eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét. Az interjúból kiderül, hogyan látják k a hazai bulvársajtót.

Hennel dm s Friesl Balzs
(fotk: Kiss Pter Attila)
Hennel dm s Friesl Balzs (fotk: Kiss Pter Attila)

Üdvözöllek benneteket itt az Andrássy úton található Párisi Nagyáruház Lotz-termében! Azt hiszem Hennel Ádámot nem kell bemutatnom a Trendmagazin olvasóinak, de Friesl Balázs, a Starity fszerkesztje kevesebbszer szokott nyilatkozni. Úgy tudom nem nagyon szoktál interjút adni, van ennek valamilyen külön oka, vagy miért alakult ez így?

Friesl Balázs: Eddig nem volt rá módom hogy interjút adjak, inkább a háttérben tevékenykedtem, de ez egyáltalán nem volt tudatos döntés részemrl. Ha úgy alakul akkor jobban eltérbe fogok kerülni, persze azt nem tudom hogy ez hasznos lesz vagy sem, mennyire válik majd a Starity elnyére, de ez majd úgyis ki fog derülni!

Ádám, te viszont rendszeresen megszólalsz különböz helyeken, fontos számodra a párbeszéd az olvasókkal?

Hennel Ádám: Engem sokszor vádoltak már azzal, hogy krónikusan sokat szerepelek, de szerintem ez nincsen így, st. Én csak akkor szólalok meg, ha valamilyen komolyabb mondanivalóm van, de egyébként egyáltalán nem vagyok nyitott a nyilvánosság felé. Szerkesztségünkbe rendszeresen kapok meghívókat különféle rendezvényekre, de szinte soha nem megyek el. Amikor pedig nyilatkozok, az azért van, mert nekem már kezdetektl volt egy olyan gondolatom, hogy egy ilyen lapnál mint amilyen a Trendmagazin, ahol megjelennek komolyabb, értékrendbeli, életviteli kérdések is, itt az nagyon elnyös, ha a magazint össze tudják kötni egy vezetvel, akinek az élete, értékrendje egyezik a kitzött célokkal.

Mostani beszélgetésünk témája a bulvár, szerintetek mi a bulvár? Balázs, írd körül nekünk ezt a fogalmat légyszíves!

Friesl Balázs: A bulvár véleményem szerint egy nagyon tág fogalom, elssorban a bulvársajtó azokkal a személyekkel foglalkozik, akik közszereplk, nagy érdekldésre tettek szert, és az életük, mindennapjaik foglalkoztatják az embereket. Nagyjából így lehet leírni a bulvármédia tevékenységét. Ezen újságok olyan sztorikat közölnek le ismert emberekrl, amik érdeklik az olvasókat, amik néha vidámak, néha meghökkentek, és ezáltal kizökkentik ket a mindennapi életükbl.

Ádám, te hogy írnád körül a bulvárt?

Hennel Ádám: Teljes mértékben osztom Balázs megállapítását, a bulvár elssorban egy szórakoztató mfaj. Én egyébként azt látom, hogy hazánkban a bulvármédiának valahogy nagyon rossz kicsengése van, divat lett manapság a sztármagazinokat, rajongói közösségeket, szórakoztató televíziómsorokat lenézni, szidni, amivel én nem értek egyet. Természetesen tudom jól, hogy ezeknek a kritikáknak van alapja, hiszen én is látom azokat az eseteket, amikor a bulvársajtó egyes részei lejáratnak, megbélyegeznek, megaláznak embereket, illetve sajnos van amikor a kedves újságírók átlépnek egy bizonyos határt, és szó szerint hazugágokkal akarják növelni a példányszámot. Ezt én is elítélem! Ugyanakkor az is tarthatatlan állapot, hogy ezeket az egyedi eseteket az egész szórakoztató médiára rá akarják húzni!

A Trendmagazint az elmúlt egy-két hónapban gyakran érték támadások, miszerint “bulvárosodunk”. Miért is? - kérdezem én. Száz cikkünkbl jó ha tízben megjelennek ismert emberek nevei. Vagy az a bnünk, hogy kapcsolatban állunk a Starity-val? Akiket ez zavar, azoknak azt üzenem: írkáljanak amit akarnak, nem izgat!

Molnr Gergely interjja
Molnr Gergely interjja

Nyilvánvalóan sok különbség van a nemzetközi és a hazai bulvármédia, celebvilág között, ti hogy látjátok ezt?

Friesl Balázs: Szerintem olyan nagy különbségek nincsenek, legalábbis én azt vettem észre, hogy maga a bulvársajtó hasonló elveken mködik. A legnagyobb különbség abból fakad, hogy külföldön igazi sztárok vannak, nálunk pedig úgynevezett celebek, akik azon kívül, hogy a címlapokon vannak, semmit nem tettek le az asztalra. Talán ez az egyik ok, amiért hazánkban ennyire elítélik a bulvárt. A másik különbség, hogy az ottani lapok szinte mindent megírnak a sztárokról, merre mennek, mit csinálnak éppen, nálunk ez nincsen így, kivéve az egy-két éppen aktuális bulvárhst. De az is tény, hogy kint több újság mködik, sokkal több szerkesztvel, fotóssal, akik mindenhol elkapják az ismert embereket. Magyarország egy kis ország ehhez, hogy például egy ismert embert az utcán lefotózzák és felkerüljön róla egy elnytelen kép az internetre.

Ez fleg ebbl adódik, hogy kisebb az ország? Gondolom elssorban Amerikával hasonlítod össze a hazai viszonyokat.

Friesl Balázs: Igen. A Starity is fleg külföldi lapokból dolgozik, és ha mi minden megjelen hírt átvennénk, akkor azt az olvasóink nem nagyon díjaznák, mert a visszajelzések alapján nincs olyan méret igény a sztárok mindennapi élete felé, mint Amerikában.

Hennel Ádám: Én is itt fognám meg a lényeget, hogy kis ország vagyunk, és ebbl következen mások is a lehetségek, ám én a legfbb különbséget a minségben látom. Nyilván ez a különbség adódhat abból is, hogy az Egyesült Államokban jóval nagyobb a piac, sokkal nagyobb pénzek mozognak a kiadóknál is, következésképpen nagyobb stábbal, minségibb technikával tudnak dolgozni. Nekem nagy “szerelmem” a televíziózás, én rengeteg közéleti, szórakoztató msort nézek naponta, és ott már tisztán felfedezhet a különbség. Mondok egy konkrét példát és akkor érthetbb lesz az olvasóknak. Személy szerint nagyon kedvelem az NBC reggeli msorát, a Today Show-t, ahol a közéleti témáktól kezdve egészen a legújabb filmekig mindenrl szó esik. Egy igazi reggeli produkció, komoly és vidám témákkal.

Egy alkalommal - még 2008-ban - a Twilight széria kapcsán vendégük volt Kristen Stewart és Robert Pattinson (akiket gondolom nem kell bemutatni a Starity közösségének). Nos magát a stúdiót úgy kell elképzelni, hogy van egy hatalmas épület New York szívében (Rockefeller Plaza), és az utcáról belátni az üvegen keresztül a stúdióba! Azaz a msor készíti már elre bejelentik, hogy a holnapi napon Kristen Stewart és Robert Pattinson lesz a vendégünk az él adásban ekkor és akkor. A rajongók százai pedig ellepik az utcát, és ezáltal az átlagemberek is a show részei lesznek. Amíg tart a beszélgetés kintrl beintegetnek, vagy éppen táblára írnak üzeneteket – csak és kizárólag pozitív megjegyzéseket lehet felírni -, és várják hogy vége legyen az interjúnak. Ekkor a msorvezetn és a meghívott vendégek fogják magukat, kimennek az utcára, és folytatódik a msor, jöhetnek a rajongói kérdések! Mindezt élben! Valljuk be, nem sokszor adódhat olyan szituáció, amikor emberek a kedvenc világsztárjukkal kerülnek egy légtérbe, és még kérdezhetik is ket, nos az ottani média ezt is megteremti. Fantasztikus show-t csinálnak nap mint nap az NBC-nél, de ez csak egy példa volt a sok közül. Nos, azt hiszem hazánkban még messze vagyunk ettl a színvonaltól.

Friesl Balzs, Starity
fszerkeszt
Friesl Balzs, Starity fszerkeszt

Most térjünk vissza hazánkba, arra lennék kíváncsi hogy a hazai magazinokban – akár a ti magazinjaitokban - hogyan jelenik meg az ismert emberek felé irányuló rajongás?

Friesl Balázs: Itt elször külön kell választani hogy melyik a rajongás és melyik az utálat. Sajnos általában nagyon nagy moderáció szükséges, mert lassan több az utálat mint a rajongás. Az biztos, hogy nagyon nagy közösségek tudnak kialakulni egy-egy sztár köré, akik a végskig istenítik és védik a kedvencüket. Például sokan képesek csak azért több felhasználót beregisztrálni a Starity-re, hogy a rajongók száma alapján a sztár elbbre kerüljön a ranglistán.

És ugyanez visszafelé elvakult gylölködéssé is válhat?

Igen, és úgy gondolom hogy ez fleg a korosztállyal függ össze. Van egy szint, amikor már nem tolerálják az emberek a másik kedvencét, és akkor elkezddnek az odamondogatások, beszólogatások... Nagyon nehéz egy oldalon, ahol több sztár is megjelenik rendet tartani, mert rendkívül nehezen vannak meg egymás mellett a különböz rajongói közösségek.

Ádám, a Trendmagazinon mi a helyzet ezen a téren?

Hennel Ádám: A Trendmagazin ilyen szempontból könnyebb helyzetben van, hiszen nálunk nagyon bulváros témák nem jelennek meg. Kétségtelen hogy vannak olyan cikkeink, ahol ismert személyek is felbukkannak, de azok is valamilyen téma kapcsán keletkeznek. Úgyhogy nálunk a legnagyobb botrányok az én személyem körül forognak, de mondom ez leginkább azért van így, mert nem szerepelnek a magazinban sztárok, így az olvasóknak be kell érniük az én rendkívül unalmas dolgaimmal.

Viccet félretéve, én is a moderációt húznám alá, és örülök hogy a Balázs is ennyire fontosnak tartja ezt. Sajnos hazánkban a legnagyobb bulvármagazinokon semmilyen moderálás nincsen, így ha megjelenik egy ismert személyrl egy hír, egy interjú, akkor 100 kommentelbl 89 egybl anyázni kezd, a másik 11 pedig a többieket kezdi el piszkálni. Ez nem állapot szerintem... A Trendmagazinon ilyen nem fordulhat el, nálunk rendkívül ers a moderátori jelenlét, továbbá már a regisztráció után megpróbáljuk kiszrni a problémás egyéneket. Éppen ezért már-már a nyugalom szigete az oldal, a viták is kultúráltan zajlanak, aminek én nagyon örülök!

Az alapkérdésre visszatérve pedig nekem az a határozott véleményem, hogy semmi probléma nincsen azzal, hogy fiatalok rajonganak ismert személyekért. Természetesen meg kell nézni hogy kirl van szó, milyen példát mutat, de ez már egyéni ügy, nekünk a feltételeket kell megteremtenünk hozzá. Ezért is mérhetetlen örömmel tölt el, hogy hazánkban az utóbbi években rendkívül megszaporodtak a minségi tartalmakat elállító rajongói oldalak. ket nem leszólni, hanem támogatni kellene...

Ha már a rajongóknál tartunk, engedjetek meg nekem egy személyes kérdést amit nem tudok kihagyni... Ti kiért, vagy kikért rajongotok? Balázs, elárulnál valamit esetleg errl nekünk?

Nincs olyan személy, akiért rajonganék, nem emelnék ki senkit...


Ez végülis meglep válasz, Ádám?

Nos engem ez teljesen letaglózott! Mondjuk én értem, a Balázsnak pártatlannak kell maradni, nem szabad egyik irányba se húzni, mert abból még bajok lehetnek!

Igazából nekem sincsenek az életemben tömegesen olyan személyek, akikért úgy igazán rajonganék, ha viszont meg kell említeni valakit, akkor az nem lehet más mint Kristen Stewart. t tartom annak, akivel teljes mértékben azonosulni tudok, akinek a hozzáállása, a személyisége mind-mind rendkívül szimpatikus számomra, hát kaptam is érte eleget, de ez egy másik történet...
Most nyilván kíváncsi vagy arra is hogy miért ?

Így van, pont ezt akartam kérdezni! Szóval?

Nem úszom meg úgy látom. Két kedvenc filmemben is játszik, az egyik a Beszélj!, ami Laurie Halse Anderson amerikai írón Hadd mondjam el... cím díjnyertes könyve alapján készült produkció. Megrendít, szívhez szóló és ugyanakkor zseniális történet egy megsebzett, bezárkózott személyiségrl. Mivel egy kis költségvetés filmrl van szó, ezért hazánkban nem igazán ismert, de éppen ezért is ajánlgatom egyre több helyen. Ebben a filmben szerintem Kris eddigi élete legjobb alakítását játssza, kéthetente megnézem ezt a filmet...

A másik örök kedvenc pedig a Kalandpark, ami szintén zseniális film, jónéhányszor láttam már. Greg Mottola nagyon hangulatosan mutatja be a 80-as évek amerikai tinikorszakát, az ottani társadalmi, emberi viszonyokat, kapcsolatrendszereket. Itt jegyezném meg, hogy a Trendmagazinon hamarosan indul egy új rovat a 80-as évekrl, ne hagyjátok ki...

Kicsit kanyarodjunk a jöv felé, hogyan látjátok a bulvár jövjét a magazinotokban?

Friesl Balázs: Mi mindenképpen a bulvár irányba szeretnénk tovább menni. A Starity egy fórumból ntte ki magát, még nem nevezném bulvárlapnak, de ebbe az irányba megyünk. Egy olyan magazint szeretnék, ahol megjelennek ismert emberekrl hírek, cikkek, érdekességek. Fként ni témákban gondolkodunk, amikkel még inkább szélesíteni tudjuk a palettát és a tartalmakat. A bulvártémákat pedig úgy szeretnénk ersíteni, hogy a jövben mi is megjelennénk bizonyos hazai rendezvényeken, és ezekrl els kézbl számolnánk be olvasóinknak.

Illetve az olvasói korcsoportot is megpróbáljuk feljebb tolni, mert a korosztály jelenleg nagyon fiatalokból áll, lassan 10-12 évesek is megjelennek a Starityn, ami nem biztos hogy a legjobb irány. Tervezünk egy új dizájnt is, amely képes lesz vonzani a kicsit idsebb korosztályt is.

Ádám? A Trendmagazin merre megy a jövben?

Nálunk új dizájn nem lesz egyelre, ezt már leszögezem! Mit szeretnénk bulvár témákban elérni? Igazság szerint semmi különöset, hiszen az oldalunk stílusa, szellemisége már adott. Ami viszont érdekes lehet, hogy végre valahára elindítjuk videós rovatunkat, amit én már nagyon régóta várok! Rendkívül érdekes interjúk és egyéb videós anyagok várhatók tehát a Trendmagazinon! Ami pedig a lap egészét illeti, szeretném továbbra is képviselni azt az érdékrendet amit én keresztény emberként vallok, azaz a házasságok támogatását, a család fontosságát, a fiatalok helyzetének a javítását és így tovább. Mindemellett pedig továbbra is nagy szerepet kap nálunk a divat, a polgárosodás... Mi mást mondhatnék? Megyünk elre!

Balázs és Ádám, köszönöm hogy itt voltatok és válaszoltatok a kérdéseimre! Sok sikert!

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
haley
-
2015.10.07. 06:52
n csak egy klyk v...
2481
phh, egyre furbb ez a csaj... :S
avatar
hottie
-
2015.09.11. 20:38
n csak egy klyk v...
2480
Nagyon kszi hogy jra van Kristenes cikk!! <3
avatar
Sarah22
-
2015.09.01. 22:20
n csak egy klyk v...
2479
Kb. ebben a cikkben elismerte, hogy leszbikus. Ht, nem tudom...
avatar
eszti
-
2015.08.27. 19:46
n csak egy klyk v...
2478
nem azert de ez a csaj egyre vallalhatatlanabb
minek kell futtatni?
avatar
alawa
-
2015.08.26. 19:42
n csak egy klyk v...
2477
Huhh ez hossz :))
avatar
regi17
-
2015.05.05. 20:10
Kristen Stewart s a...
2476
? azt krdezed mi a kedvenc szne?
ez j krds, szerintem a szrke
avatar
hanna222
-
2015.05.05. 19:43
Kristen Stewart s a...
2475
sziasztok!
az problma hogy mijen sznt szeret kristen stewart

kszi!
avatar
alawa
-
2014.12.27. 11:03
A cukorbeteg kislny...
2474
az els filmhez is van ilyen Stephenie Meyer s a rendezvel :)
avatar
Fannika13
-
2014.12.20. 19:23
A cukorbeteg kislny...
2473
Tulipan: az eclipse extra dvd-n van ilyen!!! magyar dvd-n felirattal van.
avatar
zsu
-
2014.12.14. 20:48
A cukorbeteg kislny...
2472
hangalmonds? O.O
avatar
Tulipan
-
2014.12.09. 20:39
A cukorbeteg kislny...
2471
Sziasztok.
Valaki tudna segteni? elvileg van egy olyan dvd verzija az Alkonyatnak amiben van extra hangalmonds (Kristen-Rob)-
Hol lehet ilyet beszerezni? Nkem csak a film van meg.
Kssz.
avatar
flashy2
-
2014.09.06. 00:14
Egy ktmbn ltem ...
2470
Gstar: ezt kifejtend bvebben?
avatar
Gstar
-
2014.06.08. 22:49
Egy ktmbn ltem ...
2469
Az sokat elmond a "tehetsgrl" hogy a Twilight ta milyen C lists filmekben kap szerepet.
avatar
nicole
-
2014.06.01. 05:07
Egy ktmbn ltem ...
2468
Naaaagyon szupi interj, br Kristen mint katona kicsit viccces :)
avatar
Szandi
-
2014.05.20. 06:10
Egy ktmbn ltem ...
2467
Lilla, nem is olvasta el a cikket, csak zsigerbl utlja.. :)
avatar
cukorka
-
2014.05.14. 22:02
Egy ktmbn ltem ...
2466
Szurkolok Kristen j filmjeinek! Ha j szerepeket kap elbb utbb djat is fog kapni.. ;)
avatar
Kristen17
-
2014.05.08. 06:22
Egy ktmbn ltem ...
2465
Vgre j cikk! :)) Ht nem lehetett knny forgats, de nem tudom egyesek mirt hiszik hogy a sznszeknek nem lehet gondjuk (az ms dolog hogy a tbbsgk sose beszl rla)!
avatar
Lilla
-
2014.05.05. 18:37
Egy ktmbn ltem ...
2464
Pont nem az jn le hogy sajnltatn magt, de a szvegrts nem mindenkinek megy :)
avatar
timite
-
2014.05.03. 17:21
Egy ktmbn ltem ...
2463
csak nekem tnik fel hogy ez a csaj mindig sajnltatja magt?? :/
avatar
flashy2
-
2014.05.03. 15:35
Egy ktmbn ltem ...
2462
n rlk hogy visszatr az ilyen drmaibb filmekhez, kvncsi leszek r!
avatar
Szandi
-
2014.05.02. 16:39
Egy ktmbn ltem ...
2461
Nehz elkpzelnem Kristent mint katona, de vrom a filmet!
avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
Kristen Stewart kira...
2460
Nem gy volt hogy a Balenciaga-t reklmozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
Kristen Stewart kira...
2459
UGRS A WEBOLDALRA

Az Alkonyat sztrja lesz az arca a francia divathz 2014-es kampnynak - erstette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
Kristen Stewart kira...
2458
Remlem n is lesz valami! Mostanban nagyon csend van Kris krl...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
Kristen Stewart kira...
2457
Remlem lesz vmi jvre. Mr rtam a szerkesztkn keresztl dmnak, ha megtudok valamit berom ide is meg a Kristen frumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
Kristen Stewart kira...
2456
Azt szeretnm megtudni hogy jvre terveztek e valamilyen Kristen szlinapos dolgot? :)

Ksziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
Kristen Stewart kira...
2455
Ne bntstok mr :) Fura lny, de legalbb nem jtssza meg magt, az meg hogy megmarad-e a sznszi plyn el fog dlni pr ven bell.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
Kristen Stewart kira...
2454
"Maga a lista nmileg igaz, de nincsenek benne fontos rszletek"

Mgis milyen rszletek?? Jellemtelen lszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
Kristen Stewart kira...
2453
ht nem tri magt ilyesmin, hogy ltzkds meg divatos holmik, fleg mita ennyire depis
avatar
jella
-
2013.10.18. 17:09
Kristen Stewart a le...
2452
Kifestve elmegy de ahogy htkznapokon ltzik meg kinz az lelomboz.
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
Kristen Stewart kira...
2451
errl mr volt sz rgebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
Kristen Stewart kira...
2450
ma olvastam az jsgban h stephenie meyer szerint nem lesz tbb twilight.. ez fura mert rgebben gy tudtam hogy edward szemszgbl is r egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
Kristen Stewart kira...
2449
n is de sztem mostanban Kristen nem nagyon ll szba jsgrkkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
Kristen Stewart kira...
2448
flashy2: j lenne rlnk neki, vagy vmi friss interjnak :)
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
Ha Nicolas tallkozi...
2447
Lehettek volna kreatvabbak a parfm bortkpvel :S
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
Kristen Stewart kira...
2446
j filmjrl lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
Kristen Stewart kira...
2445
taln pp ezrt :)
avatar
brix
-
2013.07.25. 18:33
Kristen Stewart a le...
2444
erdekes lista! pont a britek akiknek a nok tobbsege banyarem
avatar
anima_trix
-
2013.07.25. 12:31
Kristen Stewart a le...
2443
sajna van benne valami
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
Kristen Stewart kira...
2442
Bandi tnyleg nagy sz volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
Kristen Stewart kira...
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs mr meg, de azrt kszi :) ha esetleg meglesz akkor rjtok be ide, ezt a frumot gyis figyelemmel ksrem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
Kristen Stewart kira...
2440
rlk :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
Kristen Stewart kira...
2439
"2013-ban elindtja a SUPERTREND Mdia lapkiadt, melynek hlzatba a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarrk, a Starity s a PlaystationCommunity tartozik."

a starity is? wow
avatar
Blackjack
-
2013.07.12. 16:40
Interj a hazai Zegn...
2438
Szeki: a rdiban Bandi volt a legjobb, emlkszel? :D
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:23
Interj a hazai Zegn...
2437
Tropical, ott az interj ktet.
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:22
Interj a hazai Zegn...
2436
avatar
annacska
-
2013.07.12. 05:54
Interj a hazai Zegn...
2435
Hha! De j a mdiapdis cikk! :)
avatar
tropical
-
2013.07.11. 22:29
Interj a hazai Zegn...
2434
dv!
az interjktet hozz lehet mg jutni? vagy pdf-ben esetleg el tudna valaki kldeni nekem? kinizsigr@freemail.hu
thx
Gbor
avatar
Szeki
-
2013.07.11. 16:20
Interj a hazai Zegn...
2433
Palmus: n emlkszem azokra, tk j lenne ha valaki feltenn!
avatar
palmus
-
2013.07.10. 22:50
Interj a hazai Zegn...
2432
Sziasztok!

Tudntok nekem segteni? A UGRS A WEBOLDALRA oldalon olvastam egy korbbi rdimsorrl, ezeket az adsokat valahol meg lehet hallgatni?

Nagyon kszi!

Plma
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
Kristen Stewart kira...
2431
jajj legjobb interj vele amit eddig olvastaam :) pldakp :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
Kristen Stewart kira...
2430
Ez eddig a legnagyobb cssztats amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert htn? Mindketen ugyanabban a filmben lettek vilgsztrok. Majd 5 v mlva meg kell nzni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet mg eldnteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
Kristen Stewart kira...
2429
panna hiba beszlsz az ilyeneknek.. :S nekik a tnyek nem mondanak semmit, knyk kedvk szerint forgatjk!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
Kristen Stewart kira...
2428
Fzcskzzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
Kristen Stewart kira...
2427
ercsi: Robnak mi kze Kristen karrierjhez? Mindketten a Twilightban lettek hresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
Kristen Stewart kira...
2426
gy hogy szaktottak kvncsi lennk hny j szerepet fog kapni. Rob nlkl sehol se lett volna, az sznlelt kapcsolatuk miatt vlt olyan ismertt, nm a tehetsge miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy j filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerl ahova val!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
Kristen Stewart kira...
2425
lltlag Rob most mr a szkkre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
Kristen Stewart kira...
2424
rett mr a szakts, engem nem lepett meg. Szinte sose vllaltk fel egymst, pedig vge van mr a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
Kristen Stewart kira...
2423
Szegny :( Sajnlom h szaktottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
Kristen Stewart kira...
2422
n azt nem rtem hogy brta ki ennyi ideig Kristennel.
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.