Szerkesztők

Antonio Banderas 1960. augusztus 10-én született José Antonio Domínguez Bandera néven. Ma már a világ egyik legismertebb spanyol színésze, aki többek között Zorro karakterét is alakította a filmvásznon.

Banderas Argentínában
Antonio Banderas a Csizmás Kandúr promóciói kapcsán az egész világot bejárta. Megjelent Berlinben, Párizsban, Madridban, és Argentínában is (képünkön). A turné során egyetlen dolog volt állandó a spanyol színész életében: a limitált Hublot Big Bang Puerto Banus karórája, mely akárhová is ment, ott volt a kezén. Pedig Banderas nem is az Hublot nagykövete, ezt az órát is ő maga vásárolta az egyik Hublot butikban. Az argentín sajtótájékoztatón egyébként egy fehér Lacoste galléros pólóban és egy koptatott-szaggatott Dolce&Gabbana farmerben jelent meg.
Banderas limitált Big Banget viselt
Antonio Banderas Spanyolországban, pontosabban San Sebastiánban vett részt a Csizmás Kandúr rajzfilm bemutatóján. A Dreamworks legújabb produkciójában a világhírű színész hangján szólal meg a tréfás macsek.

A premieren Banderas egy 250 darabos limitációban megjelent Hublot Big Bang karórát viselt, melynek a svájci cég a Puerto Banus nevet adta. A 44mm-es, acél tokos, kerámia lünettás és kaucsukszíjas karórát a Club de Mar Puerto Banus kapcsán dobták piacra, az exkluzív értékesítést a Marbellán található Gomez & Molina végezte. Az óra kiskereskedelmi ára valahol 11 és 13 ezer euró között mozog.
Ez az a Big Bang amivel én még nem is találkoztam! Van ilyen is? :)
Mihaly, 8 éve
virágokat visz a kezében?:D
Jonny, 8 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >