D&G 2011-es szi bemutat
A tl zei s illata a D&G-tl
18 hozzszls
Szab Adrienn    2011.11.08

A D&G idei szi-téli kollekciója az átmeneti pre-fall daraboktól egészen a leghidegebb napokra tartogatott modellekig mindennel szolgál a kedves közönségnek. Ezek mellett ismét igazi klasszikusokkal találkozhatunk a palettán, mint például a már jól bevált Mickey Egér, vagy a Coca-Cola és a jó kis margarétás virágminta. Ne is pazaroljuk tovább a szavakat, vessük bele magunkat a D&G legújabb kollekciójának forgatagába!

NI KOLLEKCIÓ


Kezdeném a hölgyekkel, hiszen megtisztel módon, miénk mindig az elsbbség. A nyárra kacsint vissza a margarétás kollekciócsalád. A nies, lágy esés maxiruháktól a dögös shortokig mindenen ott díszeleg a kis szeret-nemszeret sorsjelkép. A fehér virágok kiemelésére alapként a zöldet, a pirosat, a kéket, valamint a törtfehéret használták. A farmereket sem kímélték, pár printtel azokat is feldíszítették. Már csak egy hsít Cola hiányzik, így élvezhetjük a nyár jeges ízét a tél küszöbén.


A vastagabb textúrák képviseletében, a legfinomabb szövetanyagok jelennek meg az idei szezonban. Legkülönlegesebb formában pánt nélküli csruhaként és sálként találkozhatunk a mintás sztt textíliákkal. A fekete alapon megjelenik a rózsaszínes árnyalat, mely enyhe pírt visz a sötét alapba ezzel a ni törékenység mellett voksolva; másik domináns színként pedig egy okkeres variációt alkalmaztak, melyet a komolyabb hölgyeknek ajánlanék. A két már említett szín mellett megjelenik a barna is, mely egy hagyományos, téli színkompozíciót alkot a feketével, azonban egy olyan kellemes árnyalatot használtak, mely inkább meleggé teszi a hideg téli kiegészítket, mint komorrá és téliessé.


A margaréta mellett megjelenik több virágminta a kollekcióban. A tökéletes niesség jegyében ezek a darabok anyaguknak köszönheten egy légies hatást keltenek. Az árvácska, vagy vadvirág mintás chiffon lágy esése, ahogy finoman leng, szinte idézi a törékeny virágok szirmát. A szoknyák, mint egy virág kelyhe úgy borulnak rá és fedik be a formás ni lábakat. Az anyag, a fekete alap ellenére is áttetsz, így a fénnyel egy pajkos kis játékkal sejtetnek valamit sziluettünkbl. A maxiruhák mellett megjelennek rövidebb társaik, melyek közül magazinunk kedvencét a dekoltázs résznél csipke szegéssel díszítették. A vékony anyagokat bátran variálják a vastag szövet darabokkal, ezzel a textúrabeli különbséggel egy igen különleges hatást értek el. A kék, a zöld, a lila, a narancs, a piros, a rózsaszín és a színek teljes skálája megjelenik a legapróbb virágmintáktól a legnagyobbakig mindben.


A szürke egy rendkívül domináns alapszíne az idei kollekciónak. A graffit minden árnyalata fellelhet a palettán. Párosították a szürke szöveteket tükörbársonnyal, mely a fényben hol egy rózsaszínes mályvás árnyalatot, hol egy barnás világot tár elénk. Ha ez nem volna elég, a nyakrész gondos és aprólékos munkával történ díszítése is a tökéletesség szolgálatába állt. A már fent említett virágmintás blúzok és kiegészítk csempésznek életet ezekbe az összeállításokba is. A ceruza fazonú miniszoknyák és ruhák hossza a comb középig ér és az éppen hogy térdig ér közt változik. Mindezek mellé testszín vagy fekete harisnyát javasolnak, mely tökéletesen kiemeli a lábakat és érvényesíti a szürke szoknyákat.


Kicsit lazuljunk le! Ezt a kategóriát hanyag luxusnak nevezném, a világmárka most egy igen egyedi stílusvilágba kalauzolja el a hölgyeket. Lógósabb, lezser darabok, óriási kötött sapkák, térdig lógó vastag sálak és hatalmas bakancsok. A khaki szín télikabát azt a hatást kelti, mikor apu kabátja van csak kéznél és belebújok, mieltt kiugrok a velig ható hidegbe, hogy pár hókupacon át eljussak a postaládáig. Nézzük csak, mit leplez az óriáskabát: testhezálló nadrágot és passzentos kötött garbót, ennek köszönheten meg van az összeállítás macskan jellege mely egy igencsak laza köntöst kapott a b kabáttal.


Ha már a férfi ruhás hasonlatoknál tartunk, jöjjön egy olyan kollekciócsalád, melynek ers vonalai, lezsersége, markáns külst közvetít és egy határozott megjelenést ad. Az úgynevezett masculine stílus valósággal lehetvé teszi a hölgyek számára, hogy k hordják a kalapot és a nadrágot, persze ezzel nem kell visszaélni. Elpusztíthatatlan ni ékességeink és töretlen bájunk ezekben a lezser, férfias darabokban is megmaradnak. Kikandikáló fehér zokni, felgyrt póló ujj, zakó és élére vasalt nadrág, ez a recept. Már csak a nadrágtartó és a szivar hiányzik a képrl, de ezek nélkül is tökéletes hatást érhetünk el a D&G 2011-es téli darabjaival. Hozzáadtak egy csipetnyi niességet pár elemben, így puhítva a stílus erteljes irányvonalát. Gyöngyözésekkel, a vállrészek variálásával és néhány szkítéssel pofozták csajosabbra a pasis formát. Ezzel képeztek egy finom átmenetet a soron következ család irányába.


A fekete a tökéletes elegancia jegyében állandó klasszikusként szerepel ruhatárunkban, így van ez idén is. Els ránézésre alap darabok, azonban közelebbrl szemügyre véve láthatjuk, hogy a legnemesebb csipke szülte álom vált valóra szemeink eltt. Vállon fodrozódó pillangó szárny varázsol bellünk kecses fekete lepkét, a csipkeharisnyák pedig kiemelik a formás lábakat. Ha így sem vennének észre, egy pár platformos magas sarkú segít, hogy kiemelje tökéletes mozgásunkat és tündököljünk a tömegben. Azokról sem feledkeztek meg, akik a tisztaság, ártatlanság és világos színek mellett voksolnak. Egy kis arannyal megspékelve a széleknél a fehér csipkét, a hölgyekhez eljuttatják egy hibátlan formában a kifinomult elegancia fogalmát megtestesít darabokat.

FÉRFI KOLLEKCIÓ

A ni kollekciót végigvettük a csipkétl a szövetig, a minitl a maxiig, a tiri-tarkától az egyszerig és egész botanikus kertet nyitottunk a virág áradatnak hála, most egy új kalandra hívunk minden Kedves Férfi Olvasót! Irány a 2011-es szi-téli férfi kollekció!


Kezdjük az elegáns darabokkal, hogy aztán szépen lassan lelazulhassunk. Az alapszín mi más lehetne, mint a fekete és a fehér. De azért ne egyszersítsük le ennyire, a két szín éles kontrasztjával játszottak a tervezk elssorban a minták tekintetében. A sejtelmesen áttetsz ingek a szokásos zebra kérdést hozzák fel: fekete alapon fehér, vagy fehér alapon fekete, de ez úttal nem csíkokról, hanem kockákról beszélünk. A hagyományos vízszintes csíkozás is megjelenik, bár a sávok vastagsága eltér, ezzel a szemet zavaró vibrálás és a teltség hatása is csökkentett. Magazinunk kedvence a fekete cip - fehér nadrág - fekete zakó - kockás ing és csokornyakkend mesteri ötösének outfitje. Érdekesség számomra, hogy a nadrágok nem a jól megszokott fazonban kaphatóak idén; enyhén ülepes, a szára pedig egyre szkül, kissé csíp fazonú. Egyébként ez a nadrág szabási forma végigvonul az egész kollekción. Nem csak a színekkel játszottak, hanem az elegáns és hétköznapi kollekció közt finom átmenetet alakítottak ki a stílusok keverésével. A smart jelleg összeállítások, mint például a garbó, zakóval és ülepes, koptatott, szaggatott farmer nadrággal, egy rendkívül stílusos és tökéletes megjelenést ad viseljének.


Ebbl a denimes világból már csak egy lépés vissza a nyárig, ugyanis a prefall képviseletében megjelennek férfi papucsok és enyhébb idre szánt darabok. Az alapszínek mellett feltnik a sötétkék, valamint a kiegészítkben a barna, ilyen a vékony öv is, mely bármennyire is finom darab, egy éles határvonallal elválasztja a színvégleteket. Az ingek ujját bátran felgyrhetitek és jó hírem van, végre legyinthettek párotokra, aki a kiegészítk egyeztetésére int. Az idén ugyanis nem csuknak divatdutyiba ha a cip és a nadrág elüt egymástól, st meg is spékelhetitek egy harmadik féle, hatalmas D&G táskával.


Érezd az élet minden mozzanatát, mindent élj át csak akkor élsz igazán, érezd a csodás Coca-Cola ízt, Coca-Cola érezd! Azt hiszem, a szövegrl sokaknak beugranak az ismers dallamok a Coca-Cola egyik reklámjából. Na, Ti érzitek? – ha még nem, akkor a D&G majd segít. Nem is Zero, vagy Light formában, hanem egy friss, fiatalos, vidám és üde stílusban, mert ránk ragyogott a Cola napocska sugara és életet csempészett a szürke hétköznapokba. Kedvenc és örök klasszikus italunk visz színt a D&G szi-téli kollekcióba, de milyen színeket is? – a legdominánsabb természetesen a Cola-h piros- fehér, de megjelenik a sárga, a zöld és a fekete is a színválasztékban. Legyen az trikó, vagy póló mind lenge fazonban képviselik a fémdobozos és üveges frissítket. Már csak fel kell kapni egy farit, egy színes dzsekit, és bele ugrani egy nagy tornacsukába és minden stimmel.


Jó ideje a modelleké a fszerep a printeken, így van ez idén is. A csábos tekintet hölgyek ez úttal is büszkén mosolyognak a férfi pólókról. A jólfésült kisfiús modellek lázadása valósul meg ebben a kollekciócsaládban. Levetették az iskolaköpenyt, az alapból bokalengets nadrágok alját még jobban visszahajtották, bakancsba bújtak és nincs a mama kedvence többé, aki rendesen betri az ingét. A szürkés színek mellett pedig megjelennek a hideg, kékes árnyalatok.


Ha már a szürkénél tartunk, bemutatnám az egyik legtéliesebb vonalat, melynek ez a legmeghatározóbb színe. Elkerülnek a kötött darabok és a legkülönfélébb szövetek, más-más vastagságban és mintázatban. Sokat hallhattuk már, hogy öltözzünk fel rétegesen, nos ebben is segítettek a tervezk. A pólók-pulcsik-garbók-kardigánok-zakók úgy variálhatóak, hogy azokat bátran egymásra tudjuk ölteni. A téli, vastag darabokat elegánsabbá teszik pár mellénnyel, vagy zakóval, mindezt pedig megkoronázhatjuk egy brdzsekivel.


Most jöjjön, a kedvencem! Az enyhén beggar stílusú, luxusba burkolt utcaemberek nagyon menk idén is a D&G világában. Azt hiszem, nem csak az én, de a férfiak kedvence is ez az irány lesz. Mindent mindennel fel lehet venni össze-vissza, hiszen minél extrább, kuszább és hanyagabb, annál jobb. A kényelmes és hangulatos zoknifej sapka mellett a svájci sapka uralkodik a ruhakupac tetején. A sálakban garantálom, hogy senki sem fog torokfájásra panaszkodni, de még a térded se fog fázni a hosszan lelógó nyakbavalónak hála. A bordó és a kék visz életet az alapszínekbe, valamint megjelennek a homokszín, beige, khaki és a szürke különböz árnyalatai is. Ebbe a kavalkádba csempészték bele Mickey Egeret, aki a ruhahalom alól kikandikálva jelenik meg a pólókon.


Birkózó egyetemisták, hokizó power nyuszik, súlyzózó tigrisek és labdával futkosó rugby játékosok. Ez az idei sport kollekció. Minden a kényelem, a sportolás közbeni maximális komfortérzet figyelembevételével lett igen gondosan megtervezve. A modellek egyike sem gátol a mozgásban. A szetteket nem csak együtt, de egymással variálva is felvehetjük. Az idén mindenben kombinálhatunk kedvünkre, mert a teljes kollekció erre lett felépítve.

Kiegészítk tekintetében nem lenne túl sok elemeznivalóm. A harsány, élénk és alapszín darabok jellemzik a kollekciót, melyek megadják öltözékünknek az energikusság látványbeli élményét. A ni kollekció idén kihozott egy különleges családot. A letteringben elszabadultak a nyomtatók és írógépek, a színes patronokat pedig mind kivégezték. A vibráló, él, eleven és fiatalos vonal egy nagyon vidám hangulatot közvetít. A magas, egybetalpú tornacipk mindenki tekintetét garantáltan vonzani fogják. A manyag charmy jelleg ékszerek ékesíthetik fülünket, de akár kibiggyeszthetjük táskánkra vagy cipnkre is. A pomponszoknya és a bets felsk vajon színesítik majd Pest utcáit is?

Idén is tökéletes kollekcióval álltak el a D&G kedvelinek. Azon szerencsések közt tudhatjuk magunkat, akik a brand beolvadásáig saját hazájukban hozzájuthatnak kedvenc modelljeikhez. Hogy hol? – Az Andrássy út 23. alatt, a D&G szalonban.

Kapcsold cikkek
Tavaly december 4-n megnyitott a vrva vrt D&G boutique az Andrssy t 33. szm alatt! A rg vrt megnyitrl eddig csak lmodtak a nemzetkzi luxuscikkek szerelmesei, mra azonban mindenki nagy rmre a D&G store tkletes valsg itt Magyarorszgon is. 
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Kristen Stewart megjelenését igen ers kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
avatar
carol
-
2011.11.13. 18:45
18
nekem a rpanacik tetszenek mert vkony a lbam s utlom a b farmereket.. lehet h benzek majd :)
avatar
Csili
-
2011.11.13. 06:22
17
azt majd dmnak kell ismertt tenni :))
avatar
Adrihanna
-
2011.11.12. 20:39
16
bizony =) nagyon jl csinljk.. de az idei bets koli is profi lett =)
avatar
alawa
-
2011.11.12. 16:55
15
\"nem biztos, hogy sokra mentek volna pl fszerkesztnk kedvencvel a Fijivel, mert azt csak egy bizonyos kr ismeri s figyasztja, a Coca Cola-val viszont brkit el lehet rni... =)\"

ht az tuti :))) nekem tetszik hogy mindig belevisznek embereket is a polokra meg ms dolgokat is :)
avatar
Adrihanna
-
2011.11.12. 11:57
14
ja s addig addig rtam itt mindenflrl mg egy fontos dolgot elfelejtettem... idn 125 ves a cg, szval ez is kzrejtszott, hogy belevitte a kt olasz tervez a Coca Cola-t... Molly cikkben olvashattok egy kicsit errl a szuper 125-rl =) http://trendmagazin.hu/cikk/happy-birthday-coca-cola
avatar
Adrihanna
-
2011.11.12. 11:55
13
Az els szempont hogy mindenkpp valami rendkvl npszer legyen az adott tma s lehetleg klasszikus... A cola egy rk klasszikus, egy rk kedvenc dt. Itt radsul fstlusjegyeiben a darabok megegyezneka cola legnagyobb hdtsi korszakban viselt ruhk f vonalaival. Tulajdonkppen a cola itt nem is magt a brandet hivatott kpviselni, hiszen alapbl elg j a cola marketingje. itt arrl van sz, hogy magt a feelinget vittk bele inkbb a logoval, ezzel mg frisstbb, dbb s fiatalosabb tve a kollekcit. Tulajdonkppen egy print kivlasztsnl a legfontosabbak ezek a szempontok. legyen valami kzkedvelt, valami amire lehet egy egsz stlusvilgban pteni, valami rendkvl npszer s mr ismert... nem biztos, hogy sokra mentek volna pl fszerkesztnk kedvencvel a Fijivel, mert azt csak egy bizonyos kr ismeri s figyasztja, a Coca Cola-val viszont brkit el lehet rni... =) valahogy gy alakulnak ki ezek.. pl tavaly a Mickey Mouse is egy olyan tma volt amire nagyon jl lehetett pteni, vagy pl Naomi Campbell... =) szerintem ritka a frfi, aki takargatn a mellkasn Naomit egy dgs pzban s gy kne rhzni a polot erszakosan =P nem??? =)
avatar
Szeki
-
2011.11.11. 18:11
12
Adri: ezt mi alapjn dntik el hogy pl coca cola lesz a plkon vagy valami ms?
avatar
zsu
-
2011.11.09. 16:44
11
nagyo tetszik a cikk meg a ruhk is! karira valamit ssze kellene szedjek innen :)
avatar
zZz
-
2011.11.09. 02:42
10
rlk hogy a virgminta lland a D&Gnl :))
avatar
lacko
-
2011.11.08. 22:09
9
a kk kardign meg a csajos pl a legjobb :D
avatar
csadri
-
2011.11.08. 21:12
8
h egy olyan fekete sapkt be kell szerezzek!
avatar
Huszti
-
2011.11.08. 18:59
7
jk a fehr gatyk!
avatar
Adrihanna
-
2011.11.08. 18:48
6
az idei koli is szupi lett =) nagyon tetszik =) a frfi cola kollekci az egyik favoritom =) meg a csvistl =)
avatar
tSas
-
2011.11.08. 17:50
5
Ez a Klamnia nekem is fura, de biztos a tervezk ezt isszk egsz nap :D
avatar
Oliv3r
-
2011.11.08. 16:45
4
az utols kpen a kapucnis pulcsi .. kell! mennyibe kerlhet?
avatar
selena
-
2011.11.08. 15:14
3
nem tallok szavakat.. nagyon tetszenek
avatar
Shadow88
-
2011.11.08. 13:31
2
Klasszak! Fleg a sutty stlus jn be a sapkkkal :D
avatar
Monika90
-
2011.11.08. 05:13
1
A margarts ruhk nagyon aranyosak! De a Cocacolt nem rtem.
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minségi, brbl készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.