Dzsudzsák Balázs
Szerkesztők

Dzsudzsák Balázs 1986. december 23-án született Debrecenben. A Nyírlugoson felnőtt focista előbb a DVSC-ben játszott, majd 2007-ben aláírta a szerződést a PSV Eindhoven klubcsapattal és innentől kezdve nemzetközi szinten ismert és elismert játékossá vált. Jelenleg az orosz-dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatát erősíti.

Dzsudzsák a Lamborghinivel
DzsudzsĂĄk BalĂĄzs BĂŠcsben vette ĂĄt a hasznĂĄlt Lamborghini Aventadort, melynek ĂŠrtĂŠke kb. 70 milliĂł forint. Ám nem sokĂĄig ĂŠlvezhette a sportautĂłt, ugyanis kĂŠt nappal kĂŠsőbb igencsak ĂśsszetĂśrte az M3-as autĂłpĂĄlyĂĄn, de szerencsĂŠre szemĂŠlyi sĂŠrĂźlĂŠs nem tĂśrtĂŠnt. A focista egyĂŠbkĂŠnt egy fekete bőrdzsekiben ĂŠs egy 120 ezer forintos fehĂŠr magasszĂĄrĂş Gucci sneakerben fotĂłzkodott az ĂĄtvĂŠtelkor.
4-5 milla lehet a javítás.
jumbo, 7 éve
Gyáá ennek a kocsinak annyi
gery, 7 éve
Dzsudzsák és az új Royal Oak Offshore
A focista ifj. Mari Zoltånnal, az FC Barcelona futballpalåntåjåval talålkozott, amit kÊpekkel is megÜrÜkítettek. Ezen a fotón låtható, hogy Balåzs az Audemars Piguet idÊn bemutatott új Royal Oak Offshore Chronograph modelljÊt viseli, mÊghozzå a vÜrÜsarany verziót. A 44mm-es óra kaucsukszíjjal Êrkezik, jelenleg ez az AP egyik legexkluzívabb modellje, åra meghaladja a 14 millió forintot.
Hűha!
gabesz21, 8 éve
Dzsudzsáknál járt Jakupcsek
MĂŠg ĂŠv elejĂŠn kĂŠszĂ­tett interjĂşt a focistĂĄval Jakupcsek Gabriella Eindhovenben. A StoryTV műsorĂĄban DzsudzsĂĄk BalĂĄzs bemutatja otthonĂĄt ĂŠs mindennapi ĂŠletĂŠt. A felvĂŠtelen a fiatal labdarĂşgĂł egy fehĂŠr Dolce&Gabbana 'James Dean' pĂłlĂłban mutatkozott, a kezĂŠn pedig egy Hublot Big Bang Gold&Ceramic Ăłra lĂĄthatĂł, melynek listaĂĄra 25.600 eurĂł.
meine lieblings Hublot
Attilaa, 9 éve
Az egyik legszebb Hublot óra szvsz!
Blue3y3, 9 éve
Hublot-val a Nemzeti Sport újságban
Dzsudzsåk Balåzs a Nemzeti Sportban szerepelt az Anzsihoz való åtigazolåsåval kapcsolatos tåmadåsok miatt. A focista kÜztudottan Hublot-fan, most egy 2011-es modell låtható a karjån, mÊghozzå a Big Bang Evolution Black Magic óråról van szó, mely a szokåsos 44-es mÊrettel Ês kaucsukszíjjal kerßlt piacra. A teljesen matt óra tÜkÊletesen illeszkedik az Hublot új modelljeihez, mely 12.500 eurós åron kerßlt a boltok polcaira.
Jó választás.
greenclub, 9 éve
Sokan leszólták a döntése miatt, de szerintem jól tette hogy oda igazolt.
fenyvesipeti, 9 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >