eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


A kĂśzelmĂşltban rengeteg kĂŠrdĂŠssel, kĂŠrĂŠssel, Ăśtlettel fordultatok hozzĂĄm, de sok kĂśrĂźl kĂŠrdőjelek forogtak szĂĄmomra is. Most elkĂŠszĂźlt a vĂĄrva vĂĄrt interjĂş Hennel ÁdĂĄmmal, amelyből vĂĄlaszt kaphattok a megvĂĄlaszolatlan kĂŠrdĂŠsekre. MagĂĄnĂŠlet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jĂśvője ĂŠs mĂŠg sok mĂĄs ĂŠrdekes tĂŠmĂĄban kifaggattam a főszerkesztőnket. A belvĂĄrosban, kellemes hangulatban telt el az interjĂş, remĂŠljĂźk, ugyanolyan vidĂĄman olvassĂĄtok, amilyen ĂśrĂśmmel kĂŠszĂ­tettĂźk Nektek! De nem is fecserĂŠszek tovĂĄbb, jĂśjjĂśn, aminek jĂśnnie kell...

Sok kĂŠrdĂŠs ĂŠrkezett divattal ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠssel kapcsolatban. Az olvasĂłk arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mi alapjĂĄn ĂśltĂśzkĂśdsz, ĂŠs mik azok a mĂĄrkĂĄk amiket favorizĂĄlsz?

NĂŠzd, engem mindig is nagyon ĂŠrdekelt a divat, ebből kifolyĂłlag nem ragadtam le egyetlen ĂśltĂśzkĂśdĂŠsi stĂ­lusnĂĄl sem, azt tĂşl unalmasnak talĂĄlnĂĄm. Mindig alkalomhoz illően prĂłbĂĄlok ĂśltĂśzni, vagy ahogy ĂŠppen kedvem van. Az ember bĂĄrmennyire is szereti a jĂł ĂśltĂśnyĂśket ĂŠs a lakkcipőt, van amikor egy gallĂŠros pĂłlĂł ĂŠs egy farmer a megoldĂĄs. Egy a lĂŠnyeg: bĂĄrmilyen stĂ­lusban is ĂśltĂśzkĂśdsz, az minősĂŠgi legyen!

EgyĂŠbkĂŠnt ĂŠrdekes, hogy nekem abszolĂşt kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnĂĄm pĂŠldĂĄul a Dolce&GabbanĂĄt, ami talĂĄn az első helyen ĂĄll, de nagyon sok mĂĄrka van mĂŠg, amit kedvelek ĂŠs amit bĂĄtran tudok ajĂĄnlani az embereknek. Ilyen pĂŠldĂĄul a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizĂĄjnban ĂŠs minősĂŠgben egyarĂĄnt, vagy ott van pĂŠldĂĄul a hazĂĄnkban mĂŠg nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig mĂŠg folytathatnĂĄm...

Fotók: Kiss Péter Attila
Fotók: Kiss Péter Attila

Az egyik tĂŠvĂŠs interjĂşban emlĂ­tettĂŠl egy vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amiről most beszĂŠlĂźnk. SegĂ­teni az embereket, hogy megtalĂĄljĂĄk a megfelelő termĂŠkeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnĂŠnek jĂłl ĂśltĂśzni ĂŠs meg is engedhetik maguknak a minősĂŠget, csak az Ă­zlĂŠsĂźk mĂŠg nem annyira kifinomult ĂŠs nincsenek tisztĂĄban a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ĂŠr, ahol szezonrĂłl-szezonra megtalĂĄljĂĄk a – szerintem – legjobb ĂŠs legminősĂŠgibb ruhĂĄkat. RĂĄadĂĄsul a “menő cuccok” jellemzĂŠseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakĂłt, inget, cipőt mivel ĂŠs hogyan ĂŠrdemes viselni.

A termĂŠkek mind olyan webĂĄruhĂĄzakbĂłl szĂĄrmaznak, amik szĂĄllĂ­tanak hazĂĄnkba is, Ă­gy ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pĂĄr perc alatt meg is rendelheti magĂĄnak, feltĂŠve ha mĂŠg maradt az ő mĂŠretĂŠben... Fontos tudni, hogy csak olyan boltbĂłl szemlĂŠzek, akiknĂŠl mĂĄr nem egyszer vĂĄsĂĄroltam, Ă­gy garancia van arra hogy a szĂĄllĂ­tĂĄs ĂŠs minden egyĂŠb rendben lesz.

Ha jĂłl tudom elindul mĂŠg egy Ăşj rovat, mesĂŠlnĂŠl erről is egy kicsit?

A meglepetĂŠs nem mĂĄs, mint a SztĂĄrok menő cuccai elnevezĂŠsű aloldalunk! Ennek az alapĂśtletĂŠt a VĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł adta, Ă­gy azt a rendszert kicsit tovĂĄbbfejlesztettĂźk ĂŠs ĂĄtalakĂ­tottuk. Ebbe a rovatba kerĂźlnek fel a legismertebb szĂ­nĂŠszek, zenĂŠszek, sportolĂłk, akik megjelenĂŠsĂźkkel ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠsĂźkkel nagy hatĂĄst gyakorolnak a vilĂĄgra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhĂĄkat vesznek fel egy-egy esemĂŠnyre, de azt is, hogy a hĂŠtkĂśznapokban miben mutatkoznak. Megmondom őszintĂŠn, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig mĂŠg egy kĂźlĂśnĂĄllĂł blogunk is indul majd, de erről mĂŠg nem beszĂŠlhetek...

Újdonságaink között szerepel
a Sztárok menő cuccai rovat
Újdonságaink között szerepel a Sztárok menő cuccai rovat

FelmerĂźlt kĂŠrdĂŠskĂŠnt, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy mĂĄs komolyabb tĂŠmĂĄk irĂĄnyĂĄba, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi tĂŠmĂĄi?

MĂĄr a Trendmagazin indulĂĄsakor mondtam, hogy nĂĄlunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de kĂśzĂŠleti kĂŠrdĂŠsekkel ĂŠs tĂĄrsadalmi problĂŠmĂĄkkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a fő vonal tovĂĄbbra is az ĂŠletstĂ­lus ĂŠs a divat lesz.

Most jĂśjjenek a hĂşzĂłsabb kĂŠrdĂŠsek! A lĂĄnyok tĂśbb kĂŠrdĂŠst is Ă­rtak az ĂŠletviteleddel kapcsolatban, arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt ĂŠs mit csinĂĄlsz a szabadidődben?

Az a helyzet, hogy valamiĂŠrt kialakult rĂłlam egy kĂŠp, ami nem feltĂŠtlenĂźl tĂźkrĂśzi a valĂłsĂĄgot. Hennel ÁdĂĄm elfoglalt ember, aki egyik tĂĄrgyalĂĄsrĂłl rohan a mĂĄsikra ĂŠs tulajdonkĂŠppen ebből ĂĄll az ĂŠlete. Nos, nem egĂŠszen ez a helyzet! Az tĂŠny, hogy sok a dolgom, de arra mindig is Ăźgyeltem az ĂŠletem sorĂĄn, hogy ezek a kĂśtelezettsĂŠgek ne uralkodjanak rajtam. NĂŠzd, szeretek egyedĂźl lenni, elvonulni a vilĂĄg elől, mert ilyenkor az embert nem befolyĂĄsolja a kĂźlvilĂĄg, nincsenek zavarĂł tĂŠnyezők. Ilyen kĂśrĂźlmĂŠnyek kĂśzĂśtt lehet tervezgetni a jĂśvőt, kitalĂĄlni ĂŠs megvalĂłsĂ­tani Ăşj dolgokat, olvasni a BibliĂĄt, imĂĄdkozni ĂŠs hasonlĂł szellemi tevĂŠkenysĂŠgeket vĂŠgezni. AztĂĄn persze mindig tĂśrtĂŠnik valami ĂŠs az ember kizĂśkken ebből az ĂĄllapotbĂłl, de addigra mĂĄr kĂŠszen van fejben minden ĂŠs indulhat a munka!

Nekem egyĂŠbkĂŠnt az a szerencsĂŠm hogy a munkĂĄt egyĂĄltalĂĄn nem ĂŠrzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyĂŠb tevĂŠkenysĂŠgeimet, bĂĄr hozzĂĄteszem ilyen gazdasĂĄgi kĂśrnyezetben tőzsdei befektetĂŠsekkel foglalkozni nem tĂşlsĂĄgosan egyszerű tĂśrtĂŠnet... Ha mĂŠgis kikapcsolĂłdĂĄsra vĂĄgyom akkor mostansĂĄg főzni tanulok, most ĂŠppen steaket. Vagy ĂŠppen elmegyek barĂĄtokkal egy jĂł ĂŠtterembe ĂŠs vacsorĂĄzunk, beszĂŠlgetĂźnk. Itt is ahol most ĂźlĂźnk csend van ĂŠs nyugalom, lĂĄtom a DunĂĄt, a Budai VĂĄrat, a nap is sĂźt ĂŠs mĂŠg Fiji Water is kaphatĂł. Mi kell mĂŠg?


HĂĄla Kristen Stewart szĂźletĂŠsnapi kĂśszĂśntĂŠsĂŠnek, a tĂŠmĂĄval kapcsolatos kĂŠrdĂŠsek elĂĄrasztottak minket. MiĂŠrt pont ő a kedvenced, mi fogott meg benne ĂŠs miĂŠrt pont őt vĂĄlasztottuk erre a szĂźlinapi projektre?

Ki mĂĄst vĂĄlasztottunk volna? MĂŠg szĂŠp hogy Kristen Stewart lett a befutĂł! Kristen a kedvenc szĂ­nĂŠszem, ezt talĂĄn mĂĄr sokan tudjĂĄk. Nem is volt kĂŠrdĂŠs, hogy Stew-t meglepjĂźk egy ilyen ajĂĄndĂŠkkal. HazĂĄnkban mĂŠg egyszer sem fordult elő, hogy egy magazin szervezĂŠsĂŠben a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgek elkĂźldhettĂŠk jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgaikat a kedvencĂźknek. Nos, mi ezt megszerveztĂźk. A TM fennĂĄllĂĄsa Ăłta a legszebb időszak ehhez kĂśthető, ĂłrĂĄnkĂŠnt jĂśttek hozzĂĄnk a levelek ĂŠs jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgok, ĂśsszessĂŠgĂŠben tĂśbb ezer Ăźzenetet kellett szortĂ­rozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, szemĂŠlyesen felĂźgyeltem az Ăźzenetek tervezĂŠsĂŠt, fordĂ­tĂĄsĂĄt, tĂĄrgyaltam a dobozgyĂĄrtĂł cĂŠggel, akik a rendelĂŠsre gyĂĄrtott ajĂĄndĂŠkdobozt kĂŠszĂ­tettĂŠk, egyeztettem a futĂĄrszolgĂĄlattal akik tőlem egĂŠszen Kristen los angelesi produkciĂłs irodĂĄjĂĄnak ajtajĂĄig szĂĄllĂ­tottĂĄk a kĂźldemĂŠnyt. A visszaigazolĂĄsok pedig olyannyira biztatĂłak, hogy jĂśvőre is rendezĂźnk egy hasonlĂł, de mĂŠg nagyobb mĂŠretű projektet.

Kristen Stewart mĂĄra a Trendmagazin egyik zĂĄszlĂłshajĂłjĂĄvĂĄ vĂĄlt, a hazai rajongĂłk pontosan tudjĂĄk: mi a barĂĄtaik vagyunk. Nagyon sokat kĂśszĂśnhetĂźnk nekik, ĂŠppen ezĂŠrt a jĂśvőben is szĂĄmĂ­tani lehet Ăşjabb Stew-fĂŠle tartalmakra, az ősszel pedig egy Ăşjabb bejelentĂŠst teszek!


Nagyon sok kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a PcWeb lapcsalĂĄddal kapcsolatosan is, vannak akiket az ĂŠrdekel, hogy mennyiben műkĂśdik hasonlĂł mĂłdon a Trendmagazin mint annak idejĂŠn ezek a lapok?

Ma mĂĄr alapvetően mĂĄs a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtĂźnk első jĂĄtĂŠkmagazinunknak, mĂŠg teljesen zĂśldfĂźlűek voltunk. Viszont nagy lelkesedĂŠssel indultunk neki ĂŠs emiatt rĂśvid időn belĂźl viszonylag szĂŠp sikereket ĂŠrtĂźnk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem mĂşlt el Ăşgy hĂłnap, hogy valaki ne kĂśtĂśtt volna belĂŠnk. Ezzel egy időben a PcWeb keretein belĂźl elindĂ­tottuk a lapszerkesztők, oldaltulajdonosok segĂ­tĂŠsĂŠt cĂŠlzĂł programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igĂŠny, hiszen sok tehetsĂŠges fiatal mindenfĂŠle kapcsolatok ĂŠs tőke nĂŠlkĂźl vĂĄgott bele első projektjĂŠbe, ezĂŠrt kellett nekik a tĂĄmogatĂĄs. Ebből a kezdemĂŠnyezĂŠsből egy ĂŠv mĂşlva mĂĄr egy tĂśbb mint 10 lapot magĂĄba foglalĂł csoport jĂśtt lĂŠtre, ĂŠlĂŠn a GamePresszel ĂŠs a CoD2 Online-nal, de egyĂźttműkĂśdĂŠsben voltunk a GameHunter fordĂ­tĂłcsapattal is, majd kĂŠsőbb sajĂĄt műhelyt nyitottunk PC Games Huns nĂŠven.

Ahogy erősĂśdtĂźnk, Ăşgy figyeltem fel rĂĄ, hogy ritkulnak a tĂĄmadĂĄsok. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan ĂŠs meglehetősen hatĂĄrozottan vissza is vertĂźk - be kell valljam nem mindig a legtĂśkĂŠletesebb mĂłdon - de vĂŠgĂźl elĂŠrtĂźk hogy bĂŠkĂŠn hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lĂĄssĂĄk, a kiadĂłkkal is jĂłban vagyunk, ĂŠs mĂŠg a klĂĄnosok, hardcore gamerek kĂśzĂśssĂŠgei is mellettĂźnk ĂĄllnak - akik kĂśzĂśtt volt nĂŠhĂĄny kemĂŠny fickĂł - tovĂĄbbĂĄ akkoriban kĂśtĂśttĂźnk megĂĄllapodĂĄst a nĂŠhai FixTV Game Over műsorĂĄval is, ami etalonnak szĂĄmĂ­tott a tĂŠmĂĄban.

A PcWeb megszűnĂŠse Ăłta ilyen problĂŠmĂĄkkal nem talĂĄlkozunk, mert Ăşgy gondolom hogy a mi gyĂśkereink ĂŠs cĂŠljaink sokkal erősebbek mint mĂĄs hasonlĂł szervezetekĂŠ. ÉrdekessĂŠg, hogy a legjelentősebb kritikusaimmal - akik mĂŠg a Trendmagazin indulĂĄsakor is nyilvĂĄnosan kritizĂĄltak – mĂĄra emberi, vagy helyenkĂŠnt kifejezetten jĂł lett a viszony. Ez talĂĄn a keresztĂŠny hĂĄtteremnek kĂśszĂśnhető, ĂŠn mindig kĂŠsz vagyok a kompromisszumra ĂŠs a normĂĄlis hangnemre, mĂŠg azokkal is akikkel adott esetben ĂśsszetűzĂŠseink voltak. Így fordulhatott elő, hogy egyik-mĂĄsik Ăşriemberrel egy-egy vacsora kapcsĂĄn sikerĂźlt kibĂŠkĂźlni, aminek nagyon ĂśrĂźlĂśk.

A Trendmagazin pedig alapvetően mĂĄs berendezkedĂŠsű lap, mint az előbb emlĂ­tettek voltak. ÖrĂźlĂśk, hogy interjĂşt kĂŠszĂ­thettĂźnk HajdĂş PĂŠterrel vagy ĂŠppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmĂĄban mindenfelĂŠ hĂ­vnak minket, valamint mĂĄr a mĂŠdia mĂĄs terĂźletĂŠn is ĂŠpĂźlnek a kapcsolatok. IdĂŠn azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jĂśvőre pedig mĂĄr Ăşj terveim vannak. TĂśbb olyan projekt is van a fejemben, amivel ĂĄtlĂŠpjĂźk az orszĂĄghatĂĄrokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink ĂŠs partnereink ĂśrĂśmmel ĂŠs boldogan tudnak komoly sikereket elĂŠrni az ĂŠletben. A java mĂŠg csak most kezdődik!

Új rovataink:
- Menő cuccok fĂŠrfiaknak - a vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł
- SztĂĄrok menő cuccai
- SzĂŠp hĂĄzak
- A 80-as ĂŠvek vilĂĄga

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Corall
-
2012.07.03. 22:03
KStew a legjobban ke...
2181
sly: ja.. de azér sztem hiányozni fog neki mégicsak 3 évig forgatták
avatar
sly
-
2012.07.01. 16:38
KStew a legjobban ke...
2180
nem azért de sztem Kristen is örülhet hogy végre vége a Twilightnak nem? :P
avatar
flashy2
-
2012.06.29. 16:52
KStew a legjobban ke...
2179
Adrihanna: erre kivi leszek :)) de sajnos aki utálja úgyis leszólja meglátod!
avatar
Adrihanna
-
2012.06.29. 13:46
KStew a legjobban ke...
2178
UGRÁS A WEBOLDALRA ..... még a végén normálisan fog kinézni és írhatok róla egy jó cikket =)
avatar
Angelina
-
2012.06.27. 20:06
KStew a legjobban ke...
2177
dmm:Robert Pattinsonról mi a véleményed?!
avatar
Roxygirl
-
2012.06.26. 16:15
KStew a legjobban ke...
2176
nem igaz h mindig a twilight a téma.. jajj..

UGRÁS A WEBOLDALRA olvassátok már el ezt a cikket h mennyi jó filmben játszott mielőtt ilyen könnyen 1 mondattal leírjátok hogy tök tehetségtelen!!
avatar
salvador
-
2012.06.24. 21:32
KStew a legjobban ke...
2175
Én mindig meglepődök hogy ez a lány milyen indulatokat vált ki egyesekből. :S
avatar
Nora16
-
2012.06.24. 18:29
KStew a legjobban ke...
2174
Regi18: Ezt már korábban leírtam de szerintem az Alkonyatot azért támadják annyian mert Rob játszik benne.. És a lányok egy része szerelmes belé és emiatt utálják Kristent. Ha más játszotta volna akkor rá fújnának.
avatar
selena
-
2012.06.23. 19:10
KStew a legjobban ke...
2173
a Twilightban se volt röhejes.. csak ott adott volt egy olyan szerep.. ennyi! ebből még nem kell levonni következtetést, egyetértek Regivel.
avatar
Regi18
-
2012.06.22. 22:54
KStew a legjobban ke...
2172
Helló dmm!

Pont ezaz hogy nem az Alkonyatra kell mindig hivatkozni. Ez kb. olyan mintha egy akármilyen színészt (aki pl szerinted is jó) úgy bélyegeznénk meg hogy az egyik filmjét ami támadható kiválasztjuk és tökmind1 miket forgatott azóta, vagy mennyit fejlődött, mindig azt hozzuk fel! Ez nem ok!!

Az Alkonyat színészileg (főleg az 1) elég szar.. de ez kb senkit nem érdekelt mert a könyv rajongói így is szerették. Akkor meg mi a gond!

Azóta Kristen csomó filmben játszott már, amikről ailg esik szó a neten, pedig ezerszer jobbak mint az Alkonyat.

Gondolom ezekből egyet se láttál... :(
avatar
zsu
-
2012.06.22. 22:48
KStew a legjobban ke...
2171
hú ezek egytől egyig nagy összegek! de azért lehetett rá számítani hogy az Alkonyat miatt ilyen lesz a lista, ettől nem kéne kiborulni :) gondolom a pasiknál meg Rob lesz az első!
avatar
dmm
-
2012.06.22. 22:42
KStew a legjobban ke...
2170
@sweetie láttam az összes Alkonyat filmet, az elég lesz? Vagy más filmekben jó, csak ezekben röhejes amit művel?

@Kristen17 nem szükséges alátámasztani. Nem arról van szó, hogy rossz színész, hanem hogy egyáltalán nem színész, mert nincs játéka, csak áll és néz ki a fejéből. Aki ezzel vitatkozik, az nincs tisztában a színjátszás fogalmával, vagy nem látott még jó filmet / színészi játékot.

@mesme hagyd el, már így is letett az asztalra olyat a kiscsaj, amire nem képes csak úgy akárki, memét csinált magából. Pattinson gyerek szintén...tehát csak tudnak valamit :)

@flashy2 milyen szerep? Az szerep, hogy állsz, nézel bambán, borúsan, és néha beharapod az ajkad? Esetleg meredsz a messzeségbe...Ha tényleg ezt kellett tennie a forgatókönyv alapján, akkor valóban jól játszotta el, akkor viszont kérdéses, hogy minek vállalt el egy olyan szerepet amit bárki el tud játszani.


Na, de tudjátok mit? Rajongjatok csak érte ezerrel, én meg befejezem a trollkodást, bár csak az őszinte véleményemet írtam le, amivel történetesen emberek milliói értenek egyet. Szép estét!
avatar
flashy2
-
2012.06.22. 17:15
KStew a legjobban ke...
2169
jajjj mesme! ezt már 50x megbeszéltük.. nem véletlen választották Kristent a Bella szerepére és ha tetszik ha nem jól játszotta el.. de te neked bármit mondhatnánk úgyis megcáfolnád mert nagyon nem szereted (nem tudom miért) :(((
avatar
mesme
-
2012.06.21. 20:50
KStew a legjobban ke...
2168
Még mielőtt azzal jönnétek, hogy ezt Kristen tehetségére való igazolásnak használjátok, leszögezném, hogy ennek semmi köze ahhoz hogy Kristen mennyire tehetséges! Ez a Twilightnak köszönhető még mindig... Ha más játszotta volna el, akkor ő lenne most a toplistán és Kristenről valószínűleg se mi se Ádám és más nagy kedvelői se hallottak volna az életben.

Arra lennék kíváncsi hogy nem most, mondjuk 5 év múlva hol lesz Kristen? Sehol! Még egy ilyen szerencséje nem lesz mint volt és mivel egyáltalán nincs tehetsége ehhez a pályához, ezért úgy ki fog kopni mint a huzat.

Majd meglátjátok!
avatar
Kristen17
-
2012.06.21. 19:31
KStew a legjobban ke...
2167
dmm: Meddig fogtok még ezzel jönni? Semmivel se tudjátok ezt alátámasztani, de minden Kristen cikknél megjelentek és ezt írkáljátok!
avatar
sweetie
-
2012.06.21. 18:32
KStew a legjobban ke...
2166
dmm: nézd meg pár filmjét és rájössz hogy igenis tud színészkedni.
avatar
Marcipan
-
2012.06.21. 18:31
KStew a legjobban ke...
2165
Megérdemelte! :)
avatar
Tompi
-
2012.06.21. 18:03
KStew a legjobban ke...
2164
Szép összegek!
avatar
anntwilight
-
2012.06.21. 14:15
KStew a legjobban ke...
2163
óóó örülök :) remélem jövőre is ő lesz a lista tetején!
avatar
dmm
-
2012.06.21. 10:54
KStew a legjobban ke...
2162
Színészi képességei miatt? Nem tűnt fel, hogy lenne neki olyan...
avatar
bigyo92
-
2012.06.20. 07:35
A cukorbeteg kislány...
2161
littlebunny: én is tervezem megnézni!
avatar
littlebunny
-
2012.06.18. 22:15
A cukorbeteg kislány...
2160
Tegnap osztálytársammal megnéztük a Mallory szerint a világ-ot. Az eleje elég durván indult a stripe bárban, féltem hogy az egész ilyen éjszakai dorbézálóhelyeken fog játszódni, de nem.

Hihetetlen hogy milyen jól játszotta Kristen a lezüllött, önértékelési gondokkal küzdő, káromkodó lányt. A befejezés lehetett volna érdekesebb, de nekem így is maradandót adott a film!

10/10
avatar
regi17
-
2012.06.16. 21:17
KStew legdurvább pil...
2159
Yoko: ezek mind beállított képek :)
avatar
Yoko
-
2012.06.15. 20:05
KStew legdurvább pil...
2158
szép képek, csak egyik vanity faires se Kristen stílusa :) kb az jön le a képekről hogy 'mikor lesz már vége'
avatar
Kristenfan
-
2012.06.13. 20:18
KStew legdurvább pil...
2157
hottie: Ha megtalálom a scanneket akkor belinkelem!
avatar
petra19
-
2012.06.12. 17:15
KStew legdurvább pil...
2156
én ezekről a képekről meg se ismerném Krist :)
avatar
Kristen17
-
2012.06.10. 22:20
KStew legdurvább pil...
2155
avatar
hottie
-
2012.06.09. 21:53
KStew legdurvább pil...
2154
a telejes interjút hol tudom olvasni?
avatar
regi17
-
2012.06.08. 20:02
KStew legdurvább pil...
2153
Nagyon jó lett a címlap!
avatar
Florahh
-
2012.06.07. 21:07
KStew legdurvább pil...
2152
Szerintem ehhez jól áll hozzá! Minek kéne úgy viselkednie vagy öltözködnie ahogy elvárják? Ő is szabad ember.
avatar
lottix
-
2012.06.05. 23:39
KStew legdurvább pil...
2151
avatar
lottix
-
2012.06.05. 23:38
KStew legdurvább pil...
2150
"Rengeteg támadás ér, amiért nem nézek ki tökéletesen minden képen. Elég sok szart kapok a nyakamba. De nem zavar. Büszke vagyok rá. Ha minden képen tökéletes lennék, a velem egy szobában lévők, vagy a vörös szőnyegen állók azt gondolnák: Micsoda színésznő! Milyen képmutató! Ez annyira idegesítene, hogy inkább szarul nézek ki a képek felén, és nem foglalkozom vele. Ami igazán számít, hogy az emberek azt gondolják: Laza volt. Jól érezte magát. Őszinte volt" - mondta Kristen a Vanity Fair újságírójának.
avatar
Csili
-
2012.06.05. 20:23
KStew legdurvább pil...
2149
néhol Kristen magyar hangja elég rossz lett de én örülök ha kihozzák szinkronnal :)
avatar
flashy2
-
2012.06.04. 11:09
KStew legdurvább pil...
2148
petra19: az igaz de ez azt is jelenti h nem tud olyan népszerűvé válni az a film.. v csak később, mint amelyik rögtön mozikban is nézhető magyarul
avatar
petra19
-
2012.06.02. 15:41
KStew legdurvább pil...
2147
panna: az nem baj még, mert a szinkron nem tudják olyan jól megcsinálni, mint az eredetit :)
avatar
panna
-
2012.06.01. 21:36
KStew legdurvább pil...
2146
Kristen17: ha boltban nem is kapható itthon akkor miért lenne nagy baj belőle? :) Sajna nem minden filmje lett leszinkronozva.
avatar
Bellagirl
-
2012.05.31. 14:05
KStew legdurvább pil...
2145
mesme: Ez nem a rendezvényen volt hanem a repülőtéren! Fél napot utazott és egyből fotósok várták.. sztem érthető ha kiakadt.
avatar
alawa
-
2012.05.29. 21:31
KStew legdurvább pil...
2144
lolly17: ennyire? uha :))

mesme: hát nemtom te mennyire bírnád ha folyton a képedbe vakoznának mindenütt :S
avatar
salvador
-
2012.05.28. 22:20
KStew legdurvább pil...
2143
Adrihanna: Köszi a választ, így már érthető!
avatar
lolly17
-
2012.05.27. 22:40
A cukorbeteg kislány...
2142
:SSS a Hírnök naggyon para film.. tegnap láttuk.. kajak nem tudtam aludni :S de jól játszott benne Kristen :)
avatar
mesme
-
2012.05.26. 20:58
A cukorbeteg kislány...
2141
Kristen még mindig ennyire gyűlöli a fotósokat? Ezt nem értem... Cannes-ba megy egy rendezvényre és ott is zokon veszi, ha fotózzák? Érdekes lány...
avatar
Kristen17
-
2012.05.25. 00:28
A cukorbeteg kislány...
2140
ja és még annyit a sárgazsebkendőhöz, hogy feliratos!
avatar
Kristen17
-
2012.05.25. 00:28
A cukorbeteg kislány...
2139
ihatekristen nem tudnál leállni? ha ennyire gyűlölöd Kristent akkor minek írsz?

tiffany: nem hinném hogy boltban meg tudod venni, de neten megtalálható, de nem akarom leírni hogy hol mert még kizárnak :)
avatar
Kitti
-
2012.05.24. 18:31
A cukorbeteg kislány...
2138
inkább az őt zaklató paparazziknak nem?
avatar
ihatekristen
-
2012.05.23. 22:01
A cukorbeteg kislány...
2137
Kristen megerkezett a cannesi fimfesztre... azonnal uzent a fanoknak!

avatar
anntwilight
-
2012.05.23. 05:03
A cukorbeteg kislány...
2136
tiffany: mivel nem jelent meg itthon ezért max netről tudod letölteni
avatar
tiffany
-
2012.05.22. 23:35
A cukorbeteg kislány...
2135
Sárga zsebkendő című filmet hol tudnám megszerezni?

köszike
avatar
regi17
-
2012.05.20. 19:03
KStew legdurvább pil...
2134
nem szép az a ruha :S nem áll jól neki..
avatar
Sarah22
-
2012.05.18. 18:34
KStew legdurvább pil...
2133
Ez a ruha tényleg nem volt jó választás, de ez a stylist bűne!
avatar
Kristen17
-
2012.05.17. 22:59
KStew legdurvább pil...
2132
szundi; mesme! Azért volt tornacipőben mert az egyik forgatáson balesetet szenvedett és magassarkúban alig bír járni most!!!!!!!!! :@
avatar
flashy2
-
2012.05.17. 16:14
KStew legdurvább pil...
2131
háát ez a fekete ruha télleg nem túl jó.. :S
avatar
hottie
-
2012.05.16. 22:06
5 év, 5 esemény, 5 k...
2130
nem unjátok még hogy mindig Kristent szapuljátok mesme meg szundi? kurvára idegesítő!! arra nem gondoltatok h esetleg ezt kötelező volt felvenie a hófehérke miatt?
avatar
mesme
-
2012.05.15. 23:22
5 év, 5 esemény, 5 k...
2129
szundi: Mit szólnék? Egyre pocsékabban néz ki, szörnyű rosszul áll rajta ez a ruha.
avatar
szundi
-
2012.05.15. 22:12
5 év, 5 esemény, 5 k...
2128
na ehhez mit szóltok?

Bors Online

2012. május 15., kedd - Zsófia, Szonja
Címlap
Kristen Stewart óriási divatbakit követett el
2012.05.15. 16:45 | Bors | 1 hozzászólás
celeb divatbaki Kristen Stewart premier
Az Alkonyat sorozat főszereplőnője, legújabb filmjének premierjén nemcsak rettenetes ruhában jelent meg, de ráadásul a dresszhez tornacipőt vett föl.


Kristen Stewart a Hófehérke világpremierjén döbbentette meg az újságírókat azzal, hogy estélyi ruhájához egy kopott Nike cipőt húzott - írta meg a Daily Mail. A színésznő persze felkészülten érkezett az eseményre, hozott magával váltócipőt és egy bokorban cserélte le a tormacipőt a magasarkúra.
Fotó: Online

Ám aznap nem ez volt Stewart egyetlen támadása a divat ellen. Ugyanis a sötét hangvételű mese bemutatójához egy gótikus ruhát választott, ami hatalmas tévedésnek bizonyult. A fekete csipkéből készült estélyit mintha először szétmarcangolták majd - cérna segítségével - gyenge öltésekkel összevarrták volna a darabokat. Az egyszerre csicsás és igénytelen ruha alig takart valamit a színésznő testéből, amit azonban mutatott az nem volt túl előnyös.sztem nagyon gázzz
avatar
Zsofi
-
2012.05.14. 19:22
KStew legdurvább pil...
2127
A gyilkos kombináció: paparazzik + őrült rajongók

:) ez tényleg igaz..
avatar
monti
-
2012.05.13. 17:23
Új filmet vállalt el...
2126
jó lesz :)
avatar
Barbie
-
2012.05.10. 19:53
Új filmet vállalt el...
2125
A Twilight után ez kicsit más hangvételű lesz, de várom :)
avatar
Florahh
-
2012.05.08. 19:00
KStew legdurvább pil...
2124
notimpressed: :))))))))) haha
avatar
Zelda
-
2012.05.07. 16:17
KStew legdurvább pil...
2123
Szerintem Kristennek is volt olyan pillanata amikor ezt gondolta :)
avatar
notimpressed
-
2012.05.06. 00:15
KStew legdurvább pil...
2122
Ha velem ilyen dolgok történtek volna kamera előtt már ki se mernék lépni az utcára.


. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ... . /
. . . . . . `~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....,__
,,_. . . . . }.>-._. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,__. . . `,. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .`=~-,,.,. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. . . . . ._,-%. . . ..`
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.