eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati élete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen StewartrĂłl beszĂŠlĂźnk, lehetetlen elkerĂźlni a szemĂŠlyes ĂŠlete kĂśrĂźl kavargĂł problĂŠmĂĄk felemlegetĂŠsĂŠt. RĂśviddel azelőtt beszĂŠltem a szĂ­nĂŠsznővel, hogy azok a ma mĂĄr hĂ­rhedt kĂŠpek a nyilvĂĄnossĂĄgra kerĂźltek a „nem igaz a szakĂ­tĂĄs pletykĂĄja” bizonyĂ­tĂŠkakĂŠnt. ValĂłjĂĄban igyekeztem kerĂźlni a tĂŠmĂĄt, nehogy halĂĄlos fenyegetĂŠseket kapjak Twillight rajongĂłktĂłl ĂŠs a Twitter Ăźzeneteket is megakadĂĄlyozandĂł.

FelkĂŠszĂźltem mindenre, amit mondani fogok... Stewart ĂĄrulkodĂł nyomot hagy magĂĄrĂłl, mielőtt mĂŠg bemutatkozhatnĂĄnk egymĂĄsnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az ĂśsszetĂŠveszthetetlen monoton hangon PĂĄrizsbĂłl, a mobiltornyokon keresztĂźl egyenesen a fĂźlembe. Ez a nyom. Mert ĂĄltalĂĄban ez nem Ă­gy megy.

A fotók a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek
A fotók a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek

ÁltalĂĄban egy sajtĂłfőnĂśk felhĂ­v, hogy kiderĂ­tse, akarsz-e beszĂŠlni Ms. Stewarttal vagy mĂĄs valakivel, aki elĂŠg hĂ­res ahhoz, hogy udvariatlansĂĄgnak tűnjĂśn a keresztnevĂŠn szĂłlĂ­tani (annak ellenĂŠre, hogy mindig fiatalabbak nĂĄlad). AztĂĄn a sajtĂłfőnĂśk kapcsol tĂŠged az asszisztenshez, aki (bĂĄr erről nincs bizonyĂ­tĂŠkom, de gyakran van ez a kĂŠpzetem) a celeb fĂźlĂŠhez tartja a telefont, amĂ­g beszĂŠltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tĂ­zkor fog visszahĂ­vni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi mĂĄr a Balanciaga Ăşj illata, a Florabotanica arcĂĄnak szerepĂŠről, a kĂśzĂŠpiskolai ĂŠlet nehĂŠzsĂŠgeiről, pitĂŠkről beszĂŠlgetĂźnk, ĂŠs arrĂłl, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjĂşkkal.

GratulĂĄlok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett szĂ­nĂŠsznő. Hogyan mĂŠred a sikert?

Azok a Forbes listĂĄk rohadtul nagy baromsĂĄgok. Most komolyan, nevetsĂŠgesek. Maga a lista nĂŠmileg igaz, de nincsenek benne fontos rĂŠszletek - nem mintha annyira szĂĄmĂ­tana... Én soha nem leszek az a fajta szemĂŠly, aki egy hatalmas hegy mĂŠretű pĂŠnzkupacon Ăźl. A dolgok stagnĂĄlĂłvĂĄ vĂĄlnak. De ha a sikeressĂŠg oldalĂĄrĂłl nĂŠzzĂźk, soha nem voltam nagyobb kihĂ­vĂĄs alatt. Teljes mĂŠrtĂŠkben kĂŠszen ĂĄllok rĂĄ, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom ĂŠrezni, hogy olyan kihĂ­vĂĄsok vĂĄrnak rĂĄm, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom ĂŠrezni magamat.

Milyen ĂŠrzĂŠs most, hogy a Twillight sorozat a vĂŠgĂŠhez kĂśzeledik?

A legtĂśbb projekt, amiben rĂŠszt vettem, rĂśvid volt. A Twillightnak nĂŠgy ĂŠve vagyunk az őrĂźlt megszĂĄllottjai, ĂŠs ĂŠrtsd Ăşgy, hogy teljesen megszĂĄllottjai ennek a projektnek, szĂłval ez megbocsĂĄjthatĂł. A furcsa az, hogy azĂŠrt kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a tĂśrtĂŠnetet. De az, hogy nĂŠgy ĂŠvig eltart, figyelemre mĂŠltĂł. SzĂłval a megkĂśnnyebbĂźlĂŠs, amit okoz, mĂŠg inkĂĄbb ĂŠrezhető. A Twillight-ot annyira kĂśzel ĂŠrzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. NĂŠgy ĂŠv… eddig tart a kĂśzĂŠpiskola, ĂŠrted?


Nagyon ambĂ­ciĂłzusnak tűnsz.

Amikor elkezdtem, az egĂŠsz Ăśtlet mĂśgĂśtt csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkĂĄt. FelnĂŠztem a szĂźleimre, ĂŠs Ăşgy gondoltam, hogy amit ők csinĂĄltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnőttek beszĂŠljenek velem, ĂŠs ez tĂŠnyleg ebből indult el.

Most mĂĄr benne vagy a divat vilĂĄgĂĄban is. Mi vonz tĂŠged benne?

Az ĂŠlet bĂĄrmely terĂźletĂŠn talĂĄlkozhatunk rokonlelkekkel. 15 ĂŠves voltam, mikor talĂĄlkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondtĂĄk, hogy a Balenciaga-t kellene nĂŠpszerűsĂ­tenem magazinokban, azt mondtam, hűha. Nem ismertem mĂĄs dizĂĄjnerek nevĂŠt, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat ĂŠs a szĂ­nĂŠszek kĂśzĂśtt. Nekem semmi kĂśzĂśm hozzĂĄ. Nem ĂŠn csinĂĄlom a divatot.

Az ĂŠn alkotĂĄsi vĂĄgyamnak semmi kĂśze a ruhĂĄkhoz. Engem a kreatĂ­v energiĂĄk ĂŠrdekelnek, akkor is, ha semmi kĂśzĂśm hozzĂĄjuk. Ez annyira addiktĂ­v. Amikor egy kollekciĂł felvonul a kifutĂłn, egy tĂśrtĂŠnetet mesĂŠl el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miĂŠrt akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyĂŠl?

TalĂĄlkozom rendezőkkel ĂŠs nĂŠha rĂśgtĂśn tudni. MegrĂĄzod valakinek a kezĂŠt ĂŠs azt gondolod: „ Hűha, nekĂźnk egyĂźtt kell dolgoznunk!” Ő valĂłszĂ­nűleg azt mondanĂĄ, hogy azĂŠrt, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tűnsz sajnĂĄlkozĂłnak, amikor az alkalmi ĂśltĂśzkĂśdĂŠsedről beszĂŠlnek. Mitől ĂŠrzed jĂłl magad?

TĂŠnyleg egy kicsit sajnĂĄlkozĂł vagyok az erről szĂłlĂł interjĂşkban. Nem azĂŠrt, mert bĂĄnnĂĄm. Annyira rohadtul jĂłl ĂŠrzem magam egy farmerban, ami jĂłl ĂĄll. Patti Smithnek mindig van egy kabĂĄtszerű valamije, amit megtarthatsz vagy 15 ĂŠvig, ĂŠs bĂĄrmit felvehetsz alĂĄ. Most ezt a Balenciaga motoros kabĂĄtot nem tudom levenni. Az elmĂşlt hat hĂłnapban minden repĂźlős utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bĂĄrmikor is megunnĂĄm, hacsak nem hĂ­zom el (nevet).

Kate Moss egy stĂ­lus ikon, pedig gyakran sportcipőt hord ĂŠs farmert. Ez is csak szemĂŠlyi esztĂŠtika, mint annyi mĂĄs.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek erősnek lĂĄtszani. UtĂĄlom az olyan ruhĂĄkat, amikben nem lehet mozogni. A ruhĂĄk nagyon le tudnak hĂşzni.

Vicces, hogy erősnek akarsz lĂĄtszani, hiszen a lĂĄnyok manapsĂĄg kifinomultnak akarnak lĂĄtszani, főleg tűsarkakon.

Mindig Ăşgy ĂŠrzem, mintha gĂłlyalĂĄbakon egyensĂşlyoznĂŠk, főleg szőnyegen, amikor a rajongĂłk kĂśzĂśtt jĂĄrkĂĄlok. UtĂĄlok fĂślĂŠjĂźk tornyosulni. EzĂŠrt le is akarom venni azokat a cipőket.

DolgoztĂĄl mĂĄr egyĂźtt nĂŠhĂĄny igazi lĂĄzadĂłval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lĂĄzadĂł szellem?

A nemrĂŠg a HĂłfehĂŠrben jĂĄtszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig erős szerepeket jĂĄtszom, muszĂĄj, hogy erős lĂĄnynak lĂĄtsszak. Az igazsĂĄg az, hogy ahogy kimondod, Ăşgy fel is merĂźl a kĂŠtsĂŠg benned: „Persze, erős lĂĄny. KĂśszi”. Azt hiszem, ha a lĂĄtĂĄsmĂłdod egy kicsit is eltĂŠr mĂĄsoktĂłl, ĂŠs van elĂŠg Ăśnbizalmad hozzĂĄ, hogy kiĂĄllj mellette, az a lĂĄzadĂł szellem.


MĂŠg az iskolĂĄban fedeztek fel. SzoktĂĄl talĂĄlkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnĂŠk. Nem megszervezve. Csak felnőni ĂŠs talĂĄlkozni velĂźk, ezen az egĂŠszen kĂ­vĂźl, az ĂŠrdekes lenne. Az ĂśrdĂśgbe is, igen! Csak Ăşgy termĂŠszetesen.

Azt mondod, hogy amiből ĂŠlsz, az a legĂŠrdekesebb dolog benned. De milyen mĂĄs dolog van mĂŠg?

A munka egy ĂŠrdekes dolog, mert minden arrĂłl szĂłl. A legjobb barĂĄtaim, akik ĂĄllandĂłan ĂśsztĂśnĂśznek engem, rendezők ĂŠs szĂ­nĂŠszek. Mindig azt mondjĂĄk, hogy kellene egy filmet csinĂĄlnunk erről. Soha nem ĂŠrzed igazĂĄn azt, hogy dolgozol, ĂŠs azt sem ĂŠrzed soha, hogy nem dolgozol. EgyĂŠbkĂŠnt szeretek zenĂŠlni – gitĂĄrozom. Nem tudom… Mi ĂŠrdekel tĂŠged?

Szeretek főzni.

Én is szeretek főzni. ValĂłsĂĄggal a rabja vagyok.

Miket főzĂśl?

Szeretem az olasz ĂŠteleket ĂŠs a rĂŠgi jĂł amerikaiakat.

Szeretsz sĂźtni?

Nem annyira. PitĂŠk sĂźtĂŠsĂŠvel kezdtem a főzĂŠst, de utĂĄltam a kĂŠrges rĂŠszĂźket. Soha nem tudtam jĂłl csinĂĄlni. A sĂźtĂŠs mĂśgĂśtti kĂŠmia tĂşl rideg. EltĂśltesz egy csomĂł időt vele, hogy sĂźss valamit, ĂŠs a vĂŠgĂŠn, ha nem sikerĂźl, az egĂŠsz csak időpocsĂŠkolĂĄs volt. Tudod, az egĂŠsz napomat ezzel a hĂźlyesĂŠggel tĂśltĂśm. (nevet). Én vagyok a legbĂźszkĂŠbb ĂŠs legarrogĂĄnsabb szakĂĄcs. Le sem ĂźlĂśk, csak feltĂĄlalom az ĂŠtelt ĂŠs ĂĄllok az asztal mellett, mĂ­g mindenki meg nem ette, ĂŠs csak utĂĄna eszem.


Úgy tűnik, szĂ­vesen beszĂŠlsz. Olvastam egy csomĂłt arrĂłl, hogy emberek nehezmĂŠnyezik, hogy mindent harapĂłfogĂłval kell kihĂşzni belőled. Mit gondolsz?

Szerintem szĂśrnyű, hogy az emberek fĂŠlreĂŠrtik a kĂŠnyelmetlensĂŠgemet, mintha nem akarnĂŠk ott lenni. Pedig pont az ellenkezője, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinĂĄlni. Nem vĂĄrom el, hogy mindenki lazĂĄnak lĂĄtsszon, ĂŠn sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentĂŠtes jelentĂŠse a lazĂĄnak. De nem ĂŠrdekel.

Mindig Ă­gy volt?

ŐrĂźlt mĂłdon nőttem fel. IgazĂĄn nyers voltam ĂŠs majdnem teljesen bezĂĄrkĂłztam. Azt hiszem sikerĂźlt megszabadulnom attĂłl a rĂşt tyĂşkszemtől, ami azelőtt alakĂ­tott engem. Most mĂĄr sikerĂźlt tĂşl lĂŠpnem a sajĂĄt hatĂĄraimon.

ValĂłszĂ­nűleg a legtĂśbb ember Ă­gy ĂŠli meg a tinĂŠdzserkorszakbĂłl a felnőttĂŠ vĂĄlĂĄst.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Bonanza
-
2012.04.09. 12:58
A cukorbeteg kislány...
2061
volt pár filmje a kisasszonynak :D a pánikszobát meg kéne nézni!
avatar
cukorka
-
2012.04.09. 05:49
KStew mától huszonke...
2059
Tökre örülök hogy ilyen jól ment a HBP :)
avatar
Bellagirl
-
2012.04.09. 04:54
A cukorbeteg kislány...
2059
Juj nagyon klassz ez a cikk :O
avatar
Zelda
-
2012.04.08. 17:12
Kristen Stewart és a...
2058
Petra jó hogy mondod.. Ápr 9 holnap lesz el is felejtettem volna :)
avatar
petra19
-
2012.04.08. 16:49
Kristen Stewart és a...
2057
holnap Kristen születésnap!! várom Ádám posztját :))
avatar
xoxo
-
2012.04.06. 20:49
Kristen Stewart és a...
2056
kristennek van háziállata?
avatar
Kristenfan
-
2012.04.04. 02:09
Kristen Stewart és a...
2055
mesme: A fanok éppen csak annyira elvakultak mint te :) Senki se gondolja hogy ártatlan kislány, egyáltalán nem az a típus és igen vannak hibái de mutass egy hírességet akinek nincsenek? Így könnyű hogy te mindig csak olyan témát dobsz fel amiben Kristen alulmarad vagy leszólható. Az erényeiről meg mintha mindig elfeledkeznél!
avatar
flashy2
-
2012.04.01. 23:34
Kristen Stewart és a...
2054
azzal h dohányzik én se értek egyet de ez nem a mi dolgunk.. majd leszokik remélem :)) Rob is dohányzik?
avatar
mesme
-
2012.03.31. 22:56
Kristen Stewart és a...
2053
one_girl: Nekem hidd el édesmindegy, csak arra próbáltam rávilágítani hogy a szerintetek kis ártatlan kislány Kristen a valóságban lehet hogy egész más és ha találkoznál vele, meglepődnél. Azért írok, mert még mindig nem értem mit esztek rajta és én legalább ellenpólust képviselek itt a sok elvakult fan között.
avatar
Roxygirl
-
2012.03.29. 19:02
Kristen Stewart és a...
2052
azért ítéled el mert dohányzik? jó fej lehetsz!
avatar
ihatekristen
-
2012.03.28. 22:03
Kristen Stewart és a...
2051
ez a kép is mennyire jó ugye?? kristen 1 sötét parkolóban füstöl. mint 1 gyárkémény..

avatar
panna
-
2012.03.27. 20:51
Kristen Stewart és a...
2050
Kíváncsian várom a fejleményeket a szülinappal kapcs :) szerintetek mikor kapják meg az értesítőt akiket beválogattak?
avatar
cukorka
-
2012.03.26. 18:07
Kristen Stewart és a...
2049
A dzsekije szuper :)
avatar
Canga
-
2012.03.23. 23:39
Kristen Stewart és a...
2048
monti mit rajzoltál?
avatar
one_girl
-
2012.03.21. 23:47
Kristen Stewart Birt...
2047
mesme: te inkább annak örülnél ha szakítanának, ugye? Nem értem hogy ha ennyire utálod Kristent akkor minek írsz mindig vele kapcsolatban? Ettől jobban érzed magad?
avatar
monti
-
2012.03.19. 23:03
Kristen Stewart Birt...
2046
tavaly én rajzot küldtem be és beválogattak.. lehet benne vmi :) de nagyon örülök hogy Ádámék már külfödieket is megszólítanak ez tök szupi :)
avatar
flashy2
-
2012.03.19. 17:29
Kristen Stewart Birt...
2045
hottie: csatolj rajzot sztem akkor esélyesebb vagy :) (egy KStew Pronak ez nem lehet gond h bekerüljön!!!) :)
avatar
Brigitta
-
2012.03.19. 17:28
Kristen Stewart Birt...
2044
Tök cool! :)
avatar
hottie
-
2012.03.18. 21:16
Kristen Stewart és a...
2043
már írom a levelem és azon rágódok h mit tegyek bele h biztosan beválogassák? ha nem kerülök be én kikészülök :S
avatar
tSas
-
2012.03.18. 00:07
Kristen Stewart és a...
2042
Jó ötlet volt nyereményjátékot is rászervezni :D Én mondtam hogy Ádám maradni fog Kristennél és idén is vele lesz ilyen szülinapi üzenet-lehetőség!.
avatar
mesme
-
2012.03.17. 18:26
Kristen Stewart és a...
2041
Na ez Kristen.. Inkább örülne hogy Rob mellette marad, pedig 1000 kiscsaj üldözi állandóan. Ehelyett még megjegyzéseket tesz rá.. Nem fog így sokáig tartani ez az "álompár" sem..
avatar
Bellagirl
-
2012.03.16. 20:26
Kristen Stewart és a...
2040
Ezen a képen nem tűnnek jókedvűnek, de ez lehet a hosszú repülőút miatt is. Én nem tudom elképzelni hogy Kristen ilyen beszólogatós lenne..
avatar
Szandi
-
2012.03.16. 15:56
Kristen Stewart és a...
2039
hát ez a szemöldökös beszólás elég ciki :S
avatar
miley16
-
2012.03.15. 22:15
Kristen Stewart és a...
2038
uuu Rob elég mérgesnek tűnik :SS
avatar
panna
-
2012.03.15. 22:09
Kristen Stewart és a...
2037
Akár igaz is lehet a hír szerintem, elég csak megnézni a legutóbbi képet a reptéren ami az eset után volt:Félek hogy ha vége lesz a Twilight Sagának, szétmennek.
avatar
zZz
-
2012.03.15. 18:33
Kristen Stewart és a...
2036
biropeti: ooooooriasi jo ez a birthday project :)
avatar
Zsofi
-
2012.03.15. 15:03
Kristen Stewart és a...
2035
ihatekristen: Te mindent elhiszel amit bulvárújságban olvasol? Egyébként sincs semmi közünk hozzá.
avatar
Zelda
-
2012.03.15. 14:11
Kristen Stewart és a...
2034
Végre új nyereményjáték! Örülök neki :)
avatar
csumpi
-
2012.03.14. 23:55
Kristen Stewart és a...
2033
ihatekristen: nekem se kedvencem Kristen de ezt hogy "hatalmaskodó" lenne kötve hiszem!
avatar
ihatekristen
-
2012.03.14. 22:43
Kristen Stewart és a...
2032
A Twilight filmek sztárja és kedvese szinte állandóan veszekednek a színésznő hatalmaskodó természete miatt.

Kristen Stewart gyakran találja magát szemben kedvese néma hadviselésével, miután összevesznek. A színésznő és barátja, Robert Pattinson nagyon sokat szoktak veszekedni, aminek az oka éppen a Twilight főhősnő hatalmaskodó természete.

Egy ismerősük elmondta, hogy a pár romantikus vakációját sem tudta békésen eltölteni Párizsban. A két sztár egy hatalmas veszekedést követően néma csendben hagyta el a szerelmesek fővárosát. Egyes hírek arról szóltak, hogy a harag oka egy harmadik személy feltűnése okozta, név szerint Katy Perry-é, akivel a színész állandó sms és telefonkapcsolatban van. A pár egy barátja azonban azt állítja, hogy egy epés beszólás volt a vita oka.

„Kristen egyik este legalább nyolc ember füle hallatára szólt be Rob-nak. Azt mondta: szívem, a szemöldököd rég kiment a divatból. Robert teljesen elvörösödött és nagyon dühös lett.

Mindig ezt csinálják, egy veszekedés után átváltanak néma üzemmódba. Kristen hihetetlenül hatalmaskodó vele, ez nagyon sok vitát vált ki. Folyton kritizálja őt, főleg mások előtt, ami nagyon rosszul esik neki. Ez a szemöldök ügy csak egy volt a sok vitájuk közül.” - mondta el az ismerős.

A két fiatal a Twilight sorozat forgatásán ismerkedett össze, amiben szerelmespárt alakítottak és később az életben is azzá váltak. Hosszú ideig tagadták a kapcsolatukat, de most már nyilvánosan is vállalják.

Forrás: One Média Hírügynökség


szééééép mondhatom! nagyon unszimpi kristen!
avatar
Kristen17
-
2012.03.14. 16:57
Kristen Stewart és a...
2031
Jó lenne nyerni, de nekem az a fő hogy kiküldjék a levelemet! Valaki tudja hogy max milyen hosszút lehet írni?
avatar
Canga
-
2012.03.14. 14:16
Kristen Stewart és a...
2030
ez a nyereményjáték tök jó ötlet!
avatar
petra19
-
2012.03.14. 00:43
Kristen Stewart és a...
2029
én legszívesebben nem is dvd-k közül választanék, nekem inkább a Vogue kéne! :)
avatar
sunshine
-
2012.03.13. 22:39
Kristen Stewart és a...
2028
Tök jó a weboldal! már azt hittem idén nem lesz. na majd írok én is! :)
avatar
lottix
-
2012.03.13. 22:31
Kristen Stewart és a...
2027
mmint a leveleket.

és aki nyer a starity-s játékon szabadon dönt h melyik filmet szeretné?
avatar
lottix
-
2012.03.13. 22:30
Kristen Stewart és a...
2026
:OOO???? és ezket kikülditek neki??
avatar
biropeti
-
2012.03.13. 22:27
Kristen Stewart és a...
2025
UGRÁS A WEBOLDALRA

Nem rossz nyereménylista!
avatar
biropeti
-
2012.03.13. 22:26
Kristen Stewart és a...
2024
Kristen Stewart Birthday Project 2012 elindult!!!

Üzenj Kristennek!

UGRÁS A WEBOLDALRA

Ha nyerni is akarsz, akkor ezt csekkold:

UGRÁS A WEBOLDALRA

Have fun! :)
avatar
bigyo92
-
2012.03.13. 13:24
Kristen Stewart és a...
2023
vhol olvastam h robert is megijedt :D hát vámpír!! :)
avatar
one_girl
-
2012.03.12. 22:05
Kristen Stewart és a...
2022
szerintem nagyon jó lett!
avatar
Adrihanna
-
2012.03.12. 21:58
Kristen Stewart és a...
2021
én csak annyit szerettem volna mondani, hogy megijedtem tőle =( én is néztem már ki így fotózáson de ennyire nem volt durva.... =S szerintem ő tud nagyon szép is lenni de olyan ijesztő lett =(
avatar
szundi
-
2012.03.12. 21:14
Kristen Stewart és a...
2020
Adrihanna: Nem kérdés!!! Még rondább lett mint volt.
avatar
anntwilight
-
2012.03.12. 17:04
Kristen Stewart és a...
2019
vélemény? a legjobb vámpír lett belőle!!!! :O
avatar
flashy2
-
2012.03.12. 15:34
Kristen Stewart és a...
2018
huuujujuj :))) jól lefogyasztották mesterségesen az előzőben most már csak smink kellett :PP
avatar
Adrihanna
-
2012.03.12. 15:19
Kristen Stewart és a...
2017
UGRÁS A WEBOLDALRA vélemények? =/ utána én is elmondom addig nem merem míg más nem mond véleményt =) =P
avatar
Adrihanna
-
2012.03.12. 11:33
Kristen Stewart és a...
2016
Cukorka: nincs mit természetes =)

Celine: jaaaaaaahj!!!!! írtuk, hogy meg volt halva a mailboxom 2 hete... most én meg megint írtam, hogy csináljanak valamit mert em jönnek a mailek közben azért nem jön mert az éterben elveszett mailekről beszélünk =) remek... na jó.... akkor légyszike küld újra =)
avatar
celine
-
2012.03.11. 22:12
Kristen Stewart és a...
2015
Hello Adri! Nem tegnap írtam hanem kb 2 hete.
Ja és sarkadianna@indamail.hu az email címem.
avatar
cukorka
-
2012.03.11. 21:47
Kristen Stewart és a...
2014
köszi Adri hogy megosztottad :))
avatar
Adrihanna
-
2012.03.11. 16:01
Kristen Stewart és a...
2013
Celine: nem jött át még mindig :/ légyszi küld el még egyszer az adrihanna@trendmagazin.hu-ra és ha nem válaszolok ma estig akkor a trendmagazin.adrihanna@gmail.com-ra és innentől ha nem kaptok egy napon belül választ akkor küldjétek a gmailesre is =)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.10. 22:30
Kristen Stewart és a...
2012
Hottie: UGRÁS A WEBOLDALRA
osszátok is meg minél többen =)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.10. 22:29
Kristen Stewart és a...
2011
még nem jött át, de sajna ez semmit nem jelent, mert van, hogy órákba telik mire megkapok valamit :/ egy órája küldted szerintem holnap reggel már tuti átjön.. napközbe nem 100 hogy itthon leszek de délután válaszolok =)
avatar
hottie
-
2012.03.10. 22:14
Kristen Stewart és a...
2010
van fb-k??? hol a manóba?

ja és szundi fejezd be a vicceskedésedet amíg szépen kérem
avatar
celine
-
2012.03.10. 21:31
Kristen Stewart és a...
2009
Adri írtam neked megkaptad?? pls válaszolj!
avatar
Adrihanna
-
2012.03.09. 23:54
Kristen Stewart és a...
2008
és még mekkorát fog ugrani ha jönnek új projectek ;)
avatar
szelina
-
2012.03.09. 20:48
Kristen Stewart és a...
2007
szépen felment a facebookotok!! :)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.09. 12:17
Kristen Stewart és a...
2006
Én???? hogy micsoda???? fan???? minden vagyok csak állóventillátor nem... ;) am tényleg nem vagyok fan =P és nem leszek fan csak hát picit néha sodródni kell az árral ;) hihi nem mindig árral szemben úszni =P tudjátok =)
amúgy itt is mondom, meg majd cikket is írok, sok szeretettel várok mindenkit március 15.én csütörtökön a Pink! The Club-ban =) ahol egy olyan divatbemutató lesz, melynek a szervezésében én is kivettem ez úttal a szerepem =) annyira izgulok már most =) hihi
avatar
alawa
-
2012.03.08. 17:01
Kristen Stewart és a...
2005
Adri én tudtam h egyszer még Kristen fan leszel :)
avatar
Szeki
-
2012.03.07. 17:40
Kristen Stewart és a...
2004
Nem semmi a 2000 :D
avatar
Adrihanna
-
2012.03.06. 21:01
Kristen Stewart és a...
2003
hát inkább ne =) legyen az 997 értékes komment ;) ennnnnyih
avatar
zsu
-
2012.03.05. 21:32
Kristen Stewart és a...
2002
ok Adri szólj az anti Kristeneknek mert ha ők tele írják hülyeségeikkel a fórumot akkor biztos meglesz o)
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.