eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


A közelmúltban rengeteg kérdéssel, kéréssel, ötlettel fordultatok hozzám, de sok körül kérdjelek forogtak számomra is. Most elkészült a várva várt interjú Hennel Ádámmal, amelybl választ kaphattok a megválaszolatlan kérdésekre. Magánélet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jövje és még sok más érdekes témában kifaggattam a fszerkesztnket. A belvárosban, kellemes hangulatban telt el az interjú, reméljük, ugyanolyan vidáman olvassátok, amilyen örömmel készítettük Nektek! De nem is fecserészek tovább, jöjjön, aminek jönnie kell...

Sok kérdés érkezett divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Az olvasók arra kíváncsiak hogy mi alapján öltözködsz, és mik azok a márkák amiket favorizálsz?

Nézd, engem mindig is nagyon érdekelt a divat, ebbl kifolyólag nem ragadtam le egyetlen öltözködési stílusnál sem, azt túl unalmasnak találnám. Mindig alkalomhoz illen próbálok öltözni, vagy ahogy éppen kedvem van. Az ember bármennyire is szereti a jó öltönyöket és a lakkcipt, van amikor egy galléros póló és egy farmer a megoldás. Egy a lényeg: bármilyen stílusban is öltözködsz, az minségi legyen!

Egyébként érdekes, hogy nekem abszolút kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnám például a Dolce&Gabbanát, ami talán az els helyen áll, de nagyon sok márka van még, amit kedvelek és amit bátran tudok ajánlani az embereknek. Ilyen például a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizájnban és minségben egyaránt, vagy ott van például a hazánkban még nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig még folytathatnám...

Fotk: Kiss Pter Attila
Fotk: Kiss Pter Attila

Az egyik tévés interjúban említettél egy vásárlási tanácsadó rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amirl most beszélünk. Segíteni az embereket, hogy megtalálják a megfelel termékeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnének jól öltözni és meg is engedhetik maguknak a minséget, csak az ízlésük még nem annyira kifinomult és nincsenek tisztában a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ér, ahol szezonról-szezonra megtalálják a – szerintem – legjobb és legminségibb ruhákat. Ráadásul a “men cuccok” jellemzéseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakót, inget, cipt mivel és hogyan érdemes viselni.

A termékek mind olyan webáruházakból származnak, amik szállítanak hazánkba is, így ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pár perc alatt meg is rendelheti magának, feltéve ha még maradt az méretében... Fontos tudni, hogy csak olyan boltból szemlézek, akiknél már nem egyszer vásároltam, így garancia van arra hogy a szállítás és minden egyéb rendben lesz.

Ha jól tudom elindul még egy új rovat, mesélnél errl is egy kicsit?

A meglepetés nem más, mint a Sztárok men cuccai elnevezés aloldalunk! Ennek az alapötletét a Vásárlási tanácsadó adta, így azt a rendszert kicsit továbbfejlesztettük és átalakítottuk. Ebbe a rovatba kerülnek fel a legismertebb színészek, zenészek, sportolók, akik megjelenésükkel és öltözködésükkel nagy hatást gyakorolnak a világra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat vesznek fel egy-egy eseményre, de azt is, hogy a hétköznapokban miben mutatkoznak. Megmondom szintén, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig még egy különálló blogunk is indul majd, de errl még nem beszélhetek...

jdonsgaink kztt szerepel
a Sztrok men cuccai rovat
jdonsgaink kztt szerepel a Sztrok men cuccai rovat

Felmerült kérdésként, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy más komolyabb témák irányába, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi témái?

Már a Trendmagazin indulásakor mondtam, hogy nálunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de közéleti kérdésekkel és társadalmi problémákkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a f vonal továbbra is az életstílus és a divat lesz.

Most jöjjenek a húzósabb kérdések! A lányok több kérdést is írtak az életviteleddel kapcsolatban, arra kíváncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt és mit csinálsz a szabadiddben?

Az a helyzet, hogy valamiért kialakult rólam egy kép, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Hennel Ádám elfoglalt ember, aki egyik tárgyalásról rohan a másikra és tulajdonképpen ebbl áll az élete. Nos, nem egészen ez a helyzet! Az tény, hogy sok a dolgom, de arra mindig is ügyeltem az életem során, hogy ezek a kötelezettségek ne uralkodjanak rajtam. Nézd, szeretek egyedül lenni, elvonulni a világ ell, mert ilyenkor az embert nem befolyásolja a külvilág, nincsenek zavaró tényezk. Ilyen körülmények között lehet tervezgetni a jövt, kitalálni és megvalósítani új dolgokat, olvasni a Bibliát, imádkozni és hasonló szellemi tevékenységeket végezni. Aztán persze mindig történik valami és az ember kizökken ebbl az állapotból, de addigra már készen van fejben minden és indulhat a munka!

Nekem egyébként az a szerencsém hogy a munkát egyáltalán nem érzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyéb tevékenységeimet, bár hozzáteszem ilyen gazdasági környezetben tzsdei befektetésekkel foglalkozni nem túlságosan egyszer történet... Ha mégis kikapcsolódásra vágyom akkor mostanság fzni tanulok, most éppen steaket. Vagy éppen elmegyek barátokkal egy jó étterembe és vacsorázunk, beszélgetünk. Itt is ahol most ülünk csend van és nyugalom, látom a Dunát, a Budai Várat, a nap is süt és még Fiji Water is kapható. Mi kell még?


Hála Kristen Stewart születésnapi köszöntésének, a témával kapcsolatos kérdések elárasztottak minket. Miért pont a kedvenced, mi fogott meg benne és miért pont t választottuk erre a szülinapi projektre?

Ki mást választottunk volna? Még szép hogy Kristen Stewart lett a befutó! Kristen a kedvenc színészem, ezt talán már sokan tudják. Nem is volt kérdés, hogy Stew-t meglepjük egy ilyen ajándékkal. Hazánkban még egyszer sem fordult el, hogy egy magazin szervezésében a hazai rajongói közösségek elküldhették jókívánságaikat a kedvencüknek. Nos, mi ezt megszerveztük. A TM fennállása óta a legszebb idszak ehhez köthet, óránként jöttek hozzánk a levelek és jókívánságok, összességében több ezer üzenetet kellett szortírozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, személyesen felügyeltem az üzenetek tervezését, fordítását, tárgyaltam a dobozgyártó céggel, akik a rendelésre gyártott ajándékdobozt készítették, egyeztettem a futárszolgálattal akik tlem egészen Kristen los angelesi produkciós irodájának ajtajáig szállították a küldeményt. A visszaigazolások pedig olyannyira biztatóak, hogy jövre is rendezünk egy hasonló, de még nagyobb méret projektet.

Kristen Stewart mára a Trendmagazin egyik zászlóshajójává vált, a hazai rajongók pontosan tudják: mi a barátaik vagyunk. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, éppen ezért a jövben is számítani lehet újabb Stew-féle tartalmakra, az sszel pedig egy újabb bejelentést teszek!


Nagyon sok kérdés merült fel a PcWeb lapcsaláddal kapcsolatosan is, vannak akiket az érdekel, hogy mennyiben mködik hasonló módon a Trendmagazin mint annak idején ezek a lapok?

Ma már alapveten más a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtünk els játékmagazinunknak, még teljesen zöldfülek voltunk. Viszont nagy lelkesedéssel indultunk neki és emiatt rövid idn belül viszonylag szép sikereket értünk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem múlt el úgy hónap, hogy valaki ne kötött volna belénk. Ezzel egy idben a PcWeb keretein belül elindítottuk a lapszerkesztk, oldaltulajdonosok segítését célzó programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igény, hiszen sok tehetséges fiatal mindenféle kapcsolatok és tke nélkül vágott bele els projektjébe, ezért kellett nekik a támogatás. Ebbl a kezdeményezésbl egy év múlva már egy több mint 10 lapot magába foglaló csoport jött létre, élén a GamePresszel és a CoD2 Online-nal, de együttmködésben voltunk a GameHunter fordítócsapattal is, majd késbb saját mhelyt nyitottunk PC Games Huns néven.

Ahogy ersödtünk, úgy figyeltem fel rá, hogy ritkulnak a támadások. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan és meglehetsen határozottan vissza is vertük - be kell valljam nem mindig a legtökéletesebb módon - de végül elértük hogy békén hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lássák, a kiadókkal is jóban vagyunk, és még a klánosok, hardcore gamerek közösségei is mellettünk állnak - akik között volt néhány kemény fickó - továbbá akkoriban kötöttünk megállapodást a néhai FixTV Game Over msorával is, ami etalonnak számított a témában.

A PcWeb megsznése óta ilyen problémákkal nem találkozunk, mert úgy gondolom hogy a mi gyökereink és céljaink sokkal ersebbek mint más hasonló szervezeteké. Érdekesség, hogy a legjelentsebb kritikusaimmal - akik még a Trendmagazin indulásakor is nyilvánosan kritizáltak – mára emberi, vagy helyenként kifejezetten jó lett a viszony. Ez talán a keresztény hátteremnek köszönhet, én mindig kész vagyok a kompromisszumra és a normális hangnemre, még azokkal is akikkel adott esetben összetzéseink voltak. Így fordulhatott el, hogy egyik-másik úriemberrel egy-egy vacsora kapcsán sikerült kibékülni, aminek nagyon örülök.

A Trendmagazin pedig alapveten más berendezkedés lap, mint az elbb említettek voltak. Örülök, hogy interjút készíthettünk Hajdú Péterrel vagy éppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmában mindenfelé hívnak minket, valamint már a média más területén is épülnek a kapcsolatok. Idén azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jövre pedig már új terveim vannak. Több olyan projekt is van a fejemben, amivel átlépjük az országhatárokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink és partnereink örömmel és boldogan tudnak komoly sikereket elérni az életben. A java még csak most kezddik!

Új rovataink:
- Men cuccok férfiaknak - a vásárlási tanácsadó
- Sztárok men cuccai
- Szép házak
- A 80-as évek világa

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
tiffany
-
2013.01.17. 15:29
Kristen Stewart kira...
2361
Szaktott az Alkonyat lomprja UGRS A WEBOLDALRA
avatar
hottie
-
2013.01.14. 22:41
Kristen Stewart kira...
2360
1-2t beszedhet :( a frnya kritikusoknak semmi se j..
avatar
bigmaster
-
2013.01.13. 21:39
Kristen Stewart kira...
2359
Pnikra semmi ok. Nem fogjk megkldeni az Alkonyatot.
Le van zsrozva minden.
avatar
Attilaa
-
2013.01.13. 21:20
Kristen Stewart kira...
2358
avatar
Kristen17
-
2013.01.13. 19:42
Kristen Stewart kira...
2357
bringa: Mindig riogatnak vele, de eddig sose trtnt meg.
avatar
bringa
-
2013.01.11. 19:58
Kristen Stewart kira...
2356
Robert Pattinson s Kristen Stewart nem valszn, hogy nagyon rlt annak, hogy az Alkonyat - Hajnalhasads 2 kapta a legtbb jellst (10 kategriban 11-et gyjttt be) az Arany Mlna-djnl. Nem ppen a dicssg tblja ez nekik sem. Vajon mi trtnt, hogy idig jutottunk? A sznszi teljestmny volt kiss gyenge, vagy a rendezs, esetleg a trtnetbl volt mr elg? Ki, melyikre szavaz?
avatar
Kristen17
-
2013.01.08. 20:19
Kristen Stewart kira...
2355
hottie: ez olyan j! :) Zathurbl van igaz?

n mikor leszek mr Kstew-Pro? :(
avatar
Nora16
-
2013.01.05. 21:13
Kristen Stewart kira...
2354
linda92 ezt hogy gondolod? itt a tbbsg mst akar, akkor mirt legyen gy ahogy te szeretnd? :S
avatar
sophie
-
2013.01.03. 18:08
Kristen Stewart kira...
2353
linda92: nehezen brnm elkpzelni hogy petcival brmit el lehetne rni! :) de miirt zavar ez?
avatar
flashy2
-
2013.01.02. 16:46
Kristen Stewart kira...
2352
nagyon boldog j vet dm! s minden kedves frumtrsnak! :)
avatar
hottie
-
2013.01.01. 21:19
Kristen Stewart kira...
2351
j lett anntwilight :)))

buk!!!!

avatar
anntwilight
-
2013.01.01. 04:07
Kristen Stewart kira...
2350


:) n csinltam
avatar
sly
-
2012.12.31. 20:39
Kristen Stewart kira...
2349
avatar
Szeki
-
2012.12.31. 17:02
Kristen Stewart kira...
2348
Linda: itt nem sokan rnnak ilyet al :)
avatar
linda92
-
2012.12.31. 07:44
Kristen Stewart kira...
2347
.... n csinlhatok petcit is akr :)) ki rn al,?
avatar
linda92
-
2012.12.31. 07:44
Kristen Stewart kira...
2346
... de mr ide rja mindenki az zeneteit? mshova nem lehetne.......? ezzel legitimljtok ezt a szjttogats cafkt :S ...... j lenne jvre egy KS mentes v........ :) na dm? nem lehetne h j kedvenc utn nzz......?? :P
avatar
Zelda
-
2012.12.30. 23:13
Kristen Stewart kira...
2345
Magyon nagyon boldog j vet kvnok Neked dm!! :))
Sok szeretettel:
Zelda
avatar
petra19
-
2012.12.30. 16:33
Kristen Stewart kira...
2344
Nagyon boldog j vet kvnok dm! remlem lesz majd j cikk? :)
avatar
panna
-
2012.12.27. 21:46
Kristen Stewart kira...
2343
Hell dm!
Remlem olvasod az zeneteinket! :$
Kellemes nnepeket s nagyon boldog j vet kvnok!!
panna
avatar
evita
-
2012.12.26. 23:20
Kristen Stewart kira...
2342
kellemes nnepeket!
avatar
sunshine
-
2012.12.26. 21:31
Kristen Stewart kira...
2341
dm!
Kldk egy lngocskt szvem melegbl,
elviszi egy angyal, ki eljn az gbl.
Fledbe sgja, mit szvembl kvnok,
de lerom n is: Szp Boldog Karcsonyt!

:)) sunshine
avatar
Walther
-
2012.12.26. 16:50
Kristen Stewart kira...
2340
Boldog Karcsonyt!
avatar
Orange
-
2012.12.25. 17:56
Kristen Stewart kira...
2339
Boldog Karcsonyt dm s mindenki! :)
avatar
szelina
-
2012.12.25. 14:24
Kristen Stewart kira...
2338
Boldog, bks nneoeket kvnok! <3
avatar
Monika90
-
2012.12.24. 23:56
Kristen Stewart kira...
2337
avatar
tSas
-
2012.12.24. 23:54
Kristen Stewart kira...
2336
Boldogat! remlem mindenkinl ott az Apple a fa alatt :DD
avatar
Bonanza
-
2012.12.24. 23:54
Kristen Stewart kira...
2335
Boldog Karit dm s mindenki!
avatar
lottix
-
2012.12.24. 22:33
Kristen Stewart kira...
2334
szia dm! remlem olvasod :) boldog karcsonyt kvnok!! :) lottix
avatar
Beyoncefs
-
2012.12.24. 17:22
Kristen Stewart kira...
2333
nagyon boldog nnepeket!!! :)
avatar
andy
-
2012.12.24. 15:16
Kristen Stewart kira...
2332
Boldog Karcsonyt dm! :)))
avatar
Kristen17
-
2012.12.23. 20:06
Kristen Stewart kira...
2331
Nektek nem tnik fel hogy Kristent mindig kicikizik? Brhogy is ltzik, nem j az nem j ez.. rdekes..
avatar
szundi
-
2012.12.19. 22:00
Kristen Stewart kira...
2330
luccia: ez a ruha milyen rosszul all neki :S nincs stylist v mi?
avatar
panna
-
2012.12.18. 21:06
Kristen Stewart kira...
2329
az a cip tnyleg nagyobb :o
avatar
luccia
-
2012.12.15. 22:09
Kristen Stewart kira...
2328
risi ez a cip, Kristen!

Manhattan – Kristen Stewart (22) nemrg arrl panaszkodott, utlja a nyilvnos megjelenseket, pedig egy-egy j rzkkel megvlasztott ruha vagy megfelel mret cip sokat segthetne abban, hogy jl rezze magt.
Hirdets

Az Alkonyat Bellja j filmje, a Jack Kerouac kultikus ton cm knyvbl kszlt alkots New York-i bemutatjn nylt ismt mell. Legalbb kt szmmal nagyobb tsarkja lpten-nyomon megtrflta, ltvnyosan kacszott a vrs sznyegen, s az sszkpen az sem segtett, hogy a kanadai divattervez, Erdem mhelybl kikerlt vajszn-rzss csipke-damaszt ruhakltemny mell elfelejtett hajat mosni.UGRS A WEBOLDALRA
avatar
Florahh
-
2012.12.12. 23:50
Kristen Stewart kira...
2327
J olvasni egy ilyen interjt! :) Legyen tbb is, j!?
avatar
betty
-
2012.12.10. 21:59
Kristen Stewart kira...
2326
kicsit meglepdhetett mikor beleszlt Kris :)
avatar
NCannon
-
2012.12.07. 23:03
Kristen Stewart kira...
2325
Csili : a Twilightbl beml pnzmennyisg utn brki mondhatna ilyen "nagy szavakat" ...
avatar
Csili
-
2012.12.07. 09:45
Kristen Stewart kira...
2324
Szaboerika: szvsz azt akarta mondani ezzel h t nem a pnz mozgatja ha filmezik :)
avatar
bigyo92
-
2012.12.05. 19:51
Kristen Stewart kira...
2323
zsfii legkzelebb egy fott lcci :)
avatar
lovelyrekus
-
2012.12.05. 13:54
Kristen Stewart kira...
2322
„Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.”

Micsoda egyszersg! Ez nagyon tetszett! :) Az egsz interj jl sikerlt!
avatar
biropeti
-
2012.12.03. 18:55
Kristen Stewart kira...
2321
notimpressed: ilyet hol olvastl? Nem hinnm hogy lenne olyan K.S. film amit utlna. :)
avatar
bigmaster
-
2012.12.03. 15:27
Kristen Stewart kira...
2320
ne legyetek naivak
a Bellalny rajongk majd megjelennek
s egyre tbben lesznek
ezrt a cikkek sem felednek
avatar
betty
-
2012.12.02. 21:13
Kristen Stewart kira...
2319
ez eddigi legjobb cikk amit vele olvastam, koszike :) :)
avatar
Riddick
-
2012.12.01. 23:54
Kristen Stewart kira...
2318
Nekem nem gy tnik hogy annyira kinylt volna. --- Brutlisan introvertlt, nem lehet knny eset. ---
avatar
Tompi
-
2012.12.01. 13:00
Kristen Stewart kira...
2317
Zsofi: mskor dvzld a nevnkben s krdezd meg :D ennyi!
avatar
Tompi
-
2012.12.01. 13:00
Kristen Stewart kira...
2316
Pitk :D :D
avatar
Kristen17
-
2012.12.01. 12:14
Kristen Stewart kira...
2315
Kristen vgre pontott tett az -re! Jobb interjt nem olvastam mg vele! Kszi!!
avatar
tofi
-
2012.11.30. 16:17
Kristen Stewart kira...
2314
brom kristent hogy ilyen szinte! kicsit fradtnak tnik :$
avatar
szaboerika
-
2012.11.30. 11:50
Kristen Stewart kira...
2313
Hy!
Nem rtem mit jelent az hogy

"n soha nem leszek az a fajta szemly, aki egy hatalmas hegy mret pnzkupacon l. A dolgok stagnlv vlnak."

Tudtommal keres a legtbbet, akkor hogy is van ez? Ez a csaj annyira fura. Nem tudom mire vlni ezeket a nyilatkozatait. Olyan lszent.
avatar
Bellagirl
-
2012.11.30. 11:36
Kristen Stewart kira...
2312
Tetszik az interj! :) nem is tudtam hogy szeret fzni! :O azt gondoltam ilyenekre vgkpp nincs szabadideje.
avatar
hottie
-
2012.11.29. 21:44
Ha Nicolas tallkozi...
2311
kurvra nem vicces a vide, ki ez?? lehet nemszeretni a twilightot de gy lesavazni ccccc :Q
avatar
notimpressed
-
2012.11.29. 11:29
Ha Nicolas tallkozi...
2310
nem gy volt hogy ki nem llhatja a tvjljtot? '.'
avatar
flashy2
-
2012.11.28. 18:03
Ha Nicolas tallkozi...
2309
Zsfi nem krdezted meg tle? :)) nagy esly van r hogy azt nzte :) n mg nem lttam sajnos
avatar
Zsofi
-
2012.11.28. 12:13
Ha Nicolas tallkozi...
2308
Mltkor lttam dmot az Arna mozi vip rszn valakivel, csak nem a Hajnalhasads II-t nzte? :)) vagy ez kizrt csajok? :)
avatar
Attilaa
-
2012.11.27. 23:15
Ha Nicolas tallkozi...
2307
Huszti:
n csak belinkeltem egy videt ,hogy ne untakozzanak :DDD
avatar
bigyo92
-
2012.11.27. 17:39
Ha Nicolas tallkozi...
2306
torres ne remnykedj! dm nem fog ilyenek miatt semmitse vltoztatni mert akk mr megtette volna nem gondolod? -
avatar
Huszti
-
2012.11.26. 18:10
Ha Nicolas tallkozi...
2305
Atti te nagyon tudod hogy kell Lavinkat elindtani :DD
avatar
Zelda
-
2012.11.26. 14:27
Ha Nicolas tallkozi...
2304
Ez a vides "kritika" minsthetetlen..
avatar
flashy2
-
2012.11.25. 21:27
Ha Nicolas tallkozi...
2303
ilyen videt...... a srcnak 1 j szava nincs a filmhez de kszt 10 perces vidit :S szp mondhatom :S
avatar
lilq
-
2012.11.25. 18:28
Ha Nicolas tallkozi...
2302
'Ez (Kristen Stewart) egy partra vonszolt aszott kteg kka"

UHHH XDXDXD
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.