2000 négyzetméteres ingatlan
A Francia Riviéra legszebb villája
Munkatársunktól    2014.03.09    0 hozzászólás

Cannes kĂ©tsĂ©get kizárĂłan a Francia RiviĂ©ra Ă©kköve. Kellemes klĂ­mája, Ă©s mediterrán partvidĂ©ke mindig is vonzotta a gazdag, Ă©s luxust kedvelő embereket, hiszen rengeteg lenyűgöző rezidenciát Ă©pĂ­tettek fel ide, kezdve a 19. századi villáktĂłl, a pazar kortárs kĂşriákig. KöztĂĽk találhatĂł ez a fantasztikus, Ăşjonnan Ă©pĂ­tett palota is. A kĂşriát a legendás 16. századi Ă©pĂ­tĂ©szeti stĂ­lusĂş Palladio dizájn ihlette, Ă­gy ez a velencei stĂ­lusĂş Ă©pĂĽlet mĂ©ltĂłan foglalhatja el a helyĂ©t a legnĂ©pszerűbb lakott terĂĽletĂ©n a városnak, hiszen csupán 5 percre van a városközponttĂłl, Ă©s az emblematikus La Croisette sĂ©tánytĂłl. Az 1950 nĂ©gyzetmĂ©ter összterĂĽletű villa számos luxuselemmel rendelkezik, többek között pĂ©ldául beltĂ©ri ĂşszĂłmedencĂ©vel, teniszpályával, Ă©s kĂĽltĂ©ri konyhával. MĂ©g padlĂłfűtĂ©s is van benne, arra a rövid időszakra, amikor Ă©pp nem tökĂ©letes az időjárás a városban. A palota egyĂ©bkĂ©nt extrĂ©m magas plafonnal rendelkezik, mely teret ad a klasszikus mĂ©ltĂłságnak. Ha ehhez hozzáadjuk azt a lĂ©legzetelállĂ­tĂł kilátást, mely a tengerre nĂ©z, elmondhatjuk hogy a francia RiviĂ©ra egyik legfigyelemremĂ©ltĂłbb ingatlanárĂłl van szĂł.

Barna D&G nyakkendő
Ugyan a Dress for Less nem éppen a legmegfelelőbb hely, ha Dolce&Gabbana cuccokat keresünk, de azért néha még ott is felbukkan néhány érdekes darab.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.