Első bejegyzésem
Nadine: Amolyan bevezetés-féle
6 hozzászólás
Nadine    2011.10.15

„Kedves NaplĂłm!“ Valahogy Ă­gy illene kezdeni, de nem sok Ă©rtelmĂ©t látom. EgyrĂ©szt, amit sosem Ă©rtettem, hogy miĂ©rt „kedves” egy naplĂł? Talán, mert sosem szĂłl rád, hogy butaságot Ă­rsz, vagy rĂ©mes a stĂ­lusod... Ha Ă­gy nĂ©zzĂĽnk, tĂ©nyleg kedves, bár sok választása, gondolom nincs. MásrĂ©szt miĂ©rt Ă­rjunk a naplĂłnkba fölösleges formalitásokat, ha Ăşgyis csak magunknak Ă­rjuk, Ă©s a cĂ©lunk az, hogy senki ne olvassa el? És ha már finomkodunk a papĂ­rral, miĂ©rt nem Ăşgy zárjuk le sorainkat, hogy „Tisztelettel:”, „Üdvözlettel:” vagy „Őszinte hĂ­ve:”, vagy valami hasonlĂł ĂĽres udvariassági fordulattal?
 
Az internetes naplĂł (tisztessĂ©ges nevĂ©n: blog) ráadásul mindent fölforgatott. A naplĂł ezután már nem „kedves”, hiszen kommentek formájában bárkin keresztĂĽl visszaszĂłl. És a legkevĂ©sbbĂ© sem privát, hiszen mĂ­g rĂ©gen a lányok (esetenkĂ©nt fiĂşk is) a legfĂ©ltettebb titkaikat osztották meg bizalmasan a papĂ­rlappal, az Ă­rás vĂ©gezĂ©vel pedig gondosan lelakatolták, nehogy bárki hozzáfĂ©rhessen kincseikhez, ma minden Ă­rĂł (vagyis blogger) abban a tudatban pötyögi gondolatait a klaviatĂşrán, hogy pillanatokon belĂĽl emberek ezrei, sőt milliĂłi olvasgathatják őket.
 
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben, amikor eldöntöttem, hogy privát napló helyett inkább blogot írok arról, hogyan készülök a Nagy Napra. Az motivál, hogy tudom, minden lány szeretne valamikor menyasszony lenni, s amikor majd szembesül ugyanazokkal a kérdésekkel, kihívásokkal, amikkel én, talán hasznát tudja venni az itt olvasottaknak.
 
CĂ©lom tehát nem az, hogy felajánljam eskĂĽvőszervezői szolgáltatásaimat, vagy valamit eladjak, hanem az, hogy tapasztalataimat, esetenkĂ©nt kalandjaimat leĂ­rva lĂ©pĂ©sről-lĂ©pĂ©sre átláthatĂłvá tegyem az eskĂĽvőszervezĂ©s folyamatát. És itt ĂĽnnepĂ©lyesen megĂ­gĂ©rem, hogy nem csak a könnyű, győztes csatákat, de az esetleg fölmerĂĽlő nehĂ©zsĂ©geket, fölfedezett buktatĂłkat, Ă©s az elkerĂĽlĂ©sĂĽkhöz kitapasztalt trĂĽkköket is megosztom veletek, Kedves OlvasĂłk!
 
RemĂ©lem, hogy a sorozat amellett, hogy hasznos informáciĂłkat igyekszik nyĂşjtani a jelen Ă©s a jövő aráinak, azok számára is Ă©lvezetes olvasmány lesz, akik jelenleg mĂ©g (vagy már) nem Ă©rintettek az eskĂĽvői előkĂ©szĂĽletekben.

:Nadine:

avatar
one_girl
-
2011.10.17. 23:08
8
dejó :))))
avatar
Nadine
-
2011.10.17. 22:16
5
Sziasztok!

Nagyon köszönöm a bátorítást, mindenképpen igyekszem eleget tenni az igényeknek :)

@Zsu: természetesen már készül a helyszínes cikk, és az időpontos is, csak mindent szépen, sorjában ;)

@Adrihanna: köszönöm a jó tanácsot, egészen biztosan megfogadom!

@Huszti: természetesen ez a cél, hogy ne egy elméleti összefoglalás legyen, hanem minél gyakorlatiasabb és használhatóbb legyen. De egyelőre még csak a bevezetőnél járok.

Minden témafelvetésnek, kérdésnek örülök, úgyhogy küldjétek bátran!

:Nadine:
avatar
zsu
-
2011.10.17. 20:15
6
Nadine! Mikor lesz az esküvőd? Légyszíves a helyszínekről mindenképp írj!
avatar
Huszti
-
2011.10.17. 18:04
4
ha lesznek benne konkrétumok (hol mi mennyi stb) akkor hasznos lesz!
avatar
Tompi
-
2011.10.17. 17:37
2
Érdekesnek ígérkezik! :D
avatar
Csili
-
2011.10.17. 06:29
1
Szupi ötlet, én olvasni fogom!! ;)
Nyári D&G szmokingzakó
A YOOX új kollekciójában a D&G egyik legdivatosabb szmokingzakóját is megkaparinthatjuk, ami a nyári időszakban remekül kiegészítheti elegáns ruhatárunkat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.