Schobert Norbert
Szerkesztők

Schobert Norbert 1971. április 16-án született Budapesten. Tornász, üzletember, nevéhez fűződik a Norbi-Update kifejlesztése és elterjesztése. 25 éve foglalkozik testedzéssel, 40 kiló fogyással kezdte. Húsz filmet és 420 tévétornát forgatott. Cége, az Update International három országban több mint 60 franchise üzletet tömörít. Üzleteinek többsége a válság alatt is nyereséges.

A fitneszguru M5-ös BMW-t hajt
Norbi maga töltötte fel Facebook oldalára, ahogy új autója előtt pózol. Az egészséges ételeket forgalmazó üzletember Emporio Armani pólóban állt a legújabb, modellfrissítésen átesett BMW M5 előtt, kezén pedig a már korábban bemutatott vörösarany Hublot King Power Unico GMT látható.
Norbi nem audis volt? :D
Burton, 6 éve
A női Sesnél szűkebb pólót már nem árultak? :D
Attilaa, 6 éve
Norbi acél Breitlinget viselt a boltmegnyitón
Pécsett nyitott meg a Norbi Update 100. üzlete, ahol sok-sok fotó készült. Norbi itt egy Nike pólóban jelent meg, kezén pedig egy acél Breitling volt látható. A Breitling for Bentley modellcsalád egyik extrább típusáról, a GMT-ről van szó, mely 48mm-es átmérővel rendelkezik, ára pedig 2,5 millió forint körül alakul.
Sporty :)
vivtomas, 6 éve
Schobert Norbi a legkomolyabb Hublot King Powert választotta
Schobert Norbi és Rubint Réka a TV2 műsorának nyilatkoztak. Az üzletember 1.9 millió forintot ajánlott fel annak a családnak, ahol az édesanyát Máltán meggyilkolták. A felajánlásának köszönhetően a holttestet hazaszállíthatják az árván maradt gyermekek.

A műsorban Norbi egy vadiúj Hublot karórát viselt, melynek bolti ára meghaladja a 12 millió forintot. A 18 karátos matt vörösarany King Power Unico GMT a svájci óragyártó egyik legkomolyabb és legnehezebben beszerezhető modellje. 24 időzónát képes kezelni, kialakítása és számlapja egyedülálló a King Power kollekción belül is.
< Előző oldal
1 - 12
Következő oldal >