Szerkesztők

Hajdú Péter (Budapest, 1975. április 11. – ) televíziós műsorvezető. Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a MÚOSZ újságíró-iskoláján végezte. Országot ismertséget a NÉVshowR című műsor hozott számára, melyet Dömsödi Gáborral közösen vezetett. Jelenleg a TV2-n vezeti a Frizbi Hajdú Péterrel című nagysikerű showműsorát.

Hajdú Peti acél Hublot Big Banggel
Ezen a sajtófotón Mr. Frizbi kisfiával látható otthonukban. A tévés műsorvezető kezén egy acél/kerámia Hublot Big Bang látható, melynek ára meghaladja a 3 millió forintot.
Én is ismerek 1-2 illetőt akinek több Hublotja is van, de ez más óráknál is előfordul, mivel egész más egy arany, acél, titán stb óra!
biropeti, 6 éve
felőlem is ,csak amúgy marhaságnak tartom :D
Attilaa, 6 éve
Acél Breitling a Hal a tortán forgatáson
Mr. Frizbi és másik három versenytársa Galambos Lajosnál vendégeskedtek, aki hosszú családi sztorikkal vezette fel a vacsorát. A televíziós műsorvezető láthatóan unta a sok szövegelést, még az iPhone 5-ös telefonját is felvette felvétel közben, nem kis kellemetlenséget okozva ezzel az asztal körül ülők számára. Hajdú Péter aznap egy acél Breitlinget viselt, a rendkívül népszerű Chronomat Evolutiont, melynek gyártása már befejeződött az új B01-es Chronomat megjelenésekor. Péter órája 43 milliméteres átmérőjű és kronográf funkcióval is bír, az óra fekete bőrszíjat kapott, számlapja pedig sötétkék. Értéke kb. 800 ezer forint.
jo ez az ora, elfogadnam
Halapi, 6 éve
u láttam mekkora bunkó volt :DD
tmz, 6 éve
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >