Európai bútorgyártók termékei díszítik a házat
38 millió dolláros villa Los Angelesben
Munkatársunktól    2014.09.08    0 hozzászólás

Bemutatták a legújabb kortárs építészeti csodát Los Angelesben, a sztárok szomszédságában lévő Bird Street­en. A minden extrával felszerelt, lélegzetelállító kilátással rendelkező luxusvilla megalkotásához csak a legjobb minőségű építőanyagokat használták fel, tág belső térrel, rengeteg természetes fénnyel és szellőzéssel biztosították a tervezők, hogy a jövendőbeli tulajdonos úgy érezze magát, mintha a felhőkben lakna. A házban a leghíresebb európai bútorgyártók termékeit használták mint az Acerbis, és Walter Knoll, a világítást a Foscarni tervezte, a kerti bútorokat a Paola Lenti, és a Kettal and Rod szolgáltatta, a mosdókat és a konyhát pedig a DADA termékeiből építették fel. A házban található egy saját galéria is, amit nagyrészt Michael Kohn műveiből hoztak létre. A kastélyszerű épület fő színsémája a szürke és a fehér, és ezeknek a színeknek az árnyalatait fedezzük fel a belső falakon is. A kertben található egy feszített víztükrű medence is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. A luxusvilla meghirdetett ára 38 millió dollár (mintegy 8,9 milliárd forint).

Aviator stílusú Gucci napszemüveg
Szerintem egy barna lencsés aviator stílusú napszemüveg egyetlen férfi kelléktárából sem hiányozhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.