Adatvédelem

Jelen szabályzat a trendmagazin.hu portál használatának feltételeit, a Felhasználók adatvédelmének irányelveit tartalmazza.

A trendmagazin.hu portál regisztrációhoz kötött funkcióit a portál felületén regisztrált természetes személyek használhatják (Felhasználók). A regisztrációhoz nem kötött szolgáltatásokat bárki használhatja megkötés nélkül.A trendmagazin.hu portálon a Felhasználó által a regisztráció, képfeltöltés és a honlap használata során egyéb módon megadott adatok kezelője az Trendmagazin. (továbbiakban: Adatkezelő). 

Felhasználó az űrlapok kitöltésével, illetve tartalmak feltöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat az Adatkezelő jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.

Felhasználó felelős az általa megadott adatok, a feltöltött tartalom jogszabályoknak megfelelőségéért, a szerzői jogok betartásáért. Adatkezelő az ezen szabályoknak nem megfelelő tartalmat külön kérésre eltávolítja, illetve az oldal profiljába nem illő, az egyes menüpontok előírásait megsértő tartalmakat úgyszintén eltávolíthatja.

Adatkezelő a Felhasználó által feltöltött tartalmakért nem tehető felelőssé.

Adatkezelő a Felhasználó által megadott adatokat a trendmagazin.hu oldal működtetéséhez, a trendmagazin.hu oldal és Felhasználó népszerűsítéséhez, valamint saját marketing céljaira (pl. hírlevél küldés) használhatja fel. A trendmagazin.hu oldal működési metodikájához tartozik, hogy az oldalon megjelennek a Felhasználó adatai, elősegítendő a potenciális vendégek kapcsolatfelvételének lehetőségét. Ugyanezt a célt szolgálja a Felhasználó adatainak kapcsolódó honlap oldalakon, illetve a Facebookon történő megjelenítése. Felhasználó saját adatainak megadásával kifejezett hozzájárulását adja ehhez a széleskörű nyilvánossághoz.Felhasználó a regisztrációt követően a "Facebook engedélyezés" linkre kattintva engedélyezheti a trendmagazin.hu rendszer hozzáférését  saját Facebook felületéhez a Facebook játékoknál már megszokott módon. A csatlakozás opcionális és önkéntes, nem előfeltétele más trendmagazin.hu funkciók igénybe vételének.

 Adatkezelő a Felhasználó adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha az a szolgáltatások teljesítésekor Adatkezelő alvállalkozójaként működik együtt. Hírlevél esetében lehetőség van a hírlevélről történő leiratkozásra, az annak végén található „Leiratkozom” linkre kattintással. A Facebook adatkapcsolatot Felhasználó saját Facebook fiókjába belépve szüntetheti meg.

Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 1992. évi LXIII törvény előírásainak. 

A trendmagazin.hu szolgáltatásainak igénybe vétele önkéntes és ingyenes. Spam esetén a Felhasználót az Adatkezelő a rendszer használatától eltilthatja. Nem megengedett tartalom a portál profiljától eltérő tartalom megjelenítése, mások által írt hozzászólások, vélemények, becsmérlése, rossz hangulat keltése. Kérjük a pozitív, segítő szándékú megnyilvánulásokat.

Londoni pénzügyi elemzők szerint a brit háztartások gazdagabbak, mint valaha, ám a vagyoneloszlás szinte végletesen egyenlőtlen, ezért a vagyontömeg növekedése várhatóan nem gyakorol jelentősebb felhajtóerőt a fogyasztásra.
A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates.
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara.
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedésű felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elöntő álhírek ellen.
Norvégia továbbra is a világ legtökéletesebb demokráciája, az Egyesült Államok azonban már nem tartozik a legdemokratikusabb országok csoportjába az EIU éves felmérése szerint.
Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idén is a legkomolyabb óragyártók rukkolnak elő új modelljeikkel. Folyamatosan frissülő cikkünkben beszámolunk a legérdekesebb bejelentésekről. 
Ronna Romney McDaniel személyében új elnököt választottak csütörtökön a Republiknus Párt élére. 
Átadták a forgalomnak a világ legmagasabb függőhídját a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban. Az 1341 méter hosszú Pejpancsiang-híd 565 méterrel magasodik az azonos nevű völgy fölé.
A korábbinál bizakodóbban ítélik meg cégük jövő évi kilátásait a brit vállalatvezetők, hosszabb távra előretekintve azonban kétharmaduk továbbra is borúlátó.
Érezted már magad királyi méltóságnak annak ellenére, hogy egy csepp királyi vér sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidéki kastélyba, ami most új tulajdonosát keresi.
A francia tőzsdefelügyelet főtitkára szerint a brit EU-tagság megszűnése miatt több nemzetközi nagybank is vizsgálja annak lehetőségét, hogy egyes szolgáltatásait Londonból Párizsba telepítse át.
Dubai legújabb fejlesztése a  Rosemont Hotel & Residences, melynek legnagyobb különlegessége, hogy egy 6900 négyzetméternyi beltéri dzsungelt kap.
A Twilight sikere nyomán pillanatok alatt világsztár lett, sokan Hollywood új üdvöskéjét látták benne. Aztán szép lassan eltűnt, új filmjei sem váltották be a reményeket. Vajon mi történhetett? És van még s
A Tesla Motors megvásárolta a gyártásautomatizálási rendszerekre szakosodott német Grohmann Engineering vállalatot.
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!