Szerkesztők
mandark
Justin Drew Bieber 1994. március elsején született Londonban. Már kiskorától érdekelte a zenei világ, autodidakta módon megtanult dobolni és gitározni, majd később számos dalt dolgozott fel, amiket a YouTube-ra töltött fel. 2008-ban fedezte fel Scooter Braun, aki később a managere lett. 2009-ben jelent meg első albuma, ami a My World nevet viselte. Justin karrierje azóta is töretlenül emelkedik, dalait tinik milliói hallgatják.
Justin Bieber talpig pinkben
Justin rózsaszínben látja a világot! Legalábbis ezt a színt részesítette előnyben az MMVA idei rendezvényén. A D&G nyári kollekciójának egyik halvány rózsaszín egygombos zakóját az Urban Outfitters Kelly Kapowski print pólójával dobta fel, és gondosan ügyelt arra is, hogy a Supra Cuban 1.5 cipőjében is legyen egy kis pink. Az énekes kezén pedig egy Nialaya karkötő látható.
valahogy a másik képen a modellen egész más az a zakó
Attilaa, 7 éve
No comment! :D
Blue3y3, 7 éve
Justin a reptéren
A tinilányok imádott kedvencét, Justin Bieber-t egy reptéren kapták lencsevégre ebben a laza szerelésben. Az énekes jól választott, hiszen a hosszú úton kényelmes viselet lehet ez a szürke Alpinestars short, és a hozzá passzoló magas szárú Supra cipő. Hogy az énekes megpróbálja elkerülni a kíváncsi tekinteteket, egy baseball sapkát is felvett, ami kedvenc amerikai baseball csapatának, a Detroit Tigers-nek a logójával díszített.
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >