eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


A cukorbeteg kislnytl az rva sztriptztncosnig
Nagy Anna, Horvth Tams, Hennel dm    2012.04.04

Ugyan Kristent legtöbben az Alkonyat-sagából ismerik, a vámpírfilmeken kívül még számos filmben játszott fszerepet az elmúlt években. Most megmutatjuk idrendi sorrendben azokat az alkotásokat, amikben való szereplése jelentsen dobott Hollywoodi karrierjén.

Pánikszoba (Panic Room - 2002)

Kristen legels blockbuster filmje, melyben Jodie Foster mellett fszerepet kapott. A történet szerint az elvált, nagy vagyont megkaparintó anyuka egy új otthont keres magának és kislányának New York felkapott negyedében. Az ingatlaközvetít egy 4 szintes, felújításra szoruló, ámde igencsak impozáns "sorvillát" ajánl nekik, amit meg is vásárolnak.


Meg és kislánya, a cukorbeteg Sarah azonban nem számítanak rá, hogy beköltözésük éjszakáján egy mindenre elszánt banda tör be a hatalmas házba, aminek egyetlen biztonságot nyújtó pontja van: egy minden eszközzel felszerelt, acélajtóval védett pánikszoba...


Kapd el a kölyköt! (Catch That Kid! - 2004)

A Pánikszoba után már egy sokkal vidámabb, gyerekbarát filmben játszott Kristen, amiben egy tizenkét éves lányt alakít, akinek édesapja hegymászás során elszenvedett balesete miatt nem tud lábraállni. A mtéthez hatalmas összegre lenne szükség, ám családjának nincsen erre pénze, így Maddy kitalálja, hogy két jóbarátjával betörnek abba a bankba, melynek biztonsági rendszerét édesanyja építette ki. A bankrablás azonban nem úgy sül el, ahogyan azt szerették volna...


Beszélj! (Speak - 2004)

Szintén 2004-ben kapta meg a Speak cím film fszerepét, ami nagy hatást gyakorolt Kristenre és karrierjére. Ez az a film, amit még kritikusai sem illetnek negatív jelzkkel. A Laurie Halse Anderson gyerekregényébl készült alkotás Melinda Sordino-ról szól, akivel valami történt a nyári szünet alatt, ami miatt nem beszél. Pontosabban csak nagyon keveset.


A megindító, remek képi világgal és nagyon jól eltalált zenével rendelkez film tökéletesen bemutatja a fszereplben rejtz megalázottságot, a szörny múlt el nem engedését, melyet csak a rajzmvészet öröme tud enyhíteni. Díjnyertes filmdráma, melyet a Trendmagazin fszerkesztje szerint minden tinédzsernek látnia kell.


Zathura - Az rfogócska (Zathura: A space adventure - 2005)

A Jumanji alaptörténetét kicsit máshogy feldolgozó Zathura egy tipikus gyerekeknek szánt, fantasztikus kalandfilm, amiben egy rhajós társasjáték kerül középpontba. Walther és öccse, Danny elkezdenek játszani a régi játékkal, de nem számítanak rá, hogy a szabályok életre kelnek...


Kristen a történetben a fiúk nvérét, Lisát alakítja, aki akaratán kívül belekeveredik a zrös kalandba, amikor édesapja rábízza a két rosszcsontot, akik a bvös társasjáték elindításával hirtelen az rben találják magukat családi házukkal együtt...


Kegyetlen faj (Fierce People - 2005)

A 16 éves Finn a nyarat antropológus édesapjánál akarja tölteni Dél-Amerikában, ahol a kegyetlenségeikrl és okkult népi szokásaikról híres Yanamamo indiánokat akarja tanulmányozni. Ám drogos édesanyja miatt belekeveredik egy rendrségi ügybe, amibl a család régi barátja, Ogden C. Osbourne mossa ki. Finn ezért édesanyjával együtt vidékre utazik, az Egyesült Államok hatodik leggazdagabb emberének hatalmas birtokára.


A fiatal srác ezen a fényz, erdkkel körülvett birtokon megismerkedik egy másik életformával és a gazdagok viselkedésével. Közben beleszeret a milliárdos unokájába, Mayába, majd szép lassan rájön, hogy az Osbourne család semmivel sem jobb, mint az a bizonyos kegyetlen faj Dél-Amerika eldugott részén...


The Cake Eaters - 2005

Ezt a filmet itthon nem mutatták be, így se magyar cím se szinkron nem készült hozzá, de ez ne vegye el senki kedvét, ugyanis egy remek drámáról van szó Kristen fszereplésével. A történet a tinédzser Georgiáról szól, aki gyógíthatatlan betegségben szenved. A Friedreich-ataxia egy genetikai betegség, amely fokozatos leépüléshez, majd végül egy-két évtized után halálhoz vezet.


Kristen nagyon hitelesen mutatja be a lányt, aki betegsége miatt nehezen tud járni és beszédzavarban szenved, de mindezek ellenére elkezd randizni egy tle évekkel idsebb fiúval, akinek családjában szintén komoly problémák vannak...


A hírnök (The Messengers - 2007)

A hírnök az egyetlen horror, amit Kristen eddig elvállalt. A film nem kapott túl jó kritikákat, de Kristen szerint fontos volt elvállalnia a szerepet, mert sokat tanult a forgatásokon. A gondterhelt család Chicagoból Észak Dakota felé veszi az irányt, ahol egy elhagyatott farmon telepednek le. Jessnek és kisöccsének a városi élet után át kell állniuk a vidéki életre, a csendre és magányra, amit nem jól viselnek.


Közben a házban különös, megmagyarázhatatlan események történnek, ám senki nem hisz Jessnek a kamaszkori zrös dolgai miatt, pedig lassan kiderül, az egész család életveszélyben van... Egyes filmes körök szerint Kristennek nagyon jól jött ez a produkció, amikor az Alkonyat kapcsán felmerült a neve, mert több tekintetben a karakter és az alaphelyzet (új városba költözik a zárkózott ány) is egybecseng a késbbi vámpírfilmmel.


Sárga zsebkend (The Yellow Handkerchief - 2008)

A sárga zsebkend is egyike azon független filmeknek, amik kis költségvetésbl készülnek, ám a végeredmény egy rendkívül minségi, valódi mondanivalójú produkció. A film története a 2005-ös Katrina hurrikán pusztítása utáni idszakban játszódik az Egyesült Államok partvidékén, ahol három idegen véletlenszer találkozásából egy közös utazás kerekedik. A gyerekes Gordy, a magányos Martine és a titokzatos, börtönbl szabadult Brett indulnak útnak egy régi kocsival, hogy maguk mögött hagyják a múltat, mely egyikük számára sem alakult kedvezen.


Kalandos utazásuk során végigjárják Louisianát és els kézbl szembesülnek a Katrina hurrikán pusztító hatásával. A film nagyon éles színekkel, remekül lett fényképezve, ami az elhagyatott erdk, mocsarak és puszták bemutatásával, az út szélén hagyott iskolabuszok és a kietlen házikók látványával erteljesen megindítja a nézt.


Alkonyat (Twilight - 2008)

A film, ami megdöntötte a rekordokat és olyan hisztériát váltott ki a tiniknél, amire már régen nem volt példa. A mindenki által ismert és ezerszer kivesézett Alkonyat volt az els film, amiért Kristen pénzt kapott (nem is keveset).


Kristent saját bevallása szerint is ez a film - pontosabban a film körüli hisztéria - tette felntté igazán. A romantikus vámpírfilm megjelenése után elfelejthette a magánéletet, nem mehetett többet egyedül sétálni, meg kellett tanuljon interjúkat adni (ezzel még most sincs kibékülve), de az rült rajongókra, vagy éppen a Bella Swan karakterét gylöl nszemélyekre is fel kellett készülnie.


Kalandpark (Adventureland - 2009)

Az Alkonyat sikere után a legels film, melyet elvállalt Kristen. A Greg Mottola által írt és rendezett film a 80-as évek vidéki Amerikájába vezeti a nézt, ahol a fiatalok a továbbtanulásról és az élet dolgairól ábrándoznak. A hivatalos címke szerint a Kalandpark vígjáték, ám nyugodtan drámának is nevezhetnénk, hiszen Greg Mottola remek karakterekkel mutat be egy ma már elfelejtett korszakot.


A történet fszereplje James Brennan (Jesse Eisenberg), aki Charles Dickenshez hasonló íróvá szeretne válni, ezért tervei szerint a Columbiára jelentkezik. Ám mivel szülei nincsenek jó anyagi helyzetben, így James kénytelen nyári munkát vállalni egy Kalandparkban, ami elsre nagyon rossz munkának tnik, de végül élete meghatározó részévé válik. A munka során megismeri a szórakoztatócentrum sármos szereljét, aki után döglenek a csajok, összebarátkozik egy zsidó származású, szerencsétlen sorsú fiatal költvel és egy elkényeztetett cicababával is.


A legnagyobb hatást mégis a Kristen által megformált Em gyakorolja rá, aki jómódú ügyvédcsaládból származik, azonban az elviselhetetlen otthoni helyzet miatt kénytelen a munkába menekülni. A Kalandpark a kiváló színészeknek és a rengeteg 80-as évekbeli zeneszámnak köszönheten kategóriájában egyedülálló film, hiszen amellett hogy szórakoztat, az élet különböz problémáira is rámutat, amikkel fiatalkorban szembesül az ember.


Mallory szerint a világ (Welcome to the Rileys - 2010)

A film, amire való felkészülés testileg is megviselte Kristent. Mallory ugyanis egy árva tinédzser, aki New Orleansban sztriptíztáncosnként dolgozik egy bárban. A városba érkezik Douglas Riley vállalkozó, aki egy véletlen folytán megismerkedik a szomorú sorsú és pusztító életvitelt folytató lánnyal és elhatározza, hogy megpróbálja Mallory-t kihúzni a gödörbl. Eladja vállalkozását és nem tér haza pánikbeteg feleségéhez sem, mert úgy érzi, hogy a lázadó tiniben megtalálhatja autóbalesetben elhunyt lányát.


Kristen a szerepre való felkészüléskor ellátogatott egy sztriptízbárba és beszélt hasonló életvitelt folytató lányokkal. A forgatások ideje alatt csak és kizárólag gyorséttermekben evett, egészségtelen ételeket fogyasztott, szándékosan éjszakázott és rengeteget dohányzott, hogy külsleg is hiteles legyen. Amanda Fortini az Elle számára készült cikkében a következket írja ezzel kapcsolatban: “A kemény idszaknak meg is lett a hatása, nyomot hagyott a külsején: a lába csupa seb és zúzódás, vékony bre tele van pattanással. Az korosztályában nem is tudnék még egy színésznt említeni, aki ennyire teljes mértékben hajlandó alárendelni külsejét egy alakításnak.”

Cimkk: Kristen Stewart,
Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
haley
-
2015.10.07. 06:52
n csak egy klyk v...
2481
phh, egyre furbb ez a csaj... :S
avatar
hottie
-
2015.09.11. 20:38
n csak egy klyk v...
2480
Nagyon kszi hogy jra van Kristenes cikk!! <3
avatar
Sarah22
-
2015.09.01. 22:20
n csak egy klyk v...
2479
Kb. ebben a cikkben elismerte, hogy leszbikus. Ht, nem tudom...
avatar
eszti
-
2015.08.27. 19:46
n csak egy klyk v...
2478
nem azert de ez a csaj egyre vallalhatatlanabb
minek kell futtatni?
avatar
alawa
-
2015.08.26. 19:42
n csak egy klyk v...
2477
Huhh ez hossz :))
avatar
regi17
-
2015.05.05. 20:10
Kristen Stewart s a...
2476
? azt krdezed mi a kedvenc szne?
ez j krds, szerintem a szrke
avatar
hanna222
-
2015.05.05. 19:43
Kristen Stewart s a...
2475
sziasztok!
az problma hogy mijen sznt szeret kristen stewart

kszi!
avatar
alawa
-
2014.12.27. 11:03
A cukorbeteg kislny...
2474
az els filmhez is van ilyen Stephenie Meyer s a rendezvel :)
avatar
Fannika13
-
2014.12.20. 19:23
A cukorbeteg kislny...
2473
Tulipan: az eclipse extra dvd-n van ilyen!!! magyar dvd-n felirattal van.
avatar
zsu
-
2014.12.14. 20:48
A cukorbeteg kislny...
2472
hangalmonds? O.O
avatar
Tulipan
-
2014.12.09. 20:39
A cukorbeteg kislny...
2471
Sziasztok.
Valaki tudna segteni? elvileg van egy olyan dvd verzija az Alkonyatnak amiben van extra hangalmonds (Kristen-Rob)-
Hol lehet ilyet beszerezni? Nkem csak a film van meg.
Kssz.
avatar
flashy2
-
2014.09.06. 00:14
Egy ktmbn ltem ...
2470
Gstar: ezt kifejtend bvebben?
avatar
Gstar
-
2014.06.08. 22:49
Egy ktmbn ltem ...
2469
Az sokat elmond a "tehetsgrl" hogy a Twilight ta milyen C lists filmekben kap szerepet.
avatar
nicole
-
2014.06.01. 05:07
Egy ktmbn ltem ...
2468
Naaaagyon szupi interj, br Kristen mint katona kicsit viccces :)
avatar
Szandi
-
2014.05.20. 06:10
Egy ktmbn ltem ...
2467
Lilla, nem is olvasta el a cikket, csak zsigerbl utlja.. :)
avatar
cukorka
-
2014.05.14. 22:02
Egy ktmbn ltem ...
2466
Szurkolok Kristen j filmjeinek! Ha j szerepeket kap elbb utbb djat is fog kapni.. ;)
avatar
Kristen17
-
2014.05.08. 06:22
Egy ktmbn ltem ...
2465
Vgre j cikk! :)) Ht nem lehetett knny forgats, de nem tudom egyesek mirt hiszik hogy a sznszeknek nem lehet gondjuk (az ms dolog hogy a tbbsgk sose beszl rla)!
avatar
Lilla
-
2014.05.05. 18:37
Egy ktmbn ltem ...
2464
Pont nem az jn le hogy sajnltatn magt, de a szvegrts nem mindenkinek megy :)
avatar
timite
-
2014.05.03. 17:21
Egy ktmbn ltem ...
2463
csak nekem tnik fel hogy ez a csaj mindig sajnltatja magt?? :/
avatar
flashy2
-
2014.05.03. 15:35
Egy ktmbn ltem ...
2462
n rlk hogy visszatr az ilyen drmaibb filmekhez, kvncsi leszek r!
avatar
Szandi
-
2014.05.02. 16:39
Egy ktmbn ltem ...
2461
Nehz elkpzelnem Kristent mint katona, de vrom a filmet!
avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
Kristen Stewart kira...
2460
Nem gy volt hogy a Balenciaga-t reklmozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
Kristen Stewart kira...
2459
UGRS A WEBOLDALRA

Az Alkonyat sztrja lesz az arca a francia divathz 2014-es kampnynak - erstette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
Kristen Stewart kira...
2458
Remlem n is lesz valami! Mostanban nagyon csend van Kris krl...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
Kristen Stewart kira...
2457
Remlem lesz vmi jvre. Mr rtam a szerkesztkn keresztl dmnak, ha megtudok valamit berom ide is meg a Kristen frumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
Kristen Stewart kira...
2456
Azt szeretnm megtudni hogy jvre terveztek e valamilyen Kristen szlinapos dolgot? :)

Ksziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
Kristen Stewart kira...
2455
Ne bntstok mr :) Fura lny, de legalbb nem jtssza meg magt, az meg hogy megmarad-e a sznszi plyn el fog dlni pr ven bell.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
Kristen Stewart kira...
2454
"Maga a lista nmileg igaz, de nincsenek benne fontos rszletek"

Mgis milyen rszletek?? Jellemtelen lszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
Kristen Stewart kira...
2453
ht nem tri magt ilyesmin, hogy ltzkds meg divatos holmik, fleg mita ennyire depis
avatar
jella
-
2013.10.18. 17:09
Kristen Stewart a le...
2452
Kifestve elmegy de ahogy htkznapokon ltzik meg kinz az lelomboz.
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
Kristen Stewart kira...
2451
errl mr volt sz rgebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
Kristen Stewart kira...
2450
ma olvastam az jsgban h stephenie meyer szerint nem lesz tbb twilight.. ez fura mert rgebben gy tudtam hogy edward szemszgbl is r egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
Kristen Stewart kira...
2449
n is de sztem mostanban Kristen nem nagyon ll szba jsgrkkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
Kristen Stewart kira...
2448
flashy2: j lenne rlnk neki, vagy vmi friss interjnak :)
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
Ha Nicolas tallkozi...
2447
Lehettek volna kreatvabbak a parfm bortkpvel :S
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
Kristen Stewart kira...
2446
j filmjrl lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
Kristen Stewart kira...
2445
taln pp ezrt :)
avatar
brix
-
2013.07.25. 18:33
Kristen Stewart a le...
2444
erdekes lista! pont a britek akiknek a nok tobbsege banyarem
avatar
anima_trix
-
2013.07.25. 12:31
Kristen Stewart a le...
2443
sajna van benne valami
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
Kristen Stewart kira...
2442
Bandi tnyleg nagy sz volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
Kristen Stewart kira...
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs mr meg, de azrt kszi :) ha esetleg meglesz akkor rjtok be ide, ezt a frumot gyis figyelemmel ksrem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
Kristen Stewart kira...
2440
rlk :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
Kristen Stewart kira...
2439
"2013-ban elindtja a SUPERTREND Mdia lapkiadt, melynek hlzatba a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarrk, a Starity s a PlaystationCommunity tartozik."

a starity is? wow
avatar
Blackjack
-
2013.07.12. 16:40
Interj a hazai Zegn...
2438
Szeki: a rdiban Bandi volt a legjobb, emlkszel? :D
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:23
Interj a hazai Zegn...
2437
Tropical, ott az interj ktet.
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:22
Interj a hazai Zegn...
2436
avatar
annacska
-
2013.07.12. 05:54
Interj a hazai Zegn...
2435
Hha! De j a mdiapdis cikk! :)
avatar
tropical
-
2013.07.11. 22:29
Interj a hazai Zegn...
2434
dv!
az interjktet hozz lehet mg jutni? vagy pdf-ben esetleg el tudna valaki kldeni nekem? kinizsigr@freemail.hu
thx
Gbor
avatar
Szeki
-
2013.07.11. 16:20
Interj a hazai Zegn...
2433
Palmus: n emlkszem azokra, tk j lenne ha valaki feltenn!
avatar
palmus
-
2013.07.10. 22:50
Interj a hazai Zegn...
2432
Sziasztok!

Tudntok nekem segteni? A UGRS A WEBOLDALRA oldalon olvastam egy korbbi rdimsorrl, ezeket az adsokat valahol meg lehet hallgatni?

Nagyon kszi!

Plma
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
Kristen Stewart kira...
2431
jajj legjobb interj vele amit eddig olvastaam :) pldakp :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
Kristen Stewart kira...
2430
Ez eddig a legnagyobb cssztats amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert htn? Mindketen ugyanabban a filmben lettek vilgsztrok. Majd 5 v mlva meg kell nzni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet mg eldnteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
Kristen Stewart kira...
2429
panna hiba beszlsz az ilyeneknek.. :S nekik a tnyek nem mondanak semmit, knyk kedvk szerint forgatjk!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
Kristen Stewart kira...
2428
Fzcskzzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
Kristen Stewart kira...
2427
ercsi: Robnak mi kze Kristen karrierjhez? Mindketten a Twilightban lettek hresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
Kristen Stewart kira...
2426
gy hogy szaktottak kvncsi lennk hny j szerepet fog kapni. Rob nlkl sehol se lett volna, az sznlelt kapcsolatuk miatt vlt olyan ismertt, nm a tehetsge miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy j filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerl ahova val!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
Kristen Stewart kira...
2425
lltlag Rob most mr a szkkre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
Kristen Stewart kira...
2424
rett mr a szakts, engem nem lepett meg. Szinte sose vllaltk fel egymst, pedig vge van mr a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
Kristen Stewart kira...
2423
Szegny :( Sajnlom h szaktottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
Kristen Stewart kira...
2422
n azt nem rtem hogy brta ki ennyi ideig Kristennel.
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.