eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


Kristen Stewart kirakati élete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29

Amikor Kristen StewartrĂłl beszĂŠlĂźnk, lehetetlen elkerĂźlni a szemĂŠlyes ĂŠlete kĂśrĂźl kavargĂł problĂŠmĂĄk felemlegetĂŠsĂŠt. RĂśviddel azelőtt beszĂŠltem a szĂ­nĂŠsznővel, hogy azok a ma mĂĄr hĂ­rhedt kĂŠpek a nyilvĂĄnossĂĄgra kerĂźltek a „nem igaz a szakĂ­tĂĄs pletykĂĄja” bizonyĂ­tĂŠkakĂŠnt. ValĂłjĂĄban igyekeztem kerĂźlni a tĂŠmĂĄt, nehogy halĂĄlos fenyegetĂŠseket kapjak Twillight rajongĂłktĂłl ĂŠs a Twitter Ăźzeneteket is megakadĂĄlyozandĂł.

FelkĂŠszĂźltem mindenre, amit mondani fogok... Stewart ĂĄrulkodĂł nyomot hagy magĂĄrĂłl, mielőtt mĂŠg bemutatkozhatnĂĄnk egymĂĄsnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az ĂśsszetĂŠveszthetetlen monoton hangon PĂĄrizsbĂłl, a mobiltornyokon keresztĂźl egyenesen a fĂźlembe. Ez a nyom. Mert ĂĄltalĂĄban ez nem Ă­gy megy.

A fotók a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek
A fotók a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtókonferenciáján készültek

ÁltalĂĄban egy sajtĂłfőnĂśk felhĂ­v, hogy kiderĂ­tse, akarsz-e beszĂŠlni Ms. Stewarttal vagy mĂĄs valakivel, aki elĂŠg hĂ­res ahhoz, hogy udvariatlansĂĄgnak tűnjĂśn a keresztnevĂŠn szĂłlĂ­tani (annak ellenĂŠre, hogy mindig fiatalabbak nĂĄlad). AztĂĄn a sajtĂłfőnĂśk kapcsol tĂŠged az asszisztenshez, aki (bĂĄr erről nincs bizonyĂ­tĂŠkom, de gyakran van ez a kĂŠpzetem) a celeb fĂźlĂŠhez tartja a telefont, amĂ­g beszĂŠltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tĂ­zkor fog visszahĂ­vni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi mĂĄr a Balanciaga Ăşj illata, a Florabotanica arcĂĄnak szerepĂŠről, a kĂśzĂŠpiskolai ĂŠlet nehĂŠzsĂŠgeiről, pitĂŠkről beszĂŠlgetĂźnk, ĂŠs arrĂłl, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjĂşkkal.

GratulĂĄlok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett szĂ­nĂŠsznő. Hogyan mĂŠred a sikert?

Azok a Forbes listĂĄk rohadtul nagy baromsĂĄgok. Most komolyan, nevetsĂŠgesek. Maga a lista nĂŠmileg igaz, de nincsenek benne fontos rĂŠszletek - nem mintha annyira szĂĄmĂ­tana... Én soha nem leszek az a fajta szemĂŠly, aki egy hatalmas hegy mĂŠretű pĂŠnzkupacon Ăźl. A dolgok stagnĂĄlĂłvĂĄ vĂĄlnak. De ha a sikeressĂŠg oldalĂĄrĂłl nĂŠzzĂźk, soha nem voltam nagyobb kihĂ­vĂĄs alatt. Teljes mĂŠrtĂŠkben kĂŠszen ĂĄllok rĂĄ, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom ĂŠrezni, hogy olyan kihĂ­vĂĄsok vĂĄrnak rĂĄm, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom ĂŠrezni magamat.

Milyen ĂŠrzĂŠs most, hogy a Twillight sorozat a vĂŠgĂŠhez kĂśzeledik?

A legtĂśbb projekt, amiben rĂŠszt vettem, rĂśvid volt. A Twillightnak nĂŠgy ĂŠve vagyunk az őrĂźlt megszĂĄllottjai, ĂŠs ĂŠrtsd Ăşgy, hogy teljesen megszĂĄllottjai ennek a projektnek, szĂłval ez megbocsĂĄjthatĂł. A furcsa az, hogy azĂŠrt kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a tĂśrtĂŠnetet. De az, hogy nĂŠgy ĂŠvig eltart, figyelemre mĂŠltĂł. SzĂłval a megkĂśnnyebbĂźlĂŠs, amit okoz, mĂŠg inkĂĄbb ĂŠrezhető. A Twillight-ot annyira kĂśzel ĂŠrzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. NĂŠgy ĂŠv… eddig tart a kĂśzĂŠpiskola, ĂŠrted?


Nagyon ambĂ­ciĂłzusnak tűnsz.

Amikor elkezdtem, az egĂŠsz Ăśtlet mĂśgĂśtt csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkĂĄt. FelnĂŠztem a szĂźleimre, ĂŠs Ăşgy gondoltam, hogy amit ők csinĂĄltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnőttek beszĂŠljenek velem, ĂŠs ez tĂŠnyleg ebből indult el.

Most mĂĄr benne vagy a divat vilĂĄgĂĄban is. Mi vonz tĂŠged benne?

Az ĂŠlet bĂĄrmely terĂźletĂŠn talĂĄlkozhatunk rokonlelkekkel. 15 ĂŠves voltam, mikor talĂĄlkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondtĂĄk, hogy a Balenciaga-t kellene nĂŠpszerűsĂ­tenem magazinokban, azt mondtam, hűha. Nem ismertem mĂĄs dizĂĄjnerek nevĂŠt, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat ĂŠs a szĂ­nĂŠszek kĂśzĂśtt. Nekem semmi kĂśzĂśm hozzĂĄ. Nem ĂŠn csinĂĄlom a divatot.

Az ĂŠn alkotĂĄsi vĂĄgyamnak semmi kĂśze a ruhĂĄkhoz. Engem a kreatĂ­v energiĂĄk ĂŠrdekelnek, akkor is, ha semmi kĂśzĂśm hozzĂĄjuk. Ez annyira addiktĂ­v. Amikor egy kollekciĂł felvonul a kifutĂłn, egy tĂśrtĂŠnetet mesĂŠl el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miĂŠrt akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyĂŠl?

TalĂĄlkozom rendezőkkel ĂŠs nĂŠha rĂśgtĂśn tudni. MegrĂĄzod valakinek a kezĂŠt ĂŠs azt gondolod: „ Hűha, nekĂźnk egyĂźtt kell dolgoznunk!” Ő valĂłszĂ­nűleg azt mondanĂĄ, hogy azĂŠrt, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tűnsz sajnĂĄlkozĂłnak, amikor az alkalmi ĂśltĂśzkĂśdĂŠsedről beszĂŠlnek. Mitől ĂŠrzed jĂłl magad?

TĂŠnyleg egy kicsit sajnĂĄlkozĂł vagyok az erről szĂłlĂł interjĂşkban. Nem azĂŠrt, mert bĂĄnnĂĄm. Annyira rohadtul jĂłl ĂŠrzem magam egy farmerban, ami jĂłl ĂĄll. Patti Smithnek mindig van egy kabĂĄtszerű valamije, amit megtarthatsz vagy 15 ĂŠvig, ĂŠs bĂĄrmit felvehetsz alĂĄ. Most ezt a Balenciaga motoros kabĂĄtot nem tudom levenni. Az elmĂşlt hat hĂłnapban minden repĂźlős utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bĂĄrmikor is megunnĂĄm, hacsak nem hĂ­zom el (nevet).

Kate Moss egy stĂ­lus ikon, pedig gyakran sportcipőt hord ĂŠs farmert. Ez is csak szemĂŠlyi esztĂŠtika, mint annyi mĂĄs.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek erősnek lĂĄtszani. UtĂĄlom az olyan ruhĂĄkat, amikben nem lehet mozogni. A ruhĂĄk nagyon le tudnak hĂşzni.

Vicces, hogy erősnek akarsz lĂĄtszani, hiszen a lĂĄnyok manapsĂĄg kifinomultnak akarnak lĂĄtszani, főleg tűsarkakon.

Mindig Ăşgy ĂŠrzem, mintha gĂłlyalĂĄbakon egyensĂşlyoznĂŠk, főleg szőnyegen, amikor a rajongĂłk kĂśzĂśtt jĂĄrkĂĄlok. UtĂĄlok fĂślĂŠjĂźk tornyosulni. EzĂŠrt le is akarom venni azokat a cipőket.

DolgoztĂĄl mĂĄr egyĂźtt nĂŠhĂĄny igazi lĂĄzadĂłval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lĂĄzadĂł szellem?

A nemrĂŠg a HĂłfehĂŠrben jĂĄtszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig erős szerepeket jĂĄtszom, muszĂĄj, hogy erős lĂĄnynak lĂĄtsszak. Az igazsĂĄg az, hogy ahogy kimondod, Ăşgy fel is merĂźl a kĂŠtsĂŠg benned: „Persze, erős lĂĄny. KĂśszi”. Azt hiszem, ha a lĂĄtĂĄsmĂłdod egy kicsit is eltĂŠr mĂĄsoktĂłl, ĂŠs van elĂŠg Ăśnbizalmad hozzĂĄ, hogy kiĂĄllj mellette, az a lĂĄzadĂł szellem.


MĂŠg az iskolĂĄban fedeztek fel. SzoktĂĄl talĂĄlkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnĂŠk. Nem megszervezve. Csak felnőni ĂŠs talĂĄlkozni velĂźk, ezen az egĂŠszen kĂ­vĂźl, az ĂŠrdekes lenne. Az ĂśrdĂśgbe is, igen! Csak Ăşgy termĂŠszetesen.

Azt mondod, hogy amiből ĂŠlsz, az a legĂŠrdekesebb dolog benned. De milyen mĂĄs dolog van mĂŠg?

A munka egy ĂŠrdekes dolog, mert minden arrĂłl szĂłl. A legjobb barĂĄtaim, akik ĂĄllandĂłan ĂśsztĂśnĂśznek engem, rendezők ĂŠs szĂ­nĂŠszek. Mindig azt mondjĂĄk, hogy kellene egy filmet csinĂĄlnunk erről. Soha nem ĂŠrzed igazĂĄn azt, hogy dolgozol, ĂŠs azt sem ĂŠrzed soha, hogy nem dolgozol. EgyĂŠbkĂŠnt szeretek zenĂŠlni – gitĂĄrozom. Nem tudom… Mi ĂŠrdekel tĂŠged?

Szeretek főzni.

Én is szeretek főzni. ValĂłsĂĄggal a rabja vagyok.

Miket főzĂśl?

Szeretem az olasz ĂŠteleket ĂŠs a rĂŠgi jĂł amerikaiakat.

Szeretsz sĂźtni?

Nem annyira. PitĂŠk sĂźtĂŠsĂŠvel kezdtem a főzĂŠst, de utĂĄltam a kĂŠrges rĂŠszĂźket. Soha nem tudtam jĂłl csinĂĄlni. A sĂźtĂŠs mĂśgĂśtti kĂŠmia tĂşl rideg. EltĂśltesz egy csomĂł időt vele, hogy sĂźss valamit, ĂŠs a vĂŠgĂŠn, ha nem sikerĂźl, az egĂŠsz csak időpocsĂŠkolĂĄs volt. Tudod, az egĂŠsz napomat ezzel a hĂźlyesĂŠggel tĂśltĂśm. (nevet). Én vagyok a legbĂźszkĂŠbb ĂŠs legarrogĂĄnsabb szakĂĄcs. Le sem ĂźlĂśk, csak feltĂĄlalom az ĂŠtelt ĂŠs ĂĄllok az asztal mellett, mĂ­g mindenki meg nem ette, ĂŠs csak utĂĄna eszem.


Úgy tűnik, szĂ­vesen beszĂŠlsz. Olvastam egy csomĂłt arrĂłl, hogy emberek nehezmĂŠnyezik, hogy mindent harapĂłfogĂłval kell kihĂşzni belőled. Mit gondolsz?

Szerintem szĂśrnyű, hogy az emberek fĂŠlreĂŠrtik a kĂŠnyelmetlensĂŠgemet, mintha nem akarnĂŠk ott lenni. Pedig pont az ellenkezője, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinĂĄlni. Nem vĂĄrom el, hogy mindenki lazĂĄnak lĂĄtsszon, ĂŠn sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentĂŠtes jelentĂŠse a lazĂĄnak. De nem ĂŠrdekel.

Mindig Ă­gy volt?

ŐrĂźlt mĂłdon nőttem fel. IgazĂĄn nyers voltam ĂŠs majdnem teljesen bezĂĄrkĂłztam. Azt hiszem sikerĂźlt megszabadulnom attĂłl a rĂşt tyĂşkszemtől, ami azelőtt alakĂ­tott engem. Most mĂĄr sikerĂźlt tĂşl lĂŠpnem a sajĂĄt hatĂĄraimon.

ValĂłszĂ­nűleg a legtĂśbb ember Ă­gy ĂŠli meg a tinĂŠdzserkorszakbĂłl a felnőttĂŠ vĂĄlĂĄst.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Adrihanna
-
2012.03.05. 21:22
Kristen Stewart és a...
2001
oooh.... Gratulálok! de én akartam a 2000.-et mikre vagytok képesek míg én dolgozom... na akkor célozzuk meg a 3000. kommentett és enyém a 3000. ;) a szülinapig!!!! le kell nyomni azt az ezret... menni fog? =)
avatar
flashy2
-
2012.03.05. 15:18
Kristen Stewart és a...
2000
kétezer :))
avatar
flashy2
-
2012.03.05. 15:18
Kristen Stewart és a...
1999
Adrihanna: ezt öröm hallani :)
avatar
anntwilight
-
2012.03.04. 19:58
Kristen Stewart és a...
1998
szundi: szégyenletes h minden évben lepontozzák az Alkonyatot!

Adrihanna: nem gáz :)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.03. 00:34
Kristen Stewart és a...
1997
Kitti: tök gáz de ja.... =) kezdem... de nem leszek fan ;)
Flashy: idén még nagyobb lesz ;)
Petra: nem voltam érte oda de nem is volt vele bajom a lazaságán kívül =)
avatar
petra19
-
2012.03.02. 20:28
Kristen Stewart és a...
1996
Adrihanna: kb :)) miért régen nem szeretted? :O
avatar
flashy2
-
2012.03.02. 18:54
Kristen Stewart és a...
1995
UGRÁS A WEBOLDALRA

de jó volt tavaly.. idén is lesz vmi kis akció? :)
avatar
Kitti
-
2012.03.02. 18:31
Kristen Stewart és a...
1994
kezded megszeretni? :)) Ádám annyiszor mondta neked hogy megváltozott a véleményed v mi? :)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.02. 17:41
Kristen Stewart és a...
1993
és Kristen reakciója az Arany Málnára kb ez lehet: haha köszi! mikor külditek a szobrot... meg merem kockáztatni, hogy még ki is rakná a polcra vagy fotózkodna vele a díjnak megfelelő minőségben... és azt írná alá én ezt is elértem =) és egy hatalmas mosolygós... ez a csaj nem szívbajos, nem görcsöl be ilyenen =) és tiszta gáz kezdem megszeretni =S
avatar
bigyo92
-
2012.03.01. 23:03
Kristen Stewart és a...
1992
szundi ha ez így igaz akkor az értékelőknek nincs igazuk.. miért lenne a legrosszabb film az Alkonyat? meg legrosszabb páros is ők ez szánalom :'(
avatar
Kristenfan
-
2012.03.01. 17:46
Kristen Stewart és a...
1991
Szundi: Tudhatnád hogy a Twilightot sosem szerették a kritikusok, ennek semmi köze Kristen képességeihez!
avatar
szundi
-
2012.02.29. 21:38
Kristen Stewart és a...
1990
Kristen Stewart Oscar díjat kapott!

- Csak vicceltem!!! -

Az Oscar mellett kiosztották az arany Málna díjakat a legrosszabb filmeknek. Jé ki van köztük!!??

Legrosszabb film

Alkonyat - Hajnalhasadás 1.
Bucky Larson: Született filmcsillag
Jack és Jill
Szilveszter éjjel
Transformers 3

Legrosszabb színésznő

Martin Lawrence (Gagyi mami: Mint két tojás)
Sarah Palin
Sarah Jessica Parker (Szilveszter éjjel és Csak tudnám, hogy csinálja!)
Adam Sandler (Jack és Jill)
Kristen Stewart (Alkonyat - Hajnalhasadás 1.)

Legrosszabb színészpáros: Kristen Stewart, Robert Pattinson

Ezek után mondjátok hogy Kristen mekkora tehetség???
avatar
selena
-
2012.02.28. 21:16
Kristen Stewart és a...
1989
mesme: volt olyan kommented ami nem Kristen leszólására vonatkozott az oldalon? :S nem értem miért kell vele foglalkozni ha nem szimpi neked..
avatar
Shadow88
-
2012.02.27. 12:54
Kristen Stewart és a...
1988
nekem is volt már hogy nem jött 1 levél se aztán szóltak hogy betelt a fiókom :DD
avatar
Marcipan
-
2012.02.26. 15:28
Kristen Stewart és a...
1987
hottie: Szerintem elérhettél egy bizonyos komment
-számot, vagy ilyesmi. :)

avatar
Benny
-
2012.02.25. 17:01
Kristen Stewart és a...
1986
Adri mindig nagyon jól informált :P
avatar
Adrihanna
-
2012.02.24. 21:02
Kristen Stewart és a...
1985
=) hát az van hogy csomó mindent tudok de nem tudom mikor lesz kivitelezve =)
hát úgy, hogy szerkesztő vagyok és rendszeresen konzultálunk a Főnökkel =)
avatar
Kristenfan
-
2012.02.24. 20:39
Kristen Stewart és a...
1984
Szia Adrihanna!

Te hogyhogy ilyen információkkal is rendelkezel?
avatar
Orange
-
2012.02.24. 02:52
Kristen Stewart és a...
1983
Adrihanna én most elvesztettem a fonalat! :)
avatar
Adrihanna
-
2012.02.24. 02:06
Kristen Stewart és a...
1982
háááát =) ezt tényleg nem tudom sajna =) én azt se tudom mi lesz holnap vagy pár óra múlva =) bevallom én a hamarosan és a nem sokára szavakat és kifejezéseket ismerem =) meg a na tessék itt van és a láttad már hogy megjelent meg stb ezeket =) szóval meglepi ez még az én számomra is =)
avatar
hottie
-
2012.02.23. 21:15
Kristen Stewart és a...
1981
honnan tudjam?? egyszer csak látom hogy kikerült a nevem mellé XD
avatar
flashy2
-
2012.02.23. 16:23
Kristen Stewart és a...
1980
Adrihanna: és erről mikor hallhatunk mi is földi halandók? :))
avatar
sunshine
-
2012.02.22. 20:44
Kristen Stewart és a...
1979
Kristennek ugyanúgy kellett válogatásokra járni mint bárki másnak nemtom honnan veszitek az ellenkezőjét
avatar
Adrihanna
-
2012.02.22. 17:46
Kristen Stewart és a...
1978
Idén sokkal nagyobb dobásra készül a TM reméljük összejön =)))) azt nem tudom, hogy írni írhattok-e majd de szerintem különösebb akadálya nincs amúgy =)
avatar
zZz
-
2012.02.22. 17:18
Kristen Stewart és a...
1977
Adri: annyit árulj el hogy lesz idén is lehetőség üzenetet küldeni Kristennek?
avatar
Adrihanna
-
2012.02.21. 18:56
Kristen Stewart és a...
1976
=) a-a
viszont képzeljétek bonyisabb a mailbox helyreállítása mint sejtettem =( tisztára kivagyok =( nem jön semmi =( de már tudjuk mi volt a baj, így 1-2 nap és elérhető leszek majd megkérem a fiúkat, hogy írjanak egy körmailt ha elérhető vagyok =(
avatar
Kristen17
-
2012.02.21. 18:16
Kristen Stewart és a...
1975
Adri ne csináld, mondd el amit tudsz!!! :P
avatar
Adrihanna
-
2012.02.21. 13:44
Kristen Stewart és a...
1974
=) hát na jó........ egy szuperjó oldal lesz =) =P hahaha... nem mondom ellllllllll =) de garantálom, hogy nagyon fog nektek tetszeni =)
avatar
monti
-
2012.02.20. 22:44
Kristen Stewart és a...
1973
lécci mond el mi lesz! :#
avatar
Adrihanna
-
2012.02.20. 22:02
Kristen Stewart és a...
1972
én már tudomdomdom nagy vonalakban =) =P csúúúúúúúcs lesz =) csekkoljátok napról napra bármikor beindulhat a témaaaaa =)
avatar
bigyo92
-
2012.02.20. 21:11
Kristen Stewart és a...
1971
kristenstewart.hu <-- ez mi lesz tudja vki????????? :OOOOOO
avatar
Adrihanna
-
2012.02.20. 20:45
Kristen Stewart és a...
1970
Sziasztok! Volt egy kis gixer okosan nem töröltem egy mailt se egy éve =P és fullon volt a mboxom =P ezért dobta vissza a leveleiteket! már ok minden tudtok írni, szóval várom a maileket szeretettel =) és ígérem válaszolni is fogok, amint tudok =)
puszikaaaaaaaa
avatar
Bellagirl
-
2012.02.20. 08:33
Kristen Stewart és a...
1969
mesme: Kristen is járt meghallgatásokra, meg mögötte volt több film is az Alkonyat elején! Lehet hogy neki könnyebb volt sikert elérni de ezért őt hibáztatni elég hülyeség.
A szépségről meg mindenkinek más a véleménye, szerintem pont azért kapta meg az Alkonyatban Bella szerepét mert szép de nem az akiért versenyeznek a pasik a bál előtt :) Pont emiatt jó maga a könyv is mert én is amikor olvastam és volt mondjuk önértékelési gondom vagy valami bántott akkor ez segített, mert Bella sem volt tökéletes!
Nekem azzal a képpel van a bajom amit a média kialakít a nőkről, hogy legyél nagyon vékony, legyen hosszú szőke hajad, legyen rajtad sok sok smink meg puccos ruhák és akkor szép vagy, ha másmilyen vagy már nem is leszel jó.
Kristen ebben más, ezért mesme nem értem miért őt ostorozod, amikor helyette van sok celebecske aki ennek megfelel.
Emiatt én örülök hogy pl Ádám is ennyire szereti, ha nem csal az elmékezetem akkor valahol azt olvastam hogy azért mert nagyon természetes stb. De jó lenne kérni Adrihannától hogy kérje meg hogy írjon erről pontosabban, ha lehet. :)
avatar
Andi17
-
2012.02.19. 15:12
Kristen Stewart és a...
1968
Hottie Hogy lettél KStew Pro? :)

Mesme, nem hinném hogy Kristen ölébe hullottak a szerepek, minden filmnél válogatásokat tartanak, megnézik az előző filmjeid stb... Te meg úgy állítod be mintha Kristen egy elkényeztetett igénytelen fruska lenne, ez kicsit sem felel meg a valóságnak!
avatar
hottie
-
2012.02.18. 22:07
Kristen Stewart és a...
1967
am ki csinálja a kristenstewart.hu-t?
avatar
hottie
-
2012.02.18. 22:03
Kristen Stewart és a...
1966
csajok KStew Pro lettem :OoOoO :))
avatar
s_timi
-
2012.02.18. 18:36
Kristen Stewart és a...
1965
Marcipan: ilyet még én se olvastam sehol de sztem ez egyértelmű :) engem meg az érdekelne hogy melyik filmben látta először, mert én ha megkedvelek egy színészt akkor már volt úgy hogy csak az a szerep miatt volt amit láttam először, utána másban meg már nem is tetszett :( értitek? :)
avatar
Buttonfly
-
2012.02.17. 21:43
Kristen Stewart és a...
1964
mesme: te már hónapok óta itt Kristen megjelenését kritizálod kíváncsi lennék a te hétköznapi öltözetedre... én se vagyok egy miniszoknyás cicababa és szeretem a farmert, topokat, attól még nem leszek igénytelen!!!
az meg h Ádám szimpatizál Kristennel több dologból fakadhat és nem bizti hogy pont a ruházata vagy a stílusa egyezik vele nem gondolod??
avatar
Marcipan
-
2012.02.17. 17:25
Kristen Stewart és a...
1963
mesme: Ezt hol olvastad hogy vonzót írt volna? Sehol nem láttam ilyet, de világosíts fel. :)
avatar
Zoldalma
-
2012.02.15. 11:58
Kristen Stewart és a...
1962
Mégsem minden bántás nélkül! Szerintem te kicsit túlkomplikálod ezt. :-)
avatar
sunshine
-
2012.02.14. 22:36
Kristen Stewart és a...
1961
mesme: én nem tapasztaltam ilyeneket se jómagam se a barátnőim körében...de nekem úgy tűnik hogy mindenért megpróbálod Kristent támadni, még olyanokért is amihez semmi köze.
avatar
mesme
-
2012.02.14. 20:39
Kristen Stewart és a...
1960
Nem rágódok rajta, csak nem értem hogy miért pont Kristen lett így kiemelve (erre mondhatjátok hogy azért mert őt mennyien szeretik, de erre is azt tudom csak kérdezni hogy miért?)

Szerintem nem tett le annyit az asztalra mint sok más fiatal színésznő akinek a nevét se tudják a legtöbben, pedig mindig járnak castingokra és keményen küzdenek szerepekért, nem úgy mint Kristen akinek ölébe hullanak a millió dolláros felkérések...

A divatra visszatérve azt sem tudom felfogni hogy egy jól öltözött láthatóan igényes fiatalembernek mint HÁ mi lehet a vonzó Kristenben? Állandóan elhanyagoltnak tűnik, mintha hírből sem ismerné a fésűt vagy ilyendolgokat, nem tud egyenesen állni, szóval ezek pont olyan dolgok amik egy nőnél szerintem hiányoznak akkor a férfiak (pláne az igényesek) nem is állnak szóba velük, ezért csomó lány betegesen arra figyel hogy tökéletes legyen a smink, ruha stb csak hogy megfeleljen egy jóképű pasinak, de Kristennél mintha ezek nem is számítanának és többen írjátok rá hogy szép meg ilyesmi.

Ezt nem értem és erről még nem nagyon olvastam Ádámtól se semmilyen választ hogy ezekre mit mond, mert ezek tények!
avatar
alawa
-
2012.02.14. 17:04
Kristen Stewart és a...
1959
jaj mesme még mindig ezen rágódsz? :)o)

am nagyon szép lesz az oldal :)
avatar
mesme
-
2012.02.12. 19:03
Kristen Stewart és a...
1958
Most örülhettek, hogy lesz külön oldal, de én még mindig nem értem mi a jó KS-ban.
avatar
one_girl
-
2012.02.11. 23:44
Kristen Stewart és a...
1957
tök jó lenne ha kapnánk egy Kristenes oldalt :)
avatar
panna
-
2012.02.10. 22:32
Kristen Stewart és a...
1956
Csili: ennek örülök! Mi lesz rajta ha elindul?
avatar
cukorka
-
2012.02.10. 18:56
Kristen Stewart és a...
1955
szupi lesz :)
avatar
anntwilight
-
2012.02.10. 12:45
Kristen Stewart és a...
1954
végre! hamarosan... ez is valami :)
avatar
Csili
-
2012.02.09. 12:38
Kristen Stewart és a...
1953
avatar
sweetie
-
2012.02.07. 13:53
Kristen Stewart és a...
1952
helló!
szülinapról mikor kapunk valami információt? :)
avatar
Kitti
-
2012.02.05. 14:18
Kristen Stewart és a...
1951
én nagyon kíváncsi vagyok arra a parfümre, de ősz még messze van :(
avatar
miley16
-
2012.02.03. 20:18
Kristen Stewart és a...
1950
szundi olyan kedves vagy, mondták már? pfff

bigyo92 emailje azért biztos van, csak nem publikus..
avatar
bigyo92
-
2012.02.03. 00:36
Kristen Stewart és a...
1949
szeptembertől lesz sztem, majd mikor jön a comicon stb ahol szerepelnek
avatar
Kristen17
-
2012.02.02. 13:47
Kristen Stewart és a...
1948
"de remélem ez változni fog, lassan a BDII promó is elindul :)"

Majd ősszel!
avatar
lottix
-
2012.02.01. 19:49
Kristen Stewart és a...
1947
ja látom ágica már beírta..

szerintem a balenciaga miatt ment ki..
avatar
lottix
-
2012.02.01. 19:48
Kristen Stewart és a...
1946
héhó!
UGRÁS A WEBOLDALRA
párizsban van Kristen!
avatar
one_girl
-
2012.01.31. 20:59
Kristen Stewart és a...
1945
Kristen nincs kibékülve az internetes dolgokkal, ez a cikkben is szerepel
avatar
agica
-
2012.01.31. 19:57
Kristen Stewart és a...
1944
UGRÁS A WEBOLDALRA

miért ment párizsba?
avatar
bigyo92
-
2012.01.31. 14:40
Kristen Stewart és a...
1943
sajnos nem használ Kristen semmilyen internetet, még sztem emailje sincs!
avatar
Barbie
-
2012.01.31. 13:58
Kristen Stewart és a...
1942
nashi: Tuti hogy nincs.
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.