Cristiano Ronaldo
Szerkesztők

Cristiano Ronaldo 1985. február 5-én született Portugáliában. A világhírű focista jelenleg a Real Madrid csapatát erősíti, 2009-es odaigazolásakor a világ legdrágább játékosa volt (80 millió fontot fizettek érte). Ronaldo saját bevallása szerint szereti a gyors kocsikat, a szép karórákat és ruhákat, na és persze a szép lányokat.

Cristiano Ronaldo gyémánt Hublot Big Banget választott
A portugál focista nagy órarajongó, ezt láthatjuk oldalunkon frissülő adatlapja alapján is, ahol folyamatosan kerülnek majd fel újabbnál újabb óráiról a képek. Ezúttal Ronaldo az Hublot egyik legdrágább modelljével látható, a Big Bang Evolution Gold modellel, amihez választható kaucsuk, illetve kaucsukra varrt krokodilbőr szíj is. Ez a svájci márkánál a legújabb modellek egyike, mely matt kivitelben készült. A 44mm-es automata, kronográf funkciós órát külön kérésre akár 114 gyémánttal díszítve is meg lehet vásárolni. Ronaldo természetesen így kérte sajátját! A képen látható óra jelenlegi ára eléri a tízmillió forintot.
Nagyon szép óra!
Alex89, 7 éve
Ronaldo kedvence a gyémántokkal díszített Corum
Cristiano Ronaldo számos szép és értékes óra birtokosa, melyek legtöbbje aranyból készült. Ahogy ez a Corum is, mely a svájci márka Admiral's Cup Competition modelljének csúcsváltozata. A 48mm-es átmérőjű, vörösarany tokot barna bőrszíjjal lehet megvásárolni, mintegy 8.5 millió forintos áron, de aki még ennél is többet, csillogóbbat akar, annak kérhető gyémántokkal is. Ronaldo ezt a modellt választotta, ami 168 darab gyémántot tartalmaz, ára pedig meghaladja a 11 millió forintot.
De illik a gyűrűjéhez meg a fülbevalójához is!
italianfashion, 8 éve
laza mondjuk a gyémántok már kicsit gicsesek
Attilaa, 8 éve
Cristiano Ronaldo talpig Gucciban
A portugál focista egyik kedvenc márkája a Gucci, na de ennyire? Ronaldónak a barna szín remekül áll, így elég gyakran választ ebben a színvilágban, ahogy most is tette. A kétgombos, selyemből készült sportos zakóhoz egy kék slim fit farmert választott, amihez az olasz luxusmárka barna Gucci-mintás magasszárú sneakerét vette fel. Mindezt pedig remekül feldobta egy vékony, 100% gyapjúból készült bézs-barna sállal. Természetesen a napszemüvege is Gucci, az Aviator kollekció egyik darabja. 
ahhhhhhhhw :$ ájulás :$ pont van szettem amiben brutáljól mutatnék így mellette =P =$
Adrihanna, 8 éve
tetszik!
petra19, 8 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >