Szerkesztők

David Robert Joseph Beckham 1975. május 2-án született Londonban. Ma a világ egyik legismertebb és legjobban kereső futballistája, aki a foci mellett rendszeresen szerepelt az Armani reklámaiban, most pedig egy saját divatmárka alapítását tervezi. Az OBE kitüntetés birtokosa, az UNICEF jószolgálati nagyköveteként pedig az AIDS ellen is kampányol.

Beckham nagyon drága titán Breitlinggel
Zinedine Zidane és David Beckham Párizsban, az Adidas rendezvényén vettek részt, ahol sajtótájékoztatón válaszoltak az újságírók kérdéseire. Zidane egy vörösarany IWC Portuguese Tourbillon Mystere-t viselt, míg Beckham kezén a Breitling talán legdrágább titán órája, a Bentley Supersports Light Body QP Limited volt látható, mely 49mm-es, zöld számlapos, ára pedig meghaladja a 9 millió forintot.
David és Victoria is Rolex-fan
Az álompár egy kosárlabda-mérkőzésen vett részt a VIP részben, mikor fotósok lekapták őket. A hétköznapi viseletüket mindketten egy-egy Rolex órával dobták fel. David a limitált kiadású és nagyon ritka PRO-HUNTER Rolex kollekció egyikét viselte, a 3900 méterig vízálló Sea-Dwellert. Pontos referenciaszámot nem tudunk, ezért az óra árát csak megbecsülni lehet: 3 és 5 millió között mozognak évjárattól függően.

Victoria már egy sokkal látványosabb és könnyebben beazonosítható Rolexet vett fel, a Daytona sárgaarany változatát, aminek bolti ára meghaladja a 7 millió forintot.
MIII?? FEKETE Rolex?? :OOOOO
Goodwill, 7 éve
Ezen a képen Victoria nagyon csini :)
panna, 7 éve
Beckham vitte az olimpiai lángot
David Beckham vitte el Nagy-Britanniába az olpmpiai lángot. A focista az eseményen a Ralph Lauren egyik sötétkék öltönyét viselte, amihez a szintén a márkához tartozó Purple Label kék színű, fehér galléros "Aston" modelljét választotta. Beckham kezén egy fekete bőrszíjjas, sárgaarany Rolex Datejustot fedeztünk fel, ami a 36mm-es diszkrét méretével szakít a mai nagy órák trendjével.
nagyon jó:)
petra19, 7 éve
Beckham Ralph Lauren cuccokban tündökölt
David Beckhamet joggal hívjuk divatikonnak. Legutóbbi Jimmy Kimmeles interjúján ugyanis a Ralph Lauren luxusrészlegének legszebb darabjaiban mutatkozott. A 2490 dolláros Black Label öltönyhöz egy 450 dolláros Purple Label mandzsettás inget vett fel, aminek egyedi ismertetőjele a nagyméretű fehér gallér. Mindehhez passzoló nyakkendőt és díszsebkendőt választott, így az összeállítás tökéletesre sikerült. Jimmy Kimmel meg is kérdezte az éppen érkező vendégétől: "Az lehetséges, hogy minden alkalommal, amikor újra találkozunk egyre csinosabb vagy?" - utalt a sztárfocista öltözékére.
Hú klassz :)
Bellagirl, 7 éve
Megnéztem az interjút ,és még a zoknija is passzolt a settjéhez.
Attilaa, 7 éve
LV táskával a repülőtéren
Davidet a heathrow-i repülőtéren fotózták le ebben a sportos szerelésben. A focista az Abercombie&Fitch kockás ingjét viselte, amihez egy PRPS Jeans márkájú farmert vett fel. A PRPS itthon egyáltalán nem ismert, ám az Egyesült Államokban nagyon népszerű márka, ami 250 dolláros ártól értékesít farmereket (a cégben tervező Donwan Harrell is, aki a Nike dizájnere).
 
Beckham a holmikat egy 1800 eurós Louis Vuitton WATERPROOF KEEPALL 55 táskában cipelte, a karóra a kezén pedig egy 4000 méterig vízálló Rolex Sea Dweller.
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >