Európai bútorgyártók termékei díszítik a házat
38 millió dolláros villa Los Angelesben
Munkatársunktól    2014.09.08    0 hozzászólás

Bemutatták a legújabb kortárs építészeti csodát Los Angelesben, a sztárok szomszédságában lévő Bird Street­en. A minden extrával felszerelt, lélegzetelállító kilátással rendelkező luxusvilla megalkotásához csak a legjobb minőségű építőanyagokat használták fel, tág belső térrel, rengeteg természetes fénnyel és szellőzéssel biztosították a tervezők, hogy a jövendőbeli tulajdonos úgy érezze magát, mintha a felhőkben lakna. A házban a leghíresebb európai bútorgyártók termékeit használták mint az Acerbis, és Walter Knoll, a világítást a Foscarni tervezte, a kerti bútorokat a Paola Lenti, és a Kettal and Rod szolgáltatta, a mosdókat és a konyhát pedig a DADA termékeiből építették fel. A házban található egy saját galéria is, amit nagyrészt Michael Kohn műveiből hoztak létre. A kastélyszerű épület fő színsémája a szürke és a fehér, és ezeknek a színeknek az árnyalatait fedezzük fel a belső falakon is. A kertben található egy feszített víztükrű medence is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. A luxusvilla meghirdetett ára 38 millió dollár (mintegy 8,9 milliárd forint).

Még nem érkezett hozzászólás!
Szólj hozzá te is!

Ahhoz, hogy hozzászólhass a cikkhez, előbb be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, az alábbi adatok megadásával megteheted, a hozzászólásod pedig egyből megjelenik az oldalon.

Kép beillesztése: http://domain.hu/kepneve.jpg - egy hozzászólásban több kép is elhelyezhető!

Mennyi 7 és 2 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!
Jimmy Choo 'Holborn' bőrcipő
A Jimmy Choo mostanság már az elegáns férfiak számára is ajánl minőségi, alkalmi cipőket. Ilyen az itt látható fekete bőrcipő is.

Legfrissebb hozzászólások
26
Vapiano – Egy falat...
villo, 2017.06.18. 20:48
7
A pápai pilóták egyedi...
Robcsi001, 2017.05.12. 19:39
1
Mi történt Taylor Lautner...
DaveLee, 2017.01.10. 23:10
9
Kalifornia megelőzte...
szzol, 2016.12.22. 23:37
2
George R. R. Martin beszólt...
Corall, 2016.11.07. 23:51
29
Tini vagyok, hogyan...
barbarakovacs, 2016.10.06. 09:29
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.