eddig 2481 hozzszls rkezett
Stewmagazin


A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Számtalan alkalommal állt már a bulvárújságírók és az internetes fórumozók célkeresztjében, de mindezek ellenére mit sem vesztett önmagából, természetességébl. Kristen Stewart idén április 9-én tölti be a 21. életévét.


Kristen Jaymes Stewart 1990. április 9-én született az Egyesült Államokban, Los Angelesben. Szülei révén hamar belecsöppent a média világába, hiszen édesapja különféle televíziós msorok színpadi irányítója, édesanyja pedig forgatókönyvíró. Kristen karrierjének kezdete igazi Hollywoodi sztori: egy iskolai rendezvényen lépett fel osztályával, ahol egy producer felfigyelt rá és leszerzdtette. Els komolyabb filmszerepét 13 évesen kapta meg – a Pánikszoba cím thrillerben játszotta Jodie Foster cukorbeteg lányát. A közönség dönt többsége azonban mégsem ebbl a filmbl ismeri, hanem Stephenie Meyer világsikert aratott tinivámpír könyvsorozatának filmprodukciójából, a Twilight Sagából.

Minden bizonnyal nincs olyan fiatal, aki ne hallott volna már a halandó Bella Swan és a vámpír Edward Cullen szerelmi történetérl, az Alkonyatról. Ez az a film, melyrl már a forgatás kezdetekor sejteni lehetett: bombasiker lesz. Stephenie Meyer könyveiben ugyanis egy olyan világot épített fel, amely magával ragadta a szerelemrl, romantikáról álmodozó tinilányok tömegeit. Az pedig nyilvánvaló volt, hogy a legtöbb kritika a fszerepl lányt fogja érni, aki körül szerelmi háromszög alakul ki a történet során, lesz az akire irigykedve, vagy éppen utálattal fog nézni sok-sok fiatal néz. Kristen saját elmondása szerint sem mérte fel ezt a helyzetet, maga nem is gondolta volna hogy a Twilight ekkora siker lesz.

A film megjelenése után Kristennel megfordult a világ. A Twilight elvakult rajongói, valamint a bulvármédia is kipécézte magának, amivel a mai napig sem tud igazán mit kezdeni. “Ha valaki kiszúr, azonnal el kell tnnöm onnan ahol vagyok, bárhol is legyek! Már nincs kedvem csak úgy össze-vissza mászkálni, pedig régen nagyon szerettem” - meséli az egyik interjúban. nem tartozik azon ismert emberek közé, akik örömmel veszik, ha fotózzák ket, vagy ha velük foglalkoznak. Kristen számára minden bizonnyal a a munkájának legnehezebb része a nyilvánossággal járó terhek kezelése.


Ez a fajta távolságtartás a nyilvánosságtól a médiával való kapcsolatát is meghatározza. Egyáltalán nem szeret magáról nyilatkozni, érzdik hogy tart az újságíróktól. Nyilvános szerepléseken, televíziós beszélgetéseken nem a leghálásabb interjúalany, igyekszik gyorsan a mondandója végére érni, és látszik rajta hogy zavarban van. Ettl aztán sokszor belekeveredik a mondandójába, beszéd közben idrl-idre újrafogalmazza, újrakezdi mondatait, ami rendkívül sok negatív kritikát eredményez számára. A különféle internetes blogokban rendszeresen gúnyt znek megnyilvánulásaiból, egy-egy rosszul sikerült nyilatkozatából. “Ha egy n nem boldog, csinos, nincs hosszú haja, és nincs mindenrl határozott véleménye, akkor nem tudják t hova tenni, ezért furcsának bélyegzik és csúnyának tartják” - mondja lemondóan az Elle által készített interjúban.

Kristen számára minden egyes tévés megjelenés egy új feladat, ahol teljesítenie kell. Az egyik alkalommal David Letterman msorának a vendége volt, amirl a következket nyilatkozta: “Kétségtelenül speedeztem, vagy ilyesmi... Úgy érzem, hogyha kimentem volna oda és leültem volna a fotelbe úgy, hogy 'Hé, hogy vagy? Mit akarsz tudni rólam?', akkor az emberek kikapcsolták volna a televíziót, és azt mondták volna, hogy 'Szabaduljatok meg ettl a lánytól...' Minden arról a tíz percrl szól, ott viccesnek és aranyosnak kell lenned, promótálnod kell a filmet.”


Emlékezetes továbbá az MTV Movie Awards 2009-es díjátadója is, ahol átvette a legjobb színésznnek járó díjat, majd miután mondott néhány köszönt mondatot, távozásakor elejtette az arany popcorn szobrot a színpad kells közepén. Idegességében nem tett mást, mint megvonta a vállát, majd a következket mondta a közönségnek: “Éppen annyira voltam gáz, mint ahogy ti azt gondoltátok! Viszlát! ” - majd gyorsan levirharzott a színpadról. Errl a kínos jelenetrl megszámolhatatlan sok blogbejegyzés, fórumhozzászólás született, mondhatni a webes blogszféra célkeresztjében találta magát a fiatal színészn. Ezért nincs jó véleménye az újságírókról, paparazzikról, bloggerekrl, és ezért nem szeretne nyitni az internetes tartalmak felé sem. A mai világban már nagyítóval kell keresni azon hírességek névsorát, akiknek nincsen hivatalos közösségi profiljuk, akik nem használják a Twittert – nos Kristen ezen kisebbség közé tartozik. “Nem is értem, hogy az emberek miért pazarolják az idejüket különféle fórumokra, vagy a Facebookra” - válaszolta az Instyle riporterének arra a megjegyzésére, miszerint sok rajongót rosszul érintett, amikor az internetes Twilight-rületet kritizálta. “Nekem vannak fontosabb dolgaim is, mint hogy a számítógép eltt üljek” - tette hozzá, ám egy másik beszélgetésben azt is elárulta, sokszor képtelen megállni, hogy beüsse a nevét a keresbe és végigböngéssze a találatokat.

A bloggerek mellett Kristen a paparazzikat szokta elszeretettel negatív jelzkkel illetni. Az Egyesült Államokban ugyanis hatalmas harc folyik a bulvárlapok között, ezért a fotósok egymásra licitálva próbálnak minél jobb – azaz a valóságban minél rosszabb, elnytelenebb – képet készíteni az éppen aktuálisan követett sztárról. “A normális 19 évesek elcsesznek dolgokat és hibáznak is – folyton elkésnek, vagy éppenhogy elkerülnek egy autóbalesetet... Ez elfordul, ezzel nincs is semmi gond, mert ilyenkor lehúzódnak egy parkolóba és túlteszik magukat rajta. De ha én lehúzódok egy parkolóba, ki sem bírok jönni onnan, mert zsúfolásig lesz emberekkel.” És ez tényleg igaz. Kristen bárhová megy is, ott azonnal megjelennek a fotósok, akik mindamellett hogy néhány másodperc alatt képesek több tucat képet készíteni, még közben kérdezgetik, szólongatják is áldozatukat.

Mindezt a fejetlenséget ami az élete körül forog, az Allure újságírója fogalmazza meg a legjobban a Kristenrl szóló írásában. A cikk azzal indul, hogy a színészn másfél órát késik a megbeszélt interjúról, majd végre beviharzik a Bel Air hotel kávézójába “mintha egy utcai lázadás ell menekülne, és ez bizonyos fokig így is van” - írja le a helyzetet Meghan Daum. Majd a szerz folytatja az élménybeszámolót, mint aki pontos és tökéletes képet akarna adni azokról a pillanatokról: “Beül egy bokszba, a telefonját és egy doboz Parliamentet feltesz az asztalra, és majdnem vígasztalhatatlanul idegesnek tnik. Eltévedt, magyarázta. Miközben megpróbálta megtalálni a hotelt, reménytelenül összezavarták.” Kristen pedig elmondja, hogy mivel nem találta a szállodát, ezért útbaigazítást kért a fotósoktól, akik terepjárókkal követték. “Szó szerint félre húzódtam, és megkérdeztem a kib****tt paparazziktól az útvonalat. Nem akarom elhinni ezt az rütséget, ami az életem!”


Kristen, vagy ahogy az interneten legtöbben szólíják “KStew” már gyermekként is megosztó, különc személyiség volt, aki nem tudott megbékélni az iskolába járással sem. “ Szörny volt, mindig utáltam az órán ülni. Egyáltalán nem találtam meg a közös hangot a korombeli gyerekekkel. Gonoszak, rosszindulatúak voltak azokkal, akik nem tudtak rögtön beilleszkedni” - emlékszik vissza tanulóként eltöltött éveire. Ezért amint tehette, magántanulóvá vált, és úgy végezte el a középiskolát, persze ehhez az is kellett, hogy szülei is támogassák ebben. Az iskolarendszerrl továbbá elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy otthagyta a sulit, mert így tud igazán kibontakozni, és olyan dolgokat tanulni, amik hasznosak is lesznek a karrierje szempontjából. “Ha kilépsz a nagybets életbe, akkor láthatod, hogy az iskola csak egy kicsinyített, gyenge másolata az életnek.”

Ahogy az iskolát is egyedi módon végezte el, úgy az öltözködési stílusa sem hétköznapi. Az a fajta lazaság, természetesség ami a személyiségét jellemzi, megfigyelhet a ruházatán is. Kristen kedvenc ruhadarabjai nem a méregdrága magassarkú cipk, az elegáns kosztümök, hanem ezek helyett inkább szaggatott farmert, tornacipt, feliratos pólókat, vagy éppen b kapucnis felsket hord a hétköznapokon. “Ilyen vagyok b***ki, nem hordok neon szín cstopot vagy rószaszínt!” - mondja büszkén. És tényleg nem, de valljuk be, nem is állna jól neki. KStew éppen így lesz emberi és szerethet: a kócos, rendezetlen hajával, a koszos Mini Cooperjével, az idnként elejtett szitkozódásaival, a folytonos zavarával, nyugtalanságával. Akik szeretik t, elfogadják ilyennek, vagy éppen ezen tulajdonságai miatt kedvelték meg – mert talán emlékezteti ket saját magukra.

Ám valahogy a szimpatizánsok hangja az esetében mindig halkabb, mint a gúnyos megjegyzéseket tev kritikusoké, akik a legtöbb esetben összetévesztik a személyiségébl fakadó külsségeket a színészi tehetséggel. Ugyanis csak azért, mert valakinek nem szimpatikus, hogy Kristen a filmjeiben rendszeresen a haját birizgálja, vagy a száját harapdálja, még nem lehet kijelenteni, hogy tehetségtelen. Mert nem az, csak mindig könnyebb valakit negatívan illetni, mint megismerni és megérteni. Szerencsére vannak olyan személyek, akik megpróbálnak küzdeni ez ellen, és igyekszenek a valóságot tárni az érdekldk elé Kristennel kapcsolatban. Ilyen például hazánkban a JustKstew nev blog is, melynek szerkesztje eleinte nem szimpatizált a Bellát alakító színésznvel. “Azt gondoltam róla, hogy egy újabb üresfej színészncske, aki valószínleg teljesen el van szállva a színészi képességeitl és nagy ívben tesz mindenkire. Aztán amennyire idegesített, annál inkább az volt bennem, hogy egye fene, nézzük meg más filmben is. Ez volt a Speak, amit a Twilight után láttam tle, és akkor nagyon megváltozott róla a véleményem. Ugyanis kiderült, hogy remek színészn” - mesélte magazinunknak Annie, aki már évek óta szolgáltatja a friss híreket Kristennel kapcsolatban a hazai rajongóknak. Szerinte Kristen csak óvni akarja a magánéletét, és ezért tartja meg a távolságot a sajtóval, de ezt sokan inkább beképzeltségnek veszik. A JustKstew ezért igyekszik inkább Kristen filmes munkásságára koncentrálni, mint például forgatási információk, filmes jelenetek, kiadott interjúk bemutatása, a magánélettel kapcsolatban pedig a lehet legkevesebb hír jelenik meg az oldalon.


Ha eltekintünk hazánktól, akkor megállapíthatjuk, számtalan Kristen Stewart rajongói oldal mködik világszerte. Azonban van egy, amely minden tekintetben kimagasló eredményekkel rendelkezik, ez pedig a kstewartfan.org, amelynek a szerkeszti a weboldal mellett még egy Facebook közösségi oldalt is létrehoztak kedvencüknek, mely mára már elérte a 690.000 tagot! Magazinunk megkereste az oldal egyik vezetjét, akit a sikerekrl kérdeztünk. Lis elmondta, hogy az oldal 2009-ben alakult, jelenleg három adminisztrátor vezeti, egy amerikai, egy norvég és egy görög lányból áll a csapat. “Mi folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással, mindig ötletelünk csoportosan, még így is hogy teljesen máshol élünk. Nagyon fontos számunkra, hogy amennyire lehetséges, elérjük a rajongókat is; válaszoljunk Kristenrl minden kérdésre, és a lehet leggyorsabban lehozzuk a legújabb híreket. Szóval talán elmondhatjuk, hogy a „sikerünk titka” a kommunikáció. Soha nem közlünk pletykákat, és megvédjük Kristent az esetlegesen érkez támadóktól.” Lis lapunknak elmondta továbbá, hogy az egyik szerkesztjük egy online boltot is létrehozott, ahol Kristenes pólók és táskák kaphatók. Az ide beérkezett összegeket pedig felajánlják olyan helyekre, amelyek kapcsolatban állnak Kristen filmjeivel.

Kristen az Alkonyaton kívül szinte kivétel nélkül kisebb költségvetés, független filmekben szerepelt. Elmondása szerint egy szerepet csak akkor vállal el, ha úgy érzi, csak tudná hitelesen megformálni az adott karaktert. Eddigi filmjeiben rendszerint problémás kamaszt játszott, ami véleménye szerint is testhez álló feladat számára.

A 2004-es Speak cím film sok tekintetben hozott változást az akkor még 14 éves színészn életében. Több interjúban is megemlítette, hogy ez volt az a film, amiben igazán sokat tudott tanulni a szakmáról, illetve a forgatások alatt ismerkedett meg Michael Angaranoval, akivel több mint négy éven keresztül egy párt alkottak. A Laurie Halse Anderson díjnyertes könyvének történetét bemutató film fszereplje Melinda Sordino, egy középiskolás lány, akit egy házibulin megerszakol egy fölötte járó fiú. Az eset után a lány nem igazán beszél, nem kommunikál az emberekkel, undok és rossz kedv, társai, tanárai, de szülei sem értik, hogy mi történhetett vele. Egyedül a rajztanára tud rá hatni, és a történet elrehaladtával Melinda képes magát túltenni a szörnységeken, és elmondani mindazt ami felgyülemlett benne. A páratlanul jól megírt “Hadd mondjam el...” cím könyv alapján készült film számos elismerést kapott az elmúlt években, talán ez az a produkció, amelyet még Kristen legnagyobb kritikusai is pozitív módon ítélnek meg vele kapcsolatban.

A Greg Mottola által írt és rendezett Kalandpark cím filmben pedig Kristen egy olyan lányt alakít, aki azért megy el nyári munkára a helyi vidámparkba, mert nem képes otthon maradni ügyvédként dolgozó apjával és annak új barátnjével. Az 1987-ben játszódó romantikus filmdráma egyébként is közel áll hozzá, hiszen a zenei stílusa is inkább a 70-es, 80-as évekre tehet, egyik nagy kedvence Led Zeppelin, ám kedveli még az 1965-ben alapított The Velvet Undergroundot is, melynek egyik száma a Kalandparkban is helyet kapott. Kristen nem csak zenében, de könyvekben is a klasszikusokra esküszik. Kedvenc írója John Steinbeck, kedvenc könyve a szerztl pedig az Édentl Keletre cím regény.


Kristen minden egyes projektre nagy odafigyeléssel készül fel, és idnként komoly árat fizet egy-egy szerepért. A The Runaways cím film az els komoly sikereket elért lányok alkotta rockbanda karrierjének beindulását dolgozza fel, ebben alakította Joan Jettet, akivel személyesen is találkozott a forgatások alatt, majd képes volt levágatni, valamint feketére festeni a haját produkció kedvéért. Egy másik, 2010-es filmjében, a Welcome to the Riley's-ban pedig egy 16 éves sztriptíztáncosnt formált meg. A szerep minél pontosabb eljátszása érdekében Kristen ellátogatott egy sztriptízbárba, ahol megpróbált minél több tapasztalatot szerezni, beszélt az ott dolgozó lányokkal is. A forgatások ideje alatt csak és kizárólag gyorséttermekben evett, egészségtelen ételeket fogyasztott, szándékosan éjszakázott és rengeteget dohányzott, hogy külsleg is hiteles legyen. Amanda Fortini az Elle számára készült cikkében a következket írja ezzel kapcsolatban: “A kemény idszaknak meg is lett a hatása, nyomot hagyott a külsején: a lába csupa seb és zúzódás, vékony bre tele van pattanással. Az korosztályában nem is tudnék még egy színésznt említeni, aki ennyire teljes mértékben hajlandó alárendelni külsejét egy alakításnak.”

Kristen Stewartban tehát megvan a kell tehetség, ami megfelel mérték alázattal is párosul. A személyisége, természetessége, olykor megmutatkozó vadabb oldala pedig még egyedibbé és különlegesebbé teszi a mai világban oly sokat látott szirupos, elre megmunkált sztárok mellett. Hogy merre megy KStew élete az elkövetkezend idben? Nem tudjuk, de az immáron 21 éves színészn talán megérti majd: neki nem kell megváltoznia, elég ha nem keres magára az interneten.

Elrhetsgek
Kzponti cm
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
avatar
haley
-
2015.10.07. 06:52
n csak egy klyk v...
2481
phh, egyre furbb ez a csaj... :S
avatar
hottie
-
2015.09.11. 20:38
n csak egy klyk v...
2480
Nagyon kszi hogy jra van Kristenes cikk!! <3
avatar
Sarah22
-
2015.09.01. 22:20
n csak egy klyk v...
2479
Kb. ebben a cikkben elismerte, hogy leszbikus. Ht, nem tudom...
avatar
eszti
-
2015.08.27. 19:46
n csak egy klyk v...
2478
nem azert de ez a csaj egyre vallalhatatlanabb
minek kell futtatni?
avatar
alawa
-
2015.08.26. 19:42
n csak egy klyk v...
2477
Huhh ez hossz :))
avatar
regi17
-
2015.05.05. 20:10
Kristen Stewart s a...
2476
? azt krdezed mi a kedvenc szne?
ez j krds, szerintem a szrke
avatar
hanna222
-
2015.05.05. 19:43
Kristen Stewart s a...
2475
sziasztok!
az problma hogy mijen sznt szeret kristen stewart

kszi!
avatar
alawa
-
2014.12.27. 11:03
A cukorbeteg kislny...
2474
az els filmhez is van ilyen Stephenie Meyer s a rendezvel :)
avatar
Fannika13
-
2014.12.20. 19:23
A cukorbeteg kislny...
2473
Tulipan: az eclipse extra dvd-n van ilyen!!! magyar dvd-n felirattal van.
avatar
zsu
-
2014.12.14. 20:48
A cukorbeteg kislny...
2472
hangalmonds? O.O
avatar
Tulipan
-
2014.12.09. 20:39
A cukorbeteg kislny...
2471
Sziasztok.
Valaki tudna segteni? elvileg van egy olyan dvd verzija az Alkonyatnak amiben van extra hangalmonds (Kristen-Rob)-
Hol lehet ilyet beszerezni? Nkem csak a film van meg.
Kssz.
avatar
flashy2
-
2014.09.06. 00:14
Egy ktmbn ltem ...
2470
Gstar: ezt kifejtend bvebben?
avatar
Gstar
-
2014.06.08. 22:49
Egy ktmbn ltem ...
2469
Az sokat elmond a "tehetsgrl" hogy a Twilight ta milyen C lists filmekben kap szerepet.
avatar
nicole
-
2014.06.01. 05:07
Egy ktmbn ltem ...
2468
Naaaagyon szupi interj, br Kristen mint katona kicsit viccces :)
avatar
Szandi
-
2014.05.20. 06:10
Egy ktmbn ltem ...
2467
Lilla, nem is olvasta el a cikket, csak zsigerbl utlja.. :)
avatar
cukorka
-
2014.05.14. 22:02
Egy ktmbn ltem ...
2466
Szurkolok Kristen j filmjeinek! Ha j szerepeket kap elbb utbb djat is fog kapni.. ;)
avatar
Kristen17
-
2014.05.08. 06:22
Egy ktmbn ltem ...
2465
Vgre j cikk! :)) Ht nem lehetett knny forgats, de nem tudom egyesek mirt hiszik hogy a sznszeknek nem lehet gondjuk (az ms dolog hogy a tbbsgk sose beszl rla)!
avatar
Lilla
-
2014.05.05. 18:37
Egy ktmbn ltem ...
2464
Pont nem az jn le hogy sajnltatn magt, de a szvegrts nem mindenkinek megy :)
avatar
timite
-
2014.05.03. 17:21
Egy ktmbn ltem ...
2463
csak nekem tnik fel hogy ez a csaj mindig sajnltatja magt?? :/
avatar
flashy2
-
2014.05.03. 15:35
Egy ktmbn ltem ...
2462
n rlk hogy visszatr az ilyen drmaibb filmekhez, kvncsi leszek r!
avatar
Szandi
-
2014.05.02. 16:39
Egy ktmbn ltem ...
2461
Nehz elkpzelnem Kristent mint katona, de vrom a filmet!
avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
Kristen Stewart kira...
2460
Nem gy volt hogy a Balenciaga-t reklmozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
Kristen Stewart kira...
2459
UGRS A WEBOLDALRA

Az Alkonyat sztrja lesz az arca a francia divathz 2014-es kampnynak - erstette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
Kristen Stewart kira...
2458
Remlem n is lesz valami! Mostanban nagyon csend van Kris krl...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
Kristen Stewart kira...
2457
Remlem lesz vmi jvre. Mr rtam a szerkesztkn keresztl dmnak, ha megtudok valamit berom ide is meg a Kristen frumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
Kristen Stewart kira...
2456
Azt szeretnm megtudni hogy jvre terveztek e valamilyen Kristen szlinapos dolgot? :)

Ksziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
Kristen Stewart kira...
2455
Ne bntstok mr :) Fura lny, de legalbb nem jtssza meg magt, az meg hogy megmarad-e a sznszi plyn el fog dlni pr ven bell.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
Kristen Stewart kira...
2454
"Maga a lista nmileg igaz, de nincsenek benne fontos rszletek"

Mgis milyen rszletek?? Jellemtelen lszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
Kristen Stewart kira...
2453
ht nem tri magt ilyesmin, hogy ltzkds meg divatos holmik, fleg mita ennyire depis
avatar
jella
-
2013.10.18. 17:09
Kristen Stewart a le...
2452
Kifestve elmegy de ahogy htkznapokon ltzik meg kinz az lelomboz.
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
Kristen Stewart kira...
2451
errl mr volt sz rgebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
Kristen Stewart kira...
2450
ma olvastam az jsgban h stephenie meyer szerint nem lesz tbb twilight.. ez fura mert rgebben gy tudtam hogy edward szemszgbl is r egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
Kristen Stewart kira...
2449
n is de sztem mostanban Kristen nem nagyon ll szba jsgrkkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
Kristen Stewart kira...
2448
flashy2: j lenne rlnk neki, vagy vmi friss interjnak :)
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
Ha Nicolas tallkozi...
2447
Lehettek volna kreatvabbak a parfm bortkpvel :S
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
Kristen Stewart kira...
2446
j filmjrl lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
Kristen Stewart kira...
2445
taln pp ezrt :)
avatar
brix
-
2013.07.25. 18:33
Kristen Stewart a le...
2444
erdekes lista! pont a britek akiknek a nok tobbsege banyarem
avatar
anima_trix
-
2013.07.25. 12:31
Kristen Stewart a le...
2443
sajna van benne valami
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
Kristen Stewart kira...
2442
Bandi tnyleg nagy sz volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
Kristen Stewart kira...
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs mr meg, de azrt kszi :) ha esetleg meglesz akkor rjtok be ide, ezt a frumot gyis figyelemmel ksrem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
Kristen Stewart kira...
2440
rlk :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
Kristen Stewart kira...
2439
"2013-ban elindtja a SUPERTREND Mdia lapkiadt, melynek hlzatba a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarrk, a Starity s a PlaystationCommunity tartozik."

a starity is? wow
avatar
Blackjack
-
2013.07.12. 16:40
Interj a hazai Zegn...
2438
Szeki: a rdiban Bandi volt a legjobb, emlkszel? :D
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:23
Interj a hazai Zegn...
2437
Tropical, ott az interj ktet.
avatar
Attilaa
-
2013.07.12. 13:22
Interj a hazai Zegn...
2436
avatar
annacska
-
2013.07.12. 05:54
Interj a hazai Zegn...
2435
Hha! De j a mdiapdis cikk! :)
avatar
tropical
-
2013.07.11. 22:29
Interj a hazai Zegn...
2434
dv!
az interjktet hozz lehet mg jutni? vagy pdf-ben esetleg el tudna valaki kldeni nekem? kinizsigr@freemail.hu
thx
Gbor
avatar
Szeki
-
2013.07.11. 16:20
Interj a hazai Zegn...
2433
Palmus: n emlkszem azokra, tk j lenne ha valaki feltenn!
avatar
palmus
-
2013.07.10. 22:50
Interj a hazai Zegn...
2432
Sziasztok!

Tudntok nekem segteni? A UGRS A WEBOLDALRA oldalon olvastam egy korbbi rdimsorrl, ezeket az adsokat valahol meg lehet hallgatni?

Nagyon kszi!

Plma
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
Kristen Stewart kira...
2431
jajj legjobb interj vele amit eddig olvastaam :) pldakp :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
Kristen Stewart kira...
2430
Ez eddig a legnagyobb cssztats amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert htn? Mindketen ugyanabban a filmben lettek vilgsztrok. Majd 5 v mlva meg kell nzni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet mg eldnteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
Kristen Stewart kira...
2429
panna hiba beszlsz az ilyeneknek.. :S nekik a tnyek nem mondanak semmit, knyk kedvk szerint forgatjk!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
Kristen Stewart kira...
2428
Fzcskzzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
Kristen Stewart kira...
2427
ercsi: Robnak mi kze Kristen karrierjhez? Mindketten a Twilightban lettek hresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
Kristen Stewart kira...
2426
gy hogy szaktottak kvncsi lennk hny j szerepet fog kapni. Rob nlkl sehol se lett volna, az sznlelt kapcsolatuk miatt vlt olyan ismertt, nm a tehetsge miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy j filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerl ahova val!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
Kristen Stewart kira...
2425
lltlag Rob most mr a szkkre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
Kristen Stewart kira...
2424
rett mr a szakts, engem nem lepett meg. Szinte sose vllaltk fel egymst, pedig vge van mr a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
Kristen Stewart kira...
2423
Szegny :( Sajnlom h szaktottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
Kristen Stewart kira...
2422
n azt nem rtem hogy brta ki ennyi ideig Kristennel.
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Tovbbi cikkeink
Noha idehaza elgg zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, tmeneti idszakot lnk, most - s a ksbbiek folyamn is - tbb klnbz rdekcsoport csap ssze, de azrt sikereket is el tudnak rni filmeseink, akr Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz log virt – legyen az aut, motor vagy brmilyen kzlekedsi eszkz – egszen biztosak lehetnk benne, hogy magas minsget kpvisel.
Mg csak az v felnl jrunk, de mris volt tbb nagy fldrengs is vilgszerte. Japn s a Tvol-Kelet ms rsze is rintett volt, st Magyarorszgon is volt egy kisebb rengs idn.
Befejeztk a vilg legmagasabb Lego tornynak ptst Brazliban, megdntve 25 centimterrel a hat hnappal ezeltti chile-i rekordot. Az j torony majdnem 32 mter magasra nylik az gbe.
A hetekben eladsra bocstottk Jacko egy pr kesztyjt, valamint a Triumph trnjrl ismert kristlyozott lovas sisakjt is.