Adatvdelem

Tisztelt Olvasóink!

A Trendmagazin.hu oldalon adatkezelést nem végzünk. Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, megteheti azt Facebook oldalunkon, amin keresztül tartalmainkat kommentálhatja, vagy megkereshet bennünket a szerkesztoseg@trendmagazin.hu címen.

Trendmagazin Team

Londoni pénzügyi elemzk szerint a brit háztartások gazdagabbak, mint valaha, ám a vagyoneloszlás szinte végletesen egyenltlen, ezért a vagyontömeg növekedése várhatóan nem gyakorol jelentsebb felhajtóert a fogyasztásra.
A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan elnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates.
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövre az Európai Unió Barokk Zenekara.
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedés felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elönt álhírek ellen.
Norvégia továbbra is a világ legtökéletesebb demokráciája, az Egyesült Államok azonban már nem tartozik a legdemokratikusabb országok csoportjába az EIU éves felmérése szerint.
Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idén is a legkomolyabb óragyártók rukkolnak el új modelljeikkel. Folyamatosan frissül cikkünkben beszámolunk a legérdekesebb bejelentésekrl. 
Ronna Romney McDaniel személyében új elnököt választottak csütörtökön a Republiknus Párt élére. 
Átadták a forgalomnak a világ legmagasabb függhídját a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban. Az 1341 méter hosszú Pejpancsiang-híd 565 méterrel magasodik az azonos nev völgy fölé.
A korábbinál bizakodóbban ítélik meg cégük jöv évi kilátásait a brit vállalatvezetk, hosszabb távra elretekintve azonban kétharmaduk továbbra is borúlátó.
Érezted már magad királyi méltóságnak annak ellenére, hogy egy csepp királyi vér sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidéki kastélyba, ami most új tulajdonosát keresi.
A francia tzsdefelügyelet ftitkára szerint a brit EU-tagság megsznése miatt több nemzetközi nagybank is vizsgálja annak lehetségét, hogy egyes szolgáltatásait Londonból Párizsba telepítse át.
Dubai legújabb fejlesztése a  Rosemont Hotel & Residences, melynek legnagyobb különlegessége, hogy egy 6900 négyzetméternyi beltéri dzsungelt kap.
A Twilight sikere nyomán pillanatok alatt világsztár lett, sokan Hollywood új üdvöskéjét látták benne. Aztán szép lassan eltnt, új filmjei sem váltották be a reményeket. Vajon mi történhetett? És van még s
A Tesla Motors megvásárolta a gyártásautomatizálási rendszerekre szakosodott német Grohmann Engineering vállalatot.
Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!