Limitált kupéval ünnepelnek
Jövőre 40 éves a BMW M-divíziója
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2011.11.14

Az 1972-ben létrehozott M-modellcsalád ünnepélyes 40. évfordulójára a BMW egy módosított autóval készül a sportos kupék szerelmeseinek. A 40 darabos limitációban megjelenő M3-as sportkupét Frozen Silver Competition Edition névvel dobják piacra a jövő év folyamán.


Az autó az eredeti M3-ast több tekintetben felülmúlja és számos olyan apró módosítást végeztek el rajta kívül-belül, melyek együttesen rendkívül egyedülállóvá teszik mind a negyven példányt. A fagyos-metálos fényezés, a minimalistán fekete bőrbelső és a karbonbetétek összhatása minden bizonnyal a legtöbb BMW rajongó szívét megdobogtatja, de ha ez nem lenne elég, lássuk mit tud az autó műszakilag: a Frozen Silver az eredeti M3-assal megegyező 4 literes V8-as motort kapta, mely 414 lóerős, ám a 4.7 helyett ez a változat 4.5 mp alatt gyorsul százra.


A 40 darab kupé minden bizonnyal pillanatok alatt vevőre fog találni az amerikai BMW értékesítőknél, hiába kerül 20 ezer dollárral többe, mint az eredeti verzió.

Cimkék: BMW , luxus, sportautó,
avatar
Badboy
-
2011.11.15. 15:58
3
Megérdemlik! M3 is king! ;)
avatar
urbanjoco
-
2011.11.14. 22:33
2
nem véletlen hogy 40 éve van M.. rá kell nézni..!!!
avatar
Oliv3r
-
2011.11.14. 21:57
1
40 db könnyen el fog menni :D
Calvin Klein aktatáska
Mit tegyünk, ha szükségünk van egy elegáns táskára, de sajnálatos módon nem tudunk kifizetni egy 200 ezres Guccit? Ilyenkor a Calvin Klein siet segítségünkre...

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy egy egész rovatot szentel a 20. század egyik legemlékezetesebb évtizedének, a legendás nyolcvanas éveknek.