25 milliós árcsökkentésen esett át a luxuslétesítmény
A nyugalom rezidenciája
6 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.07.08

Még mindig eladó Joel Horowitz (a Tommy Hilfiger társalapítója) 210 holdas ingatlana a nevadai Tahoe-tó partján - most azonban már csak 75 millió dollárt kér érte! A létesítményt az 1990-es évek végén építtette Joel és felesége, Ann. A rezidencia létrehozásakor nem kötöttek kompromisszumokat - a nyolc épület berendezéséhez a világ minden tájáról hozattak minőségi anyagokat, dísztárgyakat, bútorokat.


A nyolc épület rendre: főrezidencia, vendégház, üvegház, művészstúdió, csónakház, tornaterem kosárlabda pályával, istálló, és még egy épület a vendégeknek illetve az itt dolgozó kiszolgálóknak. A majd' 2000 négyzetméter hasznos területtel rendelkező főrezidencia egy észak- európai hegyi kastélyról lett mintázva; az előtérben található lépcső a Titanic-éról lett másolva; egy várótermet a New York-i St. Regis Hotel inspirált; a könyvtár márványpadlózatának mintája pedig a New York Public Library-ével azonos.


Mindemellett megtalálható itt még egy 3500 palack férőhelyes borospince, egy beltéri úszómedence, és egy 19 ülőhelyes mozi, ami még télen is folyamatos szórakoztatást biztosít. Ha jó idő van, választhatunk a két pár 3 lyukas golfpálya közül, autónkat pedig a 16 férőhelyes garázsba parkolhatjuk le.


A Tahoe-tó nevadai oldalán fekvő 9 hálószobás rezidenciáért 100 millió dollárt kértek 2006-ban, amikor piacra került. Most, 9 évvel később, vásárló híján Horowitz-ék 25%-ot engedtek az árból, így már "csak" 75 milliót kell érte kifizetni. Lehet sorba állni.


Kapcsolódó cikkek
Stockholmban most nem akár milyen ingatlanra tehetünk szert, ugyanis nemcsak felújították, de át is alakították a Plaza-Astoria Cinema-t. 
A világon mindenhol ismerik Frank Lloyd Wright nevét és híres Fallingwater fantázianévre hallgató vízesés házát. 
Nem gyakran találkozni egy úszómedencével a nappaliban. Manhattanben van egy ilyen lakás - ez New York egyetlen lakása, ahol épületen belül megtalálható egy teljes méretű medence.
44 millió dollárt kóstál egy az amerikai Szilikon-völgyben található, angol szellemben felépített privát rezidencia.
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
Orange
-
2011.07.10. 16:54
6
Gyönyörű :)
avatar
Fire
-
2011.07.09. 17:12
5
Balumsn: hát ez így van, ezen a környéken látványos filmeket is simán csinálhatnának. A táj szépsége egyedülálló!
avatar
Balumsn
-
2011.07.09. 13:47
4
Festői táj!
avatar
Marcipan
-
2011.07.09. 00:46
3
Egyetértek Fire! :)
avatar
Barti33
-
2011.07.08. 23:36
2
sokat dob rajta a nagy belmagasság!
avatar
Fire
-
2011.07.08. 21:13
1
Hármas képen csak egy olyan medencém lenne, már azzal is elégedett lennék. :)
Csíkos Tommy Hilfiger ing
Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.