudod, az egĂŠsz napomat ezzel a hĂźlyesĂŠggel tĂśltĂśm. (nevet). Én vagyok a legbĂźszkĂŠbb ĂŠs legarrogĂĄnsabb szakĂĄcs. Le sem ĂźlĂśk, csak feltĂĄlalom az ĂŠtelt ĂŠs ĂĄllok az asztal mellett, mĂ­g mindenki meg nem ette, ĂŠs csak utĂĄna eszem.


Úgy tűnik, szĂ­vesen beszĂŠlsz. Olvastam egy csomĂłt arrĂłl, hogy emberek nehezmĂŠnyezik, hogy mindent harapĂłfogĂłval kell kihĂşzni belőled. Mit gondolsz?

Szerintem szĂśrnyű, hogy az emberek fĂŠlreĂŠrtik a kĂŠnyelmetlensĂŠgemet, mintha nem akarnĂŠk ott lenni. Pedig pont az ellenkezője, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinĂĄlni. Nem vĂĄrom el, hogy mindenki lazĂĄnak lĂĄtsszon, ĂŠn sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentĂŠtes jelentĂŠse a lazĂĄnak. De nem ĂŠrdekel.

Mindig Ă­gy volt?

ŐrĂźlt mĂłdon nőttem fel. IgazĂĄn nyers voltam ĂŠs majdnem teljesen bezĂĄrkĂłztam. Azt hiszem sikerĂźlt megszabadulnom attĂłl a rĂşt tyĂşkszemtől, ami azelőtt alakĂ­tott engem. Most mĂĄr sikerĂźlt tĂşl lĂŠpnem a sajĂĄt hatĂĄraimon.

ValĂłszĂ­nűleg a legtĂśbb ember Ă­gy ĂŠli meg a tinĂŠdzserkorszakbĂłl a felnőttĂŠ vĂĄlĂĄst.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Nora16
-
2012.05.05. 15:04
Kristen Stewart és a...
2121
biropeti: Milyen Kristenes továbbképzés? :)
avatar
Kristenfan
-
2012.05.02. 18:28
Új filmet vállalt el...
2120
Adrihanna: Jól kiszúrtad :)
avatar
lottix
-
2012.04.30. 23:44
Új filmet vállalt el...
2119
vgyis a készülő filmet :)
avatar
lottix
-
2012.04.30. 23:44
Új filmet vállalt el...
2118
de bírom ezt a filmet :)
avatar
Szandi
-
2012.04.30. 20:09
Új filmet vállalt el...
2117
nem bizti hogy műszempilla, keresni kéne több képet :)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.30. 17:56
Új filmet vállalt el...
2116
hát egy divatrovat szerkesztő ne viccelj velem alap =) ha nem mű akkor meg szívből megúúúúúúútáltam a szempillái miatt mert veri a struccokét =(
avatar
Marci20
-
2012.04.30. 17:48
Új filmet vállalt el...
2115
Adri te még egy ilyen hírnél is divatolsz :D:D

Még akár jó is lehet ez a film!
avatar
Adrihanna
-
2012.04.30. 02:35
Új filmet vállalt el...
2115
3D pillája van! nézd meg a képet!
avatar
Bellagirl
-
2012.04.29. 22:57
Új filmet vállalt el...
2113
Adrihanna: hogy mii? :)

Én is kíváncsian várom a filmet, akciófilmje tudtommal még nem volt!
avatar
carol
-
2012.04.29. 22:47
Új filmet vállalt el...
2112
na végre! akciófilmben még sose játszott x)
avatar
Attilaa
-
2012.04.29. 22:39
Új filmet vállalt el...
2111
Most,hogy van Stewmagazin (gondolom a TM tulajdonában) ezeket a cikkeket nem lehetne inkább oda?
avatar
Adrihanna
-
2012.04.29. 22:35
Új filmet vállalt el...
2110
3D szempilllllaaaaaaaaaa az tuti higgye el nekem mindenki!!!!!!!! =O
avatar
szundi
-
2012.04.29. 21:25
Új filmet vállalt el...
2109
már producer is akarna lenni a drága? pffffffffff
avatar
Kristenfan
-
2012.04.29. 17:50
Új filmet vállalt el...
2108
Nagyon örülök neki! :) Várom a részleteket!
avatar
Florahh
-
2012.04.29. 14:19
Új filmet vállalt el...
2107
Hát elég fura történet, de kíváncsi leszek.. Ez a producerkedés meglepett!
avatar
Csili
-
2012.04.29. 12:44
Új filmet vállalt el...
2106
ez érdekesnek tűnik :0)
avatar
biropeti
-
2012.04.29. 00:37
A cukorbeteg kislány...
2105
Hello Monika90!
Én láttam azt a filmet (nálunk a TM-en havonta van kötelező Kristen Stewart továbbképzés) :D de nem rémlik hogy kólázott volna... Vagy titokban tette?! Abban biztos vagyok hogy inzulinos volt a kislány.
avatar
Zelda
-
2012.04.28. 14:50
A cukorbeteg kislány...
2104
Van még mit bepótolni :)
avatar
Monika90
-
2012.04.27. 20:20
A cukorbeteg kislány...
2103
Ha a Pánikszobában a kislány cukorbeteg, akkor hogyhogy kólát iszik a film elején?
avatar
Kristen17
-
2012.04.25. 19:10
A cukorbeteg kislány...
2102
Alapos cikk, érdemes újranézni a filmeket :)
avatar
Yoko
-
2012.04.24. 16:11
KStew legdurvább pil...
2101
a legalsó de durva -.- ott mi történt?
avatar
one_girl
-
2012.04.22. 21:59
KStew legdurvább pil...
2100
minden esemény előtt kap jópár ruhát és azok között kell választani, lehet én se tudnám fejbentartani :)
avatar
Nora16
-
2012.04.21. 15:21
KStew legdurvább pil...
2099
Az vicces volt amikor nem tudta megmondani milyen márkájú ruha van rajta :D

"Nos ilyen, amikor KStew és a divat találkozik..."

:)
avatar
monti
-
2012.04.20. 19:17
KStew legdurvább pil...
2098
ihatekristen: haha és ezt te honnan tudod? ...
avatar
ihatekristen
-
2012.04.19. 21:45
KStew legdurvább pil...
2097
kitti azért történik vele mindig vmi mert nem kéne beszívva járkálni interjúkra és beszélni hülyeségeket..
avatar
bigyo92
-
2012.04.17. 21:55
KStew legdurvább pil...
2096
salvador: azért mert az oldal vezetőjének kedvence meg nagyon sok Kristen fan is összegyűlt itt :)
avatar
lovelyrekus
-
2012.04.17. 14:18
KStew legdurvább pil...
2095
A Kalandparkos videó nagyon tetszik :)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.16. 22:11
KStew legdurvább pil...
2094
Kedves Salvador!

A magazinunk vezetőjének nagy kedvence és mivel így lehetőség nyílik egy magazin által köszönteni kedvencét, időről időre megragadja a lehetőségeket, hogy kifejezze Ő is és rajongóink, valamint Kristen fanok a színésnő felé tiszteletüket. Ez a projectünk évente meg fog ismétlődni az idő előrehaladtával egyre magasabb színvonalon és egyre komolyabb formában. Remélem kielégítő választ sikerült adnom, ha nem további kérdéseidet és az oldallal kapcsolatos észrevételeidet szívesen fogadjuk!
Sz.A. - TM
avatar
salvador
-
2012.04.16. 21:18
KStew legdurvább pil...
2093
Hello!

Ezek nagyon vicces videók :DD Olvastam több oldalon is erről a birthday projektről is, de hogyhogy pont Kristen az alanya ezeknek? (nincsen semmi gondom vele csak érdekel)
avatar
Sarah22
-
2012.04.15. 19:46
KStew legdurvább pil...
2092
Az utolsó videó nem semmi.. Nem tud elmenni normálisan vacsorázni sem, mert a Twilight rajongók megtalálják..
avatar
Badboy
-
2012.04.14. 14:29
5 év, 5 esemény, 5 k...
2091
" vagy a dekoltázs részben épp azért mert alkatából adódóan nem valami begyes madárka =)"

Finoman fogalmaztál :D
avatar
Adrihanna
-
2012.04.14. 00:09
5 év, 5 esemény, 5 k...
2090
ja nézzétek csak meg a körömlakk színeket!!! ;) hogy játszik vele... fel se tűnt mi? én azonnal kezet nézek mindenkinek a szeme meg a cipője után az életben is... hát nézzétek meg azok a színek.... brutál =)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.14. 00:07
5 év, 5 esemény, 5 k...
2089
azt gondolom az áll neki igazán előnyösen, amiben vagy derékrésznél van egy kis extra valami, vagy a dekoltázs részben épp azért mert alkatából adódóan nem valami begyes madárka =) szóval jó ha valami dob rajta... jól állnak a printek mert az általában elviszi a ruhát egy lazább világba... az élénk színek nekünk fehérbőrűeknek minden ellenkező híresztelés ellenére jól állnak épp úgy mint a naturális színek... én pl a homok bézs őz mogyoró és egyéb barnás árnyalatokat szeretem valószínűleg neki is jól állnának... a lábai megengednek szinte majdnem minden fazont... én mondjuk nem vennék fel szirén szabású (sellős) maxiruhát mert nincs elég széles csípője ami kiemelné a ruha lényegi részét.... hát kb ennyi... =)
avatar
one_girl
-
2012.04.13. 23:34
5 év, 5 esemény, 5 k...
2088
nem tudom honnan veszed hogy bármi baja van magával, inkább a sok olyan kommenttel mint a tied amiben ismeretlenül fricskázod.. ha meg plasztikázna akkor az okozna idegösszeroppanást az "anti" fórumozóknak. ha van sapka, ha nincs..
avatar
szundi
-
2012.04.13. 22:14
5 év, 5 esemény, 5 k...
2087
32a? uhh de kicsi már értem mért ilyen kissebbségi komplexusos :/
avatar
celine
-
2012.04.13. 22:10
5 év, 5 esemény, 5 k...
2086
Adrihanna: szerinted milyen fajta ruha megy leginkább hozzá? mert ezek itt elég változatosak, de úgy általában is sokfélét hordott már.. ezt vajon ő dönti el vagy stylist?
avatar
Adrihanna
-
2012.04.13. 22:01
5 év, 5 esemény, 5 k...
2085
na az annak felel meg kb amit mondtam ennyi ;) nagyon tudok =)
avatar
Kristenfan
-
2012.04.13. 21:55
5 év, 5 esemény, 5 k...
2084
Adrihanna: majdnem, valójában 32A van neki :) és szerintem sose fordulhatna elő hogy szilikonozzon.
avatar
Adrihanna
-
2012.04.13. 21:01
5 év, 5 esemény, 5 k...
2083
ő legalább nem csinál a keményen 75-80 Bből (kb az a méret) 90/C-t =) szóval...... ennnnnyi =)
avatar
Kristen17
-
2012.04.13. 20:55
5 év, 5 esemény, 5 k...
2082
"A kék csini rajta, de az utolsó kettő nagyon nem az ő színe/stílusa. Eleve minek nagy V kivágású ruhát adni olyannak akinek ilyen kicsi a melle.."

fulopzse a testi adottságok miatt leszólni valakit elég alpári dolog. szerintem mindegyik jól állt rajta..
avatar
Adrihanna
-
2012.04.13. 20:47
5 év, 5 esemény, 5 k...
2081
Panna : de azért ezekért a ruhaválasztásaiért tényleg respect mert oda tette magát valljuk be... =)
avatar
panna
-
2012.04.12. 21:14
KStew legdurvább pil...
2080
Adrihanna: hihető volt :)

crazychick: úú Speak nagyon jó, én tavaly láttam mikor Ádám kitette hogy lesz valamelyik adón.
avatar
Adrihanna
-
2012.04.12. 00:05
5 év, 5 esemény, 5 k...
2079
vicc ;) (mielőtt meglincseltek =P)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.12. 00:02
5 év, 5 esemény, 5 k...
2078
nanananaaaaa.... óvatosan =P feladatot teljesítettem és a főnököm elvárásának feleltem meg =) az újságíró feladata hogy tudjon bárhogyan írni... de látom hihető, hogy oda vagyok érte de kam =) sehol... semmi =) de ezekbe e ruhákba tényleg üt amúgy és úúúúútálom a lába miatt meg mert ő is hófehér mint én meg mert minden hajszín jól áll mint nekem =)
avatar
miley16
-
2012.04.11. 20:59
5 év, 5 esemény, 5 k...
2077
én nem hittem volna h Adrihanna ennyit fogja dicsérni Krist egy cikkben :) juhuu új fan :))
avatar
selena
-
2012.04.11. 19:48
KStew mától huszonke...
2076
büszke vagyok rátok :))!!!!
avatar
Monika90
-
2012.04.11. 15:50
5 év, 5 esemény, 5 k...
2075
Szerintem is a kék a legszebb!
avatar
fulopzse
-
2012.04.11. 02:48
5 év, 5 esemény, 5 k...
2074
A kék csini rajta, de az utolsó kettő nagyon nem az ő színe/stílusa. Eleve minek nagy V kivágású ruhát adni olyannak akinek ilyen kicsi a melle..

Zséda
avatar
Adrihanna
-
2012.04.11. 02:39
5 év, 5 esemény, 5 k...
2073
a piros kivételével mind felvenném azért választottam be ezeket a kék a favorit...
avatar
crazychick
-
2012.04.10. 22:23
A cukorbeteg kislány...
2072
felírom őket a listámra :) főleg Speak, Adventureland és Catch that Kid
avatar
hottie
-
2012.04.10. 21:34
KStew legdurvább pil...
2071
az ilyeneket mint ez a nőci én nem hívom rajongóknak ezek elmeháborodott ribik akik csak sikítozni meg ugrálni tudnak ha meglátják kedvenc sztárjukat!!
avatar
Tompi
-
2012.04.10. 14:01
KStew legdurvább pil...
2070
Eeezek nem semmi videók :D:D:D
avatar
Kitti
-
2012.04.09. 23:06
KStew legdurvább pil...
2069
szegény Kristennel mindig történik vmi ezeken a díj átadásokon :S
avatar
Andi17
-
2012.04.09. 21:50
5 év, 5 esemény, 5 k...
2068
Ezek után mondja valaki hogy nem jól öltözik :O!!! A fehér selyemruha nagyon szép csak neki nem annyira megy a bőrszínéhez, de a felső kék brutáljó :)
avatar
lacko
-
2012.04.09. 21:17
KStew legdurvább pil...
2067
az uccsó videó odavág.. ott mi történt hogy így elszaladt?
avatar
Corall
-
2012.04.09. 18:59
A cukorbeteg kislány...
2066
Nagyon jó cikk, a Sárga Zsebkendőről én még nem is hallottam, meg a Kegyetlen fajról sem! Viszont a The Cake Eaters szerintem minden idők egyik legpocsékabb filmje (tudom le fogtok hurrogni de akkor is). Semmi jellemfejlődés, tök béna karakterek... Nagy csalódás volt nekem az a film. :(
avatar
Shadow88
-
2012.04.09. 17:59
KStew legdurvább pil...
2065
A kalandparkos tánc nem semmi :DD a rendező észre se vette sokáig
avatar
flashy2
-
2012.04.09. 15:46
A cukorbeteg kislány...
2064
az elsőkben még mennyire fiatal volt.. rövid hajjal tök fiúsan nézett ki nem?
avatar
Adrihanna
-
2012.04.09. 15:46
KStew legdurvább pil...
2063
=) na fanok, ígértem, hogy én is fogok Nektek írni Kstew cikket ;) =)
avatar
melinda
-
2012.04.09. 15:18
KStew legdurvább pil...
2062
hogy elejtette a popcornt isteneeeem x)))
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.