Szerkesztők

Diane Kruger 1976-ban Diane Heidkrüger néven született Németországban, Algermissen-ben. Színészi pályáját 2002-ben kezdte el, majd 2004-ben A nemzet aranya című filmben Nicolas Cage oldalán főszerepet játszott. Munkásságának elismerésére 2010 januárjában Berlinben neki ítélték oda a legjobb nemzetközi színésznőnek járó elismerést az Arany Kamera-díjak 45. átadási ünnepségén.

Vörösarany Jaeger-LeCoultre a filmpremieren
Diane Kruger az Unknown című film premierjén vett részt a Berlin Film Festival nyitónapján. A német színésznő gyakran mutatkozik piros színben (jól is áll neki), most egy elegáns Prada ruhára esett a választása. Karórája pedig a világ egyik leghíresebb óragyártójának női kollekciójából az egyik kiemelkedő darab, a Jaeger-LeCoultre Grande Reverso Lady Ultra Thin, ami vörösaranyból készült és összesen 30 darab gyémánttal díszítették. Ára meghaladja a négymillió forintot.
jól áll neki a piros :)
tofi, 7 éve
Christian Lacroix + Chanel = tündöklés
Diane a 67. Golden Globe Awards-on vett részt Beverly Hilton Hotelben. A sztárok a környezettudatosságra hívták fel aláírásukkal a figyelmet, melyet egy Chrysler 300C motorháztetejére pingáltak. A német színésznő az eseményre egy többtónusú rózsaszínben pompázó Christian Lacroix estélyiben jelent meg, amihez a Chaneltől választott különféle gyémántokkal kirakott karkötőt és fülbevalókat.
ezen a képen fel se ismertem :/
Canga, 7 éve
a ruha nagyon szép de a haja így nem olyan jó
panna, 7 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >