A Marni at H&M elővásárlási est vendégei voltunk
A Marni at H&M itthon is sikert aratott
5 hozzászólás
Szabó Adrienn    2012.03.24

Magazinunk a svéd divatmárka és az olasz luxusbrand szerelméből született, páratlan kollekció magyar debütálására volt hivatalos. A Vörösmarty téri H&M üzlet megnyitotta kapuit a vásárlóknak, sajtónak, és a hírességeknek egy exkluzív elővásárlási est keretében, ahol először lehetett a legújabb designer kollekció darabjait megvásárolni. A kapu előtt izgatottan várakozó tömeg hosszú sorokban kígyózott, a vásárlók, bloggerek és a “fashionista” közönség alig várta, hogy hozzájuthasson a Marni kollekcióhoz.


Consuelo Castiglioni design-ja nagy sikert aratott, a jó hangulatú este után a vásárlók boldogan távoztak a megszerzett exkluzív darabokkal az üzletből. A kollekció nem csak a divat oltárán áldozott, hanem a CSR és a környezettudatosság is fontos szerepet kapott a cégpolitikának megfelelően. Így bizonyos termékek árából 25%- kal a japán földrengés áldozatait támogatták, a csomagolások pedig mind újrahasznosítható anyagokból készültek, így a cégről az is elmondható, hogy a jótékonyság mellett környezettudatos is.


Eli van Poeyer, a híres stylist is részt vett az eseményen több magyar sztárral együtt. Zséda és Demcsák Zsuzsa büszkén pózoltak a frissen beszerzett modellekben a dán divat zseni mellett. E közben Ördög Nóri bőszen válogatott, végül ő is jó pár darabbal bővítette ruhatárát. Dukai Regina sem ment haza üres kézzel, a cukormadár a Marni at H&M kollekció mellett is letette voksát idén tavasszal. Jó pár ismerős arccal találkozhattunk még az elővásárlási esten, Lilu, Orosz Barbara és a férfiakat képviselve Szamosi Donáth is ellátogatott a rendezvényre.


A kollekció modelljeit egyébként jellemzik a nagyméretű kör alakú és hullámvonalas mintájú printek. A minőségi anyagok legdominánsabb színei pedig a kék, a zöld és a barna, melyeket halványabb alapszínek tompítanak és rezes, valamint mustáros árnyalatok élénkítenek.


Aki még nem csapott le kedvencére, az tegye meg minél hamarabb, mert kicsiny hazánkban is hatalmas sikert aratott a Marni at H&M kollekciója!

Kapcsolódó cikkek
A H&M az olasz Marni divatházzal kötött szövetséget. Lássuk a kollekció kampányfotóit!
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
Angelina
-
2012.03.28. 20:46
5
Tényleg szépek!
avatar
carol
-
2012.03.27. 16:25
4
Dukai Regina rögtön bevásárolt x))
avatar
sunshine
-
2012.03.25. 22:02
3
Demcsák Zsuzsa outfitje nagyon tetszik!
avatar
kocsiskatica
-
2012.03.25. 16:41
2
ezek a ruhák tényleg csúcsszuperek :)))
avatar
bogca
-
2012.03.24. 20:40
1
eddig ez volt a legjobb ilyen kollekcio a h&m-nel :)
Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.