A macskaaggastyán brit, Waddynek hívják, Ravensdenben él
27 éves lett a világ legidősebb macskája
4 hozzászólás
MTI/TM    2013.03.15

Huszonhét éves lett a világ legvénebb macskája. Kora emberre számítva 125 esztendőnek felel meg.


A macskaaggastyán brit, Waddynek hívják, Ravensdenben él. Élete meglehetősen mostohán kezdődött: egyszerűen kihajították gazdái macskájuk almából. Négyhetes volt a macskakölyök, amikor Ann Munday magához vette. "Nagyon kicsi és nagyon soványka volt, csoda, hogy életben maradt. Most olyan, mint egy öregember: naphosszat szunyókál meg eszik. Nem tökéletes az egészsége, de még mindig fel tud ugrani nemcsak az ágyamra, hanem az asztalra is" - idézte a macska 66 éves gazdasszonyát a brit Metro újság tudósítója.

Cimkék: cica, háziállat, macska,
avatar
Szeki
-
2013.03.17. 16:19
4
Szép kor :D
avatar
Zoldalma
-
2013.03.15. 16:12
3
Nem is néz ki öregnek annyira! :)
avatar
Attilaa
-
2013.03.15. 14:43
2
Tovabbi jo egeszseget neki!:)
avatar
bigyo92
-
2013.03.15. 13:02
1
de édi :)
Kétrétegű Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.