Szerkesztők

Shawn Corey Carter 1969. december 4-én született New Yorkban. Jay-Z néven vált híressé mint amerikai rapper, dalszerző, író, producer, előadó és vállalkozó. Jay-Z pénzügyileg a legsikeresebb a hip hop előadók közül, körülbelül 50 millió példányban keltek el albumjai.

Klasszikus Hublot Jay-Z klippjében
Jay-Z és Kanye West egy-egy értékes svájci órával tűntek fel közös videójukban, az Otisban. Míg Kanye egy sárgaarany Rolex Daytonát viselt bőrszíjjal, addig Jay-Z egy Hublot Classic Fusiont villantott. A 45mm-es óra vörösarany tokkal és letisztult számlappal rendelkezik, melyen plusszban mindössze egy dátumjelző kapott helyet. A 2010-ben Bázelben bemutatott klasszikus óra jelenlegi ára 5.1 millió forint körül alakul.
Milyen nagy ez a klasszik is.
Chris, 6 éve
Jay Z francia területen nyaralt
Jay Z-t a Franciaországhoz tartozó Saint-Barthélemy kikötőjében kapták lencsevégre a fotósok. Az amerikai rapper családjával utazott a festői szépségű területre, ahol mindösszesen 8500 fős a lakosság.

A világsztár Thom Browne pamutból készült, fehér alapon világoskék hosszúujjú pólóját viselte, amihez az Audemars Piguet egyik legnépszerűbb sportóráját, a Royal Oak Chronograph-ot vette fel. A 42mm-es acél óra a svájci brand legnagyobb presztízsű modellje, a kaucsukszíjas szerkezet ára meghaladja a 6 millió forintot.
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >