Mindössze 200 készül belőle
A Juventus is kapott egy Hublot King Powert
Horváth Tamás    2013.04.20    2 hozzászólás

A Manchester United után újabb focicsapatra csapott le a szponzorációra egyre többet elköltő svájci luxuscég. Az Hublot nemrég a Juventusszal szerződött le, a partnerkapcsolat megkoronázására egy limitált karórát is bejelentettek, a King Power Juventust.

Hublot King Power Juventus
Hublot King Power Juventus

A 48mm-es, fekete karbon tokkal megjelenő óra a Juventus jellegzetes fekete-fehér színvilágának segítségével igencsak impozáns látványt nyújt, a 200 darabos limitációban megjelenő modell minden bizonnyal pillanatok alatt el fog kelni a klubcsapat vagyonosabb rajongóinak hála. A focirajongók azért is örülhetnek, ugyanis az Hublot eme óra kapcsán némileg átalakította a HUB4245 nevű automata szerkezetét: a kronográf funkció mellett egy 45 perces számláló is helyet kapott a számlapon.

Gianluigi Buffon és Andrea
Pirlo egy korábbi sajtótájékoztatón Hublot Big Banget
viseltek
Gianluigi Buffon és Andrea Pirlo egy korábbi sajtótájékoztatón Hublot Big Banget viseltek

avatar
Hublot25
-
2013.04.21. 23:16
2
A legszebb King Power amit eddig láttam. _Nem vagyok Juve fan, de ez akkor is kell!
avatar
SzalaiGabor
-
2013.04.21. 17:26
1
Méltó órát kapott ez a fantasztikusan játszó csapat!
Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.