Fotók egy kellemes napról a Louis Vuitton Monogram Empreinte kollekcióval
A Louis Vuitton új kollekciója
7 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.11.08

A Louis Vuitton tervezői csapata egy új kollekcióval robbant be a divat világába, amely a Monogram Empreinte nevet viseli. A 2010/2011-es őszi-téli kollekció nagyon változatos, a táskák formavilágát tekintve. Idén egy, a cégtől új bőrmegmunkálási technikával álltak elő; a dombornyomás irányával játszottak, mellyel ismét egyedit alkottak.

Az Empreinte Collection leginkább kézitáskákat kínál, melyek finom tapintású bárány bőrből készültek. A család több tagja az úgynevezett hobo formába bújt, de a praktikus, köznyelven bevásárlótáskának nevezett roppant kényelmes fazon sem maradhatott el. Ez utóbbi modellekhez, különböző hosszúságú vállpántokkal szolgálnak. Természetesen a hagyományos formájú kézitáskák és a pénztárcák is felsorakoztak a luxusbrand kínálati sorában. Nem hagyhatjuk ki, a rendkívül vonzó és manapság nagyon elterjedt clutchokat sem, melyek széles választékban kaphatóak már világszerte. Oh, és a kedvencünket is említsük meg, a szögletes formát, amit most igen kevesen képviselnek a piacon. Az apró kiegészítő elemekkel tovább fokozzák a ritka szépség hatását.

A kollekció modelljei a tópszínt, a bordót, a tengerész kéket és a törtfehéret képviselik. A tópszínnek a szürkés-barna, a bordónak pedig egy nagyon kellemes borszínű árnyalatát alkalmazták. A törtfehérnek is egy rendkívül finom tónusát találták el, szinte kényszeríti az embert, hogy végigsimítsa a finom báránybőrt. Az inkább hamis-fekete, tengerészkék pedig, olyan pazar színpompában játszik, hogy viselője bátran felveheti kötött színekhez is. Ezt a finoman kidolgozott színt, nehéz elhelyezni a színskálán, ilyen nüanszot, ritkán látni.

A színeket és formákat természetesen, harmóniába hozták a ready-to-wear kollekcióval, melynek nőiességét tovább fokozzák a pompás kiegészítők. A Monogram Empreinte család fotózása végigkísér egy szabad, nagyvárosi nő napján. Elvisz a barátnőkkel a reggeli sétára a belváros forgatagában, majd kikapcsol a pörgésből a helyi parkban, meghív egy lágy krémcapuccinora, végül elkísér a nyüzsgő városon át kedvenc szórakozóhelyünkre. Így, nap végére, megállapíthatjuk, hogy a Louis Vuitton Empreinte Collection minden darabja beillik egy kellemes, szabadnap képébe.


 

avatar
Kitti
-
2010.11.09. 16:38
7
Utolsó előtti képen a szürke felső nagyon tetszik nekem:) de az egész kollekció jó!
avatar
Tompi
-
2010.11.09. 13:50
6
Ezek a modellek már cseppet másak mint a Versaces képeknél :P
avatar
Szeki
-
2010.11.08. 19:21
5
Nagyrésze szerintem eredeti.

Nagyon jó képek egyébként!
avatar
Toma
-
2010.11.08. 18:58
4
én a környzetemben egyrew több nőnél látok louis vuitton terméket de szerintem nagyrésze kamu sajnos o.O
avatar
Jenny
-
2010.11.08. 15:51
3
A 2. kepen levo kabat a legjobbb :)
avatar
Adrihanna
-
2010.11.08. 15:48
2
bizony jók =)) nekem is bejövős, főleg a törtfehér, meg a tópszínű =)))
avatar
Angelina
-
2010.11.08. 15:19
1
Tökéletes! :) Nagyon tetszik ez a dombornyomott stílus, és a ruhák és fantasztikusan jók!
Barna Fendi sál
Az itt látható Fendi sálat viselhetjük szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiváló, de egy sötétebb, elegánsabb összeállítást is képes feldobni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.