Egy holland tervező agyszüleménye
Akvárium a konyhapultban
Munkatársunktól    2014.11.07    0 hozzászólás

A konyha elsősorban a főzĂŠsről ĂŠs az ĂŠtkezĂŠsről szĂłl, ĂŠs nem sok olyan kellĂŠket tudunk ebbe a helysĂŠgbe rakni, ami igazĂĄn feldobnĂĄ a hĂŠtkĂśznapokban. Azonban most napvilĂĄgot lĂĄtott egy olyan bĂştor, ami kĂŠtsĂŠgtelenĂźl egyedi lĂĄtvĂĄnyt adhat a főzőhelysĂŠgĂźnknek. A konyhai akvĂĄrium egy holland tervező, Robert Kolenik talĂĄlmĂĄnya, aminek tetejĂŠn egy gombnyomĂĄsra felemelkedő konyhapult lĂĄthatĂł. Így az Aquarium Island nĂŠvre keresztelt bĂştor egyszerre hasznos ĂŠs lĂĄtvĂĄnyos is egy olyan konyhĂĄban ahol tĂĄgas a belső tĂŠr. Az akvĂĄriumot termĂŠszetesen csak előrendelĂŠsre kĂŠszĂ­tik.

Csíkos Diesel garbó
Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta!

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.