A csirkepucolótól a bohócig
A sztárok legpocsékabb munkahelyei
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.10.31

Képzelj el egy rettenetesen rossz munkahelyet, ahol sosem dolgoznál, de a karriered építése miatt mégis el kell vállalnod. Bizony gyakori dilemma ez sokak számára a mai világban, de azt talán kevesen hinnék, hogy több világhírű sztár is így kezdte.

Matthew McConaughey – csirke tisztító/pucoló


Amikor ezt a munkát végezte, megtanulta milyen az olyan munka, amit csak undorral lehet végezni. „Az ilyen típusú munka az egész életedre komoly benyomást fog tenni.”

Sean Connery – kávétisztító


A híres James Bond nem mindig a fegyverét tisztította, hanem néha mást kellett csinálnia, hogy ki tuldja fizetni a számlákat.

Robin Williams – utcai fantom színész


A nemrég tragikus körülmények között elhunyt színésznek az utcáról kellett felküzdenie magát.

Brad Pitt – sztriptíz táncosok fuvarozója


Egy interjúban elmondta a People magazinnak: „Az én dolgom az volt, hogy elvigyem őket a legénybúcsúkra, majd hozzam vissza. Ha kellett, koncert helyszínekre vittem őket, és ebből néha nekem is jött egy kis profit a zsebembe.”

Bradley Cooper – hotel portás


Miután debütált a képernyőn, a Morgans Hotel New York City­ben dolgozott. Egyszer Leonardo DiCaprio szobájába vitt be egy bőröndöt, amikor a Titanic volt a sikerfilm, miközben ő még a főiskolán tanult.

Whoopi Goldberg – a Funreal Home sminkese


Egy Telegraph­ban adott interjúban elmondta, a főnöke az első napján behívta a szobájába egy értekezésre. Nem talált ott senkit, majd Whoopi úgy gondolta, elmegy onnan, azonban észrevett egy koporsót, majd figyelmes lett arra, hogy félig nyitva van. Pár perc múlva a koporsó felnyitódott, Whoopi majdnem szívrohamot kapott, mire a főnöke kelt ki belőle és azt mondta: „Ez lesz a legrosszabb napod az életedben.”

Channing Tatum – sztriptíz táncos


Az ő sztorija ihlette a Magic Mike című filmet, amit 2012­-ben mutattak be.

Hugh Jackman – bohóc


50 dollárért „coco” azaz Hugh Jackman volt a bohóc a kisgyermekek partiján. Kicsit nehéz elképzelni a mostani farkast a gyermekek zsúrján, azonban ilyen is volt. Jackman így emlékszik: „Egyszer egy kislány azt mondta az anyukájának, anyu ez a bohóc nem tud semmi trükköt, és ez sajnos így volt” ­- mosolygott Jackman.

Jon Hamm – felnőttfilmes színész


Egy interjúban elmondta a People magazinnak a Mad Men sztárja, hogy egy időben dolgozott pornófilmekben, mert a pénz amit ajánlottak érte, kellett neki, hogy a további sikereibe fektessen bele, és továbblépjen erről a szintről. Még kiemelte, hogy a lelkét szó szerint „megzúzta” ez az időszak.

Rod Stewart ­ - sírásó


Azt nyilatkozta több magazinnak is, hogy ő akarta ezt a munkát, hogy megszabaduljon a folytonos halálfélelmétől. Azért akart ennyire közel lenni a halálhoz, hogy azt legyőzze, és soha többé ne féljen tőle többet.

Mickey Rourke ­ - behajtó


A Sin City karakteréről elsőre nem is nehezen elhihető ez a szerep, azonban a való életben teljesen máshogy nézett ki a híres színész. „Mindenki tudja mit jelent, ha a vissza nem adott pénzt nem kapják meg" - tette hozzá sejtelmesen.

Tim Allen – drogcsempész


Fiatalkorában több milliós értékű drogcsempészeti ügybe keveredett, amivel meg is pecsételhette volna az egész életét, azonban együttműködött a rendőrséggel, és feladta a társait, így csak 3­7 hónapos börtönbüntetést kapott, amit 28 hónap letöltése után felfüggesztettre helyeztek, és nem sokkal utána elkezdte színészi karrierjét.

4,495,950 Huf / 14,550 Eur
7,199,700 Huf / 23,300 Eur
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
missperla
-
2015.03.02. 07:37
6
ezek többsége normális munka, nem haltak bele :)
avatar
Sammy
-
2015.01.01. 21:00
5
A szükség nagy úr, bár sírásó sose lennék.. :)
avatar
Monika90
-
2014.12.02. 21:03
4
Grat nekik, nem adták fel az álmaikat még a legnehezebb időkben sem!
avatar
Zerter
-
2014.11.05. 22:51
3
Amennyi lóvét kerestek ezekkel a munkákkal, sok magyar kezét lábát törné.
avatar
littlelady
-
2014.11.03. 14:20
2
Jennifer Aniston pincérnő volt, de ezek közt télleg vannak \"jó\" állások is, persze nem nagy durranás de arra jó h a színészi munkákra tudjon tanulni.
avatar
monti
-
2014.11.01. 16:16
1
Csirke tisztító eléggé gáz de van tök normál is köztük :)
Csíkos Diesel garbó
Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta!

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.