Európai bútorgyártók termékei díszítik a házat
38 millió dolláros villa Los Angelesben
Munkatársunktól    2014.09.08    0 hozzászólás

Bemutatták a legújabb kortárs építészeti csodát Los Angelesben, a sztárok szomszédságában lévő Bird Street­en. A minden extrával felszerelt, lélegzetelállító kilátással rendelkező luxusvilla megalkotásához csak a legjobb minőségű építőanyagokat használták fel, tág belső térrel, rengeteg természetes fénnyel és szellőzéssel biztosították a tervezők, hogy a jövendőbeli tulajdonos úgy érezze magát, mintha a felhőkben lakna. A házban a leghíresebb európai bútorgyártók termékeit használták mint az Acerbis, és Walter Knoll, a világítást a Foscarni tervezte, a kerti bútorokat a Paola Lenti, és a Kettal and Rod szolgáltatta, a mosdókat és a konyhát pedig a DADA termékeiből építették fel. A házban található egy saját galéria is, amit nagyrészt Michael Kohn műveiből hoztak létre. A kastélyszerű épület fő színsémája a szürke és a fehér, és ezeknek a színeknek az árnyalatait fedezzük fel a belső falakon is. A kertben található egy feszített víztükrű medence is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. A luxusvilla meghirdetett ára 38 millió dollár (mintegy 8,9 milliárd forint).

Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.