A Need for Speed: The Run november 15-én érkezik
Adidas cipők a Hajszához
6 hozzászólás
Nagy Anna    2011.10.16

A világ egyik legkomolyabb videojáték-ipar fejlesztő és kiadó vállalata és az Adidas összefogott. A sportszereiről méltán híres Adidas az Electronic Arts évek óta töretlenül népszerű autóversenyzős brandjének legújabb részéhez, a Need for Speed: The Run címet viselő videojátékhoz készít limitált cipőket.


A 100 darab cipőből 50 az Adidas Originals chichagói üzletében kelt el, míg a másik 50 San Franciscóban lesz megvásárolható október 22-én. "Amikor tudomást szereztünk a Need for Speed: The Run-ról, úgy éreztük, hogy ez a termék remekül igazodik a brandünkhöz és fogyasztóinkhoz, mivel a Need for Speed is ugyanarra törekszik mint mi, hogy vezető szereplője legyen a saját iparágának" - mondta Simon Atkins, az Adidas amerikai marketing vezetője.


Az EA marketing direktora, Kevin Maher pedig hozzátette, hogy a Need for Speed széria nem csupán videojáték, hanem a fiatal generáció kultúrájának a része, ami most ezzel az együttműködéssel még inkább erősödni fog. A Need for Speed: The Run - mely a széria 18. tagja - november 15-én érkezik Xbox360, Playstation 3, Wii, 3DS és PC platformokra egyaránt.A készítők úgy jellemzik a játékot, mint egy illegális, nagy tétű versenyt az Egyesült Államokon át, ahol San Franciscótól egészen New York-ig versenyezhetünk az ellenfelekkel. Az eddigiektől eltérően a fejlesztők sokkal nagyobb gondot fordítottak a történetvezetésre, mely elmondásuk szerint hátborzongatóan izgalmas és akciódús lesz. "Ez lesz az év, amikor a Need for Speed a következő szintre lép" - nyilatkozta Jason DeLong, az EA vezető producere.

avatar
Tompi
-
2011.10.21. 19:01
6
Remélem jó lesz! :D
avatar
Balumsn
-
2011.10.17. 00:08
5
Jól néz ki a cipő, az xboxom pedig várja a Runt :D
avatar
Zelda
-
2011.10.16. 21:19
4
Öcsém egyik kedvence.. de azt nem gondoltam hogy még cipő is készül hozzá!
avatar
Fire
-
2011.10.16. 21:17
3
Nem rossz lábbeli! Shadow88: hát tényleg esélytelen kategória beszerezni! :(
avatar
intel
-
2011.10.16. 19:38
2
remélem lesz olyan jó mint a most wanted volt!
avatar
Shadow88
-
2011.10.16. 16:22
1
Várom már!!! A cipő is tök jó, de lehetetlen lesz szerezni :D
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.