eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


A kĂśzelmĂşltban rengeteg kĂŠrdĂŠssel, kĂŠrĂŠssel, Ăśtlettel fordultatok hozzĂĄm, de sok kĂśrĂźl kĂŠrdőjelek forogtak szĂĄmomra is. Most elkĂŠszĂźlt a vĂĄrva vĂĄrt interjĂş Hennel ÁdĂĄmmal, amelyből vĂĄlaszt kaphattok a megvĂĄlaszolatlan kĂŠrdĂŠsekre. MagĂĄnĂŠlet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jĂśvője ĂŠs mĂŠg sok mĂĄs ĂŠrdekes tĂŠmĂĄban kifaggattam a főszerkesztőnket. A belvĂĄrosban, kellemes hangulatban telt el az interjĂş, remĂŠljĂźk, ugyanolyan vidĂĄman olvassĂĄtok, amilyen ĂśrĂśmmel kĂŠszĂ­tettĂźk Nektek! De nem is fecserĂŠszek tovĂĄbb, jĂśjjĂśn, aminek jĂśnnie kell...

Sok kĂŠrdĂŠs ĂŠrkezett divattal ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠssel kapcsolatban. Az olvasĂłk arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mi alapjĂĄn ĂśltĂśzkĂśdsz, ĂŠs mik azok a mĂĄrkĂĄk amiket favorizĂĄlsz?

NĂŠzd, engem mindig is nagyon ĂŠrdekelt a divat, ebből kifolyĂłlag nem ragadtam le egyetlen ĂśltĂśzkĂśdĂŠsi stĂ­lusnĂĄl sem, azt tĂşl unalmasnak talĂĄlnĂĄm. Mindig alkalomhoz illően prĂłbĂĄlok ĂśltĂśzni, vagy ahogy ĂŠppen kedvem van. Az ember bĂĄrmennyire is szereti a jĂł ĂśltĂśnyĂśket ĂŠs a lakkcipőt, van amikor egy gallĂŠros pĂłlĂł ĂŠs egy farmer a megoldĂĄs. Egy a lĂŠnyeg: bĂĄrmilyen stĂ­lusban is ĂśltĂśzkĂśdsz, az minősĂŠgi legyen!

EgyĂŠbkĂŠnt ĂŠrdekes, hogy nekem abszolĂşt kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnĂĄm pĂŠldĂĄul a Dolce&GabbanĂĄt, ami talĂĄn az első helyen ĂĄll, de nagyon sok mĂĄrka van mĂŠg, amit kedvelek ĂŠs amit bĂĄtran tudok ajĂĄnlani az embereknek. Ilyen pĂŠldĂĄul a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizĂĄjnban ĂŠs minősĂŠgben egyarĂĄnt, vagy ott van pĂŠldĂĄul a hazĂĄnkban mĂŠg nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig mĂŠg folytathatnĂĄm...

Fotók: Kiss Péter Attila
Fotók: Kiss Péter Attila

Az egyik tĂŠvĂŠs interjĂşban emlĂ­tettĂŠl egy vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amiről most beszĂŠlĂźnk. SegĂ­teni az embereket, hogy megtalĂĄljĂĄk a megfelelő termĂŠkeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnĂŠnek jĂłl ĂśltĂśzni ĂŠs meg is engedhetik maguknak a minősĂŠget, csak az Ă­zlĂŠsĂźk mĂŠg nem annyira kifinomult ĂŠs nincsenek tisztĂĄban a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ĂŠr, ahol szezonrĂłl-szezonra megtalĂĄljĂĄk a – szerintem – legjobb ĂŠs legminősĂŠgibb ruhĂĄkat. RĂĄadĂĄsul a “menő cuccok” jellemzĂŠseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakĂłt, inget, cipőt mivel ĂŠs hogyan ĂŠrdemes viselni.

A termĂŠkek mind olyan webĂĄruhĂĄzakbĂłl szĂĄrmaznak, amik szĂĄllĂ­tanak hazĂĄnkba is, Ă­gy ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pĂĄr perc alatt meg is rendelheti magĂĄnak, feltĂŠve ha mĂŠg maradt az ő mĂŠretĂŠben... Fontos tudni, hogy csak olyan boltbĂłl szemlĂŠzek, akiknĂŠl mĂĄr nem egyszer vĂĄsĂĄroltam, Ă­gy garancia van arra hogy a szĂĄllĂ­tĂĄs ĂŠs minden egyĂŠb rendben lesz.

Ha jĂłl tudom elindul mĂŠg egy Ăşj rovat, mesĂŠlnĂŠl erről is egy kicsit?

A meglepetĂŠs nem mĂĄs, mint a SztĂĄrok menő cuccai elnevezĂŠsű aloldalunk! Ennek az alapĂśtletĂŠt a VĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł adta, Ă­gy azt a rendszert kicsit tovĂĄbbfejlesztettĂźk ĂŠs ĂĄtalakĂ­tottuk. Ebbe a rovatba kerĂźlnek fel a legismertebb szĂ­nĂŠszek, zenĂŠszek, sportolĂłk, akik megjelenĂŠsĂźkkel ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠsĂźkkel nagy hatĂĄst gyakorolnak a vilĂĄgra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhĂĄkat vesznek fel egy-egy esemĂŠnyre, de azt is, hogy a hĂŠtkĂśznapokban miben mutatkoznak. Megmondom őszintĂŠn, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig mĂŠg egy kĂźlĂśnĂĄllĂł blogunk is indul majd, de erről mĂŠg nem beszĂŠlhetek...

Újdonságaink között szerepel
a Sztárok menő cuccai rovat
Újdonságaink között szerepel a Sztárok menő cuccai rovat

FelmerĂźlt kĂŠrdĂŠskĂŠnt, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy mĂĄs komolyabb tĂŠmĂĄk irĂĄnyĂĄba, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi tĂŠmĂĄi?

MĂĄr a Trendmagazin indulĂĄsakor mondtam, hogy nĂĄlunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de kĂśzĂŠleti kĂŠrdĂŠsekkel ĂŠs tĂĄrsadalmi problĂŠmĂĄkkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a fő vonal tovĂĄbbra is az ĂŠletstĂ­lus ĂŠs a divat lesz.

Most jĂśjjenek a hĂşzĂłsabb kĂŠrdĂŠsek! A lĂĄnyok tĂśbb kĂŠrdĂŠst is Ă­rtak az ĂŠletviteleddel kapcsolatban, arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt ĂŠs mit csinĂĄlsz a szabadidődben?

Az a helyzet, hogy valamiĂŠrt kialakult rĂłlam egy kĂŠp, ami nem feltĂŠtlenĂźl tĂźkrĂśzi a valĂłsĂĄgot. Hennel ÁdĂĄm elfoglalt ember, aki egyik tĂĄrgyalĂĄsrĂłl rohan a mĂĄsikra ĂŠs tulajdonkĂŠppen ebből ĂĄll az ĂŠlete. Nos, nem egĂŠszen ez a helyzet! Az tĂŠny, hogy sok a dolgom, de arra mindig is Ăźgyeltem az ĂŠletem sorĂĄn, hogy ezek a kĂśtelezettsĂŠgek ne uralkodjanak rajtam. NĂŠzd, szeretek egyedĂźl lenni, elvonulni a vilĂĄg elől, mert ilyenkor az embert nem befolyĂĄsolja a kĂźlvilĂĄg, nincsenek zavarĂł tĂŠnyezők. Ilyen kĂśrĂźlmĂŠnyek kĂśzĂśtt lehet tervezgetni a jĂśvőt, kitalĂĄlni ĂŠs megvalĂłsĂ­tani Ăşj dolgokat, olvasni a BibliĂĄt, imĂĄdkozni ĂŠs hasonlĂł szellemi tevĂŠkenysĂŠgeket vĂŠgezni. AztĂĄn persze mindig tĂśrtĂŠnik valami ĂŠs az ember kizĂśkken ebből az ĂĄllapotbĂłl, de addigra mĂĄr kĂŠszen van fejben minden ĂŠs indulhat a munka!

Nekem egyĂŠbkĂŠnt az a szerencsĂŠm hogy a munkĂĄt egyĂĄltalĂĄn nem ĂŠrzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyĂŠb tevĂŠkenysĂŠgeimet, bĂĄr hozzĂĄteszem ilyen gazdasĂĄgi kĂśrnyezetben tőzsdei befektetĂŠsekkel foglalkozni nem tĂşlsĂĄgosan egyszerű tĂśrtĂŠnet... Ha mĂŠgis kikapcsolĂłdĂĄsra vĂĄgyom akkor mostansĂĄg főzni tanulok, most ĂŠppen steaket. Vagy ĂŠppen elmegyek barĂĄtokkal egy jĂł ĂŠtterembe ĂŠs vacsorĂĄzunk, beszĂŠlgetĂźnk. Itt is ahol most ĂźlĂźnk csend van ĂŠs nyugalom, lĂĄtom a DunĂĄt, a Budai VĂĄrat, a nap is sĂźt ĂŠs mĂŠg Fiji Water is kaphatĂł. Mi kell mĂŠg?


HĂĄla Kristen Stewart szĂźletĂŠsnapi kĂśszĂśntĂŠsĂŠnek, a tĂŠmĂĄval kapcsolatos kĂŠrdĂŠsek elĂĄrasztottak minket. MiĂŠrt pont ő a kedvenced, mi fogott meg benne ĂŠs miĂŠrt pont őt vĂĄlasztottuk erre a szĂźlinapi projektre?

Ki mĂĄst vĂĄlasztottunk volna? MĂŠg szĂŠp hogy Kristen Stewart lett a befutĂł! Kristen a kedvenc szĂ­nĂŠszem, ezt talĂĄn mĂĄr sokan tudjĂĄk. Nem is volt kĂŠrdĂŠs, hogy Stew-t meglepjĂźk egy ilyen ajĂĄndĂŠkkal. HazĂĄnkban mĂŠg egyszer sem fordult elő, hogy egy magazin szervezĂŠsĂŠben a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgek elkĂźldhettĂŠk jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgaikat a kedvencĂźknek. Nos, mi ezt megszerveztĂźk. A TM fennĂĄllĂĄsa Ăłta a legszebb időszak ehhez kĂśthető, ĂłrĂĄnkĂŠnt jĂśttek hozzĂĄnk a levelek ĂŠs jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgok, ĂśsszessĂŠgĂŠben tĂśbb ezer Ăźzenetet kellett szortĂ­rozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, szemĂŠlyesen felĂźgyeltem az Ăźzenetek tervezĂŠsĂŠt, fordĂ­tĂĄsĂĄt, tĂĄrgyaltam a dobozgyĂĄrtĂł cĂŠggel, akik a rendelĂŠsre gyĂĄrtott ajĂĄndĂŠkdobozt kĂŠszĂ­tettĂŠk, egyeztettem a futĂĄrszolgĂĄlattal akik tőlem egĂŠszen Kristen los angelesi produkciĂłs irodĂĄjĂĄnak ajtajĂĄig szĂĄllĂ­tottĂĄk a kĂźldemĂŠnyt. A visszaigazolĂĄsok pedig olyannyira biztatĂłak, hogy jĂśvőre is rendezĂźnk egy hasonlĂł, de mĂŠg nagyobb mĂŠretű projektet.

Kristen Stewart mĂĄra a Trendmagazin egyik zĂĄszlĂłshajĂłjĂĄvĂĄ vĂĄlt, a hazai rajongĂłk pontosan tudjĂĄk: mi a barĂĄtaik vagyunk. Nagyon sokat kĂśszĂśnhetĂźnk nekik, ĂŠppen ezĂŠrt a jĂśvőben is szĂĄmĂ­tani lehet Ăşjabb Stew-fĂŠle tartalmakra, az ősszel pedig egy Ăşjabb bejelentĂŠst teszek!


Nagyon sok kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a PcWeb lapcsalĂĄddal kapcsolatosan is, vannak akiket az ĂŠrdekel, hogy mennyiben műkĂśdik hasonlĂł mĂłdon a Trendmagazin mint annak idejĂŠn ezek a lapok?

Ma mĂĄr alapvetően mĂĄs a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtĂźnk első jĂĄtĂŠkmagazinunknak, mĂŠg teljesen zĂśldfĂźlűek voltunk. Viszont nagy lelkesedĂŠssel indultunk neki ĂŠs emiatt rĂśvid időn belĂźl viszonylag szĂŠp sikereket ĂŠrtĂźnk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem mĂşlt el Ăşgy hĂłnap, hogy valaki ne kĂśtĂśtt volna belĂŠnk. Ezzel egy időben a PcWeb keretein belĂźl elindĂ­tottuk a lapszerkesztők, oldaltulajdonosok segĂ­tĂŠsĂŠt cĂŠlzĂł programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igĂŠny, hiszen sok tehetsĂŠges fiatal mindenfĂŠle kapcsolatok ĂŠs tőke nĂŠlkĂźl vĂĄgott bele első projektjĂŠbe, ezĂŠrt kellett nekik a tĂĄmogatĂĄs. Ebből a kezdemĂŠnyezĂŠsből egy ĂŠv mĂşlva mĂĄr egy tĂśbb mint 10 lapot magĂĄba foglalĂł csoport jĂśtt lĂŠtre, ĂŠlĂŠn a GamePresszel ĂŠs a CoD2 Online-nal, de egyĂźttműkĂśdĂŠsben voltunk a GameHunter fordĂ­tĂłcsapattal is, majd kĂŠsőbb sajĂĄt műhelyt nyitottunk PC Games Huns nĂŠven.

Ahogy erősĂśdtĂźnk, Ăşgy figyeltem fel rĂĄ, hogy ritkulnak a tĂĄmadĂĄsok. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan ĂŠs meglehetősen hatĂĄrozottan vissza is vertĂźk - be kell valljam nem mindig a legtĂśkĂŠletesebb mĂłdon - de vĂŠgĂźl elĂŠrtĂźk hogy bĂŠkĂŠn hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lĂĄssĂĄk, a kiadĂłkkal is jĂłban vagyunk, ĂŠs mĂŠg a klĂĄnosok, hardcore gamerek kĂśzĂśssĂŠgei is mellettĂźnk ĂĄllnak - akik kĂśzĂśtt volt nĂŠhĂĄny kemĂŠny fickĂł - tovĂĄbbĂĄ akkoriban kĂśtĂśttĂźnk megĂĄllapodĂĄst a nĂŠhai FixTV Game Over műsorĂĄval is, ami etalonnak szĂĄmĂ­tott a tĂŠmĂĄban.

A PcWeb megszűnĂŠse Ăłta ilyen problĂŠmĂĄkkal nem talĂĄlkozunk, mert Ăşgy gondolom hogy a mi gyĂśkereink ĂŠs cĂŠljaink sokkal erősebbek mint mĂĄs hasonlĂł szervezetekĂŠ. ÉrdekessĂŠg, hogy a legjelentősebb kritikusaimmal - akik mĂŠg a Trendmagazin indulĂĄsakor is nyilvĂĄnosan kritizĂĄltak – mĂĄra emberi, vagy helyenkĂŠnt kifejezetten jĂł lett a viszony. Ez talĂĄn a keresztĂŠny hĂĄtteremnek kĂśszĂśnhető, ĂŠn mindig kĂŠsz vagyok a kompromisszumra ĂŠs a normĂĄlis hangnemre, mĂŠg azokkal is akikkel adott esetben ĂśsszetűzĂŠseink voltak. Így fordulhatott elő, hogy egyik-mĂĄsik Ăşriemberrel egy-egy vacsora kapcsĂĄn sikerĂźlt kibĂŠkĂźlni, aminek nagyon ĂśrĂźlĂśk.

A Trendmagazin pedig alapvetően mĂĄs berendezkedĂŠsű lap, mint az előbb emlĂ­tettek voltak. ÖrĂźlĂśk, hogy interjĂşt kĂŠszĂ­thettĂźnk HajdĂş PĂŠterrel vagy ĂŠppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmĂĄban mindenfelĂŠ hĂ­vnak minket, valamint mĂĄr a mĂŠdia mĂĄs terĂźletĂŠn is ĂŠpĂźlnek a kapcsolatok. IdĂŠn azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jĂśvőre pedig mĂĄr Ăşj terveim vannak. TĂśbb olyan projekt is van a fejemben, amivel ĂĄtlĂŠpjĂźk az orszĂĄghatĂĄrokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink ĂŠs partnereink ĂśrĂśmmel ĂŠs boldogan tudnak komoly sikereket elĂŠrni az ĂŠletben. A java mĂŠg csak most kezdődik!

Új rovataink:
- Menő cuccok fĂŠrfiaknak - a vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł
- SztĂĄrok menő cuccai
- SzĂŠp hĂĄzak
- A 80-as ĂŠvek vilĂĄga

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Angelina
-
2013.05.22. 20:46
Kristen Stewart kira...
2421
Igen?
avatar
szandraa
-
2013.05.21. 10:13
Kristen Stewart kira...
2420
úgy hírlik végleg szakítottak Robbal..
avatar
bigyo92
-
2013.05.16. 12:34
Kristen Stewart kira...
2419
luca: ha folyton vakuznának előtted akkor te is felvennél egy napszemcsit..
avatar
katca
-
2013.05.12. 17:28
Kristen Stewart kira...
2418
szerintem valami újat fognak kitalálni aminek semmi köze az eredetihez :)
avatar
luca
-
2013.05.07. 06:24
Kristen Stewart kira...
2417
mostanában még hülyébben néz ki mert vmi retro olvasószemüveget visel..
avatar
alice
-
2013.05.03. 20:24
Kristen Stewart kira...
2416
ez egy tök jó interjú :) szeretem Kristent :)
avatar
Zelda
-
2013.04.25. 23:35
Kristen Stewart kira...
2415
ebben biztos lehetsz Zitus :) én is kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz a történet...
avatar
Zitusbb
-
2013.04.21. 21:47
Kristen Stewart kira...
2414
Én örülnék neki ha lenne folytatása a Hófehér és vadásznak! Más filmről nem tudok.
avatar
zZz
-
2013.04.16. 18:30
Kristen Stewart kira...
2413
Nem is Majka a célközönség :DD
avatar
vezetta
-
2013.04.13. 18:16
Kristen Stewart kira...
2412

Majka beszólt Kristen Stewartnak
2013.04.13. 14:06 - mm

Vannak azok az emberek, akik úgy képzelik el a szabadidőt, hogy olyan dolgokat csinálnak, amitől alapvetően rossz lesz nekik. Egyesek túl sokat isznak, aztán hánynak, mások, például Majka pedig Alkonyat-filmeket néznek. A rapper műsorvezető a Facebookra posztolta, hogy megpróbálkozott a legutolsó résszel. "Adtam egy végső esélyt az Alkonyat hajnalhasadásnak. és az évszázad legrosszabb színésznője címet már az első 3 percben megnyerő K. Stewart kisasszonynak. De aki ezeket a párbeszédeket megírta, miért nem megy a jó k@€&+*{%$.£|%}^^{* -ba?? Konkrét Bűnök és Szerelmek!" – panaszkodott Majka a tényleg borzasztóan rossz filmre.

UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
carol
-
2013.04.12. 23:55
Kristen Stewart kira...
2411
sly: és mihez fog? :O v csak ül otthon szted?
avatar
andy
-
2013.04.12. 16:16
Kristen Stewart kira...
2410
23 éves Kristen :))
avatar
CloudX
-
2013.04.09. 21:31
Kristen Stewart kira...
2409
Nem nézi le nem tudom honnan veszed ezt! inkább izgul és azért válaszol nehezen..
avatar
cilinder
-
2013.04.07. 23:13
Kristen Stewart kira...
2408
"Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer."

Nekem meg eddig az jött le mintha ő nézné le a kérdezőt, olyan unottan szokott válaszolgatni.
avatar
college
-
2013.04.05. 21:15
Kristen Stewart kira...
2407
Kristen egy igazi torzszulotte a mai ertek nelkuli ponyvabiznisznek. Kerdem en, hova jutott volna ez a mekego nyilatkozni nem tudo, igenytelen megjelenesu nocske?
Sehova!
avatar
Lory
-
2013.04.04. 22:26
Kristen Stewart kira...
2406
sly: dettó :) ez lesz!
avatar
sly
-
2013.03.31. 20:22
Kristen Stewart kira...
2405
vagy semmit se fog mert elege lesz :) erre nem gondoltatok? :P
avatar
Fannika13
-
2013.03.30. 17:29
Kristen Stewart kira...
2404
attól függ h milyen szerepet kap.. de az alkonyatot nehéz lesz felülmúlni :)
avatar
zynga
-
2013.03.24. 19:56
Kristen Stewart a le...
2403
nem hiszem h még egy olyan népszerű alalítása lesz mint a Twilightos Bella
avatar
Palma
-
2013.03.19. 18:17
Kristen Stewart a le...
2402
szerintem zutan is depis tinit fog jatszani meg 2-3 evig.
avatar
one_girl
-
2013.03.17. 21:40
Kristen Stewart a le...
2401
Petra: valami vígjátékot?
avatar
Petra
-
2013.03.14. 14:17
Kristen Stewart a le...
2400
kíváncsi vagyok az alkonyat után milyen filmeket fog vállalni,.. sztetek?
avatar
bigyo92
-
2013.03.12. 20:31
Kristen Stewart a le...
2399
wáá megkapta az arany málnát :S
avatar
Katherine
-
2013.03.08. 18:24
Kristen Stewart a le...
2398
Ralf: nem mindig mosolyog, de te se hinném hogy annyira éleznéd ha folyton lencsevégre kapnának bárhol vagy.
avatar
one_girl
-
2013.03.05. 20:51
Kristen Stewart a le...
2397
minek ennyit piszkálni? nyilván hibázott és nem fogja könnyedén lerázni magáról a Rupert ügyet, de ez a lista akkor is túlzás. nem csak Kristen miatt.
avatar
Kristen17
-
2013.03.02. 17:32
Kristen Stewart a le...
2396
Ralf: nem tudom te milyen felvételeket nézel, nagyon sokat mosolyog és nem negatív egyáltalán.. az meg hogy ha neked más típusú lányok jönnek be nem azt jelenti, hogy Kristen nem szép! Én örülnék ha ilyen alakom lenne, hogy csak egyet említsek.
avatar
mandark
-
2013.03.02. 10:54
Kristen Stewart a le...
2395
Ralf: hát elfogadom hogy nem tetszik, nekem sem a legszebb csaj akit valaha láttam, sőt szerintem Emma Watsont senki sem übereli a fiatal színészlányok körében. De hogy Sarah Jessica Parkerrel előbb keverednél akármibe mint Kristennel... :D
avatar
katca
-
2013.03.01. 17:19
Kristen Stewart a le...
2394
Ha ennyire nem tetszik amit csinál meg ahogy kinéz akkor minek foglalkoztok vele? :)
avatar
Ralf
-
2013.02.27. 23:10
Kristen Stewart a le...
2393
mandark: Nem tudom, férfi szemmel nézve egyáltalában nem szexi, nem is vonzó. A környezetemben senkinek nem jön be. Jól mondja a felmérés, a kisugárzás is számít, Kristen Stewart nagyon negatív nézz meg vele fotókat.

Az adottságait tekintve, túl vékony, gebe, nem jó a testtartása, túl kicsik a mellei, a haja borzasztó igénytelen, az öltözködése szintén. Meg ahogy beszél, tátja a száját, mekeg makog... Az ágyban is olyan lehet mint egy fadarab. Nem lep meg hogy őt tartják a legkevésbé szexinek.

Antinő...
avatar
Sonja
-
2013.02.27. 14:54
Kristen Stewart a le...
2392
Az Oscar-gálával párhuzamosan kiosztották az Arany Málna-díjakat is, amiket az előző év filmtermésének legrosszabb darabjai és készítőik szoktak kapni – írja a Female First. A Twilight-saga nálunk Alkonyatként futó darabjai közül ezúttal az utolsó részt díjazták: ez lett a legrosszabb film, a mankós Kristen Stewart a legrosszabb főszereplőnő, Taylor Lautner a legrosszabb mellékszereplő. A film elvitte a legrosszabb rendezőnek, filmes párosnak, filmes együttesnek és remake-nek járó díjakat is.

Kristen Stewart és a stáb nem rohant átvenni a díjat, a színésznőt papírból kivágott fotóval helyettesítették az átadáson. Az alapító John Wilson azzal poénkodott, hogy reményei szerint a negyvenmillió eladott jegyet nem ugyanennyi begőzölt tinilány vette meg, hanem négymillió vásárolt fejenként tíz darabot. Az Alkonyat hírnevét az Arany Málnák doyenje, Adam Sandler mentette meg, aki a legrosszabb színésznek és forgatókönyvnek járó díjakat is bezsebelte.
avatar
anntwilight
-
2013.02.25. 13:10
Kristen Stewart a le...
2391


mi történt Kistennel??
avatar
Zsofi
-
2013.02.24. 13:41
Kristen Stewart a le...
2390
lartoon: Ez beteges hogy ennyire utálsz valakit akit nem is ismersz, hogy legszívesebben leütnéd :S
avatar
rekaaa
-
2013.02.22. 14:07
Kristen Stewart a le...
2389
Szerintem azért utálták meg a britek mert Robert Pattinsont megcsalta és ő is brit.
avatar
lartoon
-
2013.02.21. 20:03
Kristen Stewart a le...
2388
Bár a szépség természetesen szubjekltív, csatlakozom: ennek a nőnek az arcára - és "trademark" arckifejezésére - nézve általában olyan érzésem támad, hogy pofon kéne vágni. Mondopm ezt én, aki életemben nem ütöttem meg embert - még hímneműt se, nemhogy nőt.

Valami elemien bicskanyitogató arckifejezése van szegénynek. Sajnálom, mert egyébként nyilván nem csúnya. De az az arckifejezés...
avatar
Szandi
-
2013.02.21. 12:59
Kristen Stewart a le...
2387
Nem tudom miért bántják ennyire :(
avatar
mandark
-
2013.02.21. 11:06
Kristen Stewart a le...
2386
mendy: pedig nem csúnya lány Kristen, SJP-hez képest meg végképp. Ez a szavazás szerintem inkább a személye ellen szólt... szerintem bőven akadnak srácok akiknek az ínyére lenne egy ilyen barátnő.
avatar
fiorente
-
2013.02.20. 20:23
Kristen Stewart a le...
2385
nem értem miért van rajta Kristen a listán...
avatar
mendy
-
2013.02.20. 17:01
Kristen Stewart a le...
2384
ekkora lapát fülekkel nem csoda hogy első lett.
avatar
panna
-
2013.02.17. 19:40
Kristen Stewart kira...
2383
Ez engem is érdekelne Peti! :) Akár priviben is.
avatar
mesme
-
2013.02.17. 18:06
Kristen Stewart kira...
2382
A Twilight rajongók biztos beszavazzák Kristent, pedig nem érdemelne meg semmilyen díjat egyik filmjéért sem.
avatar
alawa
-
2013.02.17. 13:47
Kristen Stewart kira...
2381
:))) miket mondott?
avatar
biropeti
-
2013.02.16. 14:41
Kristen Stewart kira...
2380
No majd lehet most én is megnézem! Hogy én mennyit hallgattam HÁ-t a Panic Room-ról. :P
avatar
Zelda
-
2013.02.16. 11:34
Kristen Stewart kira...
2379
Köszi az információkat! :)
avatar
Kristenfan
-
2013.02.15. 17:39
Kristen Stewart kira...
2378
Hello!

Pánikszoba premier lesz a SuperTV2-n!!!

UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
agica
-
2013.02.15. 14:31
Kristen Stewart kira...
2377
Kristent két kategóriában jelölték az idei Kids' Choice Awardson:

Favorite Movie Actress
Vanessa Hudgens (Journey 2: The Mysterious Island)
Scarlett Johansson (The Avengers)
Jennifer Lawrence (The Hunger Games)
Kristen Stewart (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)
Favorite Female Buttkicker
Anne Hathaway (The Dark Knight Rises)
Scarlett Johansson (The Avengers)
Jennifer Lawrence (The Hunger Games)
Kristen Stewart (Snow White and the Huntsman)
avatar
miley16
-
2013.02.12. 20:43
Kristen Stewart kira...
2376
vic ebben sajnos igazad van ..
avatar
vic
-
2013.02.10. 12:56
Kristen Stewart kira...
2375
mennyire igaza van Kristennek! sokan álszentek de közben egész mások mint amit gondolnák róluk. jópofiznak aztán kibeszélnek meg hazugságokat terjesztenek. :/ nem könnyű így dolgozni filmezni hogy a fél sajtó utál és le akar járatni!!
avatar
zumba
-
2013.02.07. 10:33
Kristen Stewart kira...
2374
Zsofi: szerintem ezzel tisztaban van o is :D
avatar
lottix
-
2013.02.04. 18:33
Kristen Stewart kira...
2373
ihatekristen te tuti szebb vagy mi??:) nem igaz hogy ha Kristenről van szó mindenbe képesek vagytok belekötni..
avatar
Zsofi
-
2013.02.03. 10:46
Kristen Stewart kira...
2372
ihatekristen: Felvilágosítanálak hogy a legszebb modellek sem néznek ki úgy hétköznap mint ahogyan látod őket a plakátokon. Kristen pedig színésznő (az most érdektelen ebből a szempontból hogy jó vagy sem) így neki miért kéne minden nap agyonsminkelni magát?
A cikkben is szerepel hogy ez nála genetika hogy a szeme alatt karikák vannak. Erről ő mit tehet?
avatar
Kristen17
-
2013.01.29. 08:05
Kristen Stewart kira...
2371
szittya: Egy filmjét se láttad? Pótold be :)) UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
alawa
-
2013.01.27. 01:01
Kristen Stewart kira...
2370
szittya: őt nem tudod meggyőzni.. minden Kristen cikknél csak az utálatát írja le :(((
avatar
szittya
-
2013.01.26. 23:24
Kristen Stewart kira...
2369
- Ihatekristen

Nemtudom, szerintem nagyon szép nö még karikás szemmel, alapozó nélkül is.
Nem láttam filmvásznon, de a fotók alapján szép.

Vannak szép negyvenes (60-as, 80-as) nök (férfiak szintúgy) és csúnya tizen-huszonévesek is, alkat kérdése.
avatar
ihatekristen
-
2013.01.26. 22:44
Kristen Stewart kira...
2368
a negyvenes nők szebbek, mint ez a lányka 22évesen
avatar
ihatekristen
-
2013.01.26. 22:43
Kristen Stewart kira...
2367
Kristen Stewart alkoholistának tűnik arcfesték nélkül

A Twilight sztárjának, Kristen Stewartnak genetikai adottsága, hogy akármennyit alszik, a szeme alatti hatalmas sötét karikák nem tűnnek el. A sminkese speciális alapozókból elegyített számára olyan korrektort, amellyel saját maga is képes elrejteni a nem kívánt táskákat. Kristen jól is teszi, ha mindennap használja a kencét, mert nélküle úgy nézne ki, mint egy idült alkoholista.

cosmopolitan.hu
avatar
fiorente
-
2013.01.26. 02:04
Kristen Stewart kira...
2366
jó interjú! :)
avatar
paradise
-
2013.01.21. 21:14
Kristen Stewart kira...
2365
én olyat is olvastam hogy csak a twilight miatt maradtak együtt a film végéig..
avatar
flashy2
-
2013.01.20. 01:33
Kristen Stewart kira...
2364
nem lehet tudni h mi az igazság!
avatar
ihatekristen
-
2013.01.18. 21:31
Kristen Stewart kira...
2363
úgyis visszakönyörgi magát a tátogó nyomi.. Rob nélkül senki se kíváncsi rá
avatar
one_girl
-
2013.01.17. 22:01
Kristen Stewart kira...
2362
Óóó sajnálom őket :(
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.