Mindössze 200 készül belőle
A Juventus is kapott egy Hublot King Powert
Horváth Tamás    2013.04.20    2 hozzászólás

A Manchester United után Ăşjabb focicsapatra csapott le a szponzoráciĂłra egyre többet elköltő svájci luxuscĂ©g. Az Hublot nemrĂ©g a Juventusszal szerződött le, a partnerkapcsolat megkoronázására egy limitált karĂłrát is bejelentettek, a King Power Juventust.

Hublot King Power Juventus
Hublot King Power Juventus

A 48mm-es, fekete karbon tokkal megjelenő Ăłra a Juventus jellegzetes fekete-fehĂ©r szĂ­nvilágának segĂ­tsĂ©gĂ©vel igencsak impozáns látványt nyĂşjt, a 200 darabos limitáciĂłban megjelenő modell minden bizonnyal pillanatok alatt el fog kelni a klubcsapat vagyonosabb rajongĂłinak hála. A focirajongĂłk azĂ©rt is örĂĽlhetnek, ugyanis az Hublot eme Ăłra kapcsán nĂ©mileg átalakĂ­totta a HUB4245 nevű automata szerkezetĂ©t: a kronográf funkciĂł mellett egy 45 perces számlálĂł is helyet kapott a számlapon.

Gianluigi Buffon és Andrea
Pirlo egy korábbi sajtótájékoztatón Hublot Big Banget
viseltek
Gianluigi Buffon és Andrea Pirlo egy korábbi sajtótájékoztatón Hublot Big Banget viseltek

avatar
Hublot25
-
2013.04.21. 23:16
2
A legszebb King Power amit eddig láttam. _Nem vagyok Juve fan, de ez akkor is kell!
avatar
SzalaiGabor
-
2013.04.21. 17:26
1
Méltó órát kapott ez a fantasztikusan játszó csapat!
Barna Emporio Armani csizma
A sötétbarna színű, minőségi bőrből készült, enyhén koptatott modell az Emporio Armani jelentette meg.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.