Mind a 899 lakosztály körpanorámás
76 emelet luxus Manhattanben
0 hozzászólás
Nagy Anna    2012.09.11

Frank O. Gehry neve ismerős lehet a Trendmagazin olvasóinak, ugyanis még egy korábbi cikkünkben a neves építész egyik különleges munkáját mutattuk be. A kanadai-amerikai tervező ezúttal New York központjába nyúlt bele sokat ígérő tervezőasztaláról, amikor létrehozta a Gehry Residental Towert.


Manhattan frekventált részén, néhány tömbre az egykori Világkereskedelmi Központ ikertornyaitól található ez a minden tekintetben high-tech felhőkarcoló, mely ma már teljes hatásfokon üzemel.


A 76 emeletes épület 899 lakosztályából nyílik 360 fokos panoráma az egész városra, ezért a környék legkeresettebb ingatlanjait már most a Gehry Tower adja. A lakások ugyanis nemcsak hogy tágasak, de gondos építészek és lakberendezők együttműködésének eredményeként jöttek létre, ezért minden egyes helyiség a lehető legelőnyösebb kialakítást kapta.


A vendégek és a lakástulajdonosok számára feszített víztükrű uszoda, grill terasz, könyvtár, fitnesz terem, multimédiás szórakoztató szoba és hasonló szolgáltatások üzemelnek.

Dior Homme öltöny
A YOOX egyik legdrágább és legjobb öltönyét ezúttal a Dior Homme hozta el nekünk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.