eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


A közelmúltban rengeteg kérdéssel, kéréssel, ötlettel fordultatok hozzám, de sok körül kérdjelek forogtak számomra is. Most elkészült a várva várt interjú Hennel Ádámmal, amelybl választ kaphattok a megválaszolatlan kérdésekre. Magánélet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jövje és még sok más érdekes témában kifaggattam a fszerkesztnket. A belvárosban, kellemes hangulatban telt el az interjú, reméljük, ugyanolyan vidáman olvassátok, amilyen örömmel készítettük Nektek! De nem is fecserészek tovább, jöjjön, aminek jönnie kell...

Sok kérdés érkezett divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Az olvasók arra kíváncsiak hogy mi alapján öltözködsz, és mik azok a márkák amiket favorizálsz?

Nézd, engem mindig is nagyon érdekelt a divat, ebbl kifolyólag nem ragadtam le egyetlen öltözködési stílusnál sem, azt túl unalmasnak találnám. Mindig alkalomhoz illen próbálok öltözni, vagy ahogy éppen kedvem van. Az ember bármennyire is szereti a jó öltönyöket és a lakkcipt, van amikor egy galléros póló és egy farmer a megoldás. Egy a lényeg: bármilyen stílusban is öltözködsz, az minségi legyen!

Egyébként érdekes, hogy nekem abszolút kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnám például a Dolce&Gabbanát, ami talán az els helyen áll, de nagyon sok márka van még, amit kedvelek és amit bátran tudok ajánlani az embereknek. Ilyen például a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizájnban és minségben egyaránt, vagy ott van például a hazánkban még nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig még folytathatnám...

Fotk: Kiss Pter Attila
Fotk: Kiss Pter Attila

Az egyik tévés interjúban említettél egy vásárlási tanácsadó rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amirl most beszélünk. Segíteni az embereket, hogy megtalálják a megfelel termékeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnének jól öltözni és meg is engedhetik maguknak a minséget, csak az ízlésük még nem annyira kifinomult és nincsenek tisztában a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ér, ahol szezonról-szezonra megtalálják a – szerintem – legjobb és legminségibb ruhákat. Ráadásul a “men cuccok” jellemzéseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakót, inget, cipt mivel és hogyan érdemes viselni.

A termékek mind olyan webáruházakból származnak, amik szállítanak hazánkba is, így ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pár perc alatt meg is rendelheti magának, feltéve ha még maradt az méretében... Fontos tudni, hogy csak olyan boltból szemlézek, akiknél már nem egyszer vásároltam, így garancia van arra hogy a szállítás és minden egyéb rendben lesz.

Ha jól tudom elindul még egy új rovat, mesélnél errl is egy kicsit?

A meglepetés nem más, mint a Sztárok men cuccai elnevezés aloldalunk! Ennek az alapötletét a Vásárlási tanácsadó adta, így azt a rendszert kicsit továbbfejlesztettük és átalakítottuk. Ebbe a rovatba kerülnek fel a legismertebb színészek, zenészek, sportolók, akik megjelenésükkel és öltözködésükkel nagy hatást gyakorolnak a világra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat vesznek fel egy-egy eseményre, de azt is, hogy a hétköznapokban miben mutatkoznak. Megmondom szintén, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig még egy különálló blogunk is indul majd, de errl még nem beszélhetek...

jdonsgaink kztt szerepel
a Sztrok men cuccai rovat
jdonsgaink kztt szerepel a Sztrok men cuccai rovat

Felmerült kérdésként, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy más komolyabb témák irányába, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi témái?

Már a Trendmagazin indulásakor mondtam, hogy nálunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de közéleti kérdésekkel és társadalmi problémákkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a f vonal továbbra is az életstílus és a divat lesz.

Most jöjjenek a húzósabb kérdések! A lányok több kérdést is írtak az életviteleddel kapcsolatban, arra kíváncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt és mit csinálsz a szabadiddben?

Az a helyzet, hogy valamiért kialakult rólam egy kép, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Hennel Ádám elfoglalt ember, aki egyik tárgyalásról rohan a másikra és tulajdonképpen ebbl áll az élete. Nos, nem egészen ez a helyzet! Az tény, hogy sok a dolgom, de arra mindig is ügyeltem az életem során, hogy ezek a kötelezettségek ne uralkodjanak rajtam. Nézd, szeretek egyedül lenni, elvonulni a világ ell, mert ilyenkor az embert nem befolyásolja a külvilág, nincsenek zavaró tényezk. Ilyen körülmények között lehet tervezgetni a jövt, kitalálni és megvalósítani új dolgokat, olvasni a Bibliát, imádkozni és hasonló szellemi tevékenységeket végezni. Aztán persze mindig történik valami és az ember kizökken ebbl az állapotból, de addigra már készen van fejben minden és indulhat a munka!

Nekem egyébként az a szerencsém hogy a munkát egyáltalán nem érzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyéb tevékenységeimet, bár hozzáteszem ilyen gazdasági környezetben tzsdei befektetésekkel foglalkozni nem túlságosan egyszer történet... Ha mégis kikapcsolódásra vágyom akkor mostanság fzni tanulok, most éppen steaket. Vagy éppen elmegyek barátokkal egy jó étterembe és vacsorázunk, beszélgetünk. Itt is ahol most ülünk csend van és nyugalom, látom a Dunát, a Budai Várat, a nap is süt és még Fiji Water is kapható. Mi kell még?


Hála Kristen Stewart születésnapi köszöntésének, a témával kapcsolatos kérdések elárasztottak minket. Miért pont a kedvenced, mi fogott meg benne és miért pont t választottuk erre a szülinapi projektre?

Ki mást választottunk volna? Még szép hogy Kristen Stewart lett a befutó! Kristen a kedvenc színészem, ezt talán már sokan tudják. Nem is volt kérdés, hogy Stew-t meglepjük egy ilyen ajándékkal. Hazánkban még egyszer sem fordult el, hogy egy magazin szervezésében a hazai rajongói közösségek elküldhették jókívánságaikat a kedvencüknek. Nos, mi ezt megszerveztük. A TM fennállása óta a legszebb idszak ehhez köthet, óránként jöttek hozzánk a levelek és jókívánságok, összességében több ezer üzenetet kellett szortírozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, személyesen felügyeltem az üzenetek tervezését, fordítását, tárgyaltam a dobozgyártó céggel, akik a rendelésre gyártott ajándékdobozt készítették, egyeztettem a futárszolgálattal akik tlem egészen Kristen los angelesi produkciós irodájának ajtajáig szállították a küldeményt. A visszaigazolások pedig olyannyira biztatóak, hogy jövre is rendezünk egy hasonló, de még nagyobb méret projektet.

Kristen Stewart mára a Trendmagazin egyik zászlóshajójává vált, a hazai rajongók pontosan tudják: mi a barátaik vagyunk. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, éppen ezért a jövben is számítani lehet újabb Stew-féle tartalmakra, az sszel pedig egy újabb bejelentést teszek!


Nagyon sok kérdés merült fel a PcWeb lapcsaláddal kapcsolatosan is, vannak akiket az érdekel, hogy mennyiben mködik hasonló módon a Trendmagazin mint annak idején ezek a lapok?

Ma már alapveten más a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtünk els játékmagazinunknak, még teljesen zöldfülek voltunk. Viszont nagy lelkesedéssel indultunk neki és emiatt rövid idn belül viszonylag szép sikereket értünk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem múlt el úgy hónap, hogy valaki ne kötött volna belénk. Ezzel egy idben a PcWeb keretein belül elindítottuk a lapszerkesztk, oldaltulajdonosok segítését célzó programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igény, hiszen sok tehetséges fiatal mindenféle kapcsolatok és tke nélkül vágott bele els projektjébe, ezért kellett nekik a támogatás. Ebbl a kezdeményezésbl egy év múlva már egy több mint 10 lapot magába foglaló csoport jött létre, élén a GamePresszel és a CoD2 Online-nal, de együttmködésben voltunk a GameHunter fordítócsapattal is, majd késbb saját mhelyt nyitottunk PC Games Huns néven.

Ahogy ersödtünk, úgy figyeltem fel rá, hogy ritkulnak a támadások. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan és meglehetsen határozottan vissza is vertük - be kell valljam nem mindig a legtökéletesebb módon - de végül elértük hogy békén hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lássák, a kiadókkal is jóban vagyunk, és még a klánosok, hardcore gamerek közösségei is mellettünk állnak - akik között volt néhány kemény fickó - továbbá akkoriban kötöttünk megállapodást a néhai FixTV Game Over msorával is, ami etalonnak számított a témában.

A PcWeb megsznése óta ilyen problémákkal nem találkozunk, mert úgy gondolom hogy a mi gyökereink és céljaink sokkal ersebbek mint más hasonló szervezeteké. Érdekesség, hogy a legjelentsebb kritikusaimmal - akik még a Trendmagazin indulásakor is nyilvánosan kritizáltak – mára emberi, vagy helyenként kifejezetten jó lett a viszony. Ez talán a keresztény hátteremnek köszönhet, én mindig kész vagyok a kompromisszumra és a normális hangnemre, még azokkal is akikkel adott esetben összetzéseink voltak. Így fordulhatott el, hogy egyik-másik úriemberrel egy-egy vacsora kapcsán sikerült kibékülni, aminek nagyon örülök.

A Trendmagazin pedig alapveten más berendezkedés lap, mint az elbb említettek voltak. Örülök, hogy interjút készíthettünk Hajdú Péterrel vagy éppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmában mindenfelé hívnak minket, valamint már a média más területén is épülnek a kapcsolatok. Idén azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jövre pedig már új terveim vannak. Több olyan projekt is van a fejemben, amivel átlépjük az országhatárokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink és partnereink örömmel és boldogan tudnak komoly sikereket elérni az életben. A java még csak most kezddik!

Új rovataink:
- Men cuccok férfiaknak - a vásárlási tanácsadó
- Sztárok men cuccai
- Szép házak
- A 80-as évek világa

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
gery
-
2010.10.10. 21:32
Hennel dm a Trendm...
21
Jl hangzik Adri :P))
avatar
Adrihanna
-
2010.10.10. 21:29
Hennel dm a Trendm...
20
bizony indul az eskvi rovat.. mr n is vrom pedig bele ltok, hogy mi lesz =))) mgis izgulok rte.. =) hihi..

nagyon j lesz amgy a rovat s hksbks!! fik!! nem csak a lnyoknak fog m szlni! lesznek fis cikkek is =))) meg lesz olyan amit fi is szvesen olvas. nem hab meg krm meg tll meg rzsaszn az egsz =)))
avatar
tSas
-
2010.10.10. 21:05
Hennel dm a Trendm...
19
Valami nincs rendben az interneteddel Tomi :D

GFulop: n rlk hogy nem kezdtek el a cikkben tzsdzsrl hablatyolni mert a felt nem rtenm. :)
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 21:03
Hennel dm a Trendm...
18
(elnzst a triplzsrt!!)

Gery: Nagyon szp ez a kvz, itt mindig j kpek kszlnek, most is nagyon minsgik a fotk!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 21:03
Hennel dm a Trendm...
17
(elnzst a triplzsrt!!)

Gery: Nagyon szp ez a kvz, itt mindig j kpek kszlnek, most is nagyon minsgik a fotk!
avatar
gery
-
2010.10.10. 21:01
Hennel dm a Trendm...
16
H nagyon nagyon nyomatja ezt a Lottz termet :DD

PR ;)
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 20:58
Hennel dm a Trendm...
15
Na vgigolvastam j krdsek jttek! Katca ne srtdj meg de n a tidet mg most se nagyon rtem. :D:D

A CoD2-s cup nagy volt, tnyleg Bandival mizujs? Eltnt az a csv_!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 20:58
Hennel dm a Trendm...
14
Na vgigolvastam j krdsek jttek! Katca ne srtdj meg de n a tidet mg most se nagyon rtem. :D:D

A CoD2-s cup nagy volt, tnyleg Bandival mizujs? Eltnt az a csv_!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 20:58
Hennel dm a Trendm...
13
Na vgigolvastam j krdsek jttek! Katca ne srtdj meg de n a tidet mg most se nagyon rtem. :D:D

A CoD2-s cup nagy volt, tnyleg Bandival mizujs? Eltnt az a csv_!
avatar
GFulop
-
2010.10.10. 20:49
Hennel dm a Trendm...
12
dvzletem!

Hennel dm cikkt a napokban olvastam a vlsgokrl, nagyon rdekes rs lett, most is vrtam volna valamilyen krdst ezzel kapcsolatban vagy valami gazdasgi dolgot (n is tzsdzem immron 2,5 ve)!
Ha lehetsges akkor krem legkzelebb ilyen tmval is kszljenek!

Sok sikert kvnok!
Gbor
avatar
tSas
-
2010.10.10. 20:30
Hennel dm a Trendm...
11
Az a hrom hnap inkbb olyan t lehet! :D

Ltom ott az asztalon az iPhone is :) n gy vagyok az Apple oldalakkal hogy inkbb klfldn nzem, mert pl az Appleblog van hogy 3-4 napos hreket kzl le :S A Macportalra sszesen 1x mentem fel mikor elolvastam az interjt, taln a beszljk mac a legjobb de ott meg mr nincs kedvem mg egy kzssgbe lpni.. Minek? :)
avatar
flashy2
-
2010.10.10. 19:43
Hennel dm a Trendm...
10
ja rtem kszi :) remlem majd mg lesz lehetsg r
avatar
gabesz21
-
2010.10.10. 19:34
Hennel dm a Trendm...
9
Flashy2: hennel.hu-n volt egy ilyen felhvs de az biztos hogy nem 3 hnapja hanem tbb :D
avatar
flashy2
-
2010.10.10. 19:30
Hennel dm a Trendm...
8
jav: eskvi rovat
avatar
flashy2
-
2010.10.10. 19:30
Hennel dm a Trendm...
7
az eskevi rovatra nagyon kivi vagyok :) tk j h dm gy vlaszol a krdsekre de ezt hol lehetett bekldeni? n is kldk ha lehet mg?
avatar
Tompi
-
2010.10.10. 19:25
Hennel dm a Trendm...
6
Eskvi rovat? Imdom hogy mindig jtotok :D
avatar
gabesz21
-
2010.10.10. 19:23
Hennel dm a Trendm...
5
Klassz cikk lett n sajna nem kerltem be :o
avatar
katca
-
2010.10.10. 18:07
Hennel dm a Trendm...
4
Hy! igen! belekerltem n is! :))) rlk!lehet kicsit bonyi volt a krdsem sorry : de ez a 3 hnap kicsit tbb volt mert n ezt mg februrban kldem be :D a tbbi krds is j lett fleg Zsfi tetszett mg :)
avatar
intel
-
2010.10.10. 17:44
Hennel dm a Trendm...
3
eskvi rovat? na a lnyok oda vissza lesznek :DD j krdseket vlogattak be s dm is hosszan vlaszolt, zsr!
avatar
polgarlaszlo
-
2010.10.10. 17:43
Hennel dm a Trendm...
2
Nekem nagyon tetszett ez az interj, igaz volt 1-2 elg fura krds. :) Az biztos hogy nem szabad mindenen idegeskedni, lazn kell felfogni a dolgokat!!
avatar
suvitomi
-
2010.10.10. 17:27
Hennel dm a Trendm...
1
Sirly! Kezdem olvasni. :D
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.