Szavazz a 2012-es kampányfotókra!
2012 – a legjobb divatfotók
26 hozzászólás
Szabó Adrienn    2012.01.23

Idén sem bízták a véletlenre a luxusmárkák vezetői a reklámfotózásokat. A legjobbakat pedig mint mindig, ezúttal is megtekinthetitek a Trendmagazinon.

Giorgio Armani • 6.1
0


Az olasz elegancia tengerparti sétára indult a Giorgio Armanival. A ruha finoman követi a test vonalát, a tökéletes sziluettet pedig a Nap fénye festette fel a fehér homok vásznára.

Armani Exchange • 6.1
0


Ha már Armani, akkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az Armani Exchange fotóit sem. Hogy miért? – kicsiny hazánk egyik nagy büszkesége, a 18 éves, Palvin Barbara pózol a 2012-es tavaszi-nyári kampány sorozatán. A fekete-fehér képek a fotózás helyszínéhez hűen tökéletesen megidézik a kaliforniai életérzést, tökéletes ruhákban, tökéletes álompárok, egy tökéletes helyen.

Dior • 6.1
0


A Dior rátalált a szerelemre Portofinoban. Az Olasz Riviérán nincs ami ne lenne hibátlan, a Nap minden erejét összeszedheti, hogy érvényesüljön a páratlan darabok mellett. A szikrázó fényben tengeri szél játszik pajkosan a modellek tincseivel, akik szirénként várják, kit húzhatnak a Dior szerelmének mélyébe. Azt hiszem szükség lesz azokra a mentőmellényekre!

Fendi • 6.1
0


A Fendi különleges színeket használt a háttérhez, a púderes árnyalatok és az erősebb, dominánsabb magenta és kék egy szenvedélyes játékot ad a képnek. A különleges árnyjátékok és a modell arckifejezése csak tovább fokozza ezt az érzést.

Valentino • 6.1
0


A Valentino tikkadt szépségei a hőség elől pár régi rom árnyékába húzódtak. A gizes-gazos vad környezetet és a kemény kőfalakat megpuhítja a kollekció könnyed, légies, nőies világa.

Gucci • 6.1
0


A Gucci modellei már nem voltak ilyen szerencsések, a falon futó virágok szépségét gyengítik a kollekció, élénk, színes és rendkívül ízléses darabjai. Szerény véleményem szerint, ez az idei munkák közül ha a művészeti elemeket nézzük a képben, ez a márka mosolyogva bezsebelhet egy első helyet. A virág körül forog a világ; a ruhán mint minta, a modellen árnyjáték és a falon élő növény formájában is ez a téma jelenik meg.

Roberto Cavalli • 6.1
0


Charlie Angyalai egy kicsit újra értelmezve, ez jut eszembe először, nagy kedvencünk, a Roberto Cavalli reklám fotóiról. A luxusmárka kollekciója idén sajnos már hiányzik a magyar palettáról, mint azt már korábban megírtuk, az Andrássy úton sajnos bezárta kapuit a szalon. A divat egét azonban a szivárvány minden színében pompázó ruhák ismét beragyogják és ezek az angyalkák garantáltan bearanyozzák a Charlie-k mindennapjait.

Atos Lombardini • 6.1
0


A soron következő márkát több okból választottuk be a kis összefoglalónkba, részben, hogy megfűszerezzük pár nem olyan sűrűn emlegetett branddel a listát, másrészt azért is, mert szintén egy magyar szépség, Srej Zsófi az Atos Lombardini idei arca. Zsófi ebben a szezonban, több munkában is kivette a részét, így az Aiguille Noire kampánya is vele ékeskedhet. A hideg, kék, üveg hátteret felpezsdítik az üdítő színek és a modell nyárias sminkje.

Dolce & Gabbana • 6.1
0


Jön a kistesó és a nagytesó, azaz a Dolce & Gabbana és a D&G, a sok-sok ’és’ mellett a hangsúly a mondatban a rokoni viszonyokon volt. Idén a család kapta a főszerepet a Dolce & Gabbana kampányában. Papa, mama, gyerekek és fiatal szerelmesek alakítják az új stáblistát. A fotósorozat olyan jól sikerült, hogy szinte megszólal, hangja van, ami betölti a márkakedvelők szívét. Zene, tánc, móka, kacagás és egy igazi olasz pezsdítő nyár vár ránk a Dolce & Gabbanaval.

D&G • 6.1
0


Ne vonjuk meg az értékes karaktereket a kistesótól, hiszen már nem sokáig ékesíthetik a gyűjteményünket D&G darabok. Színes, vidám, üdítő, friss, pezsgő és életteli, mint mindig. A D&G ez úttal sem hazudtolta meg önmagát, fiatalos világával feldobja a nyarunkat. Azt hiszem felesleges felhívnom rá a figyelmet, hogy megcsillannak a selyemruhák mellett selymes bőrfelületek is...

Ermanno Scervino • 6.1
0


Ermanno Scervino is kényelmesen elfér a medencés jeleneteink közt, az ismertebb márkák mellett ők is a víz és a fény érdekes reflektív játékát használták fel alapnak.

Versace • 6.1
0


A Versace, a brazil szupermodellel, Gisele Bündchen-nel dolgozott együtt. Az üres medencéket megtöltötték dögös szépségekkel. A kongó, vízre szomjas falak pedig egyet visszhangoznak: a Versace-é az idei nyár!

Chanel • 6.1
0


A vizes témától nem rugaszkodott el a Chanel sem, nem úgy, mint a földtől. A modellek bebizonyították, hogy a tornaszereken is otthonosan mozognak méregdrága ruháikban. A fotózást a Párizsi Vogue vezetőszerkesztője vezényelte le és az ő ötletei alapján készítették el az idei kampányok közül a szó legszorosabb értelmében magasan kitűnő fotósorozatot.

Prada • 6.1
0


A Prada biztos lábakon érkezett padlógázzal a 66-oson. A kipofozott veterán járgányok mellett pózoló modellek láttán, azt hiszem, senki nem sajnálná a benzinkút látogatást a jelenlegi üzemanyag árak mellett sem. Az életteli képek megidézik a múlt kort, amikor cabrioba pattanva lobogtak a szélben a kendők és még erősebb pírt adott a nap a vörös ajkaknak.

Yves Saint Laurent • 6.1
0


Enyhe stílusváltás következik! Nem spilázták túl a dolgot a YSL kreatív munkatársai. A fotósorozaton a ruhák mellett a fő hangsúly az erős fekete hajjal határolt, hullafehérre vakolt modell arcán volt. Jellegzetes vonásai így, igen feltűnőek a képen. A háttérre nem fordítottak akkora gondot, mint a stylera, ami talán nem is olyan nagy probléma.

Louis Vuitton • 6.1
0


Nem akarok túl sokat írni a Louis Vuitton kampányáról, csak ennyit: „hát nem édes?”. Marc Jacobs nyilatkozatában minden benne van, különleges varázsa van a fotóknak, a vezetőtervező bízik abban, hogy a tavasz is ilyen friss és finom formában jön el 2012-ben.

Bally • 6.1
0


Érdekes, hogy idén nem kaptak akkora szerepet az állatkák a fotózásokon, viszont mégis találtunk egy kedves kis képet, a Ballytől. A 160 éves évfordulóját ünneplő svájci márka természetesen a legszebb svájci tájakon készítette el kampány munkáját. A modellek tündéri, kis gombóc bernáthegyi kölykök és kecskék társaságában mutatják be a kollekció legmeghatározóbb darabjait.

Givenchy • 6.1
0


Érzéki, határozott, sötét, ez a Givenchy sorozatának új szlogenje. A képeken a már fentebb említett Gisele Bündchen-é a főszerep. Itt is találkozhatunk négylábúval, egy koromfekete kutya személyében. A komor tengerparti séta valami sötét vámpírnyaralásra emlékeztet.

Most, hogy végigvettük a legnépszerűbb luxusmárkák 2012-es tavaszi-nyári reklámkampányait, nincs más hátra, mint hogy szavazzatok, melyik a szezon legjobb munkája!Kapcsolódó cikkek
Ezúttal is a legvadabb kampányfotókkal készültek a világ legnépszerűbb luxusbrandjei. Szavazásra felkészülni!
Az idei év reklámkampányai mind híres-nevezetes alakokra épülnek, Al Capone, Bonnie és Clyde és a fiktív Corleone család. Sok a közös bennük, de legfőbb vonásuk, hogy a ’40-es, ’50-es évek életét megszínesítő személyekről beszélünk. Most a luxusmárkának hála, a bőrükbe bújhatunk. 
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
Andi17
-
2012.02.13. 16:19
26
Gisele Bündchen azért felszedhetne néhány kilót, nagyon nagyon vékony!
avatar
Chewaa
-
2012.02.09. 19:01
25
Armani Exchange kéne MO-ra is, sokkal többen vennék mint a méregdrága Emporiót vagy a Giorgio Armanit.
avatar
Tompi
-
2012.02.03. 12:19
24
Gucci vezet :D
avatar
Balumsn
-
2012.01.31. 11:00
23
Armani Exchange most is jó lett ;)
avatar
Marci20
-
2012.01.29. 20:39
22
Yves Saint Laurent és a Chanel kivételével mindegyik jó lett!
avatar
Sarah22
-
2012.01.27. 12:24
21
A Dioré lett a legszebb fotó. :)
avatar
Adrihanna
-
2012.01.26. 20:27
20
LosSanots: azért a YSL keményen tolja =P gyanítom hogy nem próbálkoznál be nála =P

Kristenfan: oksi =) megjegyzem =)

Buttonfly: ijuuuuj =P hát ezen azért még keményen elgondolkozom =)
avatar
Buttonfly
-
2012.01.26. 18:31
19
Adrihanna ha nagyon büntetni akarsz akkor Tom Ford meztelenkedős kampányait sem hagyhatod ki! xP
avatar
Kristenfan
-
2012.01.26. 15:49
18
Adri! Legközelebb be lehetne venni a Mulberry-t is, már csak KS miatt is! (Kedvenc márkája!)
avatar
LosSantos
-
2012.01.26. 15:46
17
Tompi: :D Idén nagyon szépek a modellcsajok... Nem úgy mint múltkor, ott volt pár bányarém (bocsi)
avatar
Tompi
-
2012.01.26. 11:40
16
Dior, Roberto Cavalli a szép lábak miatt! :D
avatar
Canga
-
2012.01.26. 11:18
15
Versace, Givenchy a legeslegjobb!
avatar
Adrihanna
-
2012.01.25. 23:20
14
Igyekszem színesíteni, szélesíteni =) amennyire csak tudom a kört =) a jövőben még több új márkával szeretném tarkítani a bemutatókat =) ha van javaslatotok, szívesen veszem =)
avatar
Kitti
-
2012.01.25. 16:07
13
D&G sexy mint mindig :))) de örülök hogy nem csak ugyanazok vannak mint régebben :)
avatar
kocsiskatica
-
2012.01.25. 09:24
12
Armani, Fendi, Gucci, Versace - ezek a legjobbak! :)
avatar
sweetie
-
2012.01.24. 19:08
11
Dejó hogy magyar lányok is ott vannak a nagy márkák kampányaiban! Erre büszkék lehetünk :))

Atos Lombardini-ról mit lehet tudni? Nagyon tetszik!
avatar
Adrihanna
-
2012.01.24. 17:47
10
Zelda: hahaha, fogggalmam nincs, tavaly beborultak idén alkottak valami jót =) ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, nos akkor:
az embereket a nehézségek, a problémák, a tél, az ősz, a komor, zord idő sokszor másabban inspirálja mint a nyár a lüktető élet és sorolhatnám. valószínűleg maga az évszak jellege, a gazdasági helyzet, az emberek életfelfogása stb is befolyásolta... aztán ezek mellett, lehet tavaly egy rossz témát választottak össznépileg, ami nehezen volt megfogható, megközelíthető. a tenger és annak világa a nyaralás a víz és a természet köré sokkal több storyt lehet építeni :) egy ilyen alapkoncepcióra könnyebb egy jobb minőségű színvonalasabb szebb és meggyőzőbb munkát felhúzni =)
személy szerint nekem 2012 a reménység éve, hittel állok a dolgokhoz, akármit ígérnek a gazdasági mutatók és egyebek, akármilyen a politikai helyzet =) én nagyon boldog vagyok és nem tudom, lehet nem vagyok egyedül és mást is elcsípett ez az életérzés =) (és ez nem csak azért van mert szerelmes vagyok =$)
avatar
Zelda
-
2012.01.24. 17:11
9
Adri! Hogy van az hogy ezek a képek sokkal jobbak mint a múltkoriak? ;)
avatar
Adrihanna
-
2012.01.24. 13:53
8
Én oda meg vissza vagyok a Cavalliért =$ nekem a gyerekem is abba fog járni =$ hihi =) a maga módján a maga stílusában mindenki nagyszerűet alkotott =) a Dolce azért is jó, mert ahogy írtam a kép hangos rendesen átérzed átéled =) profik =)
avatar
Emma
-
2012.01.24. 13:25
7
A Cavalli elég egyszerû lett de a ruhák mesések! A Dolce&Gabbana és a Dior azért tetszik mert a helyszín meg a beállítás is egyedi.
avatar
javorszarvas
-
2012.01.24. 10:53
6
Egyetértek veled Adrihanna.. Roberto Cavalli mmm :)
avatar
one_girl
-
2012.01.23. 19:32
5
D&G ezúttal is hot! :)
avatar
csadri
-
2012.01.23. 18:29
4
Versace (L)
avatar
alawa
-
2012.01.23. 15:19
3
uuu mennyi :O jól összeszedted Adri :)) nekem a Dior és Fendi tetszik!
avatar
Adrihanna
-
2012.01.23. 15:05
2
nekem a Gucci, LV, Prada, D&G és Dolce & Gabbana, és hát a nagy nagy nagy nagy nagy kedvencem ugye az örök fav a Roberto Cavalli =) na ezek tetszenek a többit csak megírtam =P mert tetszhet másnak =P
avatar
lisa
-
2012.01.23. 14:53
1
Versace most szupi lett!!!!
Barna Fendi sál
Az itt látható Fendi sálat viselhetjük szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiváló, de egy sötétebb, elegánsabb összeállítást is képes feldobni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.