A londoni üzlet megnyitóján mutatták be az új modellt
Limitált lesz az Hublot Nastie Bang
9 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.07.25

Két hónapon belül hatodik üzletét nyitja meg az Hublot. Párizs, New York, Beverly Hills, Miami és Tokió után a legújabb nyitóceremóniát Londonban tarthatták, a Time Products céggel karöltve. Ez a 36. Hublot üzlet.

Jean-Claude Biver, Marcus
Marguilies, és Ilie Nastase
Jean-Claude Biver, Marcus Marguilies, és Ilie Nastase

London egyik legelegánsabb utcájában, a 31 New Bond Street-en kapott helyet a butik. A Mayfair szívében található utca 1700 óta szinonimája a presztízsnek és a luxusnak, így az eddigi elitmárkákhoz ismét csatlakozhatott egy újabb.


Az ĂĽzlet 2011. jĂşnius 22-ei nyitásán ráadásul egy Ăşj modellt is bemutattak: a román Ilie Nastase, az 1970-es Ă©vek egyik legjobb teniszezőjĂ©nek tiszteletĂ©re kĂ©szĂ­tett limitált kiadásĂş modellről Marcus Marguilies, a Time Products elnöke, Ă©s Jean-Claude Biver, az Hublot ĂĽgyvezető igazgatĂłja rántotta le a leplet – termĂ©szetesen a már 65 Ă©ves teniszező társaságában.


A Nastie Bang nevű ĂłrábĂłl összesen 132 darabos limitált kiadás kĂ©szĂĽl – ennyi győzelmet Ă©rt el ugyanis Ă©letĂ©ben a teniszező. Ilie Nastase volt az ATP legelső nyertese, Ă©s 40 hĂ©ten keresztĂĽl sikerĂĽlt is maradnia az Ă©len. KevĂ©sbĂ© visszafogott termĂ©szete Ă©s viccei miatt a Nasty (piszkos) becenevet kapta. Ă“riási tehetsĂ©gĂ©vel felfrissĂ­tette az akkor kicsit lappangĂł sportot, művĂ©szi játĂ©ka, az ellenfĂ©l felĂ© irányulĂł csipkelődő, de nem bántĂł provokáciĂłja Ă©s mindvĂ©gig tisztessĂ©ges magatartása sok ember pĂ©ldakĂ©pĂ©vĂ© tette, sokak kezdtek el teniszezni a hatására. 87 egyĂ©ni Ă©s 45 páros győzelmĂ©vel mindenidők egyik legeredmĂ©nyesebb teniszezője.


A Nastie Bang-et a tenisz jegyĂ©ben alakĂ­tották ki. A 44 mm-es Big Bang kronográf alapjain lĂ©trehozott Ăşj modellen piros Ă©s sárga elemekkel dĂ­szĂ­tettĂ©k fel a fekete kerámiatokot – ezek utalnak Nastase hazájának, Románia zászlajának szĂ­neire (a koronával átellenes oldalon egyĂ©bkĂ©nt fel is van festve). A zafĂ­rkristály alatt 6 Ăłránál láthatĂł Ilie aláírása; 9 Ăłránál egy 60 másodperces számlálĂł bejelölve a teniszben elĂ©rhető pontszámokkal (15-30-40-Game Nastase); 3 Ăłránál pedig egy teniszlabda mintájĂş 30 perces számlálĂł. MĂ©g egy kĂ©p is rákerĂĽlt az Ăłrára Ilie-ről: a hátlapon Ă©pp akciĂł közben láthatĂł az Ăşr.

Kapcsolódó cikkek
A Rubber B kifejezetten Rolex Ăłrákhoz ajánl kaucsuk szĂ­jakat, Ă­gy bárki bĂşcsĂşt inthet a fĂ©mszĂ­jnak, ha egy kis Ăşjdonságra vágyik. Mivel a termĂ©keik között megtalálhatĂł a fehĂ©r szĂ­j is, Ă­gy valĂłszĂ­nűleg a hölgyeknĂ©l nyert ĂĽgye lesz a cĂ©gnek.
Az Omega már Ă©vek Ăłta hűsĂ©ges szponzora a mindenkori Olimpiáknak. Nem telik Ăşgy el ilyen nemzetközi sportĂĽnnep, hogy a neves svájci gyár ne hozakodna elő valami Ăşj, vagy speciális modellel. IdĂ©n, egy Ă©vvel az esemĂ©ny előtt, már bemutatták a jövőre Londonban megrendezĂ©sre kerĂĽlő Olimpia hivatalos karĂłráját.
KĂ©tszer 78 darabos limitált szĂ©riát ad ki a Romain Jerome a TAITO-val karöltve - bátran tisztelegve a '80-as Ă©vek egyik nagy ikonja előtt. Manuel Emch, a RJ ĂĽgyvezető igazgatĂłja bĂĽszkĂ©n vallja, hogy annak idejĂ©n ő is nagyon kedvelte a Space Invaders játĂ©kot.
2,607,960 Huf / 8,440 Eur
5,840,100 Huf / 18,900 Eur
avatar
szabolcs
-
2011.08.20. 18:19
9
Nagyon tetszik! Főleg az, hogy olyan sportolóról nevezik el aki ma már nem játszik, viszont egykor nagy játékos volt.
avatar
xetron
-
2011.08.07. 17:44
8
szép óra!! ára 2 millió fölött? :D
avatar
Otto
-
2011.07.30. 19:21
7
Nekem is tetszik, a Hublot nem semmi órákat készít!
avatar
greenclub
-
2011.07.28. 13:55
6
Telitalálat lett!!
avatar
Karika
-
2011.07.27. 20:06
5
Nagyon szép, szeretem a fekete órákat!
avatar
domino
-
2011.07.26. 20:02
4
állati jól néz ki!
avatar
Burton
-
2011.07.26. 16:26
3
Huh de jól néz ki. Biztos gyorsan elkapkodják, főleeg Londonban :P
avatar
Szeki
-
2011.07.26. 14:02
2
Ezt színekben is eltalálták ;)
avatar
GFulop
-
2011.07.26. 00:20
1
Jó lehet a csávónak hogy egy Hublot órát neveztek el róla!
Cápagalléros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.