A Need for Speed: The Run november 15-én érkezik
Adidas cipők a Hajszához
6 hozzászólás
Nagy Anna    2011.10.16

A világ egyik legkomolyabb videojáték-ipar fejlesztő és kiadó vállalata és az Adidas összefogott. A sportszereiről méltán híres Adidas az Electronic Arts évek óta töretlenül népszerű autóversenyzős brandjének legújabb részéhez, a Need for Speed: The Run címet viselő videojátékhoz készít limitált cipőket.


A 100 darab cipőből 50 az Adidas Originals chichagói üzletében kelt el, míg a másik 50 San Franciscóban lesz megvásárolható október 22-én. "Amikor tudomást szereztünk a Need for Speed: The Run-ról, úgy éreztük, hogy ez a termék remekül igazodik a brandünkhöz és fogyasztóinkhoz, mivel a Need for Speed is ugyanarra törekszik mint mi, hogy vezető szereplője legyen a saját iparágának" - mondta Simon Atkins, az Adidas amerikai marketing vezetője.


Az EA marketing direktora, Kevin Maher pedig hozzátette, hogy a Need for Speed széria nem csupán videojáték, hanem a fiatal generáció kultúrájának a része, ami most ezzel az együttműködéssel még inkább erősödni fog. A Need for Speed: The Run - mely a széria 18. tagja - november 15-én érkezik Xbox360, Playstation 3, Wii, 3DS és PC platformokra egyaránt.A készítők úgy jellemzik a játékot, mint egy illegális, nagy tétű versenyt az Egyesült Államokon át, ahol San Franciscótól egészen New York-ig versenyezhetünk az ellenfelekkel. Az eddigiektől eltérően a fejlesztők sokkal nagyobb gondot fordítottak a történetvezetésre, mely elmondásuk szerint hátborzongatóan izgalmas és akciódús lesz. "Ez lesz az év, amikor a Need for Speed a következő szintre lép" - nyilatkozta Jason DeLong, az EA vezető producere.

avatar
Tompi
-
2011.10.21. 19:01
6
Remélem jó lesz! :D
avatar
Balumsn
-
2011.10.17. 00:08
5
Jól néz ki a cipő, az xboxom pedig várja a Runt :D
avatar
Zelda
-
2011.10.16. 21:19
4
Öcsém egyik kedvence.. de azt nem gondoltam hogy még cipő is készül hozzá!
avatar
Fire
-
2011.10.16. 21:17
3
Nem rossz lábbeli! Shadow88: hát tényleg esélytelen kategória beszerezni! :(
avatar
intel
-
2011.10.16. 19:38
2
remélem lesz olyan jó mint a most wanted volt!
avatar
Shadow88
-
2011.10.16. 16:22
1
Várom már!!! A cipő is tök jó, de lehetetlen lesz szerezni :D
Fiatalos D&G zakó
A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.