eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


A közelmúltban rengeteg kérdéssel, kéréssel, ötlettel fordultatok hozzám, de sok körül kérdjelek forogtak számomra is. Most elkészült a várva várt interjú Hennel Ádámmal, amelybl választ kaphattok a megválaszolatlan kérdésekre. Magánélet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jövje és még sok más érdekes témában kifaggattam a fszerkesztnket. A belvárosban, kellemes hangulatban telt el az interjú, reméljük, ugyanolyan vidáman olvassátok, amilyen örömmel készítettük Nektek! De nem is fecserészek tovább, jöjjön, aminek jönnie kell...

Sok kérdés érkezett divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Az olvasók arra kíváncsiak hogy mi alapján öltözködsz, és mik azok a márkák amiket favorizálsz?

Nézd, engem mindig is nagyon érdekelt a divat, ebbl kifolyólag nem ragadtam le egyetlen öltözködési stílusnál sem, azt túl unalmasnak találnám. Mindig alkalomhoz illen próbálok öltözni, vagy ahogy éppen kedvem van. Az ember bármennyire is szereti a jó öltönyöket és a lakkcipt, van amikor egy galléros póló és egy farmer a megoldás. Egy a lényeg: bármilyen stílusban is öltözködsz, az minségi legyen!

Egyébként érdekes, hogy nekem abszolút kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnám például a Dolce&Gabbanát, ami talán az els helyen áll, de nagyon sok márka van még, amit kedvelek és amit bátran tudok ajánlani az embereknek. Ilyen például a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizájnban és minségben egyaránt, vagy ott van például a hazánkban még nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig még folytathatnám...

Fotk: Kiss Pter Attila
Fotk: Kiss Pter Attila

Az egyik tévés interjúban említettél egy vásárlási tanácsadó rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amirl most beszélünk. Segíteni az embereket, hogy megtalálják a megfelel termékeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnének jól öltözni és meg is engedhetik maguknak a minséget, csak az ízlésük még nem annyira kifinomult és nincsenek tisztában a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ér, ahol szezonról-szezonra megtalálják a – szerintem – legjobb és legminségibb ruhákat. Ráadásul a “men cuccok” jellemzéseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakót, inget, cipt mivel és hogyan érdemes viselni.

A termékek mind olyan webáruházakból származnak, amik szállítanak hazánkba is, így ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pár perc alatt meg is rendelheti magának, feltéve ha még maradt az méretében... Fontos tudni, hogy csak olyan boltból szemlézek, akiknél már nem egyszer vásároltam, így garancia van arra hogy a szállítás és minden egyéb rendben lesz.

Ha jól tudom elindul még egy új rovat, mesélnél errl is egy kicsit?

A meglepetés nem más, mint a Sztárok men cuccai elnevezés aloldalunk! Ennek az alapötletét a Vásárlási tanácsadó adta, így azt a rendszert kicsit továbbfejlesztettük és átalakítottuk. Ebbe a rovatba kerülnek fel a legismertebb színészek, zenészek, sportolók, akik megjelenésükkel és öltözködésükkel nagy hatást gyakorolnak a világra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat vesznek fel egy-egy eseményre, de azt is, hogy a hétköznapokban miben mutatkoznak. Megmondom szintén, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig még egy különálló blogunk is indul majd, de errl még nem beszélhetek...

jdonsgaink kztt szerepel
a Sztrok men cuccai rovat
jdonsgaink kztt szerepel a Sztrok men cuccai rovat

Felmerült kérdésként, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy más komolyabb témák irányába, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi témái?

Már a Trendmagazin indulásakor mondtam, hogy nálunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de közéleti kérdésekkel és társadalmi problémákkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a f vonal továbbra is az életstílus és a divat lesz.

Most jöjjenek a húzósabb kérdések! A lányok több kérdést is írtak az életviteleddel kapcsolatban, arra kíváncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt és mit csinálsz a szabadiddben?

Az a helyzet, hogy valamiért kialakult rólam egy kép, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Hennel Ádám elfoglalt ember, aki egyik tárgyalásról rohan a másikra és tulajdonképpen ebbl áll az élete. Nos, nem egészen ez a helyzet! Az tény, hogy sok a dolgom, de arra mindig is ügyeltem az életem során, hogy ezek a kötelezettségek ne uralkodjanak rajtam. Nézd, szeretek egyedül lenni, elvonulni a világ ell, mert ilyenkor az embert nem befolyásolja a külvilág, nincsenek zavaró tényezk. Ilyen körülmények között lehet tervezgetni a jövt, kitalálni és megvalósítani új dolgokat, olvasni a Bibliát, imádkozni és hasonló szellemi tevékenységeket végezni. Aztán persze mindig történik valami és az ember kizökken ebbl az állapotból, de addigra már készen van fejben minden és indulhat a munka!

Nekem egyébként az a szerencsém hogy a munkát egyáltalán nem érzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyéb tevékenységeimet, bár hozzáteszem ilyen gazdasági környezetben tzsdei befektetésekkel foglalkozni nem túlságosan egyszer történet... Ha mégis kikapcsolódásra vágyom akkor mostanság fzni tanulok, most éppen steaket. Vagy éppen elmegyek barátokkal egy jó étterembe és vacsorázunk, beszélgetünk. Itt is ahol most ülünk csend van és nyugalom, látom a Dunát, a Budai Várat, a nap is süt és még Fiji Water is kapható. Mi kell még?


Hála Kristen Stewart születésnapi köszöntésének, a témával kapcsolatos kérdések elárasztottak minket. Miért pont a kedvenced, mi fogott meg benne és miért pont t választottuk erre a szülinapi projektre?

Ki mást választottunk volna? Még szép hogy Kristen Stewart lett a befutó! Kristen a kedvenc színészem, ezt talán már sokan tudják. Nem is volt kérdés, hogy Stew-t meglepjük egy ilyen ajándékkal. Hazánkban még egyszer sem fordult el, hogy egy magazin szervezésében a hazai rajongói közösségek elküldhették jókívánságaikat a kedvencüknek. Nos, mi ezt megszerveztük. A TM fennállása óta a legszebb idszak ehhez köthet, óránként jöttek hozzánk a levelek és jókívánságok, összességében több ezer üzenetet kellett szortírozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, személyesen felügyeltem az üzenetek tervezését, fordítását, tárgyaltam a dobozgyártó céggel, akik a rendelésre gyártott ajándékdobozt készítették, egyeztettem a futárszolgálattal akik tlem egészen Kristen los angelesi produkciós irodájának ajtajáig szállították a küldeményt. A visszaigazolások pedig olyannyira biztatóak, hogy jövre is rendezünk egy hasonló, de még nagyobb méret projektet.

Kristen Stewart mára a Trendmagazin egyik zászlóshajójává vált, a hazai rajongók pontosan tudják: mi a barátaik vagyunk. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, éppen ezért a jövben is számítani lehet újabb Stew-féle tartalmakra, az sszel pedig egy újabb bejelentést teszek!


Nagyon sok kérdés merült fel a PcWeb lapcsaláddal kapcsolatosan is, vannak akiket az érdekel, hogy mennyiben mködik hasonló módon a Trendmagazin mint annak idején ezek a lapok?

Ma már alapveten más a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtünk els játékmagazinunknak, még teljesen zöldfülek voltunk. Viszont nagy lelkesedéssel indultunk neki és emiatt rövid idn belül viszonylag szép sikereket értünk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem múlt el úgy hónap, hogy valaki ne kötött volna belénk. Ezzel egy idben a PcWeb keretein belül elindítottuk a lapszerkesztk, oldaltulajdonosok segítését célzó programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igény, hiszen sok tehetséges fiatal mindenféle kapcsolatok és tke nélkül vágott bele els projektjébe, ezért kellett nekik a támogatás. Ebbl a kezdeményezésbl egy év múlva már egy több mint 10 lapot magába foglaló csoport jött létre, élén a GamePresszel és a CoD2 Online-nal, de együttmködésben voltunk a GameHunter fordítócsapattal is, majd késbb saját mhelyt nyitottunk PC Games Huns néven.

Ahogy ersödtünk, úgy figyeltem fel rá, hogy ritkulnak a támadások. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan és meglehetsen határozottan vissza is vertük - be kell valljam nem mindig a legtökéletesebb módon - de végül elértük hogy békén hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lássák, a kiadókkal is jóban vagyunk, és még a klánosok, hardcore gamerek közösségei is mellettünk állnak - akik között volt néhány kemény fickó - továbbá akkoriban kötöttünk megállapodást a néhai FixTV Game Over msorával is, ami etalonnak számított a témában.

A PcWeb megsznése óta ilyen problémákkal nem találkozunk, mert úgy gondolom hogy a mi gyökereink és céljaink sokkal ersebbek mint más hasonló szervezeteké. Érdekesség, hogy a legjelentsebb kritikusaimmal - akik még a Trendmagazin indulásakor is nyilvánosan kritizáltak – mára emberi, vagy helyenként kifejezetten jó lett a viszony. Ez talán a keresztény hátteremnek köszönhet, én mindig kész vagyok a kompromisszumra és a normális hangnemre, még azokkal is akikkel adott esetben összetzéseink voltak. Így fordulhatott el, hogy egyik-másik úriemberrel egy-egy vacsora kapcsán sikerült kibékülni, aminek nagyon örülök.

A Trendmagazin pedig alapveten más berendezkedés lap, mint az elbb említettek voltak. Örülök, hogy interjút készíthettünk Hajdú Péterrel vagy éppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmában mindenfelé hívnak minket, valamint már a média más területén is épülnek a kapcsolatok. Idén azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jövre pedig már új terveim vannak. Több olyan projekt is van a fejemben, amivel átlépjük az országhatárokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink és partnereink örömmel és boldogan tudnak komoly sikereket elérni az életben. A java még csak most kezddik!

Új rovataink:
- Men cuccok férfiaknak - a vásárlási tanácsadó
- Sztárok men cuccai
- Szép házak
- A 80-as évek világa

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
haley
-
2015.10.07. 06:52
n csak egy klyk v...
2481
phh, egyre furbb ez a csaj... :S
avatar
hottie
-
2015.09.11. 20:38
n csak egy klyk v...
2480
Nagyon kszi hogy jra van Kristenes cikk!! <3
avatar
Sarah22
-
2015.09.01. 22:20
n csak egy klyk v...
2479
Kb. ebben a cikkben elismerte, hogy leszbikus. Ht, nem tudom...
avatar
eszti
-
2015.08.27. 19:46
n csak egy klyk v...
2478
nem azert de ez a csaj egyre vallalhatatlanabb
minek kell futtatni?
avatar
alawa
-
2015.08.26. 19:42
n csak egy klyk v...
2477
Huhh ez hossz :))
avatar
regi17
-
2015.05.05. 20:10
Kristen Stewart s a...
2476
? azt krdezed mi a kedvenc szne?
ez j krds, szerintem a szrke
avatar
hanna222
-
2015.05.05. 19:43
Kristen Stewart s a...
2475
sziasztok!
az problma hogy mijen sznt szeret kristen stewart

kszi!
avatar
alawa
-
2014.12.27. 11:03
A cukorbeteg kislny...
2474
az els filmhez is van ilyen Stephenie Meyer s a rendezvel :)
avatar
Fannika13
-
2014.12.20. 19:23
A cukorbeteg kislny...
2473
Tulipan: az eclipse extra dvd-n van ilyen!!! magyar dvd-n felirattal van.
avatar
zsu
-
2014.12.14. 20:48
A cukorbeteg kislny...
2472
hangalmonds? O.O
avatar
Tulipan
-
2014.12.09. 20:39
A cukorbeteg kislny...
2471
Sziasztok.
Valaki tudna segteni? elvileg van egy olyan dvd verzija az Alkonyatnak amiben van extra hangalmonds (Kristen-Rob)-
Hol lehet ilyet beszerezni? Nkem csak a film van meg.
Kssz.
avatar
flashy2
-
2014.09.06. 00:14
Egy ktmbn ltem ...
2470
Gstar: ezt kifejtend bvebben?
avatar
Gstar
-
2014.06.08. 22:49
Egy ktmbn ltem ...
2469
Az sokat elmond a "tehetsgrl" hogy a Twilight ta milyen C lists filmekben kap szerepet.
avatar
nicole
-
2014.06.01. 05:07
Egy ktmbn ltem ...
2468
Naaaagyon szupi interj, br Kristen mint katona kicsit viccces :)
avatar
Szandi
-
2014.05.20. 06:10
Egy ktmbn ltem ...
2467
Lilla, nem is olvasta el a cikket, csak zsigerbl utlja.. :)
avatar
cukorka
-
2014.05.14. 22:02
Egy ktmbn ltem ...
2466
Szurkolok Kristen j filmjeinek! Ha j szerepeket kap elbb utbb djat is fog kapni.. ;)
avatar
Kristen17
-
2014.05.08. 06:22
Egy ktmbn ltem ...
2465
Vgre j cikk! :)) Ht nem lehetett knny forgats, de nem tudom egyesek mirt hiszik hogy a sznszeknek nem lehet gondjuk (az ms dolog hogy a tbbsgk sose beszl rla)!
avatar
Lilla
-
2014.05.05. 18:37
Egy ktmbn ltem ...
2464
Pont nem az jn le hogy sajnltatn magt, de a szvegrts nem mindenkinek megy :)
avatar
timite
-
2014.05.03. 17:21
Egy ktmbn ltem ...
2463
csak nekem tnik fel hogy ez a csaj mindig sajnltatja magt?? :/
avatar
flashy2
-
2014.05.03. 15:35
Egy ktmbn ltem ...
2462
n rlk hogy visszatr az ilyen drmaibb filmekhez, kvncsi leszek r!
avatar
Szandi
-
2014.05.02. 16:39
Egy ktmbn ltem ...
2461
Nehz elkpzelnem Kristent mint katona, de vrom a filmet!
avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
Kristen Stewart kira...
2460
Nem gy volt hogy a Balenciaga-t reklmozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
Kristen Stewart kira...
2459
UGRS A WEBOLDALRA

Az Alkonyat sztrja lesz az arca a francia divathz 2014-es kampnynak - erstette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
Kristen Stewart kira...
2458
Remlem n is lesz valami! Mostanban nagyon csend van Kris krl...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
Kristen Stewart kira...
2457
Remlem lesz vmi jvre. Mr rtam a szerkesztkn keresztl dmnak, ha megtudok valamit berom ide is meg a Kristen frumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
Kristen Stewart kira...
2456
Azt szeretnm megtudni hogy jvre terveztek e valamilyen Kristen szlinapos dolgot? :)

Ksziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
Kristen Stewart kira...
2455
Ne bntstok mr :) Fura lny, de legalbb nem jtssza meg magt, az meg hogy megmarad-e a sznszi plyn el fog dlni pr ven bell.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
Kristen Stewart kira...
2454
"Maga a lista nmileg igaz, de nincsenek benne fontos rszletek"

Mgis milyen rszletek?? Jellemtelen lszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
Kristen Stewart kira...
2453
ht nem tri magt ilyesmin, hogy ltzkds meg divatos holmik, fleg mita ennyire depis
avatar
jella
-
2013.10.18. 17:09
Kristen Stewart a le...
2452
Kifestve elmegy de ahogy htkznapokon ltzik meg kinz az lelomboz.
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
Kristen Stewart kira...
2451
errl mr volt sz rgebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
Kristen Stewart kira...
2450
ma olvastam az jsgban h stephenie meyer szerint nem lesz tbb twilight.. ez fura mert rgebben gy tudtam hogy edward szemszgbl is r egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
Kristen Stewart kira...
2449
n is de sztem mostanban Kristen nem nagyon ll szba jsgrkkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
Kristen Stewart kira...
2448
flashy2: j lenne rlnk neki, vagy vmi friss interjnak :)
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
Ha Nicolas tallkozi...
2447
Lehettek volna kreatvabbak a parfm bortkpvel :S
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
Kristen Stewart kira...
2446
j filmjrl lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
Kristen Stewart kira...
2445
taln pp ezrt :)
avatar
brix
-
2013.07.25. 18:33
Kristen Stewart a le...
2444
erdekes lista! pont a britek akiknek a nok tobbsege banyarem
avatar
anima_trix
-
2013.07.25. 12:31
Kristen Stewart a le...
2443
sajna van benne valami
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
Kristen Stewart kira...
2442
Bandi tnyleg nagy sz volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
Kristen Stewart kira...
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs mr meg, de azrt kszi :) ha esetleg meglesz akkor rjtok be ide, ezt a frumot gyis figyelemmel ksrem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
Kristen Stewart kira...
2440
rlk :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
Kristen Stewart kira...
2439
"2013-ban elindtja a SUPERTREND Mdia lapkiadt, melynek hlzatba a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarrk, a Starity s a PlaystationCommunity tartozik."

a starity is? wow
avatar
Blackjack
-
2013.07.12. 16:40
Interj a hazai Zegn...
2438
Szeki: a rdiban Bandi volt a legjobb, emlkszel? :D
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:23
Interj a hazai Zegn...
2437
Tropical, ott az interj ktet.
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:22
Interj a hazai Zegn...
2436
avatar
annacska
-
2013.07.12. 05:54
Interj a hazai Zegn...
2435
Hha! De j a mdiapdis cikk! :)
avatar
tropical
-
2013.07.11. 22:29
Interj a hazai Zegn...
2434
dv!
az interjktet hozz lehet mg jutni? vagy pdf-ben esetleg el tudna valaki kldeni nekem? kinizsigr@freemail.hu
thx
Gbor
avatar
Szeki
-
2013.07.11. 16:20
Interj a hazai Zegn...
2433
Palmus: n emlkszem azokra, tk j lenne ha valaki feltenn!
avatar
palmus
-
2013.07.10. 22:50
Interj a hazai Zegn...
2432
Sziasztok!

Tudntok nekem segteni? A UGRS A WEBOLDALRA oldalon olvastam egy korbbi rdimsorrl, ezeket az adsokat valahol meg lehet hallgatni?

Nagyon kszi!

Plma
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
Kristen Stewart kira...
2431
jajj legjobb interj vele amit eddig olvastaam :) pldakp :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
Kristen Stewart kira...
2430
Ez eddig a legnagyobb cssztats amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert htn? Mindketen ugyanabban a filmben lettek vilgsztrok. Majd 5 v mlva meg kell nzni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet mg eldnteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
Kristen Stewart kira...
2429
panna hiba beszlsz az ilyeneknek.. :S nekik a tnyek nem mondanak semmit, knyk kedvk szerint forgatjk!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
Kristen Stewart kira...
2428
Fzcskzzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
Kristen Stewart kira...
2427
ercsi: Robnak mi kze Kristen karrierjhez? Mindketten a Twilightban lettek hresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
Kristen Stewart kira...
2426
gy hogy szaktottak kvncsi lennk hny j szerepet fog kapni. Rob nlkl sehol se lett volna, az sznlelt kapcsolatuk miatt vlt olyan ismertt, nm a tehetsge miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy j filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerl ahova val!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
Kristen Stewart kira...
2425
lltlag Rob most mr a szkkre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
Kristen Stewart kira...
2424
rett mr a szakts, engem nem lepett meg. Szinte sose vllaltk fel egymst, pedig vge van mr a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
Kristen Stewart kira...
2423
Szegny :( Sajnlom h szaktottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
Kristen Stewart kira...
2422
n azt nem rtem hogy brta ki ennyi ideig Kristennel.
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.