eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


A kĂśzelmĂşltban rengeteg kĂŠrdĂŠssel, kĂŠrĂŠssel, Ăśtlettel fordultatok hozzĂĄm, de sok kĂśrĂźl kĂŠrdőjelek forogtak szĂĄmomra is. Most elkĂŠszĂźlt a vĂĄrva vĂĄrt interjĂş Hennel ÁdĂĄmmal, amelyből vĂĄlaszt kaphattok a megvĂĄlaszolatlan kĂŠrdĂŠsekre. MagĂĄnĂŠlet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jĂśvője ĂŠs mĂŠg sok mĂĄs ĂŠrdekes tĂŠmĂĄban kifaggattam a főszerkesztőnket. A belvĂĄrosban, kellemes hangulatban telt el az interjĂş, remĂŠljĂźk, ugyanolyan vidĂĄman olvassĂĄtok, amilyen ĂśrĂśmmel kĂŠszĂ­tettĂźk Nektek! De nem is fecserĂŠszek tovĂĄbb, jĂśjjĂśn, aminek jĂśnnie kell...

Sok kĂŠrdĂŠs ĂŠrkezett divattal ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠssel kapcsolatban. Az olvasĂłk arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mi alapjĂĄn ĂśltĂśzkĂśdsz, ĂŠs mik azok a mĂĄrkĂĄk amiket favorizĂĄlsz?

NĂŠzd, engem mindig is nagyon ĂŠrdekelt a divat, ebből kifolyĂłlag nem ragadtam le egyetlen ĂśltĂśzkĂśdĂŠsi stĂ­lusnĂĄl sem, azt tĂşl unalmasnak talĂĄlnĂĄm. Mindig alkalomhoz illően prĂłbĂĄlok ĂśltĂśzni, vagy ahogy ĂŠppen kedvem van. Az ember bĂĄrmennyire is szereti a jĂł ĂśltĂśnyĂśket ĂŠs a lakkcipőt, van amikor egy gallĂŠros pĂłlĂł ĂŠs egy farmer a megoldĂĄs. Egy a lĂŠnyeg: bĂĄrmilyen stĂ­lusban is ĂśltĂśzkĂśdsz, az minősĂŠgi legyen!

EgyĂŠbkĂŠnt ĂŠrdekes, hogy nekem abszolĂşt kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnĂĄm pĂŠldĂĄul a Dolce&GabbanĂĄt, ami talĂĄn az első helyen ĂĄll, de nagyon sok mĂĄrka van mĂŠg, amit kedvelek ĂŠs amit bĂĄtran tudok ajĂĄnlani az embereknek. Ilyen pĂŠldĂĄul a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizĂĄjnban ĂŠs minősĂŠgben egyarĂĄnt, vagy ott van pĂŠldĂĄul a hazĂĄnkban mĂŠg nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig mĂŠg folytathatnĂĄm...

Fotók: Kiss Péter Attila
Fotók: Kiss Péter Attila

Az egyik tĂŠvĂŠs interjĂşban emlĂ­tettĂŠl egy vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amiről most beszĂŠlĂźnk. SegĂ­teni az embereket, hogy megtalĂĄljĂĄk a megfelelő termĂŠkeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnĂŠnek jĂłl ĂśltĂśzni ĂŠs meg is engedhetik maguknak a minősĂŠget, csak az Ă­zlĂŠsĂźk mĂŠg nem annyira kifinomult ĂŠs nincsenek tisztĂĄban a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ĂŠr, ahol szezonrĂłl-szezonra megtalĂĄljĂĄk a – szerintem – legjobb ĂŠs legminősĂŠgibb ruhĂĄkat. RĂĄadĂĄsul a “menő cuccok” jellemzĂŠseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakĂłt, inget, cipőt mivel ĂŠs hogyan ĂŠrdemes viselni.

A termĂŠkek mind olyan webĂĄruhĂĄzakbĂłl szĂĄrmaznak, amik szĂĄllĂ­tanak hazĂĄnkba is, Ă­gy ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pĂĄr perc alatt meg is rendelheti magĂĄnak, feltĂŠve ha mĂŠg maradt az ő mĂŠretĂŠben... Fontos tudni, hogy csak olyan boltbĂłl szemlĂŠzek, akiknĂŠl mĂĄr nem egyszer vĂĄsĂĄroltam, Ă­gy garancia van arra hogy a szĂĄllĂ­tĂĄs ĂŠs minden egyĂŠb rendben lesz.

Ha jĂłl tudom elindul mĂŠg egy Ăşj rovat, mesĂŠlnĂŠl erről is egy kicsit?

A meglepetĂŠs nem mĂĄs, mint a SztĂĄrok menő cuccai elnevezĂŠsű aloldalunk! Ennek az alapĂśtletĂŠt a VĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł adta, Ă­gy azt a rendszert kicsit tovĂĄbbfejlesztettĂźk ĂŠs ĂĄtalakĂ­tottuk. Ebbe a rovatba kerĂźlnek fel a legismertebb szĂ­nĂŠszek, zenĂŠszek, sportolĂłk, akik megjelenĂŠsĂźkkel ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠsĂźkkel nagy hatĂĄst gyakorolnak a vilĂĄgra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhĂĄkat vesznek fel egy-egy esemĂŠnyre, de azt is, hogy a hĂŠtkĂśznapokban miben mutatkoznak. Megmondom őszintĂŠn, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig mĂŠg egy kĂźlĂśnĂĄllĂł blogunk is indul majd, de erről mĂŠg nem beszĂŠlhetek...

Újdonságaink között szerepel
a Sztárok menő cuccai rovat
Újdonságaink között szerepel a Sztárok menő cuccai rovat

FelmerĂźlt kĂŠrdĂŠskĂŠnt, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy mĂĄs komolyabb tĂŠmĂĄk irĂĄnyĂĄba, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi tĂŠmĂĄi?

MĂĄr a Trendmagazin indulĂĄsakor mondtam, hogy nĂĄlunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de kĂśzĂŠleti kĂŠrdĂŠsekkel ĂŠs tĂĄrsadalmi problĂŠmĂĄkkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a fő vonal tovĂĄbbra is az ĂŠletstĂ­lus ĂŠs a divat lesz.

Most jĂśjjenek a hĂşzĂłsabb kĂŠrdĂŠsek! A lĂĄnyok tĂśbb kĂŠrdĂŠst is Ă­rtak az ĂŠletviteleddel kapcsolatban, arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt ĂŠs mit csinĂĄlsz a szabadidődben?

Az a helyzet, hogy valamiĂŠrt kialakult rĂłlam egy kĂŠp, ami nem feltĂŠtlenĂźl tĂźkrĂśzi a valĂłsĂĄgot. Hennel ÁdĂĄm elfoglalt ember, aki egyik tĂĄrgyalĂĄsrĂłl rohan a mĂĄsikra ĂŠs tulajdonkĂŠppen ebből ĂĄll az ĂŠlete. Nos, nem egĂŠszen ez a helyzet! Az tĂŠny, hogy sok a dolgom, de arra mindig is Ăźgyeltem az ĂŠletem sorĂĄn, hogy ezek a kĂśtelezettsĂŠgek ne uralkodjanak rajtam. NĂŠzd, szeretek egyedĂźl lenni, elvonulni a vilĂĄg elől, mert ilyenkor az embert nem befolyĂĄsolja a kĂźlvilĂĄg, nincsenek zavarĂł tĂŠnyezők. Ilyen kĂśrĂźlmĂŠnyek kĂśzĂśtt lehet tervezgetni a jĂśvőt, kitalĂĄlni ĂŠs megvalĂłsĂ­tani Ăşj dolgokat, olvasni a BibliĂĄt, imĂĄdkozni ĂŠs hasonlĂł szellemi tevĂŠkenysĂŠgeket vĂŠgezni. AztĂĄn persze mindig tĂśrtĂŠnik valami ĂŠs az ember kizĂśkken ebből az ĂĄllapotbĂłl, de addigra mĂĄr kĂŠszen van fejben minden ĂŠs indulhat a munka!

Nekem egyĂŠbkĂŠnt az a szerencsĂŠm hogy a munkĂĄt egyĂĄltalĂĄn nem ĂŠrzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyĂŠb tevĂŠkenysĂŠgeimet, bĂĄr hozzĂĄteszem ilyen gazdasĂĄgi kĂśrnyezetben tőzsdei befektetĂŠsekkel foglalkozni nem tĂşlsĂĄgosan egyszerű tĂśrtĂŠnet... Ha mĂŠgis kikapcsolĂłdĂĄsra vĂĄgyom akkor mostansĂĄg főzni tanulok, most ĂŠppen steaket. Vagy ĂŠppen elmegyek barĂĄtokkal egy jĂł ĂŠtterembe ĂŠs vacsorĂĄzunk, beszĂŠlgetĂźnk. Itt is ahol most ĂźlĂźnk csend van ĂŠs nyugalom, lĂĄtom a DunĂĄt, a Budai VĂĄrat, a nap is sĂźt ĂŠs mĂŠg Fiji Water is kaphatĂł. Mi kell mĂŠg?


HĂĄla Kristen Stewart szĂźletĂŠsnapi kĂśszĂśntĂŠsĂŠnek, a tĂŠmĂĄval kapcsolatos kĂŠrdĂŠsek elĂĄrasztottak minket. MiĂŠrt pont ő a kedvenced, mi fogott meg benne ĂŠs miĂŠrt pont őt vĂĄlasztottuk erre a szĂźlinapi projektre?

Ki mĂĄst vĂĄlasztottunk volna? MĂŠg szĂŠp hogy Kristen Stewart lett a befutĂł! Kristen a kedvenc szĂ­nĂŠszem, ezt talĂĄn mĂĄr sokan tudjĂĄk. Nem is volt kĂŠrdĂŠs, hogy Stew-t meglepjĂźk egy ilyen ajĂĄndĂŠkkal. HazĂĄnkban mĂŠg egyszer sem fordult elő, hogy egy magazin szervezĂŠsĂŠben a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgek elkĂźldhettĂŠk jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgaikat a kedvencĂźknek. Nos, mi ezt megszerveztĂźk. A TM fennĂĄllĂĄsa Ăłta a legszebb időszak ehhez kĂśthető, ĂłrĂĄnkĂŠnt jĂśttek hozzĂĄnk a levelek ĂŠs jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgok, ĂśsszessĂŠgĂŠben tĂśbb ezer Ăźzenetet kellett szortĂ­rozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, szemĂŠlyesen felĂźgyeltem az Ăźzenetek tervezĂŠsĂŠt, fordĂ­tĂĄsĂĄt, tĂĄrgyaltam a dobozgyĂĄrtĂł cĂŠggel, akik a rendelĂŠsre gyĂĄrtott ajĂĄndĂŠkdobozt kĂŠszĂ­tettĂŠk, egyeztettem a futĂĄrszolgĂĄlattal akik tőlem egĂŠszen Kristen los angelesi produkciĂłs irodĂĄjĂĄnak ajtajĂĄig szĂĄllĂ­tottĂĄk a kĂźldemĂŠnyt. A visszaigazolĂĄsok pedig olyannyira biztatĂłak, hogy jĂśvőre is rendezĂźnk egy hasonlĂł, de mĂŠg nagyobb mĂŠretű projektet.

Kristen Stewart mĂĄra a Trendmagazin egyik zĂĄszlĂłshajĂłjĂĄvĂĄ vĂĄlt, a hazai rajongĂłk pontosan tudjĂĄk: mi a barĂĄtaik vagyunk. Nagyon sokat kĂśszĂśnhetĂźnk nekik, ĂŠppen ezĂŠrt a jĂśvőben is szĂĄmĂ­tani lehet Ăşjabb Stew-fĂŠle tartalmakra, az ősszel pedig egy Ăşjabb bejelentĂŠst teszek!


Nagyon sok kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a PcWeb lapcsalĂĄddal kapcsolatosan is, vannak akiket az ĂŠrdekel, hogy mennyiben műkĂśdik hasonlĂł mĂłdon a Trendmagazin mint annak idejĂŠn ezek a lapok?

Ma mĂĄr alapvetően mĂĄs a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtĂźnk első jĂĄtĂŠkmagazinunknak, mĂŠg teljesen zĂśldfĂźlűek voltunk. Viszont nagy lelkesedĂŠssel indultunk neki ĂŠs emiatt rĂśvid időn belĂźl viszonylag szĂŠp sikereket ĂŠrtĂźnk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem mĂşlt el Ăşgy hĂłnap, hogy valaki ne kĂśtĂśtt volna belĂŠnk. Ezzel egy időben a PcWeb keretein belĂźl elindĂ­tottuk a lapszerkesztők, oldaltulajdonosok segĂ­tĂŠsĂŠt cĂŠlzĂł programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igĂŠny, hiszen sok tehetsĂŠges fiatal mindenfĂŠle kapcsolatok ĂŠs tőke nĂŠlkĂźl vĂĄgott bele első projektjĂŠbe, ezĂŠrt kellett nekik a tĂĄmogatĂĄs. Ebből a kezdemĂŠnyezĂŠsből egy ĂŠv mĂşlva mĂĄr egy tĂśbb mint 10 lapot magĂĄba foglalĂł csoport jĂśtt lĂŠtre, ĂŠlĂŠn a GamePresszel ĂŠs a CoD2 Online-nal, de egyĂźttműkĂśdĂŠsben voltunk a GameHunter fordĂ­tĂłcsapattal is, majd kĂŠsőbb sajĂĄt műhelyt nyitottunk PC Games Huns nĂŠven.

Ahogy erősĂśdtĂźnk, Ăşgy figyeltem fel rĂĄ, hogy ritkulnak a tĂĄmadĂĄsok. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan ĂŠs meglehetősen hatĂĄrozottan vissza is vertĂźk - be kell valljam nem mindig a legtĂśkĂŠletesebb mĂłdon - de vĂŠgĂźl elĂŠrtĂźk hogy bĂŠkĂŠn hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lĂĄssĂĄk, a kiadĂłkkal is jĂłban vagyunk, ĂŠs mĂŠg a klĂĄnosok, hardcore gamerek kĂśzĂśssĂŠgei is mellettĂźnk ĂĄllnak - akik kĂśzĂśtt volt nĂŠhĂĄny kemĂŠny fickĂł - tovĂĄbbĂĄ akkoriban kĂśtĂśttĂźnk megĂĄllapodĂĄst a nĂŠhai FixTV Game Over műsorĂĄval is, ami etalonnak szĂĄmĂ­tott a tĂŠmĂĄban.

A PcWeb megszűnĂŠse Ăłta ilyen problĂŠmĂĄkkal nem talĂĄlkozunk, mert Ăşgy gondolom hogy a mi gyĂśkereink ĂŠs cĂŠljaink sokkal erősebbek mint mĂĄs hasonlĂł szervezetekĂŠ. ÉrdekessĂŠg, hogy a legjelentősebb kritikusaimmal - akik mĂŠg a Trendmagazin indulĂĄsakor is nyilvĂĄnosan kritizĂĄltak – mĂĄra emberi, vagy helyenkĂŠnt kifejezetten jĂł lett a viszony. Ez talĂĄn a keresztĂŠny hĂĄtteremnek kĂśszĂśnhető, ĂŠn mindig kĂŠsz vagyok a kompromisszumra ĂŠs a normĂĄlis hangnemre, mĂŠg azokkal is akikkel adott esetben ĂśsszetűzĂŠseink voltak. Így fordulhatott elő, hogy egyik-mĂĄsik Ăşriemberrel egy-egy vacsora kapcsĂĄn sikerĂźlt kibĂŠkĂźlni, aminek nagyon ĂśrĂźlĂśk.

A Trendmagazin pedig alapvetően mĂĄs berendezkedĂŠsű lap, mint az előbb emlĂ­tettek voltak. ÖrĂźlĂśk, hogy interjĂşt kĂŠszĂ­thettĂźnk HajdĂş PĂŠterrel vagy ĂŠppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmĂĄban mindenfelĂŠ hĂ­vnak minket, valamint mĂĄr a mĂŠdia mĂĄs terĂźletĂŠn is ĂŠpĂźlnek a kapcsolatok. IdĂŠn azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jĂśvőre pedig mĂĄr Ăşj terveim vannak. TĂśbb olyan projekt is van a fejemben, amivel ĂĄtlĂŠpjĂźk az orszĂĄghatĂĄrokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink ĂŠs partnereink ĂśrĂśmmel ĂŠs boldogan tudnak komoly sikereket elĂŠrni az ĂŠletben. A java mĂŠg csak most kezdődik!

Új rovataink:
- Menő cuccok fĂŠrfiaknak - a vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł
- SztĂĄrok menő cuccai
- SzĂŠp hĂĄzak
- A 80-as ĂŠvek vilĂĄga

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Adrihanna
-
2012.08.15. 20:18
Elválnak KStew szüle...
2241
Sziasztok!

Szeretettel meghívnék mindenkit az I'm Beautiful szépségverseny döntő gálájára a The Final eseményre a Moulin Rouge-ba most Szombat este 20:00-tól! Kapunyitás 19:30. A rendezvény zártkörű, kizárólag a meghívott vendégek vehetnek részt rajta! A várható befejezés 22:00! Utána after a Moulin Rougeban!

Kérném részvételi szándékotokat jelezzétek nekem, hogy felírjak mindenkit a vendéglistára!

gala@imwmedia.com

Remélem számíthatok a jelenlétetekre!

Pusz: Adri
avatar
evita
-
2012.08.15. 17:59
Elválnak KStew szüle...
2240
ezt én se értem miért kell kiírni kristent a filmekből.. ezért??? és a rendező meg maradhat? ppffff miért mindig a nők húzzák ilyenkor a rövidebbet ha??

meg hogy lesz így új hófehér és a vadász hófehér nélkül?? vagy beraknak valaki mást, de az nagyon béna lenne
avatar
bigyo92
-
2012.08.15. 07:58
Elválnak KStew szüle...
2239
felháborító hogy Kristent kirakják a hófehérből de a rendező marad!!!!!! hogy létezik ez??? sztem Kristen ezermilliószor fontosabb a filmben mint Rupert... !!!!!
avatar
NCannon
-
2012.08.15. 06:14
KStew a legjobban ke...
2238
El sem hiszem hogy ti még Kristent véditek! Ne gyertek azzal hogy csak 22 éves stb, mert ez nem mentség. Rob sajnos bekajálta hogy ő milyen aranyos lány aztán kiderül hogy hazudik mint a vízfolyás. Én azoknak hiszek akik szerint hónapok óta tartott a dolog.
Ezek után kíváncsi lennék az anyukákra akiknek kislányuknak Kristen volt a példaképe...
avatar
miley16
-
2012.08.09. 22:00
Kristen Stewart és a...
2237
ohh ne :( remélem hamar túl lesz rajta
avatar
lilia
-
2012.08.05. 19:11
Kristen Stewart és a...
2236
Kristen Stewart retteg és összeomlott

Kristen Stewart kifordult magából, napok óta nem zuhanyzott, jégkrémen kívül egy falatot sem eszik, és nem tud túllépni a Pattinsonnal való szakításon.

Ismerősei aggódnak Kristen Stewartért, a lány ugyanis árnyéka önmagának, mióta kitört körülötte a botrány és szétköltöztek párjával, Robert Pattinsonnal. A környezet elmondása alapján napok óta nem zuhanyzott vagy fésülködött meg, nem áll szóba senkivel, enni nem eszik, legfeljebb néhány jégkrémet. Igazán el akarja hinni, hogy helyrehozhatók közte és Pattinson közt a dolgok, de a lelke mélyén ő is sejti, hogy ez valószínűleg nem így lesz, és retteg attól, hogy végleg elveszítette a színészt.

UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
sophie
-
2012.08.03. 20:54
Kristen Stewart és a...
2235
steffy: azt én se értem mért nem gondoltak rá hogy lefotózzák őket.. de ahogy olvastam Rupert felesége már megbocsátott viszont Robert nem fog!
avatar
Canga
-
2012.08.01. 14:36
Kristen Stewart és a...
2234
Zsani16: már bocsi de az Alkonyat rajongók eleve nem kedvelték Kristent már az elején, mert Robbal összejött!
avatar
Csili
-
2012.07.31. 13:09
Kristen Stewart és a...
2233
pont ezaz némelyek annyira álszentek h az fáj!! Kristen 22 éves lány ne várjuk már h mindent tökéletesen csináljon! igen ez nagy hiba volt de nem kéne ezért megkövezni
avatar
Adrihanna
-
2012.07.31. 10:18
Kristen Stewart és a...
2232
jahj emberek..... ez vicc =) menjetek rúgjátok fel a szomszédot is ha félrelép =) annyi, hogy erről beszél a média a többiről nem én cikket írhatnék róla, hogy a családomban élő férfiak életébe hány nő akart belépni csak éppen nem hagyták ez vicc ami megy kit érdekel mit csinált???? játsszon rendesen a kamerák előtt...
avatar
zsani16
-
2012.07.30. 20:52
Kristen Stewart és a...
2231
Amikor megláttam a hírt hogy Kristen megcsalta Robot hirtelen nem hittem el! De aztán megjelentek a képek és a beismerés!

Szerintem ezzel Kristen többmillió Alkonyat rajongót sértett meg ÉS persze Robot is! Nem csodálkoznék ha soha többé nem beszélne vele!
Akik véditek hogy jaj ez nem olyan nagy dolog ez a showbiznisz, abba gondoljatok bele hogy mi történt volna ha titeket csal meg a férjetek? És ott maradtok két gyerekkel...????
avatar
petra19
-
2012.07.30. 13:00
Kristen Stewart és a...
2230
Vicky: el se tudom képzelni ez milyen csalódás lehet a Robsten fanoknak :S
avatar
miumiu
-
2012.07.30. 09:55
KStew a legjobban ke...
2229
amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van?

---------------------
UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
Vicky
-
2012.07.29. 18:39
Új rovatok a Trendma...
2228
Adrihanna: ez akkor lenne igaz ha nem lennének emellett a filmben is pár.. így viszont a twilight rajongókra is tartozik a dolog..
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:57
Új rovatok a Trendma...
2227
Kristen meg sajnos csapdába esett.... csak ő tudja a miérteket és elmondom a titkot, mert tudhatunk mi is valamit: NEM TARTOZIK RÁNK!!!!!!!!!!! =) NEM =) ennyi
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:56
Új rovatok a Trendma...
2226
Isten ments leleplező cikk =) én jóba vagyok velük =) és nem zavarnak =) tabu: Apukám, családtagjaim és a párom míg körülöttük nem látom őket addig csinálják =) utána meg nem tudják úgy se mert életképtelenné teszem őket egy laza előre megfontolt mozdulattal =)
avatar
csadri
-
2012.07.28. 20:14
Új rovatok a Trendma...
2225
Torpedo: NO WAY!!! :@
avatar
Oliv3r
-
2012.07.28. 20:13
Új rovatok a Trendma...
2224
"amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van?"

ebben van valami XD erről kellene leleplezős cikket írj, tuti nagy sikere lenne :D
avatar
selena
-
2012.07.28. 14:20
Új rovatok a Trendma...
2223
"majd meghívom egy rendezvényre megdobálhatjátok tojással ha annyira zavar =)"

Adrii :))))
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 10:51
Új rovatok a Trendma...
2222
jóóóóóóóóóóó éééééééééééég!!!!!!!!!!!!!! hagyjátok már ezt a nőt =) végre csinált egy bakit és most azon csámcsognak se védeni se ellene menni nem kell... védeni azért nem mert azzal voksolsz a hűtlenség mellett ellene meg minek csak hergelitek magatokat...tenni nem tudtok ellene.. majd meghívom egy rendezvényre megdobálhatjátok tojással ha annyira zavar =) kattanjatok már le róla inkább nézzétek meg szakmai szemmel az egyik filmjét pl kevés nő tudja ilyen jól eljátszani hogy belül retteg de bátornak tetteti magát (Twillight mikor rájön h a srác vámpír és hallkan elsuttogja hogy vámpír és remeg is de nem is és stb azt a leplezett de észrevehető rettegést én díjazom, vagy mikor megcsókolja és előtte fél) de van olyan is mikor jobb lett volna ha otthon marad és nem forgat.... a munkájába bele tudtok kötni? abba kössetek (de csak szakértelemmel és ész érvekkel)... amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van? és bocsánat de van olyan lány aki több befolyásos férfit látott hálószobában mint irodában az asztal másik oldalán öltönyben ülve....... ez egy igen hatásos tárgyalástechnika amit nem alkalmaznak azok akiknek van gyomra but hey babez its showbiz ;)
avatar
Torpedo
-
2012.07.27. 20:40
Új rovatok a Trendma...
2221
Nem azért HÁ elég hűvösen ír erről az ügyről. Lányok, lehet hogy csomagolhatjátok a Kristen rovatot? :P ^^
avatar
Vicky
-
2012.07.27. 20:35
Új rovatok a Trendma...
2220
"Sziasztok!

A Kristenes botrány kirobbanása óta folyamatosan kapom a leveleket, amikben arra kértek, hogy foglaljak állást, továbbá sokan jeleztétek, hogy szeretnétek erről olvasni egy nagyobb összeállítást a Trendmagazinon. Nos, ez egyelőre nem fog megtörténni. Nem szeretnék az ügyről nyilatkozni sem, egyrészt mert még ezekben az órákban is érkeznek hozzánk új információk a külföldi partnereinktől, másrészt pedig nem gondolom, hogy az én helyzetemben ez etikus lenne."

UGRÁS A WEBOLDALRA

Ennyi nem fog nyilatkozni.
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:31
Új rovatok a Trendma...
2219
steffy: miért szurkolsz annak hogy szakítsanak?? ez olyan beteges már bocs.. béküljenek ki!
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:28
Új rovatok a Trendma...
2218
ez az egész olyan hihetetlen!!!! Kristen egy 41 éves rendezővel?? phh.. nem értem :S szegény Rob.. most min mehet keresztül :( nem mondom én nagyon kedvelem Kristent de ez miatt biztos sokan fogják támadni itt is..

Adrihanna: nem szólnál Ádámnak hogy írjon erről? Légyszi!
avatar
zsu
-
2012.07.27. 15:57
Új rovatok a Trendma...
2217
Kitti: ez lehet de ki tudja? sztem valszeg sose derül ki, nem fogja egyikük se magára vállalni az egészet.. de akárhogy volt, Krisnek kellett volna gondolkoznia.. ezt én se értem hogy az utcán hogy gondolták? paparazzik bárhol lfotózzák őket nyílt terepen..

és most olvastam hogy Rob teljesen összetört és elköltözött tőle..
avatar
Kitti
-
2012.07.27. 04:01
Új rovatok a Trendma...
2216
Engem is nagyon elszomorítottak ezek a hírek. De az főleg hogy Kristen nem gondolt bele hogy a palinak felesége és két pici gyereke van. Most meg már mindenki őt hibáztatja, pedig nem lennék meglepve ha valójában Rupert kezdeményezte volna az egészet, de az is lehet hogy kényszerítette Kristent és csak így kapott szerepet. Hallottunk már ilyet rendezőkről! Kristen meg annyira el akarta játszani Hófehért hogy belement!!!
avatar
steffy
-
2012.07.26. 21:40
Új rovatok a Trendma...
2215
végre szakít az "álompár" :]

ez a Kristen olyan hülye hogy egy kocsiban smárol a rendezővel? phhphhh.. mintha nem tudná h paparazzik figyelik minden lépését.

Ezek után kíváncsi leszek hogy ősszel a Twilight turné milyen hangulatú lesz :]

Az elmebeteg rajongók így tombolnak:

UGRÁS A WEBOLDALRA
avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:16
Új rovatok a Trendma...
2214
gyááááá :S
avatar
betty
-
2012.07.26. 21:14
Új rovatok a Trendma...
2213
uj foto az us magazinban


avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:11
Új rovatok a Trendma...
2212
úgy látszik tényleg igaz.. :(
avatar
luccia
-
2012.07.26. 16:17
Új rovatok a Trendma...
2211
Én a helyetekbe nem lepődnék meg. Az előző pasiját is megcsalta Robbal a Twilight alatt... És igaza van Adrinak, ha nem lenne sztár akkor csak legyintenétek.
avatar
Szandi
-
2012.07.26. 15:44
Új rovatok a Trendma...
2210
Látom egyeseknek könnyű ítélkezni.. gondolom Ti sosem tettetek még olyat, amivel megbántottatok másokat..!
avatar
flashy2
-
2012.07.26. 00:46
Új rovatok a Trendma...
2209
hát ezaz! minek ez a nagy felfordulás? :S el se bírom képzelni mi lehetett itt ha moderálni kellett :S azért ez nem olyan nagy ügy.. bumm flörtölt és??? most gondolom minden anti nyeregbe került..
avatar
Attilaa
-
2012.07.26. 00:18
Új rovatok a Trendma...
2208
haha ,itt mindenkinek ilyen sok ideje van,hogy leálljon veszekedni a sok marhaságról:DDD? Kit érdekel ki nyomul kivel , én se kedvelem a "szinésznőt" de én azért mert szerintem rossz színész. De az,hogy épp kivel kavar ,kit érdekel? nem az én dolgom...
avatar
gabesz21
-
2012.07.25. 22:59
Új rovatok a Trendma...
2207
Tamás: ne kíméld őket, néha kell egy kis tisztogatás! :D
avatar
notimpressed
-
2012.07.25. 22:53
Új rovatok a Trendma...
2206
Adri: ezzel mit akarsz mondani? hogy aki sztár az már összefeküdhet bárkivel és megcsalhatja a párját? ha ez a sztárkultusz tenné akkor elég sok színész elválna.. de érdekes mindig az ilyen kis visszahúzódó csajok lépnek félre.. hogy ölelgeti a képen is a 41 ÉVES pasast aki majdnem a faterja lehetne pfff...
avatar
Zelda
-
2012.07.25. 22:01
Új rovatok a Trendma...
2205
Nem kéne ennyire felfújni! Ez a kép mit bizonyít? Hogy megölelték egymást, nem azt hogy lefeküdtek, de látom vannak akik kész tényként veszik ezt is. :(
avatar
Katherine
-
2012.07.25. 21:56
Új rovatok a Trendma...
2204
Ez elég ciki... Már az eljén sejtettem hogy Rob&Kristen nem lesz hosszú életű pár, de nem gnodoltam vonla hogy Kristen lép félre!

miley16: itt a bizonyíték ami kirobbantotta a botrányt:

/kep
avatar
panna
-
2012.07.25. 21:28
Új rovatok a Trendma...
2203
Senki ne dőljön be ennek a hírnek! Ez egy szemenszedett hazugság! Nem ez az első ilyen!
avatar
horvath_tamas
-
2012.07.25. 21:26
Új rovatok a Trendma...
2202
nicy: Néhányan egyből kész tényként vették az akkor még csak pletyka szintjén mozgó hírt és elég radikális véleményeket írtak, amire a Kristennel szimpatizálók is hasonlóan válaszoltak, ezért úgy döntöttünk hogy megakadályozzuk hogy csatatérré változzon az oldal. Néhány személyt ki kellett bannolnunk.
Azt én sem értem, hogy egy ilyen fél lábon álló hírből hogy lehet ekkora botrányt csapni, és belekeverni a hazai Kristen közösség vezetőjét. Ez teljesen irracionális és személyeskedő!

H_T
avatar
Adrihanna
-
2012.07.25. 21:21
Új rovatok a Trendma...
2201
hát szerintem ez vicces =) lesz itt még bubaiozás is meg amit akarsz... ez a sztárok élete ha rivaldafénybe vagy történik ezaz... na meg át van ititva a kultúra a szexualitással mit várunk, főleg úgy hogy Kristen nem egy nem két szerepet játszott ilyen szitukban... most túljátszotta... amúgy ha ezt én csinálnám meg senki se köpködne rám bár lehet mert újságíró vagyok de egy ismeretlen olvasóra vagy a szomszédodra nem akadnál ki így.... egészségére... megbánást tanúsított kik vagyunk mi hogy egy szót is szóljunk?
avatar
ihatekristen
-
2012.07.25. 21:20
Új rovatok a Trendma...
2200
Nem neztem napkozben az oldalt ezert nem tudom milyen kommenteket kellett kitorolni, de talan egyre tobbeknek unszimpi lesz Kristen? En nem csodalkozok a felhaborodason, mert ez egy eleg gerinctelen huzas a reszerol, es pont egy csaladossal kezdeni,
Arra meg varhattok hogy itt H. Adam elhatarolodjon tole, ti vicceltek?? Elozo honapban szulinapot szervez neki kitudja hany orszagbol aztan meg erkolcsosen kihatral a bukottStew mellol.. na persze ez olyan hiheto mi.. megmondom sose fog ez megtortenni sot nem lennek meglepve ha egy nagy mosdatas indulna Kristenrol az oldalon meg a tizezres fb oldalon is..

ettol meg Kristen ugyanugy egy szemet megcsalos ribanc marad, de meg lehet probalni kiszinezni meg kacsazni.
avatar
lacko
-
2012.07.25. 21:14
Új rovatok a Trendma...
2199
:DdDD akkor jól sejtettem de azt nem tudtam hogy már közben ti kigyomláltatok pár hsz-t :D
avatar
nicy
-
2012.07.25. 21:11
Új rovatok a Trendma...
2198
Hélló!

Látom ki lett moderálva néhány hozzászólás. Esküszöm némelyek tiszta hülyék, már bocs. Felmerült egy gyanú egy flörtről és van aki máris azt kéri hogy az egész oldal határolódjon el Kristentől?
És ha kacsa az egész?
Na mind1, nem akarok vitát generálni, de szerintem HÁ-t meg végképp nem kéne ezért piszkálni, mert ő csak a színésznői részre lát rá. Ha tegyük fel Kristenről kiderül hogy kokózik akkor azért ki lenne a hibás? Mindenki követhet el hibákat de azért mert xy vmiben partnere egy személynek vagy tökmind1 minek azért még nem kell elszámolnia semmivel,.. Remélem érthető amit írok, épp egy vonaton zötykölődök a bnőimmel, így lehet nem annyira világos mit akartam ezzel :)

peace!
avatar
horvath_tamas
-
2012.07.25. 21:03
Új rovatok a Trendma...
2197
Kedves olvasók!

Az elmúlt órákban lezártuk a Hennel Ádámos aloldalt (ahol a Stewmagazin cikkei is futnak), mert többen nyomdafestéket nem tűrő módon írtak be egy bulvárlapban megjelenő cikk kapcsán.

A Facebook tagokat is arra kérjük, hogy ezzel kapcsolatos üzeneteikkel ne bombázzanak minket, mert ott biztosan nem kapnak rá választ.

Most újra lehet kommentelni, de kérlek titeket, hogy tartsuk tiszteletben a másik véleményét és ne személyeskedjük!

Köszi!

H_T
avatar
lacko
-
2012.07.25. 20:57
Új rovatok a Trendma...
2196
Én összehívnám a modikat, mert sztem kibaszottul nagy csetepaté lesz itt az oldalon ebből a hírből :D
avatar
miley16
-
2012.07.25. 20:56
Új rovatok a Trendma...
2195
nemá :( ez nem lehet h tévedés? milyen fotók? :S nem tudtok linkelni??
avatar
randiguru
-
2012.07.25. 20:47
Új rovatok a Trendma...
2194


a rendező nős családos ember!

avatar
randiguru
-
2012.07.25. 20:46
Új rovatok a Trendma...
2193
Tessék itt a botrány!!!

Kristen lebukott!!! Nős pasival csalja Robot!

Ezek után mit gondoltok?? Én már az elején láttam hogy ez a csaj bármire képes és nem az akinek mutatja magát. Kíváncsi lennék ezek után Ádám továbbra is ennyire nyomatja a megcsalós Kristent???

Már az összeköltözésen és gyerekvállaláson gondolkoztak, most mégis lehet, hogy egy kósza pillanat véget vet a kapcsolatuknak. A US Weekly információi szerint ugyanis Kristen Stewart viszonyt folytat a Hófehér és a vadász rendezőjével, a nős Rupert Sanders-sel.

Amíg Robert Pattinson a tinirajongókat próbálja lerázni magáról, addig szerelme félrekavargat a háta mögött. Ezt állítja legalábbis egy ismerősük, aki szerint Kristen-nek viszonya van egy házas, 41 éves férfival, aki nem más, mint legújabb filmjének rendezője.

"Kristen teljesen le van sújtva. Tudja, hogy hiba volt, amit csinált. Soha nem akarta Robert-et megbántani. Ő egy jó ember, aki rossz döntést hozott." - mondta a nevét elhallgató forrás, aki azt is elárulta, hogy szó sincs viszonyról, mindössze egy kósza pillanat volt az egész.


Ha igaz a hír, akkor Robert-nek duplán kínos a dolog, hiszen a napokban épp arról nyilatkozott, hogy nem érti, ha valaki hűtlen a szerelméhez. "Soha nem fogom megérteni, hogy az emberek miért csalják meg egymást. Szüleim egészen fiatalon ismerkedtek meg, és azóta is boldogok. Én olyan környezetben nőttem fel, ahol az természetes, hogy egész életedben egy emberrel vagy."

Egy másik ismerős szerint kamu a megcsalás, mert ők egymásnak lettek teremtve. "Egymás mellett tudnak csak önmaguk lenni. Teljesen megbíznak egymásban." - mondta.

A múlt héten egyébként az esküvő pletykája is felröppent. "Már a saját szüleink sem tudják, mi van velünk. Anyukám hívott fel, hogy ez most tényleg igaz? Összeházasodtunk?" - mesélte Robert.
UPDATE 19:54:

Kristen nemrég egy közleményt adott ki az esett kapcsolatban, amiből kiderül, hogy a nyilvánosságra hozott képek valódiak, és az történik rajtuk, aminek látszik, viszont szó sincs viszonyról. "Mélységesen sajnálom, hogy fájdalmat és kellemetlenséget okoztam mindazoknak, akik közel állnak hozzám. Ez a pillanatnyi flört veszélyeztette a legfontosabb dolgot az életemben. Majdnem elveszítettem azt a személyt, akit a legjobban szeretek és tisztelek, Rob-ot. Szeretem őt, szeretem, nagyon sajnálom."

UPDATE 20:36:

Rupert nyilatkozata: "Össze vagyok zavarodva, nagyon fáj, hogy ezt műveltem a családommal. Gyönyörű feleségem, és csodás gyerekeim vannak. Teljes szívemből szeretem őket. Imádkozom, hogy együtt át tudjuk vészelni ezt a dolgot."
avatar
bigyo92
-
2012.07.24. 20:59
KStew a legjobban ke...
2192
a parfümre én is kivi leszek :)
avatar
miley16
-
2012.07.21. 22:54
KStew a legjobban ke...
2191
haha :) a Jóbarátok már kicsit megkopott :)
avatar
fulopzse
-
2012.07.21. 07:42
KStew a legjobban ke...
2190
Jennifer Aniston jól lemaradt .. amióta új pasija van nincs ideje forgatni :)))
avatar
Monika90
-
2012.07.19. 20:05
KStew a legjobban ke...
2189
Fannika13: én úgy olvastam hogy ősszel, de pontos dátumot nem tudok...
avatar
notimpressed
-
2012.07.16. 00:02
KStew legdurvább pil...
2188
Kristenfan: jah bizti tetszett neki Bella szerepe, mert kb olyan ügyetlen mint ő maga.
avatar
sophie
-
2012.07.14. 02:37
KStew legdurvább pil...
2187
bafta beszéd juhjj elég kínos XD látszik a többi staron hogy csak néznek ki a fejükből h Mivaaan??:DD
avatar
Kristenfan
-
2012.07.11. 19:20
KStew legdurvább pil...
2186
"akkor viszont kérdéses, hogy minek vállalt el egy olyan szerepet amit bárki el tud játszani."

Talán mert tetszett neki a szerep? Vagy mert el akarta indítani a karrierjét? Vagy... ezer ok van rá!
avatar
hottie
-
2012.07.09. 23:25
KStew a legjobban ke...
2185
ez hülyeség hogy várja a twilight végét! sztem ha stephenie mondaná h továbbírja biztos ő is elvállalná :)
avatar
Fannika13
-
2012.07.09. 22:12
KStew a legjobban ke...
2184
nem tudjátok mikor lehet kapni a Kristenes Balanciaga parfümöt?
avatar
Canga
-
2012.07.06. 20:44
KStew a legjobban ke...
2183
meg szinte mindenki Bellával azonosítja pedig volt pár filmje, de látható itt is sokan ezekről nem is tudnak..
avatar
szelina
-
2012.07.04. 13:05
KStew a legjobban ke...
2182
Adri: majd megkapod érte a magadét! :P
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.