eddig 2481 hozzászólás érkezett
Stewmagazin


A kĂśzelmĂşltban rengeteg kĂŠrdĂŠssel, kĂŠrĂŠssel, Ăśtlettel fordultatok hozzĂĄm, de sok kĂśrĂźl kĂŠrdőjelek forogtak szĂĄmomra is. Most elkĂŠszĂźlt a vĂĄrva vĂĄrt interjĂş Hennel ÁdĂĄmmal, amelyből vĂĄlaszt kaphattok a megvĂĄlaszolatlan kĂŠrdĂŠsekre. MagĂĄnĂŠlet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jĂśvője ĂŠs mĂŠg sok mĂĄs ĂŠrdekes tĂŠmĂĄban kifaggattam a főszerkesztőnket. A belvĂĄrosban, kellemes hangulatban telt el az interjĂş, remĂŠljĂźk, ugyanolyan vidĂĄman olvassĂĄtok, amilyen ĂśrĂśmmel kĂŠszĂ­tettĂźk Nektek! De nem is fecserĂŠszek tovĂĄbb, jĂśjjĂśn, aminek jĂśnnie kell...

Sok kĂŠrdĂŠs ĂŠrkezett divattal ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠssel kapcsolatban. Az olvasĂłk arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mi alapjĂĄn ĂśltĂśzkĂśdsz, ĂŠs mik azok a mĂĄrkĂĄk amiket favorizĂĄlsz?

NĂŠzd, engem mindig is nagyon ĂŠrdekelt a divat, ebből kifolyĂłlag nem ragadtam le egyetlen ĂśltĂśzkĂśdĂŠsi stĂ­lusnĂĄl sem, azt tĂşl unalmasnak talĂĄlnĂĄm. Mindig alkalomhoz illően prĂłbĂĄlok ĂśltĂśzni, vagy ahogy ĂŠppen kedvem van. Az ember bĂĄrmennyire is szereti a jĂł ĂśltĂśnyĂśket ĂŠs a lakkcipőt, van amikor egy gallĂŠros pĂłlĂł ĂŠs egy farmer a megoldĂĄs. Egy a lĂŠnyeg: bĂĄrmilyen stĂ­lusban is ĂśltĂśzkĂśdsz, az minősĂŠgi legyen!

EgyĂŠbkĂŠnt ĂŠrdekes, hogy nekem abszolĂşt kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnĂĄm pĂŠldĂĄul a Dolce&GabbanĂĄt, ami talĂĄn az első helyen ĂĄll, de nagyon sok mĂĄrka van mĂŠg, amit kedvelek ĂŠs amit bĂĄtran tudok ajĂĄnlani az embereknek. Ilyen pĂŠldĂĄul a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizĂĄjnban ĂŠs minősĂŠgben egyarĂĄnt, vagy ott van pĂŠldĂĄul a hazĂĄnkban mĂŠg nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig mĂŠg folytathatnĂĄm...

Fotók: Kiss Péter Attila
Fotók: Kiss Péter Attila

Az egyik tĂŠvĂŠs interjĂşban emlĂ­tettĂŠl egy vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amiről most beszĂŠlĂźnk. SegĂ­teni az embereket, hogy megtalĂĄljĂĄk a megfelelő termĂŠkeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnĂŠnek jĂłl ĂśltĂśzni ĂŠs meg is engedhetik maguknak a minősĂŠget, csak az Ă­zlĂŠsĂźk mĂŠg nem annyira kifinomult ĂŠs nincsenek tisztĂĄban a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ĂŠr, ahol szezonrĂłl-szezonra megtalĂĄljĂĄk a – szerintem – legjobb ĂŠs legminősĂŠgibb ruhĂĄkat. RĂĄadĂĄsul a “menő cuccok” jellemzĂŠseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakĂłt, inget, cipőt mivel ĂŠs hogyan ĂŠrdemes viselni.

A termĂŠkek mind olyan webĂĄruhĂĄzakbĂłl szĂĄrmaznak, amik szĂĄllĂ­tanak hazĂĄnkba is, Ă­gy ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pĂĄr perc alatt meg is rendelheti magĂĄnak, feltĂŠve ha mĂŠg maradt az ő mĂŠretĂŠben... Fontos tudni, hogy csak olyan boltbĂłl szemlĂŠzek, akiknĂŠl mĂĄr nem egyszer vĂĄsĂĄroltam, Ă­gy garancia van arra hogy a szĂĄllĂ­tĂĄs ĂŠs minden egyĂŠb rendben lesz.

Ha jĂłl tudom elindul mĂŠg egy Ăşj rovat, mesĂŠlnĂŠl erről is egy kicsit?

A meglepetĂŠs nem mĂĄs, mint a SztĂĄrok menő cuccai elnevezĂŠsű aloldalunk! Ennek az alapĂśtletĂŠt a VĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł adta, Ă­gy azt a rendszert kicsit tovĂĄbbfejlesztettĂźk ĂŠs ĂĄtalakĂ­tottuk. Ebbe a rovatba kerĂźlnek fel a legismertebb szĂ­nĂŠszek, zenĂŠszek, sportolĂłk, akik megjelenĂŠsĂźkkel ĂŠs ĂśltĂśzkĂśdĂŠsĂźkkel nagy hatĂĄst gyakorolnak a vilĂĄgra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhĂĄkat vesznek fel egy-egy esemĂŠnyre, de azt is, hogy a hĂŠtkĂśznapokban miben mutatkoznak. Megmondom őszintĂŠn, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig mĂŠg egy kĂźlĂśnĂĄllĂł blogunk is indul majd, de erről mĂŠg nem beszĂŠlhetek...

Újdonságaink között szerepel
a Sztárok menő cuccai rovat
Újdonságaink között szerepel a Sztárok menő cuccai rovat

FelmerĂźlt kĂŠrdĂŠskĂŠnt, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy mĂĄs komolyabb tĂŠmĂĄk irĂĄnyĂĄba, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi tĂŠmĂĄi?

MĂĄr a Trendmagazin indulĂĄsakor mondtam, hogy nĂĄlunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de kĂśzĂŠleti kĂŠrdĂŠsekkel ĂŠs tĂĄrsadalmi problĂŠmĂĄkkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a fő vonal tovĂĄbbra is az ĂŠletstĂ­lus ĂŠs a divat lesz.

Most jĂśjjenek a hĂşzĂłsabb kĂŠrdĂŠsek! A lĂĄnyok tĂśbb kĂŠrdĂŠst is Ă­rtak az ĂŠletviteleddel kapcsolatban, arra kĂ­vĂĄncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt ĂŠs mit csinĂĄlsz a szabadidődben?

Az a helyzet, hogy valamiĂŠrt kialakult rĂłlam egy kĂŠp, ami nem feltĂŠtlenĂźl tĂźkrĂśzi a valĂłsĂĄgot. Hennel ÁdĂĄm elfoglalt ember, aki egyik tĂĄrgyalĂĄsrĂłl rohan a mĂĄsikra ĂŠs tulajdonkĂŠppen ebből ĂĄll az ĂŠlete. Nos, nem egĂŠszen ez a helyzet! Az tĂŠny, hogy sok a dolgom, de arra mindig is Ăźgyeltem az ĂŠletem sorĂĄn, hogy ezek a kĂśtelezettsĂŠgek ne uralkodjanak rajtam. NĂŠzd, szeretek egyedĂźl lenni, elvonulni a vilĂĄg elől, mert ilyenkor az embert nem befolyĂĄsolja a kĂźlvilĂĄg, nincsenek zavarĂł tĂŠnyezők. Ilyen kĂśrĂźlmĂŠnyek kĂśzĂśtt lehet tervezgetni a jĂśvőt, kitalĂĄlni ĂŠs megvalĂłsĂ­tani Ăşj dolgokat, olvasni a BibliĂĄt, imĂĄdkozni ĂŠs hasonlĂł szellemi tevĂŠkenysĂŠgeket vĂŠgezni. AztĂĄn persze mindig tĂśrtĂŠnik valami ĂŠs az ember kizĂśkken ebből az ĂĄllapotbĂłl, de addigra mĂĄr kĂŠszen van fejben minden ĂŠs indulhat a munka!

Nekem egyĂŠbkĂŠnt az a szerencsĂŠm hogy a munkĂĄt egyĂĄltalĂĄn nem ĂŠrzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyĂŠb tevĂŠkenysĂŠgeimet, bĂĄr hozzĂĄteszem ilyen gazdasĂĄgi kĂśrnyezetben tőzsdei befektetĂŠsekkel foglalkozni nem tĂşlsĂĄgosan egyszerű tĂśrtĂŠnet... Ha mĂŠgis kikapcsolĂłdĂĄsra vĂĄgyom akkor mostansĂĄg főzni tanulok, most ĂŠppen steaket. Vagy ĂŠppen elmegyek barĂĄtokkal egy jĂł ĂŠtterembe ĂŠs vacsorĂĄzunk, beszĂŠlgetĂźnk. Itt is ahol most ĂźlĂźnk csend van ĂŠs nyugalom, lĂĄtom a DunĂĄt, a Budai VĂĄrat, a nap is sĂźt ĂŠs mĂŠg Fiji Water is kaphatĂł. Mi kell mĂŠg?


HĂĄla Kristen Stewart szĂźletĂŠsnapi kĂśszĂśntĂŠsĂŠnek, a tĂŠmĂĄval kapcsolatos kĂŠrdĂŠsek elĂĄrasztottak minket. MiĂŠrt pont ő a kedvenced, mi fogott meg benne ĂŠs miĂŠrt pont őt vĂĄlasztottuk erre a szĂźlinapi projektre?

Ki mĂĄst vĂĄlasztottunk volna? MĂŠg szĂŠp hogy Kristen Stewart lett a befutĂł! Kristen a kedvenc szĂ­nĂŠszem, ezt talĂĄn mĂĄr sokan tudjĂĄk. Nem is volt kĂŠrdĂŠs, hogy Stew-t meglepjĂźk egy ilyen ajĂĄndĂŠkkal. HazĂĄnkban mĂŠg egyszer sem fordult elő, hogy egy magazin szervezĂŠsĂŠben a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgek elkĂźldhettĂŠk jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgaikat a kedvencĂźknek. Nos, mi ezt megszerveztĂźk. A TM fennĂĄllĂĄsa Ăłta a legszebb időszak ehhez kĂśthető, ĂłrĂĄnkĂŠnt jĂśttek hozzĂĄnk a levelek ĂŠs jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgok, ĂśsszessĂŠgĂŠben tĂśbb ezer Ăźzenetet kellett szortĂ­rozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, szemĂŠlyesen felĂźgyeltem az Ăźzenetek tervezĂŠsĂŠt, fordĂ­tĂĄsĂĄt, tĂĄrgyaltam a dobozgyĂĄrtĂł cĂŠggel, akik a rendelĂŠsre gyĂĄrtott ajĂĄndĂŠkdobozt kĂŠszĂ­tettĂŠk, egyeztettem a futĂĄrszolgĂĄlattal akik tőlem egĂŠszen Kristen los angelesi produkciĂłs irodĂĄjĂĄnak ajtajĂĄig szĂĄllĂ­tottĂĄk a kĂźldemĂŠnyt. A visszaigazolĂĄsok pedig olyannyira biztatĂłak, hogy jĂśvőre is rendezĂźnk egy hasonlĂł, de mĂŠg nagyobb mĂŠretű projektet.

Kristen Stewart mĂĄra a Trendmagazin egyik zĂĄszlĂłshajĂłjĂĄvĂĄ vĂĄlt, a hazai rajongĂłk pontosan tudjĂĄk: mi a barĂĄtaik vagyunk. Nagyon sokat kĂśszĂśnhetĂźnk nekik, ĂŠppen ezĂŠrt a jĂśvőben is szĂĄmĂ­tani lehet Ăşjabb Stew-fĂŠle tartalmakra, az ősszel pedig egy Ăşjabb bejelentĂŠst teszek!


Nagyon sok kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a PcWeb lapcsalĂĄddal kapcsolatosan is, vannak akiket az ĂŠrdekel, hogy mennyiben műkĂśdik hasonlĂł mĂłdon a Trendmagazin mint annak idejĂŠn ezek a lapok?

Ma mĂĄr alapvetően mĂĄs a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtĂźnk első jĂĄtĂŠkmagazinunknak, mĂŠg teljesen zĂśldfĂźlűek voltunk. Viszont nagy lelkesedĂŠssel indultunk neki ĂŠs emiatt rĂśvid időn belĂźl viszonylag szĂŠp sikereket ĂŠrtĂźnk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem mĂşlt el Ăşgy hĂłnap, hogy valaki ne kĂśtĂśtt volna belĂŠnk. Ezzel egy időben a PcWeb keretein belĂźl elindĂ­tottuk a lapszerkesztők, oldaltulajdonosok segĂ­tĂŠsĂŠt cĂŠlzĂł programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igĂŠny, hiszen sok tehetsĂŠges fiatal mindenfĂŠle kapcsolatok ĂŠs tőke nĂŠlkĂźl vĂĄgott bele első projektjĂŠbe, ezĂŠrt kellett nekik a tĂĄmogatĂĄs. Ebből a kezdemĂŠnyezĂŠsből egy ĂŠv mĂşlva mĂĄr egy tĂśbb mint 10 lapot magĂĄba foglalĂł csoport jĂśtt lĂŠtre, ĂŠlĂŠn a GamePresszel ĂŠs a CoD2 Online-nal, de egyĂźttműkĂśdĂŠsben voltunk a GameHunter fordĂ­tĂłcsapattal is, majd kĂŠsőbb sajĂĄt műhelyt nyitottunk PC Games Huns nĂŠven.

Ahogy erősĂśdtĂźnk, Ăşgy figyeltem fel rĂĄ, hogy ritkulnak a tĂĄmadĂĄsok. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan ĂŠs meglehetősen hatĂĄrozottan vissza is vertĂźk - be kell valljam nem mindig a legtĂśkĂŠletesebb mĂłdon - de vĂŠgĂźl elĂŠrtĂźk hogy bĂŠkĂŠn hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lĂĄssĂĄk, a kiadĂłkkal is jĂłban vagyunk, ĂŠs mĂŠg a klĂĄnosok, hardcore gamerek kĂśzĂśssĂŠgei is mellettĂźnk ĂĄllnak - akik kĂśzĂśtt volt nĂŠhĂĄny kemĂŠny fickĂł - tovĂĄbbĂĄ akkoriban kĂśtĂśttĂźnk megĂĄllapodĂĄst a nĂŠhai FixTV Game Over műsorĂĄval is, ami etalonnak szĂĄmĂ­tott a tĂŠmĂĄban.

A PcWeb megszűnĂŠse Ăłta ilyen problĂŠmĂĄkkal nem talĂĄlkozunk, mert Ăşgy gondolom hogy a mi gyĂśkereink ĂŠs cĂŠljaink sokkal erősebbek mint mĂĄs hasonlĂł szervezetekĂŠ. ÉrdekessĂŠg, hogy a legjelentősebb kritikusaimmal - akik mĂŠg a Trendmagazin indulĂĄsakor is nyilvĂĄnosan kritizĂĄltak – mĂĄra emberi, vagy helyenkĂŠnt kifejezetten jĂł lett a viszony. Ez talĂĄn a keresztĂŠny hĂĄtteremnek kĂśszĂśnhető, ĂŠn mindig kĂŠsz vagyok a kompromisszumra ĂŠs a normĂĄlis hangnemre, mĂŠg azokkal is akikkel adott esetben ĂśsszetűzĂŠseink voltak. Így fordulhatott elő, hogy egyik-mĂĄsik Ăşriemberrel egy-egy vacsora kapcsĂĄn sikerĂźlt kibĂŠkĂźlni, aminek nagyon ĂśrĂźlĂśk.

A Trendmagazin pedig alapvetően mĂĄs berendezkedĂŠsű lap, mint az előbb emlĂ­tettek voltak. ÖrĂźlĂśk, hogy interjĂşt kĂŠszĂ­thettĂźnk HajdĂş PĂŠterrel vagy ĂŠppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmĂĄban mindenfelĂŠ hĂ­vnak minket, valamint mĂĄr a mĂŠdia mĂĄs terĂźletĂŠn is ĂŠpĂźlnek a kapcsolatok. IdĂŠn azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jĂśvőre pedig mĂĄr Ăşj terveim vannak. TĂśbb olyan projekt is van a fejemben, amivel ĂĄtlĂŠpjĂźk az orszĂĄghatĂĄrokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink ĂŠs partnereink ĂśrĂśmmel ĂŠs boldogan tudnak komoly sikereket elĂŠrni az ĂŠletben. A java mĂŠg csak most kezdődik!

Új rovataink:
- Menő cuccok fĂŠrfiaknak - a vĂĄsĂĄrlĂĄsi tanĂĄcsadĂł
- SztĂĄrok menő cuccai
- SzĂŠp hĂĄzak
- A 80-as ĂŠvek vilĂĄga

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
Nora16
-
2012.05.05. 15:04
Kristen Stewart és a...
2121
biropeti: Milyen Kristenes továbbképzés? :)
avatar
Kristenfan
-
2012.05.02. 18:28
Új filmet vállalt el...
2120
Adrihanna: Jól kiszúrtad :)
avatar
lottix
-
2012.04.30. 23:44
Új filmet vállalt el...
2119
vgyis a készülő filmet :)
avatar
lottix
-
2012.04.30. 23:44
Új filmet vállalt el...
2118
de bírom ezt a filmet :)
avatar
Szandi
-
2012.04.30. 20:09
Új filmet vállalt el...
2117
nem bizti hogy műszempilla, keresni kéne több képet :)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.30. 17:56
Új filmet vállalt el...
2116
hát egy divatrovat szerkesztő ne viccelj velem alap =) ha nem mű akkor meg szívből megúúúúúúútáltam a szempillái miatt mert veri a struccokét =(
avatar
Marci20
-
2012.04.30. 17:48
Új filmet vállalt el...
2115
Adri te még egy ilyen hírnél is divatolsz :D:D

Még akár jó is lehet ez a film!
avatar
Adrihanna
-
2012.04.30. 02:35
Új filmet vállalt el...
2115
3D pillája van! nézd meg a képet!
avatar
Bellagirl
-
2012.04.29. 22:57
Új filmet vállalt el...
2113
Adrihanna: hogy mii? :)

Én is kíváncsian várom a filmet, akciófilmje tudtommal még nem volt!
avatar
carol
-
2012.04.29. 22:47
Új filmet vállalt el...
2112
na végre! akciófilmben még sose játszott x)
avatar
Attilaa
-
2012.04.29. 22:39
Új filmet vállalt el...
2111
Most,hogy van Stewmagazin (gondolom a TM tulajdonában) ezeket a cikkeket nem lehetne inkább oda?
avatar
Adrihanna
-
2012.04.29. 22:35
Új filmet vállalt el...
2110
3D szempilllllaaaaaaaaaa az tuti higgye el nekem mindenki!!!!!!!! =O
avatar
szundi
-
2012.04.29. 21:25
Új filmet vállalt el...
2109
már producer is akarna lenni a drága? pffffffffff
avatar
Kristenfan
-
2012.04.29. 17:50
Új filmet vállalt el...
2108
Nagyon örülök neki! :) Várom a részleteket!
avatar
Florahh
-
2012.04.29. 14:19
Új filmet vállalt el...
2107
Hát elég fura történet, de kíváncsi leszek.. Ez a producerkedés meglepett!
avatar
Csili
-
2012.04.29. 12:44
Új filmet vállalt el...
2106
ez érdekesnek tűnik :0)
avatar
biropeti
-
2012.04.29. 00:37
A cukorbeteg kislány...
2105
Hello Monika90!
Én láttam azt a filmet (nálunk a TM-en havonta van kötelező Kristen Stewart továbbképzés) :D de nem rémlik hogy kólázott volna... Vagy titokban tette?! Abban biztos vagyok hogy inzulinos volt a kislány.
avatar
Zelda
-
2012.04.28. 14:50
A cukorbeteg kislány...
2104
Van még mit bepótolni :)
avatar
Monika90
-
2012.04.27. 20:20
A cukorbeteg kislány...
2103
Ha a Pánikszobában a kislány cukorbeteg, akkor hogyhogy kólát iszik a film elején?
avatar
Kristen17
-
2012.04.25. 19:10
A cukorbeteg kislány...
2102
Alapos cikk, érdemes újranézni a filmeket :)
avatar
Yoko
-
2012.04.24. 16:11
KStew legdurvább pil...
2101
a legalsó de durva -.- ott mi történt?
avatar
one_girl
-
2012.04.22. 21:59
KStew legdurvább pil...
2100
minden esemény előtt kap jópár ruhát és azok között kell választani, lehet én se tudnám fejbentartani :)
avatar
Nora16
-
2012.04.21. 15:21
KStew legdurvább pil...
2099
Az vicces volt amikor nem tudta megmondani milyen márkájú ruha van rajta :D

"Nos ilyen, amikor KStew és a divat találkozik..."

:)
avatar
monti
-
2012.04.20. 19:17
KStew legdurvább pil...
2098
ihatekristen: haha és ezt te honnan tudod? ...
avatar
ihatekristen
-
2012.04.19. 21:45
KStew legdurvább pil...
2097
kitti azért történik vele mindig vmi mert nem kéne beszívva járkálni interjúkra és beszélni hülyeségeket..
avatar
bigyo92
-
2012.04.17. 21:55
KStew legdurvább pil...
2096
salvador: azért mert az oldal vezetőjének kedvence meg nagyon sok Kristen fan is összegyűlt itt :)
avatar
lovelyrekus
-
2012.04.17. 14:18
KStew legdurvább pil...
2095
A Kalandparkos videó nagyon tetszik :)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.16. 22:11
KStew legdurvább pil...
2094
Kedves Salvador!

A magazinunk vezetőjének nagy kedvence és mivel így lehetőség nyílik egy magazin által köszönteni kedvencét, időről időre megragadja a lehetőségeket, hogy kifejezze Ő is és rajongóink, valamint Kristen fanok a színésnő felé tiszteletüket. Ez a projectünk évente meg fog ismétlődni az idő előrehaladtával egyre magasabb színvonalon és egyre komolyabb formában. Remélem kielégítő választ sikerült adnom, ha nem további kérdéseidet és az oldallal kapcsolatos észrevételeidet szívesen fogadjuk!
Sz.A. - TM
avatar
salvador
-
2012.04.16. 21:18
KStew legdurvább pil...
2093
Hello!

Ezek nagyon vicces videók :DD Olvastam több oldalon is erről a birthday projektről is, de hogyhogy pont Kristen az alanya ezeknek? (nincsen semmi gondom vele csak érdekel)
avatar
Sarah22
-
2012.04.15. 19:46
KStew legdurvább pil...
2092
Az utolsó videó nem semmi.. Nem tud elmenni normálisan vacsorázni sem, mert a Twilight rajongók megtalálják..
avatar
Badboy
-
2012.04.14. 14:29
5 év, 5 esemény, 5 k...
2091
" vagy a dekoltázs részben épp azért mert alkatából adódóan nem valami begyes madárka =)"

Finoman fogalmaztál :D
avatar
Adrihanna
-
2012.04.14. 00:09
5 év, 5 esemény, 5 k...
2090
ja nézzétek csak meg a körömlakk színeket!!! ;) hogy játszik vele... fel se tűnt mi? én azonnal kezet nézek mindenkinek a szeme meg a cipője után az életben is... hát nézzétek meg azok a színek.... brutál =)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.14. 00:07
5 év, 5 esemény, 5 k...
2089
azt gondolom az áll neki igazán előnyösen, amiben vagy derékrésznél van egy kis extra valami, vagy a dekoltázs részben épp azért mert alkatából adódóan nem valami begyes madárka =) szóval jó ha valami dob rajta... jól állnak a printek mert az általában elviszi a ruhát egy lazább világba... az élénk színek nekünk fehérbőrűeknek minden ellenkező híresztelés ellenére jól állnak épp úgy mint a naturális színek... én pl a homok bézs őz mogyoró és egyéb barnás árnyalatokat szeretem valószínűleg neki is jól állnának... a lábai megengednek szinte majdnem minden fazont... én mondjuk nem vennék fel szirén szabású (sellős) maxiruhát mert nincs elég széles csípője ami kiemelné a ruha lényegi részét.... hát kb ennyi... =)
avatar
one_girl
-
2012.04.13. 23:34
5 év, 5 esemény, 5 k...
2088
nem tudom honnan veszed hogy bármi baja van magával, inkább a sok olyan kommenttel mint a tied amiben ismeretlenül fricskázod.. ha meg plasztikázna akkor az okozna idegösszeroppanást az "anti" fórumozóknak. ha van sapka, ha nincs..
avatar
szundi
-
2012.04.13. 22:14
5 év, 5 esemény, 5 k...
2087
32a? uhh de kicsi már értem mért ilyen kissebbségi komplexusos :/
avatar
celine
-
2012.04.13. 22:10
5 év, 5 esemény, 5 k...
2086
Adrihanna: szerinted milyen fajta ruha megy leginkább hozzá? mert ezek itt elég változatosak, de úgy általában is sokfélét hordott már.. ezt vajon ő dönti el vagy stylist?
avatar
Adrihanna
-
2012.04.13. 22:01
5 év, 5 esemény, 5 k...
2085
na az annak felel meg kb amit mondtam ennyi ;) nagyon tudok =)
avatar
Kristenfan
-
2012.04.13. 21:55
5 év, 5 esemény, 5 k...
2084
Adrihanna: majdnem, valójában 32A van neki :) és szerintem sose fordulhatna elő hogy szilikonozzon.
avatar
Adrihanna
-
2012.04.13. 21:01
5 év, 5 esemény, 5 k...
2083
ő legalább nem csinál a keményen 75-80 Bből (kb az a méret) 90/C-t =) szóval...... ennnnnyi =)
avatar
Kristen17
-
2012.04.13. 20:55
5 év, 5 esemény, 5 k...
2082
"A kék csini rajta, de az utolsó kettő nagyon nem az ő színe/stílusa. Eleve minek nagy V kivágású ruhát adni olyannak akinek ilyen kicsi a melle.."

fulopzse a testi adottságok miatt leszólni valakit elég alpári dolog. szerintem mindegyik jól állt rajta..
avatar
Adrihanna
-
2012.04.13. 20:47
5 év, 5 esemény, 5 k...
2081
Panna : de azért ezekért a ruhaválasztásaiért tényleg respect mert oda tette magát valljuk be... =)
avatar
panna
-
2012.04.12. 21:14
KStew legdurvább pil...
2080
Adrihanna: hihető volt :)

crazychick: úú Speak nagyon jó, én tavaly láttam mikor Ádám kitette hogy lesz valamelyik adón.
avatar
Adrihanna
-
2012.04.12. 00:05
5 év, 5 esemény, 5 k...
2079
vicc ;) (mielőtt meglincseltek =P)
avatar
Adrihanna
-
2012.04.12. 00:02
5 év, 5 esemény, 5 k...
2078
nanananaaaaa.... óvatosan =P feladatot teljesítettem és a főnököm elvárásának feleltem meg =) az újságíró feladata hogy tudjon bárhogyan írni... de látom hihető, hogy oda vagyok érte de kam =) sehol... semmi =) de ezekbe e ruhákba tényleg üt amúgy és úúúúútálom a lába miatt meg mert ő is hófehér mint én meg mert minden hajszín jól áll mint nekem =)
avatar
miley16
-
2012.04.11. 20:59
5 év, 5 esemény, 5 k...
2077
én nem hittem volna h Adrihanna ennyit fogja dicsérni Krist egy cikkben :) juhuu új fan :))
avatar
selena
-
2012.04.11. 19:48
KStew mától huszonke...
2076
büszke vagyok rátok :))!!!!
avatar
Monika90
-
2012.04.11. 15:50
5 év, 5 esemény, 5 k...
2075
Szerintem is a kék a legszebb!
avatar
fulopzse
-
2012.04.11. 02:48
5 év, 5 esemény, 5 k...
2074
A kék csini rajta, de az utolsó kettő nagyon nem az ő színe/stílusa. Eleve minek nagy V kivágású ruhát adni olyannak akinek ilyen kicsi a melle..

Zséda
avatar
Adrihanna
-
2012.04.11. 02:39
5 év, 5 esemény, 5 k...
2073
a piros kivételével mind felvenném azért választottam be ezeket a kék a favorit...
avatar
crazychick
-
2012.04.10. 22:23
A cukorbeteg kislány...
2072
felírom őket a listámra :) főleg Speak, Adventureland és Catch that Kid
avatar
hottie
-
2012.04.10. 21:34
KStew legdurvább pil...
2071
az ilyeneket mint ez a nőci én nem hívom rajongóknak ezek elmeháborodott ribik akik csak sikítozni meg ugrálni tudnak ha meglátják kedvenc sztárjukat!!
avatar
Tompi
-
2012.04.10. 14:01
KStew legdurvább pil...
2070
Eeezek nem semmi videók :D:D:D
avatar
Kitti
-
2012.04.09. 23:06
KStew legdurvább pil...
2069
szegény Kristennel mindig történik vmi ezeken a díj átadásokon :S
avatar
Andi17
-
2012.04.09. 21:50
5 év, 5 esemény, 5 k...
2068
Ezek után mondja valaki hogy nem jól öltözik :O!!! A fehér selyemruha nagyon szép csak neki nem annyira megy a bőrszínéhez, de a felső kék brutáljó :)
avatar
lacko
-
2012.04.09. 21:17
KStew legdurvább pil...
2067
az uccsó videó odavág.. ott mi történt hogy így elszaladt?
avatar
Corall
-
2012.04.09. 18:59
A cukorbeteg kislány...
2066
Nagyon jó cikk, a Sárga Zsebkendőről én még nem is hallottam, meg a Kegyetlen fajról sem! Viszont a The Cake Eaters szerintem minden idők egyik legpocsékabb filmje (tudom le fogtok hurrogni de akkor is). Semmi jellemfejlődés, tök béna karakterek... Nagy csalódás volt nekem az a film. :(
avatar
Shadow88
-
2012.04.09. 17:59
KStew legdurvább pil...
2065
A kalandparkos tánc nem semmi :DD a rendező észre se vette sokáig
avatar
flashy2
-
2012.04.09. 15:46
A cukorbeteg kislány...
2064
az elsőkben még mennyire fiatal volt.. rövid hajjal tök fiúsan nézett ki nem?
avatar
Adrihanna
-
2012.04.09. 15:46
KStew legdurvább pil...
2063
=) na fanok, ígértem, hogy én is fogok Nektek írni Kstew cikket ;) =)
avatar
melinda
-
2012.04.09. 15:18
KStew legdurvább pil...
2062
hogy elejtette a popcornt isteneeeem x)))
IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.