Szavazz a 2012-es kampnyfotkra!
2012 – a legjobb divatfotk
26 hozzszls
Szab Adrienn    2012.01.23

Idén sem bízták a véletlenre a luxusmárkák vezeti a reklámfotózásokat. A legjobbakat pedig mint mindig, ezúttal is megtekinthetitek a Trendmagazinon.

Giorgio Armani • 6.1
0


Az olasz elegancia tengerparti sétára indult a Giorgio Armanival. A ruha finoman követi a test vonalát, a tökéletes sziluettet pedig a Nap fénye festette fel a fehér homok vásznára.

Armani Exchange • 6.1
0


Ha már Armani, akkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az Armani Exchange fotóit sem. Hogy miért? – kicsiny hazánk egyik nagy büszkesége, a 18 éves, Palvin Barbara pózol a 2012-es tavaszi-nyári kampány sorozatán. A fekete-fehér képek a fotózás helyszínéhez hen tökéletesen megidézik a kaliforniai életérzést, tökéletes ruhákban, tökéletes álompárok, egy tökéletes helyen.

Dior • 6.1
0


A Dior rátalált a szerelemre Portofinoban. Az Olasz Riviérán nincs ami ne lenne hibátlan, a Nap minden erejét összeszedheti, hogy érvényesüljön a páratlan darabok mellett. A szikrázó fényben tengeri szél játszik pajkosan a modellek tincseivel, akik szirénként várják, kit húzhatnak a Dior szerelmének mélyébe. Azt hiszem szükség lesz azokra a mentmellényekre!

Fendi • 6.1
0


A Fendi különleges színeket használt a háttérhez, a púderes árnyalatok és az ersebb, dominánsabb magenta és kék egy szenvedélyes játékot ad a képnek. A különleges árnyjátékok és a modell arckifejezése csak tovább fokozza ezt az érzést.

Valentino • 6.1
0


A Valentino tikkadt szépségei a hség ell pár régi rom árnyékába húzódtak. A gizes-gazos vad környezetet és a kemény kfalakat megpuhítja a kollekció könnyed, légies, nies világa.

Gucci • 6.1
0


A Gucci modellei már nem voltak ilyen szerencsések, a falon futó virágok szépségét gyengítik a kollekció, élénk, színes és rendkívül ízléses darabjai. Szerény véleményem szerint, ez az idei munkák közül ha a mvészeti elemeket nézzük a képben, ez a márka mosolyogva bezsebelhet egy els helyet. A virág körül forog a világ; a ruhán mint minta, a modellen árnyjáték és a falon él növény formájában is ez a téma jelenik meg.

Roberto Cavalli • 6.1
0


Charlie Angyalai egy kicsit újra értelmezve, ez jut eszembe elször, nagy kedvencünk, a Roberto Cavalli reklám fotóiról. A luxusmárka kollekciója idén sajnos már hiányzik a magyar palettáról, mint azt már korábban megírtuk, az Andrássy úton sajnos bezárta kapuit a szalon. A divat egét azonban a szivárvány minden színében pompázó ruhák ismét beragyogják és ezek az angyalkák garantáltan bearanyozzák a Charlie-k mindennapjait.

Atos Lombardini • 6.1
0


A soron következ márkát több okból választottuk be a kis összefoglalónkba, részben, hogy megfszerezzük pár nem olyan srn emlegetett branddel a listát, másrészt azért is, mert szintén egy magyar szépség, Srej Zsófi az Atos Lombardini idei arca. Zsófi ebben a szezonban, több munkában is kivette a részét, így az Aiguille Noire kampánya is vele ékeskedhet. A hideg, kék, üveg hátteret felpezsdítik az üdít színek és a modell nyárias sminkje.

Dolce & Gabbana • 6.1
0


Jön a kistesó és a nagytesó, azaz a Dolce & Gabbana és a D&G, a sok-sok ’és’ mellett a hangsúly a mondatban a rokoni viszonyokon volt. Idén a család kapta a fszerepet a Dolce & Gabbana kampányában. Papa, mama, gyerekek és fiatal szerelmesek alakítják az új stáblistát. A fotósorozat olyan jól sikerült, hogy szinte megszólal, hangja van, ami betölti a márkakedvelk szívét. Zene, tánc, móka, kacagás és egy igazi olasz pezsdít nyár vár ránk a Dolce & Gabbanaval.

D&G • 6.1
0


Ne vonjuk meg az értékes karaktereket a kistesótól, hiszen már nem sokáig ékesíthetik a gyjteményünket D&G darabok. Színes, vidám, üdít, friss, pezsg és életteli, mint mindig. A D&G ez úttal sem hazudtolta meg önmagát, fiatalos világával feldobja a nyarunkat. Azt hiszem felesleges felhívnom rá a figyelmet, hogy megcsillannak a selyemruhák mellett selymes brfelületek is...

Ermanno Scervino • 6.1
0


Ermanno Scervino is kényelmesen elfér a medencés jeleneteink közt, az ismertebb márkák mellett k is a víz és a fény érdekes reflektív játékát használták fel alapnak.

Versace • 6.1
0


A Versace, a brazil szupermodellel, Gisele Bündchen-nel dolgozott együtt. Az üres medencéket megtöltötték dögös szépségekkel. A kongó, vízre szomjas falak pedig egyet visszhangoznak: a Versace-é az idei nyár!

Chanel • 6.1
0


A vizes témától nem rugaszkodott el a Chanel sem, nem úgy, mint a földtl. A modellek bebizonyították, hogy a tornaszereken is otthonosan mozognak méregdrága ruháikban. A fotózást a Párizsi Vogue vezetszerkesztje vezényelte le és az ötletei alapján készítették el az idei kampányok közül a szó legszorosabb értelmében magasan kitn fotósorozatot.

Prada • 6.1
0


A Prada biztos lábakon érkezett padlógázzal a 66-oson. A kipofozott veterán járgányok mellett pózoló modellek láttán, azt hiszem, senki nem sajnálná a benzinkút látogatást a jelenlegi üzemanyag árak mellett sem. Az életteli képek megidézik a múlt kort, amikor cabrioba pattanva lobogtak a szélben a kendk és még ersebb pírt adott a nap a vörös ajkaknak.

Yves Saint Laurent • 6.1
0


Enyhe stílusváltás következik! Nem spilázták túl a dolgot a YSL kreatív munkatársai. A fotósorozaton a ruhák mellett a f hangsúly az ers fekete hajjal határolt, hullafehérre vakolt modell arcán volt. Jellegzetes vonásai így, igen feltnek a képen. A háttérre nem fordítottak akkora gondot, mint a stylera, ami talán nem is olyan nagy probléma.

Louis Vuitton • 6.1
0


Nem akarok túl sokat írni a Louis Vuitton kampányáról, csak ennyit: „hát nem édes?”. Marc Jacobs nyilatkozatában minden benne van, különleges varázsa van a fotóknak, a vezettervez bízik abban, hogy a tavasz is ilyen friss és finom formában jön el 2012-ben.

Bally • 6.1
0


Érdekes, hogy idén nem kaptak akkora szerepet az állatkák a fotózásokon, viszont mégis találtunk egy kedves kis képet, a Ballytl. A 160 éves évfordulóját ünnepl svájci márka természetesen a legszebb svájci tájakon készítette el kampány munkáját. A modellek tündéri, kis gombóc bernáthegyi kölykök és kecskék társaságában mutatják be a kollekció legmeghatározóbb darabjait.

Givenchy • 6.1
0


Érzéki, határozott, sötét, ez a Givenchy sorozatának új szlogenje. A képeken a már fentebb említett Gisele Bündchen-é a fszerep. Itt is találkozhatunk négylábúval, egy koromfekete kutya személyében. A komor tengerparti séta valami sötét vámpírnyaralásra emlékeztet.

Most, hogy végigvettük a legnépszerbb luxusmárkák 2012-es tavaszi-nyári reklámkampányait, nincs más hátra, mint hogy szavazzatok, melyik a szezon legjobb munkája!Kapcsold cikkek
Ezúttal is a legvadabb kampányfotókkal készültek a világ legnépszerbb luxusbrandjei. Szavazásra felkészülni!
Az idei v reklmkampnyai mind hres-nevezetes alakokra plnek, Al Capone, Bonnie s Clyde s a fiktv Corleone csald. Sok a kzs bennk, de legfbb vonsuk, hogy a ’40-es, ’50-es vek lett megsznest szemlyekrl beszlnk. Most a luxusmrknak hla, a brkbe bjhatunk. 
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
Andi17
-
2012.02.13. 16:19
26
Gisele Bndchen azrt felszedhetne nhny kilt, nagyon nagyon vkony!
avatar
Chewaa
-
2012.02.09. 19:01
25
Armani Exchange kne MO-ra is, sokkal tbben vennk mint a mregdrga Emporit vagy a Giorgio Armanit.
avatar
Tompi
-
2012.02.03. 12:19
24
Gucci vezet :D
avatar
Balumsn
-
2012.01.31. 11:00
23
Armani Exchange most is j lett ;)
avatar
Marci20
-
2012.01.29. 20:39
22
Yves Saint Laurent s a Chanel kivtelvel mindegyik j lett!
avatar
Sarah22
-
2012.01.27. 12:24
21
A Dior lett a legszebb fot. :)
avatar
Adrihanna
-
2012.01.26. 20:27
20
LosSanots: azrt a YSL kemnyen tolja =P gyantom hogy nem prblkoznl be nla =P

Kristenfan: oksi =) megjegyzem =)

Buttonfly: ijuuuuj =P ht ezen azrt mg kemnyen elgondolkozom =)
avatar
Buttonfly
-
2012.01.26. 18:31
19
Adrihanna ha nagyon bntetni akarsz akkor Tom Ford meztelenkeds kampnyait sem hagyhatod ki! xP
avatar
Kristenfan
-
2012.01.26. 15:49
18
Adri! Legkzelebb be lehetne venni a Mulberry-t is, mr csak KS miatt is! (Kedvenc mrkja!)
avatar
LosSantos
-
2012.01.26. 15:46
17
Tompi: :D Idn nagyon szpek a modellcsajok... Nem gy mint mltkor, ott volt pr bnyarm (bocsi)
avatar
Tompi
-
2012.01.26. 11:40
16
Dior, Roberto Cavalli a szp lbak miatt! :D
avatar
Canga
-
2012.01.26. 11:18
15
Versace, Givenchy a legeslegjobb!
avatar
Adrihanna
-
2012.01.25. 23:20
14
Igyekszem sznesteni, szlesteni =) amennyire csak tudom a krt =) a jvben mg tbb j mrkval szeretnm tarktani a bemutatkat =) ha van javaslatotok, szvesen veszem =)
avatar
Kitti
-
2012.01.25. 16:07
13
D&G sexy mint mindig :))) de rlk hogy nem csak ugyanazok vannak mint rgebben :)
avatar
kocsiskatica
-
2012.01.25. 09:24
12
Armani, Fendi, Gucci, Versace - ezek a legjobbak! :)
avatar
sweetie
-
2012.01.24. 19:08
11
Dej hogy magyar lnyok is ott vannak a nagy mrkk kampnyaiban! Erre bszkk lehetnk :))

Atos Lombardini-rl mit lehet tudni? Nagyon tetszik!
avatar
Adrihanna
-
2012.01.24. 17:47
10
Zelda: hahaha, fogggalmam nincs, tavaly beborultak idn alkottak valami jt =) ha a szemlyes vlemnyemre vagy kvncsi, nos akkor:
az embereket a nehzsgek, a problmk, a tl, az sz, a komor, zord id sokszor msabban inspirlja mint a nyr a lktet let s sorolhatnm. valsznleg maga az vszak jellege, a gazdasgi helyzet, az emberek letfelfogsa stb is befolysolta... aztn ezek mellett, lehet tavaly egy rossz tmt vlasztottak ssznpileg, ami nehezen volt megfoghat, megkzelthet. a tenger s annak vilga a nyarals a vz s a termszet kr sokkal tbb storyt lehet pteni :) egy ilyen alapkoncepcira knnyebb egy jobb minsg sznvonalasabb szebb s meggyzbb munkt felhzni =)
szemly szerint nekem 2012 a remnysg ve, hittel llok a dolgokhoz, akrmit grnek a gazdasgi mutatk s egyebek, akrmilyen a politikai helyzet =) n nagyon boldog vagyok s nem tudom, lehet nem vagyok egyedl s mst is elcspett ez az letrzs =) (s ez nem csak azrt van mert szerelmes vagyok =$)
avatar
Zelda
-
2012.01.24. 17:11
9
Adri! Hogy van az hogy ezek a kpek sokkal jobbak mint a mltkoriak? ;)
avatar
Adrihanna
-
2012.01.24. 13:53
8
n oda meg vissza vagyok a Cavallirt =$ nekem a gyerekem is abba fog jrni =$ hihi =) a maga mdjn a maga stlusban mindenki nagyszeret alkotott =) a Dolce azrt is j, mert ahogy rtam a kp hangos rendesen trzed tled =) profik =)
avatar
Emma
-
2012.01.24. 13:25
7
A Cavalli elg egyszerû lett de a ruhk messek! A Dolce&Gabbana s a Dior azrt tetszik mert a helyszn meg a bellts is egyedi.
avatar
javorszarvas
-
2012.01.24. 10:53
6
Egyetrtek veled Adrihanna.. Roberto Cavalli mmm :)
avatar
one_girl
-
2012.01.23. 19:32
5
D&G ezttal is hot! :)
avatar
csadri
-
2012.01.23. 18:29
4
Versace (L)
avatar
alawa
-
2012.01.23. 15:19
3
uuu mennyi :O jl sszeszedted Adri :)) nekem a Dior s Fendi tetszik!
avatar
Adrihanna
-
2012.01.23. 15:05
2
nekem a Gucci, LV, Prada, D&G s Dolce & Gabbana, s ht a nagy nagy nagy nagy nagy kedvencem ugye az rk fav a Roberto Cavalli =) na ezek tetszenek a tbbit csak megrtam =P mert tetszhet msnak =P
avatar
lisa
-
2012.01.23. 14:53
1
Versace most szupi lett!!!!
Dolce&Gabbana sneaker
Vannak olyan termékei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szívvel ajánlok, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy tettl talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elérhet fekete és fehér színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.