Dzsudzsák Balázs
Szerkesztők

Dzsudzsák Balázs 1986. december 23-án született Debrecenben. A Nyírlugoson felnőtt focista előbb a DVSC-ben játszott, majd 2007-ben aláírta a szerződést a PSV Eindhoven klubcsapattal és innentől kezdve nemzetközi szinten ismert és elismert játékossá vált. Jelenleg az orosz-dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatát erősíti.

Dzsudzsák a Lamborghinivel
Dzsudzsák Balázs Bécsben vette át a használt Lamborghini Aventadort, melynek értéke kb. 70 millió forint. Ám nem sokáig élvezhette a sportautót, ugyanis két nappal később igencsak összetörte az M3-as autópályán, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A focista egyébként egy fekete bőrdzsekiben és egy 120 ezer forintos fehér magasszárú Gucci sneakerben fotózkodott az átvételkor.
4-5 milla lehet a javítás.
jumbo, 6 éve
Gyáá ennek a kocsinak annyi
gery, 6 éve
Dzsudzsák és az új Royal Oak Offshore
A focista ifj. Mari Zoltánnal, az FC Barcelona futballpalántájával találkozott, amit képekkel is megörökítettek. Ezen a fotón látható, hogy Balázs az Audemars Piguet idén bemutatott új Royal Oak Offshore Chronograph modelljét viseli, méghozzá a vörösarany verziót. A 44mm-es óra kaucsukszíjjal érkezik, jelenleg ez az AP egyik legexkluzívabb modellje, ára meghaladja a 14 millió forintot.
Hűha!
gabesz21, 7 éve
Dzsudzsáknál járt Jakupcsek
Még év elején készített interjút a focistával Jakupcsek Gabriella Eindhovenben. A StoryTV műsorában Dzsudzsák Balázs bemutatja otthonát és mindennapi életét. A felvételen a fiatal labdarúgó egy fehér Dolce&Gabbana 'James Dean' pólóban mutatkozott, a kezén pedig egy Hublot Big Bang Gold&Ceramic óra látható, melynek listaára 25.600 euró.
meine lieblings Hublot
Attilaa, 8 éve
Az egyik legszebb Hublot óra szvsz!
Blue3y3, 8 éve
Hublot-val a Nemzeti Sport újságban
Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportban szerepelt az Anzsihoz való átigazolásával kapcsolatos támadások miatt. A focista köztudottan Hublot-fan, most egy 2011-es modell látható a karján, méghozzá a Big Bang Evolution Black Magic óráról van szó, mely a szokásos 44-es mérettel és kaucsukszíjjal került piacra. A teljesen matt óra tökéletesen illeszkedik az Hublot új modelljeihez, mely 12.500 eurós áron került a boltok polcaira.
Jó választás.
greenclub, 8 éve
Sokan leszólták a döntése miatt, de szerintem jól tette hogy oda igazolt.
fenyvesipeti, 8 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >