25 milliós árcsökkentésen esett át a luxuslétesítmény
A nyugalom rezidenciája
6 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.07.08

Még mindig eladó Joel Horowitz (a Tommy Hilfiger társalapítója) 210 holdas ingatlana a nevadai Tahoe-tó partján - most azonban már csak 75 millió dollárt kér érte! A létesítményt az 1990-es évek végén építtette Joel és felesége, Ann. A rezidencia létrehozásakor nem kötöttek kompromisszumokat - a nyolc épület berendezéséhez a világ minden tájáról hozattak minőségi anyagokat, dísztárgyakat, bútorokat.


A nyolc épület rendre: főrezidencia, vendégház, üvegház, művészstúdió, csónakház, tornaterem kosárlabda pályával, istálló, és még egy épület a vendégeknek illetve az itt dolgozó kiszolgálóknak. A majd' 2000 négyzetméter hasznos területtel rendelkező főrezidencia egy észak- európai hegyi kastélyról lett mintázva; az előtérben található lépcső a Titanic-éról lett másolva; egy várótermet a New York-i St. Regis Hotel inspirált; a könyvtár márványpadlózatának mintája pedig a New York Public Library-ével azonos.


Mindemellett megtalálható itt még egy 3500 palack férőhelyes borospince, egy beltéri úszómedence, és egy 19 ülőhelyes mozi, ami még télen is folyamatos szórakoztatást biztosít. Ha jó idő van, választhatunk a két pár 3 lyukas golfpálya közül, autónkat pedig a 16 férőhelyes garázsba parkolhatjuk le.


A Tahoe-tó nevadai oldalán fekvő 9 hálószobás rezidenciáért 100 millió dollárt kértek 2006-ban, amikor piacra került. Most, 9 évvel később, vásárló híján Horowitz-ék 25%-ot engedtek az árból, így már "csak" 75 milliót kell érte kifizetni. Lehet sorba állni.


Kapcsolódó cikkek
Stockholmban most nem akár milyen ingatlanra tehetünk szert, ugyanis nemcsak felújították, de át is alakították a Plaza-Astoria Cinema-t. 
A világon mindenhol ismerik Frank Lloyd Wright nevét és híres Fallingwater fantázianévre hallgató vízesés házát. 
Nem gyakran találkozni egy úszómedencével a nappaliban. Manhattanben van egy ilyen lakás - ez New York egyetlen lakása, ahol épületen belül megtalálható egy teljes méretű medence.
44 millió dollárt kóstál egy az amerikai Szilikon-völgyben található, angol szellemben felépített privát rezidencia.
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
Orange
-
2011.07.10. 16:54
6
Gyönyörű :)
avatar
Fire
-
2011.07.09. 17:12
5
Balumsn: hát ez így van, ezen a környéken látványos filmeket is simán csinálhatnának. A táj szépsége egyedülálló!
avatar
Balumsn
-
2011.07.09. 13:47
4
Festői táj!
avatar
Marcipan
-
2011.07.09. 00:46
3
Egyetértek Fire! :)
avatar
Barti33
-
2011.07.08. 23:36
2
sokat dob rajta a nagy belmagasság!
avatar
Fire
-
2011.07.08. 21:13
1
Hármas képen csak egy olyan medencém lenne, már azzal is elégedett lennék. :)
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.