Egy teljes szállítmánynyi hibrid ment tönkre
A Sandy a Fisker Karmát sem kímélte
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.11.24

A luxusautĂłk tulajdonosai nap-mint-nap szembe kell, hogy nĂ©zzenek az autĂłjukra leselkedő veszĂ©lyekkel, mint az autĂłt összekarcolĂł figyelmetlen másik autĂłs, vagy a neki gurulĂł bevásárlĂłkocsik. De ki számĂ­t a termĂ©szeti katasztrĂłfákra?


Az USA keleti partvidĂ©kĂ©n vĂ©gig száguldĂł Sandy rengeteg rombolást Ă©s tragĂ©diát hagyott maga után, Ă©s a járműveket sem kĂ­mĂ©lte. Bár nĂ©hány luxusautĂł megrongálĂłdása semmisĂ©g a hurrikán teljes pusztĂ­tásához kĂ©pest, de hatalmas csapás volt a Fisker Karmának. Az Automotive News szerint 30 milliĂł dollár Ă©rtĂ©kű autĂł semmisĂĽlt meg a Sandy pusztĂ­tása idejĂ©n Port Newark-ban, New Jersey kikötőjĂ©ben. A 10.000 tönkrement autĂłbĂłl 300 a Fisker Karma hibridje volt, kb. 100.000 dollár Ă©rtĂ©kben.


A cĂ©g Ă©pp Ăşj szállĂ­tmányt kapott a vihar idejĂ©n, ezĂ©rt következett be a tragĂ©dia. SzerencsĂ©re az autĂłk biztosĂ­tva voltak, Ă­gy nem Ă©rte tĂşl nagy anyagi kár a vállalatot, de 300 hibrid Ă­gy is komoly vesztesĂ©g. Ettől fĂĽggetlenĂĽl a Fisker Karma biztos benne, hogy pĂłtolni tudja a hiányt Ă©s minden gond nĂ©lkĂĽl ki tudja szolgálni az amerikai igĂ©nyeket.

avatar
Lion
-
2012.11.26. 12:06
3
Jo hulyek voltak hogy ott taroltak a vihar idejen.
avatar
gery
-
2012.11.24. 22:26
2
Ciki.. :/
avatar
markus
-
2012.11.24. 15:59
1
Pech!!
Salvatore Ferragamo 'Boston' utazótáska
A Salvatore Ferragamo márka talán nem túlzottan ismert hazánkban, ám nyugodt szívvel ajánlom termékeiket.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.