eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


A közelmúltban rengeteg kérdéssel, kéréssel, ötlettel fordultatok hozzám, de sok körül kérdjelek forogtak számomra is. Most elkészült a várva várt interjú Hennel Ádámmal, amelybl választ kaphattok a megválaszolatlan kérdésekre. Magánélet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jövje és még sok más érdekes témában kifaggattam a fszerkesztnket. A belvárosban, kellemes hangulatban telt el az interjú, reméljük, ugyanolyan vidáman olvassátok, amilyen örömmel készítettük Nektek! De nem is fecserészek tovább, jöjjön, aminek jönnie kell...

Sok kérdés érkezett divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Az olvasók arra kíváncsiak hogy mi alapján öltözködsz, és mik azok a márkák amiket favorizálsz?

Nézd, engem mindig is nagyon érdekelt a divat, ebbl kifolyólag nem ragadtam le egyetlen öltözködési stílusnál sem, azt túl unalmasnak találnám. Mindig alkalomhoz illen próbálok öltözni, vagy ahogy éppen kedvem van. Az ember bármennyire is szereti a jó öltönyöket és a lakkcipt, van amikor egy galléros póló és egy farmer a megoldás. Egy a lényeg: bármilyen stílusban is öltözködsz, az minségi legyen!

Egyébként érdekes, hogy nekem abszolút kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnám például a Dolce&Gabbanát, ami talán az els helyen áll, de nagyon sok márka van még, amit kedvelek és amit bátran tudok ajánlani az embereknek. Ilyen például a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizájnban és minségben egyaránt, vagy ott van például a hazánkban még nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig még folytathatnám...

Fotk: Kiss Pter Attila
Fotk: Kiss Pter Attila

Az egyik tévés interjúban említettél egy vásárlási tanácsadó rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amirl most beszélünk. Segíteni az embereket, hogy megtalálják a megfelel termékeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnének jól öltözni és meg is engedhetik maguknak a minséget, csak az ízlésük még nem annyira kifinomult és nincsenek tisztában a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ér, ahol szezonról-szezonra megtalálják a – szerintem – legjobb és legminségibb ruhákat. Ráadásul a “men cuccok” jellemzéseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakót, inget, cipt mivel és hogyan érdemes viselni.

A termékek mind olyan webáruházakból származnak, amik szállítanak hazánkba is, így ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pár perc alatt meg is rendelheti magának, feltéve ha még maradt az méretében... Fontos tudni, hogy csak olyan boltból szemlézek, akiknél már nem egyszer vásároltam, így garancia van arra hogy a szállítás és minden egyéb rendben lesz.

Ha jól tudom elindul még egy új rovat, mesélnél errl is egy kicsit?

A meglepetés nem más, mint a Sztárok men cuccai elnevezés aloldalunk! Ennek az alapötletét a Vásárlási tanácsadó adta, így azt a rendszert kicsit továbbfejlesztettük és átalakítottuk. Ebbe a rovatba kerülnek fel a legismertebb színészek, zenészek, sportolók, akik megjelenésükkel és öltözködésükkel nagy hatást gyakorolnak a világra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat vesznek fel egy-egy eseményre, de azt is, hogy a hétköznapokban miben mutatkoznak. Megmondom szintén, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig még egy különálló blogunk is indul majd, de errl még nem beszélhetek...

jdonsgaink kztt szerepel
a Sztrok men cuccai rovat
jdonsgaink kztt szerepel a Sztrok men cuccai rovat

Felmerült kérdésként, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy más komolyabb témák irányába, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi témái?

Már a Trendmagazin indulásakor mondtam, hogy nálunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de közéleti kérdésekkel és társadalmi problémákkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a f vonal továbbra is az életstílus és a divat lesz.

Most jöjjenek a húzósabb kérdések! A lányok több kérdést is írtak az életviteleddel kapcsolatban, arra kíváncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt és mit csinálsz a szabadiddben?

Az a helyzet, hogy valamiért kialakult rólam egy kép, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Hennel Ádám elfoglalt ember, aki egyik tárgyalásról rohan a másikra és tulajdonképpen ebbl áll az élete. Nos, nem egészen ez a helyzet! Az tény, hogy sok a dolgom, de arra mindig is ügyeltem az életem során, hogy ezek a kötelezettségek ne uralkodjanak rajtam. Nézd, szeretek egyedül lenni, elvonulni a világ ell, mert ilyenkor az embert nem befolyásolja a külvilág, nincsenek zavaró tényezk. Ilyen körülmények között lehet tervezgetni a jövt, kitalálni és megvalósítani új dolgokat, olvasni a Bibliát, imádkozni és hasonló szellemi tevékenységeket végezni. Aztán persze mindig történik valami és az ember kizökken ebbl az állapotból, de addigra már készen van fejben minden és indulhat a munka!

Nekem egyébként az a szerencsém hogy a munkát egyáltalán nem érzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyéb tevékenységeimet, bár hozzáteszem ilyen gazdasági környezetben tzsdei befektetésekkel foglalkozni nem túlságosan egyszer történet... Ha mégis kikapcsolódásra vágyom akkor mostanság fzni tanulok, most éppen steaket. Vagy éppen elmegyek barátokkal egy jó étterembe és vacsorázunk, beszélgetünk. Itt is ahol most ülünk csend van és nyugalom, látom a Dunát, a Budai Várat, a nap is süt és még Fiji Water is kapható. Mi kell még?


Hála Kristen Stewart születésnapi köszöntésének, a témával kapcsolatos kérdések elárasztottak minket. Miért pont a kedvenced, mi fogott meg benne és miért pont t választottuk erre a szülinapi projektre?

Ki mást választottunk volna? Még szép hogy Kristen Stewart lett a befutó! Kristen a kedvenc színészem, ezt talán már sokan tudják. Nem is volt kérdés, hogy Stew-t meglepjük egy ilyen ajándékkal. Hazánkban még egyszer sem fordult el, hogy egy magazin szervezésében a hazai rajongói közösségek elküldhették jókívánságaikat a kedvencüknek. Nos, mi ezt megszerveztük. A TM fennállása óta a legszebb idszak ehhez köthet, óránként jöttek hozzánk a levelek és jókívánságok, összességében több ezer üzenetet kellett szortírozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, személyesen felügyeltem az üzenetek tervezését, fordítását, tárgyaltam a dobozgyártó céggel, akik a rendelésre gyártott ajándékdobozt készítették, egyeztettem a futárszolgálattal akik tlem egészen Kristen los angelesi produkciós irodájának ajtajáig szállították a küldeményt. A visszaigazolások pedig olyannyira biztatóak, hogy jövre is rendezünk egy hasonló, de még nagyobb méret projektet.

Kristen Stewart mára a Trendmagazin egyik zászlóshajójává vált, a hazai rajongók pontosan tudják: mi a barátaik vagyunk. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, éppen ezért a jövben is számítani lehet újabb Stew-féle tartalmakra, az sszel pedig egy újabb bejelentést teszek!


Nagyon sok kérdés merült fel a PcWeb lapcsaláddal kapcsolatosan is, vannak akiket az érdekel, hogy mennyiben mködik hasonló módon a Trendmagazin mint annak idején ezek a lapok?

Ma már alapveten más a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtünk els játékmagazinunknak, még teljesen zöldfülek voltunk. Viszont nagy lelkesedéssel indultunk neki és emiatt rövid idn belül viszonylag szép sikereket értünk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem múlt el úgy hónap, hogy valaki ne kötött volna belénk. Ezzel egy idben a PcWeb keretein belül elindítottuk a lapszerkesztk, oldaltulajdonosok segítését célzó programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igény, hiszen sok tehetséges fiatal mindenféle kapcsolatok és tke nélkül vágott bele els projektjébe, ezért kellett nekik a támogatás. Ebbl a kezdeményezésbl egy év múlva már egy több mint 10 lapot magába foglaló csoport jött létre, élén a GamePresszel és a CoD2 Online-nal, de együttmködésben voltunk a GameHunter fordítócsapattal is, majd késbb saját mhelyt nyitottunk PC Games Huns néven.

Ahogy ersödtünk, úgy figyeltem fel rá, hogy ritkulnak a támadások. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan és meglehetsen határozottan vissza is vertük - be kell valljam nem mindig a legtökéletesebb módon - de végül elértük hogy békén hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lássák, a kiadókkal is jóban vagyunk, és még a klánosok, hardcore gamerek közösségei is mellettünk állnak - akik között volt néhány kemény fickó - továbbá akkoriban kötöttünk megállapodást a néhai FixTV Game Over msorával is, ami etalonnak számított a témában.

A PcWeb megsznése óta ilyen problémákkal nem találkozunk, mert úgy gondolom hogy a mi gyökereink és céljaink sokkal ersebbek mint más hasonló szervezeteké. Érdekesség, hogy a legjelentsebb kritikusaimmal - akik még a Trendmagazin indulásakor is nyilvánosan kritizáltak – mára emberi, vagy helyenként kifejezetten jó lett a viszony. Ez talán a keresztény hátteremnek köszönhet, én mindig kész vagyok a kompromisszumra és a normális hangnemre, még azokkal is akikkel adott esetben összetzéseink voltak. Így fordulhatott el, hogy egyik-másik úriemberrel egy-egy vacsora kapcsán sikerült kibékülni, aminek nagyon örülök.

A Trendmagazin pedig alapveten más berendezkedés lap, mint az elbb említettek voltak. Örülök, hogy interjút készíthettünk Hajdú Péterrel vagy éppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmában mindenfelé hívnak minket, valamint már a média más területén is épülnek a kapcsolatok. Idén azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jövre pedig már új terveim vannak. Több olyan projekt is van a fejemben, amivel átlépjük az országhatárokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink és partnereink örömmel és boldogan tudnak komoly sikereket elérni az életben. A java még csak most kezddik!

Új rovataink:
- Men cuccok férfiaknak - a vásárlási tanácsadó
- Sztárok men cuccai
- Szép házak
- A 80-as évek világa

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Attilaa
-
2012.11.25. 18:04
Ha Nicolas tallkozi...
2301
UGRS A WEBOLDALRA

5.05tl ajnlom figyelmetekbe, ja s ne engem szidjatok n csak lttam a videt s gondoltam megosztom veletek:D
avatar
Roxygirl
-
2012.11.25. 12:26
Ha Nicolas tallkozi...
2300
torres remlem igen!!! s fogja is!! tudod itt tbbnyire Kristen fanok rnak a cikkhez s mi rlnk neki!!
avatar
annacska
-
2012.11.24. 11:46
Ha Nicolas tallkozi...
2299
Torres: azrt mert egy sznsz a magnletben hibzik mg lehet j a munkjàban! :)
avatar
Torres
-
2012.11.23. 19:46
Ha Nicolas tallkozi...
2298
A fszerkeszt r mg mindig tolja kifele a Kristenes cikkeket? A bigest scandal utn is? Vagy az nem szmt? Hogy van ez?
avatar
Canga
-
2012.11.23. 10:03
Ha Nicolas tallkozi...
2297
Eredetiben az igazi :) Szerintem az eddigi legjobb lett, Bella talakulsa nem semmi! :)
avatar
Angelina
-
2012.11.22. 09:40
Ha Nicolas tallkozi...
2296
n mg megvrom a szinkront, de az elzetest mr vagy szzszor megnztem :)
avatar
Nora16
-
2012.11.20. 10:22
Ha Nicolas tallkozi...
2295
htvgn Hajnalhasads II nekem, ti ltttok mr? :)
avatar
Bellagirl
-
2012.11.18. 13:08
Ha Nicolas tallkozi...
2294
mesme: valsznleg a Balenciaga tervezte a reklmokat nem Kristen!
avatar
anett
-
2012.11.16. 09:56
Ha Nicolas tallkozi...
2293
Kristen mirl beszl?? Bella nem is viselt elegns ruhkat, csak ilyen tlagosakat.
avatar
paradise
-
2012.11.12. 07:28
Ha Nicolas tallkozi...
2292
az utols eltti kpen tlleg olyan mint Bella lesz a Breaking Dawnban :)
avatar
Zoldalma
-
2012.11.09. 19:24
Ha Nicolas tallkozi...
2291
Tmogatom! :)
avatar
csumpi
-
2012.11.06. 22:16
Ha Nicolas tallkozi...
2290
Parfumot az olvasoknak!! :)
avatar
mesme
-
2012.11.05. 13:24
Ha Nicolas tallkozi...
2289
Ebben az interjban sem brta ki Kristen hogy prszor kromkodjon.. Attl mg mert a szerkeszt finomtja, mg az. A reklmkpek szerintem borzasztak lettek, Kristen tisztra rm-vmpr rajtuk...
avatar
panna
-
2012.11.01. 22:24
Ha Nicolas tallkozi...
2288
one_girl: j lenne benne vagyok :)
avatar
one_girl
-
2012.10.31. 21:58
Ha Nicolas tallkozi...
2287
csadri: sztem mr klfldn kaphat! vegyk r dmot hogy sorsoljon ki kztnk :) megrdemeljk!
avatar
Kristenfan
-
2012.10.29. 21:15
Ha Nicolas tallkozi...
2286
tk j cikk, kszi rte :) azt n sem tudom melyik volt az a ruha amit emlt :/ valaki ha tudja linkelje :)
avatar
zynga
-
2012.10.28. 18:21
Ha Nicolas tallkozi...
2285
nekemis tetszik,meg sztem nveszti is :)
avatar
selena
-
2012.10.25. 13:20
Ha Nicolas tallkozi...
2284
olyan j az j haja nem? :)
avatar
csadri
-
2012.10.24. 21:14
Ha Nicolas tallkozi...
2283
mikor lehet kapni ezt a parfmt??
avatar
eszti
-
2012.10.21. 23:06
Ha Nicolas tallkozi...
2282
Akkor legkzelebb majd vele csalja meg Robertet?
avatar
sunshine
-
2012.10.20. 21:33
Ha Nicolas tallkozi...
2281
szupi cikk :) kivi vagyok az illatra is
avatar
szundi
-
2012.10.19. 20:40
Ha Nicolas tallkozi...
2280
azon a parfumos hirdetesen ugy nez ki Kristen mint Bella vampirekent :P
avatar
anntwilight
-
2012.10.19. 18:39
Ha Nicolas tallkozi...
2279
nagyon tetszik a Balenciaga hozzllsa :) j reklmarcot vlasztottak a parfmhz!
avatar
LosSantos
-
2012.10.19. 16:14
Ha Nicolas tallkozi...
2278
Lehet hogy en vagyok a tudatlan de Bella hol hordott alkalmi ruhakat a Twilightban? :D
avatar
Marcipan
-
2012.10.19. 03:12
Ha Nicolas tallkozi...
2277
"nem vennk fel egy neoprn mellnyt s egy koszosnak kinz farmert az interjra."

Ezekszerint megint jl kiltztt :) Nagyon rdekes cikk!
avatar
one_girl
-
2012.10.18. 22:26
Ha Nicolas tallkozi...
2276
"Hihetetlenl dgs voltam. Szpen fogalmazva, rohadtul ltni lehetett mindent."

ez melyik ruha volt, nem tudjtok?
avatar
alawa
-
2012.10.18. 20:43
Ha Nicolas tallkozi...
2275
nagyon j :)) kivi leszek erre az j illatra
avatar
Regi18
-
2012.10.14. 19:27
Kristen Stewart s a...
2274
zynga: egyetrtek!!! Kristen a legvagnyabb :)
avatar
hottie
-
2012.10.12. 21:49
Kristen Stewart s a...
2273
canga amire te gondolsz az a zathura
avatar
zynga
-
2012.10.10. 21:11
Kristen Stewart s a...
2272
Vgre egy j rszletes cikk Kristenrl!

Nekem szimpi a kiscsaj :D

a szvege meg minden tk vagny... :)
avatar
anntwilight
-
2012.10.01. 20:08
A cukorbeteg kislny...
2271
nem volt kicsi mr :)

avatar
Canga
-
2012.09.30. 21:59
A cukorbeteg kislny...
2270
abban mg kicsi volt igaz?
avatar
Kristen17
-
2012.09.26. 20:45
A cukorbeteg kislny...
2269
Nem volt benne tl nagy szerepe, nekem az a film nem tetszett..
avatar
lottix
-
2012.09.24. 20:58
Kristen Stewart s a...
2268
webber: nzd meg a tbbit is nyugodtan :)
avatar
Regi18
-
2012.09.23. 15:16
A cukorbeteg kislny...
2267
azt n sem lttam sajna :(
avatar
Csili
-
2012.09.22. 14:16
A cukorbeteg kislny...
2266
azt n nem lttam Rkus :( nem is rudtam h Kristen jtszik benne
avatar
webber
-
2012.09.22. 02:25
A cukorbeteg kislny...
2265
Egyedl a Pnikszobt lttam, az tlleg kurvaj :D
avatar
lovelyrekus
-
2012.09.21. 12:12
A cukorbeteg kislny...
2264
Mltkor volt a tvben a Hipervndor, abban is szerepelt Kristen! :)
avatar
Zoldalma
-
2012.09.18. 19:58
Elvlnak KStew szle...
2263
Adrihanna: szerintem se, pont hogy munkba fognak temetkezni :)
avatar
Roxygirl
-
2012.09.15. 13:47
Elvlnak KStew szle...
2262
tnyleg hasonltanak :)
avatar
mio
-
2012.09.13. 17:32
Elvlnak KStew szle...
2261
igen de hasonltanak :) mondjuk a tetkk furcsk :)
avatar
andy
-
2012.09.11. 19:48
Elvlnak KStew szle...
2260
mintha a nvre lenne!
avatar
Corall
-
2012.09.10. 18:56
Elvlnak KStew szle...
2259
h kemny lehet azrt a muterja :P
avatar
Katherine
-
2012.09.07. 22:03
Elvlnak KStew szle...
2258
TeamEdward: nem is kel tbb jtsza Bellt szal ez nem tk mindegy?
avatar
Zsofi
-
2012.09.05. 18:02
Elvlnak KStew szle...
2257
Mindig szomor egy vls, de ezt is el kell fogadni..

Kristen mamja milyen men! :)
avatar
Bellagirl
-
2012.09.03. 22:25
Elvlnak KStew szle...
2256
Nagyon sajnlom Kristent a szlei miatt!
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 19:53
Elvlnak KStew szle...
2255
TeamEdward: szerintem elg gyes s nem fogja befolysolni a munkjt ami trtnt... Rob pedig szintn egy nagyon tehetsges ember is el tudja jtszani a szerept s ht ha igazi frfi akkor csakazrt se gyengl el s enged az rzelmeinek, hogy begyrzzenek a munkjba
avatar
ihatekristen
-
2012.09.01. 21:50
Elvlnak KStew szle...
2254
az anyjt ltva nem csodlom h Kristen ennyire flresikerlt.
avatar
anntwilight
-
2012.09.01. 18:27
Elvlnak KStew szle...
2253
szegny Kris :( de mirt vlnak el a szlei??
avatar
TeamEdward
-
2012.08.30. 23:52
Elvlnak KStew szle...
2252
Adrihanna ezt gondold t mg 1x!! hogy jtszon hitelesen? j a breaking dawn2-t leforgattk mr de akkoris.. szted ki fog ezentl ugyangy nzni filmet? Rob is megszenvedi pedig semmit se csinlt, max rosszul vlasztott...
avatar
Canga
-
2012.08.27. 20:15
Elvlnak KStew szle...
2251
Lehet hogy nem Hfehrrl lesz az j film hanem a vadszrl s oda nem kell Kristen!
avatar
flashy2
-
2012.08.25. 15:48
Elvlnak KStew szle...
2250
panna: k nagyon benne lnek a filmben :) ismerek pr ilyen rajongt
avatar
panna
-
2012.08.23. 22:12
Elvlnak KStew szle...
2249
n azokat sem rtem akik nznek egy sorozatot s azt hiszik hogy az valsg (pl. Isuarnak gyjtenek, vagy a Bartok Kzt szereplk is mondtk hogy azonostjk ket a karakterrel). A Twilightot meg zmmel 12-16 vesek nzik akiknek ez elg nagy trauma, mert k azt hiszik hogy Edward s Bella a valsgban is egytt van...
avatar
Katherine
-
2012.08.22. 00:19
Elvlnak KStew szle...
2248
NCannon: nem mentsg, de szerintem ezt nagyon felfjta a sajt direkt. Igazbl n sajnlom Kristent, mert tny hogy hibzott de ezt a sok szidalmazst nem kne.
avatar
csadri
-
2012.08.21. 20:45
Elvlnak KStew szle...
2247
panna: sztem mondta le mert nem akart Ruperttel egytt dolgozni ezek utn
avatar
anntwilight
-
2012.08.19. 22:03
Elvlnak KStew szle...
2246
zsani16: ezt sosem rtettem. attl mg mert a filmben egy prt jtszanak mi az a szably hogy valban egytt kell lennik? tudom h sokakat ez tartott lzban h most egytt vannak e, de nem rtem a twilight fanok most mirt vannak ennyire kibukva kristenre.
avatar
panna
-
2012.08.17. 21:39
Elvlnak KStew szle...
2245
Arra nem gondoltok hogy mondta vissza a filmeket?
avatar
ihatekristen
-
2012.08.16. 23:00
Elvlnak KStew szle...
2244
menjetek mar itt kristen volt a fo bunos es o alazta porig a twilight rajongokat! ez a minimum h kirakjak a filmjeibol mert felnek h ez megismetlodik es akkor jon a bukta.
avatar
Canga
-
2012.08.16. 14:15
Elvlnak KStew szle...
2243
Az iis lehet hogy Kristen dnttt gy. Lehet nem akar filmezni amg el nem csendesedik a botrny.
avatar
Kitti
-
2012.08.15. 22:48
Elvlnak KStew szle...
2242
ez szemtsg! Kristen nlkl nem lesz j a folytats ez tuti. Plusz akkor mr a rendezt is meneszteni kellett volna.
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.