Egy holland tervező agyszüleménye
Akvárium a konyhapultban
Munkatársunktól    2014.11.07    0 hozzászólás

A konyha elsősorban a főzĂ©sről Ă©s az Ă©tkezĂ©sről szĂłl, Ă©s nem sok olyan kellĂ©ket tudunk ebbe a helysĂ©gbe rakni, ami igazán feldobná a hĂ©tköznapokban. Azonban most napvilágot látott egy olyan bĂştor, ami kĂ©tsĂ©gtelenĂĽl egyedi látványt adhat a főzőhelysĂ©gĂĽnknek. A konyhai akvárium egy holland tervező, Robert Kolenik találmánya, aminek tetejĂ©n egy gombnyomásra felemelkedő konyhapult láthatĂł. ĂŤgy az Aquarium Island nĂ©vre keresztelt bĂştor egyszerre hasznos Ă©s látványos is egy olyan konyhában ahol tágas a belső tĂ©r. Az akváriumot termĂ©szetesen csak előrendelĂ©sre kĂ©szĂ­tik.

Fiatalos D&G zakó
A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.