A kollekciót a kínai ShuQi tervezte
A Federique Constant új időmérőkkel udvarol a nőknek
Munkatársunktól    2012.10.19    1 hozzászólás

A Federique Constant svájci óragyártó mindig is olyan vásárlókat célzott meg, akiknek szenvedélyük a siker. Termékeikből visszaköszön az óragyártás iránti elhivatottság. Óraszerkezeteik nagy precizitásúak és többségükben mechanikusak.


Nincs ez másként a 2012-es, nőknek tervezett kollekciójuknál sem, amelyet a kínai ShuQi tervezett, aki 2008 óta tervez a cégnek olyan órákat, amelyek minőséget és kifinomultságot sugároznak. A ShuQi által tervezett legújabb, Pavee Amour kollekció számlapján egy sor gyémánt csillan meg. A csupán 888 limitált számú darab két változatban kapható vörös arany hátlappal és rozsdamentes acél házzal. 90 gyémánt található a számlapon és 48 a házon.


Az „Amour”-t egy gyémántokból képzett szívformába írták, amely 12 órakor kinyílik. A finom dekoráció és a gyöngyház külső igazán nőies megjelenést kölcsönöz ezeknek az időmérőknek és a svájci óragyártók értékeivel csábítja el a nőket. Sikerességedet mi sem hangsúlyozhatná jobban, mint ez az egyedi és igazán nőies kiegészítő.

Cimkék: arany, gyémánt, karóra, luxus,
Roberto Cavalli bőr sneaker
Kuriózum azoknak, akik a hétköznapokban is maximálisan igényesek. Ha valaki szereti a sportosan elegánsnál egy kategóriával látványosabb öltözetet és semmiképpen sem venne fel öltönyt vagy lakkcipőt, általában nagy bajban van a cipővásárláskor.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.