Szerkesztők

Tramar Dillard, a művészneve által jobban ismert Flo Rida 1979. december 16-án született az Egyesült Államokban, a a Flo Rida nevet szülőhelye miatt vette fel. Első albuma a Mail on Sunday volt, mely 2009-ben meghozta számára a sikert. Flo Rida azóta nemzetközileg is elismert lett, több mint 17 millió lemezt adott el, koncertjei teltházasak.

Flo Rida bronz Gucci sneakerrel villantott
Az ismert énekes a kaliforniai Home Depot Centerben jelent meg a 102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 sajtóeseményén, ahová egy elsőre talán unalmasnak is mondható fekete trikó-barna ing/nadrág szerelésben jelent meg. Ám extravagáns bronz Gucci magasszárú sneakerével mégis hatásos megjelenést tudhatott magáénak, melyet tovább fokozott a 18 karátos sárgaarany Rolex Day-Date II órája, melyet gyémántok is díszítettek.
Arany Hublot és Flo Rida a Megasztár döntőn
A Megasztár döntőjén ezúttal Flo Rida amerikai rapper világsztár is fellépett. A Wild Ones című slágerével hazánkban is aratott a 32 éves énekes, aki fehér ujjatlanban és tréningnadrágban, nyakán vastag aranylánccal és kezén egy Hublot órával lépett fel. Flo Rida választása az Hublot Big Bang Evolutionra esett, abból is a vörösarany változatra. A 44mm-es, kaucsukszíjas luxusóra több mint 8 millió forintba kerül.
2 számot is csak playbackelte.
Chris, 7 éve
De a Frizbibe már lusta volt elmenni..:D
Attilaa, 7 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >