A barcelonai W Hotel 2009 óta bűvöli el az arra járókat
Álomhotel luxuskivitelben
Boskovics Bianka    2012.09.16    6 hozzászólás

Formaiságában Dubai emblematikus épületének, a Burj Al Arabnak ikertestvére lehetne az ibér szemeket elkápráztató remekmű. Kilátás a tengerre, a város fényeire, hamisítatlan mediterrán hangulat, kell ennél több a kikapcsolódáshoz?


A barcelonai látványosság a neves spanyol építész, Ricardo Bofill tehetségének szüleménye. Egyszerre attraktív, meghökkentő, stílusos és szemtelenül pezsdítő. A helyiségeket gyakran naplementét vagy letisztultságot tükröző színek – így ibolyalila, pink, bézs -, és a hotel logója díszítik kiváló harmóniát teremtve az ég és a víz kékjével. A szakértők odafigyeltek a részletekre, ennek köszönhetően a termeket a kényelem hangulata járja át egy csipetnyi utópiával fűszerezve. Panoráma szempontjából szintén nem csalódik az oda látogató, gyakorlatilag az épületnek nincs olyan pontja, ahonnan ne lenne ámulatba ejtő a kilátás.


Ha az ízlésesen modern légkörért nem kell a szomszédba menni, akkor luxusszolgáltatásokért sem. Minden rendű és rangú gyógy-és relaxációs kezelések állnak a vendégek rendelkezésére. Barcelona áldásos dinamizmusának köszönhetően az éjszakai élet is nyitva áll az érdeklődők előtt, bár a W Hotel tetején, a huszonnegyedik emeleten, szintúgy ütős bár található saját DJ-vel felszerelkezve. Összességében az épületet komfortosnak és egyedinek tekinthetjük, amelyben minden nem és korosztály kellemesen időzhet.

avatar
notimpressed
-
2012.09.19. 21:20
6
ez télleg jó..
avatar
Blue3y3
-
2012.09.19. 12:52
5
Bellagirl: Talán széfek :D Vagy csak sima lámpák dísznek.
avatar
Bellagirl
-
2012.09.18. 11:56
4
A sötétkék falas kép hol készülhetett?
avatar
Bellagirl
-
2012.09.18. 11:56
3
A sötétkék falas kép hol készülhetett?
avatar
Benny
-
2012.09.17. 10:05
2
Barcelona egyébként is menő, de ezt a hotelt nagyon eltalálták az építészek :D
avatar
brandy
-
2012.09.16. 20:28
1
a szálloda fekvése baromi jó!
Csíkos Diesel garbó
Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta!

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.